|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
27.10.2009 8:20:28   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: seya

Zanima me - a še katero srbi koža na trebuhu??? Meni se bo kdaj kar zmešalo... Zdaj se že ponoči praskam. Kreme pa kaj dosti ne pomagajo... saj vem, da gre zdaj koža narazen - ampak to počasi postaja prav zoprno.

seya, če te tako srbi koža, omeni to ginekologu, da te pošlje na jetrne teste.... to je včasih znak, da jetra ne delujejo dobro...

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
27.10.2009 8:36:11   
tajab
Dobro jutro...user posted image

Midva izbirava ime za našega user posted image . Skupaj smo napisali nekaj imen na list papirja,zdaj pa smo odločeni.Vsi trije s hčerko vred se strinjamo z imenom Blaž.

Pa ve,že kaj razmišljate o tem...
lp

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
27.10.2009 8:37:44   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: tajab

Midva izbirava ime za našega user posted image . Skupaj smo napisali nekaj imen na list papirja,zdaj pa smo odločeni.Vsi trije s hčerko vred se strinjamo z imenom Blaž.

lp

Blaž je lepo ime. user posted image

Midva pa pri imenih ne prideva nikamor. Enostavno nama nič ne gre v uho ali k priimku ali karkoli. Ne za punćko, ne za fantka. Sploh en vem kako se naj še zraven spravim. user posted image

(odgovor članu tajab)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
27.10.2009 8:38:48   
bili83
dobro jutro in enouser posted image  za lepši dan... jaz sem svojo že spila....

ko smo že pri kavicah, jaz pijem zjutraj kapučino, pa eno kavico z veliko mleka še v službi, pa je to to. če sem doma, pa kapučino dvakrat na dan....

ja, tudi meni najbolj paše jesti zvečer.... pa se najem, pa še kar bi nekaj glodala user posted image user posted image  se moram prav bremzat, da namesto čokolade vzamem kakšno jabolko ali jogurt ali polnozrnate piškote...

zvesta, hvala za zs, moje podatke pa si že dobila. user posted image

grem delat, lep dan vsem, se beremo

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
27.10.2009 8:40:23   
zvesta
jaz sme prav vesela, da sme vas malo podregala po ZS-jih :) Se vas je kar nekaj več javilo, ki nas drugače samo berete, je prav živo tukaj gor zdaj :) le tako naprej...

čakam še 51 punc, da se eoglasi :P

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
27.10.2009 8:46:05   
seya
Zvesta, jaz si mislim, da bi me pri jetrnih zadevah srbela koža generalno, po celem telesu - ne pa čisto lokalizirano.
Sem tak tip, da raje čakam, dokler le gre - in upam na najboljše user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
27.10.2009 8:47:55   
zvesta

Zvesta, jaz si mislim, da bi me pri jetrnih zadevah srbela koža generalno, po celem telesu - ne pa čisto lokalizirano.
Sem tak tip, da raje čakam, dokler le gre - in upam na najboljše user posted image

a veš da točno ne vem, ker sama nisem imela teh problemov... saj vprašati pa ni greh, ko boš enkrat na pregledu...

evo, sem šla malo pogledat... srbenje se lahko pojavi postopoma, ne naenkrat po celem telesu:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5682188

< Sporočilo je popravil zvesta -- 27.10.2009 8:52:39 >

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
27.10.2009 8:54:31   
Kati81
Srbenje kože.

Mene tud občasno, ne skoz, ampak baje je to normalno. Veliko moraš pit in se mazat z oljčki, najbolje kar mandljevo olje iz lekarne,
To je baje čist normalno.

No jaz sem se danes končno malo bolj naspala, upam da bo v naprej tudi tako. Vsaj še kakšno noč

ob 10h greva s Kajo k pediatru, ker mi že kak mesec diha skoz usta in nenormalno smrči ponoči, tko da greva pogledat da nima povečane žrelnice.
Držite pesti. LP K

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
27.10.2009 9:03:00   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: tajab

lp

Ja tud midva sva se nekako začela ukvarjat s to temo, pa nisva prišla do zaključka. Karkoli sem predlagala mojmu ni bilo všeč, zato sem nekako obupala. Če pa bo punčka (kaže bolj na fantka) pa imava že izbrano ime. Tako da za fantka je problem, ampak do veselega dogodka pa bova izbrala 100%user posted image

Blaž je lepo ime, samo pri nama pa ne pride v poštev, jih je že kar nekaj v ožji bližini.

(odgovor članu tajab)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
27.10.2009 9:10:15   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Zanima me - a še katero srbi koža na trebuhu??? Meni se bo kdaj kar zmešalo... Zdaj se že ponoči praskam. Kreme pa kaj dosti ne pomagajo... saj vem, da gre zdaj koža narazen - ampak to počasi postaja prav zoprno.

seya, če te tako srbi koža, omeni to ginekologu, da te pošlje na jetrne teste.... to je včasih znak, da jetra ne delujejo dobro...

če te samo srbi po trebuhu in na pasu pomeni to samo to, da se koža razteza... lahko, da se ti bodo pojavile strije, ni pa nujno... glede na to, da trebuh pač vedno bolj raste, je to normalno... še nisem srečala nosečnice, ki je trebuh ne bi prej ali slej vsaj malo srbel, pa četudi samo malo... ene bolj, druge manj. dosti pit in se pridno z mandljevim oljem mazat (jaz imam kar tistega od bebivala iz lekarne).

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
27.10.2009 9:11:10   
MATEJKA_
midva pa sva že izbrala imena - za punčko in za fantka...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
27.10.2009 9:13:40   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

haha, predvidevam, da boš ostala skrivnostna :)

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
27.10.2009 9:44:29   
Cappy96
Dan!

seya, mene je prvič v enem obdobju ful koža srbela, pa ne samo po trebuhu, pa je bilo vse ok. Omeni pa le G, sploh če bi te srbelo vse bolj in bolj.

Pri imenih je pri nas čista tema. Prvič sva imela izbrano tik-tak. Zdaj pa kar ne gre- beri mojmu niso všeč tista imena, ki so meni!

julieb, sem pa videla, da na seznamu še nimam označeno kaj pričakujemo! Sicer nisva nikomur povedala, ampak za na seznamček pa kar naj bo user posted image . Sem pa iz Zasavja, naslednji pregled imam 17.11.09.

kati, dobro opravita pri zdravniku!

Pa pejmo spet malo delat...

Lp

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
27.10.2009 9:51:15   
seya
Imena...
Za user posted image sva se takoj zmenila. Mu je bil všeč že kar moj prvi predlog.
Zdaj pa bolj kaže, da bo user posted image - in imava problem. Tista imena, ki so všeč meni, niso njemu - in kontra. No, saj on je itak predlagal le eno ime - zato pa toliko bolj aktivno "kritizira" moje predloge.
A do feb. se bomo že zmenili, ni vrag.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
27.10.2009 9:52:49   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana)*                       (2,?)                ?                                        

4.2. 

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)            Zasavje                  user posted image                  
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,1)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                 user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   ?                                    

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3,0)                 ?                        user posted image          Ajda                        

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

16user posted image in 15user posted image 12user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3690
    27.10.2009 9:54:56   
    julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

27.10.-dskubin, bipi, astralis
    28.10.-ninček1, plouse,žirafa
    29.10-zofy, 

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11- bili83, niwci
    , spelch
    4.11.- kora33, valentinčica 30, julieb
    5.11.-rožca26
    6.11.-vaney (morf. 2)
    9.11.- Zimska, julieb, elaaa
    11.11.- zvesta, brcko2, bejbs

16.11.-Jada82, *dotika*, babajči, lunca83
    14.11.-plouse
    16.11.-Aja1, dotika
    17.11. - bauky, twixy, Cappy96
    18.11.- smuki, ninček1,
    rožca26
    19.11.-mucica2
    20.11.-junehope
    27.11.-slomak

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3691
    27.10.2009 9:58:10   
    zvesta
    Evo, pravkar prejela odločbo od komisije. DO 13.11. so mi podaljšali, naprej bomo pa videli.

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3692
    27.10.2009 10:26:56   
    rožca26

Evo, pravkar prejela odločbo od komisije. DO 13.11. so mi podaljšali, naprej bomo pa videli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3693
    27.10.2009 10:32:44   
    MATEJKA_

jap, tudi pri tem user posted image . pa ne zamerit... ne bova tudi tokrat nikomur povedala do konca... sva se že prejšnjič o tem pogovarjala in gre obema na živce, da ko poveš kako ime si izbral, ima vsak neki šmorn poleg za pripomnit... tauser posted image ko bova imena do konca za sebe obdržala... moja gin. mora spol najinega user posted image za sebe obdržat, midva pa imena user posted image . saj v bistvu nobeno ime ni nič neobičajnega ali posebnega, ampak sva se pča tak odločla. kaj pa vem...

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3694
    27.10.2009 10:34:09   
    zvesta

jap, tudi pri tem user posted image . pa ne zamerit... ne bova tudi tokrat nikomur povedala do konca... sva se že prejšnjič o tem pogovarjala in gre obema na živce, da ko poveš kako ime si izbral, ima vsak neki šmorn poleg za pripomnit... tauser posted image ko bova imena do konca za sebe obdržala... moja gin. mora spol najinega user posted image za sebe obdržat, midva pa imena user posted image . saj v bistvu nobeno ime ni nič neobičajnega ali posebnega, ampak sva se pča tak odločla. kaj pa vem...

se čisto strinjam... tudi midva sva in bova skrivnostna do konca...

(odgovor članu MATEJKA_)
    Neposredna povezava do sporočila: 3695
    27.10.2009 10:42:44   
    rožca26
    Imena - uh, mava zbrano že kr neki časa user posted image  Za user posted image  že od začetka, za user posted image  sva mela pa kr neki težav, ker sva ta nartalepšga že ponucala. Pa sva se odločila da bo Jurij, če bo pa držal, da bo user posted image , pa Ela ali Gaja.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3696
    27.10.2009 11:11:15   
    mucica2

Imena...
    Za user posted image sva se takoj zmenila. Mu je bil všeč že kar moj prvi predlog.
    Zdaj pa bolj kaže, da bo user posted image - in imava problem. Tista imena, ki so všeč meni, niso njemu - in kontra. No, saj on je itak predlagal le eno ime - zato pa toliko bolj aktivno "kritizira" moje predloge.
    A do feb. se bomo že zmenili, ni vrag.

Pr nama je pa lih obratno, sva se za user posted image takoj zmenla, to sva se v bistvu že prej še preden sem bila noseča....Za user posted image pa ne, on ni dal nobenga predloga, a moj pa ni bil noben dober, sam ne ne ne ne ??!?

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 27.10.2009 11:13:06 >

(odgovor članu seya)
    Neposredna povezava do sporočila: 3697
    27.10.2009 11:12:07   
    mucica2

se čisto strinjam... tudi midva sva in bova skrivnostna do konca...

no pol sva pa končno tudi za fantka nekaj našla, kar nama je blo všeč, ampak sva se tudi odločla da ne povema nobenemuuser posted image

sej enkrat bodo vsi zvedeliuser posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 27.10.2009 11:13:36 >

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3698
    27.10.2009 11:12:20   
    mucica2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3699
    27.10.2009 11:12:36   
    zvesta
    Jaz sme pa za Izaka vedela že leta prej, da bo Izak. In kljub temu, da nismo vedeli kaj pričakujemo, smo šli v porodno brez imena za punčko. Očitno bo tokrat še za fantka tako, ker mi res nič s ene valja za ušesom. user posted image

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 3700
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?