|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
25.10.2009 9:22:40   
Lara73
zvesta vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kje je že 30, naslednji mesec bom že 36....user posted image

danes pa mi praznujemo. sem že čisto uničena od pucanja. moj zlati možiček pravi, da mormo večkrat dobit obiske.... in  da bo to vsem povedal user posted image . kako že pravijo: ljubezen ne pozna meja!
sploh ne morem verjet, da je moj otročiček že 14 let star! Š.. , res sem stara. Ampak moja sestra je 5,5 let mlajša od mene in kdor naju obeh ne pozna vpraša katera je starejša hi,hi,hi   in potem je bolje da ta oseba hitro teče....

zajtrk sem zdajle vmes pojedla (čokolino po 100 letih).

lepo nedeljo

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
25.10.2009 10:32:03   
valentinčica30
Lara73, ješ čokolino, pol se pa čudiš da te majo za mlajšouser posted image user posted image user posted image . Tut men čokolino sedaj paše ko sem bila pa bebica, ga nisem mogla videt, očitno mi gre od 20 leta dalje  na otroško. Se bomo mogle orengi nazaj držat ko bodo našiuser posted image   jedli čokolino al pa ogromne količine kupit, da ne bodo lačniuser posted image user posted image .

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
25.10.2009 10:45:04   
spelch
pozdravljene.....pri nas gre čokolina ogromno, ker ga obozujem:) si kaj merite obseg trebuščka...jaz imam 106 cm....

Neposredna povezava do sporočila: 3603
25.10.2009 10:47:15   
valentinčica30
mene vodiš mam okoli 100 cm

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
25.10.2009 11:06:22   
ninček1
Hmm, jaz imam 93.user posted image Bi pripopala slikico pa ne znam...

Tin, rojen 25.1.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3605
25.10.2009 11:10:20   
ninček1
Mogoče bo mi pa uspelo:

user posted image

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 25.10.2009 11:16:39 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
25.10.2009 11:24:58   
Kati81
Uf ste se razpisale o stanovanjih in hiškah.

No k sreči pr nas ni kakšnih težav s hiško. Imamo eno v Ljubljani na obrobju, v okolici samo travniki, šola blizu in vrtec prav tako, super sosedje. Je pa res da si jo delimo s taščo in tastom, kar mi je eno leto prišlo super, ker sem se zjutraj odpeljala v službo Kaja je pa spala in so jo pol zrihtali, pa tudi za varstvo ko kam skočiva je super. Težava je le v tem, da nas čaka da se bomo iz enega nadstropja selili v dva, da pridobimo dve otroški sobi, ampak to pride drugo pomlad na vrsto. Tašča se bo pa selila eno nadstropje nižje. To pa potegne veliko za sabo, ronoviranje kopalnic, ploščič v kuhinji in hodniku, beljenje.... Ampak počasi bo že.

No imamo pa še novogradnjo na Rakitni, ki jo pa uporabljamo le za počitnice in vikende, je pa super ko se lahko malo odmakneš, pa tudi ko bomo tukaj prenavljali se bomo za kak mesec preselili gor. Če bi bla pa kriza in se ne bi razumeli s taščo bi pa lahko tudi gor odšli ker je 200m2, sicer je zaenkrat izdelano samo eno nadstropje ampak tudi ni več veliko za nardit, da bodo še zgoraj spalnice, trenutno imam v vrhnjrm štuku kar igralnico za Kajo, čez celo nadstropje, razen sobico in kopalnico(to pa itak tud že uporabljamo, ker je full gromozanska banja in Kaja reče da gre plavat), v pritljičju je samo tuš.

Sva pa za to novogradnjo vzela 30.000E kredita za 10 let, ostalo pa vse sproti, kupimo oz po zmožnostih, le fasada in kuhinja sta bili za na enkrat full plačat pa ni šlo sproti. Fasada 11.000E, kuhinja pa 8000E. Ja pa polaganje ploščic 6000E, ker jih imamo po obeh nadstropjih, čez celo razen spalnice, kjer so ploščice je povsod talno gretje, super k se lahko Kaja igra na tleh.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
25.10.2009 11:30:42   
*dotika*
Punce, meni se je včeraj zvečer in danes zjutraj med že itak obilnim belim tokom pojavilo nekaj svetlo roza kapljic. Zdaj imam pa še tak "umazan" beli tok. Bi me moralo skrbeti?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
25.10.2009 11:37:21   
Aja1
Dan.

Kuham kosilo in zraven malo kukam na RR. user posted image

Ninček - luškan buši. user posted image

Evo še mojega - 24 tednov 6 dni. Obseg je pa zaenkrat 84 cm.

user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
25.10.2009 12:12:59   
ninček1
Hej Aja,ti pa si suhica in tako lepi mali trebušček imaš.

Dotika, jaz bi se šla pokazat. Maksimalno počivaj danes, jutri zjutraj pa kar idi(koliko jaz sebe poznam, bi že danes letela na urgenco).Verjetno ni nič in imaš samo vnetje, vendar boljše, da ti to oni tam točno povejo, kot pa da me ugibamo kaj bi lahko bilo.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
25.10.2009 12:15:00   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: spelch

pozdravljene.....pri nas gre čokolina ogromno, ker ga obozujem:) si kaj merite obseg trebuščka...jaz imam 106 cm....

zaenkrat me vodiš za 1 cm user posted image  Čeprov sm si ga merla prejšnji teden.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
25.10.2009 12:18:15   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Punce, meni se je včeraj zvečer in danes zjutraj med že itak obilnim belim tokom pojavilo nekaj svetlo roza kapljic. Zdaj imam pa še tak "umazan" beli tok. Bi me moralo skrbeti?

user posted image user posted image user posted image  Če ne veš kaj je, je bolje da greš do dr.(G ali urgenca). Jest bi že šla. Mogoče že kr dons. Al bi pa poklicala na urgenco in vprašala user posted image user posted image  No, ne vem.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
25.10.2009 12:37:15   
Aja1
Dotika - če se izcedek ne umiri, res pojdi na urgenco. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
25.10.2009 14:54:11   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Dotika - če se izcedek ne umiri, res pojdi na urgenco. user posted image

Se strinjam, mislim, da je bolje več panike naredit kot manj. Pojdi se pokazat za izgubit nimaš nič.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
25.10.2009 15:01:20   
spelch
bi pripopala slikco pa ne znam:)...sm bla z kužico na sprehodu, zdaj pa grem počivat malo, berem eno lepo knjigo...lepo nedeljo...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
25.10.2009 16:00:33   
niwci
dotika, raje se pojdi pokazat, kot so ti svetovale tudi ostale.

Mene pa bol zanima, če si katera privošči kdaj kako kavico? Jst se jo sicer izogibam, občasno popijem kakšen instant kapučinček ali brezkofeinsko...sam me učasih tudi premami. Za vinčka ste pa nekatere že napisale, da si privoščite kakšen kozarček user posted image . Jst sem pa bla kar pridna, sm se kar vzdržala pri vsem tem moštu in kostanju v preteklem mesecu...

Jada in punsha počivajta in držimo pesti, da bo do 37t vse v redu z nani!
Mene tudi občasno skrbi, ker me boli v spodnjem delu trebuha in sem nazadnje pri G razbrala, da nosim malo nizko... Čez dober teden imam pregled, pa ga morem malo bolj konkretno povprašat kakšna je ta situacija... nazadnje mi je samo rekel, da ne rabim pretiravat s hojo user posted image

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
25.10.2009 16:01:33   
niwci
Pozabla sem pohvalit bušije od tistih ki ste pripopale slikce user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
25.10.2009 18:09:03   
valentinčica30
Jaz normalno pijem kavo, skratka poskušam jest in pit to kar sem pred nosečnostjo. seveda je to kava na dan, mogoče kak kapučinček in tut doktorca je rekla da to nič ne škodi, sam pretiravat pa ne gre.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
25.10.2009 18:23:33   
rožca26
Jest sm do morfe pila kapučin nekajkrat na teden. Zdej se skušam izogibat do naslednega UZ, da vidim, če kej pomaga ne pitje. Če ne bo nič pomagalo, grem spet na kakšno dozo na teden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3619
25.10.2009 19:20:48   
vaney
dotika, kako, si že kaj boljše? Ali si se šla vseeno pokazat?

kava; ponavadi spijem eno na dan (običajno belo, črne nikoli) ali pa kapučino. Če kdo pride k nam ali se tašča ekstra ponudi, pa 2, več pa res ne nikoli, ker potem ne morem spat....alkohola itak ne pijem (mogoče 2 dcl na leto), mi pa zelooo diši cigaretni dim, čeprav nisem kadilka. Pa kot sem že omenila, mi ful paše slano in kislo, drugače pa jem kot pred nosečnostjo, edino količine so nesramno večjeuser posted image

aja, kako imaš ti majčken trebušček...če ne bi vedela, bi rekla, da si tam nekje med 3. in 4. mesecem...ampak lep je pa vseenouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
25.10.2009 19:21:37   
vaney
valentinčica, si preživela vikend, nastope, obiske, kuhanje, praznovanje...uh, čisto nič ti ne zavidam

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
25.10.2009 19:43:23   
valentinčica30
Preživela, sam dones lepo ležim, smo včeraj prišli ob 10 zvečer iz nastopa, tamali dve zmatrani in tečni, pol sta se še stepli za konec.
Moj se dones celi ljubi dan z njimi ukvarja, so barvali neka vrata zuni, pa šli na sprehod, zdej pa šah igrajo. Skratka moj mož ratuje popolni očkauser posted image .
Vaney sem brala pri dolenjkah tvoj recep za nutelino torto, si mi spet lušte naredila. Pa sem včeraj jedla čokoladno torto, sam sladko mi sedaj nesmtno paše, kadarkoli in kjerkoli. Tak da ko naslednič pečeš obvesti, vam jo bom pomagala pojest.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
25.10.2009 20:30:19   
vaney
valentinčica, daj ti tega vašega popolnega očka malo k meni pošlji, ker moj nekaj fajn štrajka v tej smeri zadnje dni (beri ali je v službi, na jagi, komu pomaga, na pijači ali pa spi, domov se hodi samo preoblečt in malo potečnarit, z Anžetom je pa zelo malo časa, pa že v sredo mi je obljubil, da greva na pico v soboto zvečer, potem je pa zgleda vse skupaj pozabil in šel na jago sredi popoldneva do 11h zvečer...jaz pa nos do tal...pa mu iz priincipa nočem povedat, zakaj, njemu pa tudi ne potegne, no, saj mu nima kdaj, je danes spet na jagi)...tako, da, drage sonosečke, nikar si ne želite imeti jagra (lovca) pri hiši, ker to je katastrofa...
No, zdaj sem pa čisto zašla s teme...grem še magnezij spit, pa počasi spat, zjutraj bo zgodnja budnica.

nočka vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3623
26.10.2009 7:35:08   
rožca26
Dobro jutro!!!!

Najprej malo kavice user posted image  za lažje odpiranje očkov, pol pa še ena misel za prvi dan v novem tednu user posted image :

"Nasmeh je najcenejša in najbolj učinkovita pomlajevalna krema." (Helen Thomson) Zato vam pošiljam en velik nasmeh user posted image  user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
26.10.2009 7:35:18   
valentinčica30
Vaney moj se HB za lov ni odločil, čeprav ga je njegov ata v to silu. Sam v naši hiši sem lahko edina jaz ki streljam pa še to brez puške.user posted image user posted image user posted image
Pri meni je tako, da je v hiši prostor al zame al za orožje. Pa je moj ugotovil, da sem mu jaz dražja. Ko me hoče podražit pa pravi, da sem dražja kot če bi se med lovce včlanuuser posted image user posted image .
Drugače pa se moj ni prej tolk ukvrjal z malimi, ker je enostavno več delal. V zadnjem letu smo se pa odločili da bomo začeli uživati skupaj kot družina, kjub temu, da je potem finančni dotok manjši, toda ugotovila sva da tega ko naše pike odraščajo se ne da nazaj dobit, denarja je za sproti , torej zadovolni smo s tem kar mamo in uživamo v danih trenutkih. Neprecenljivouser posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

fantek
petrcaaa

Katero ime vam je bolj všeč?

ian (13%)

jan (31%)

primož (21%)

tim (35%)

Število vseh glasov: 94

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!