Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 19:30:31
|
|
|
|
Kliki
|
Oktavija upam da sedaj pa že cartaš. spps tudi jast bi se javila da naslednja zagledam . Kako ste pa drugače? Jast sem spet bolj tako tako.Moj je tako obremenjen s svojim delom da vso to njegovo zoprnijo potem name strese in jast ne znam biti tiho in povem svoje, pa se potem drži. Jast pa grem in se zaradi tega zjokam da mi je malo lažje.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 20:54:00
|
|
|
|
sonček85
|
novičke od oktavije:še ne carta saj se bolj počasi odpira,ko bo kaj novega sporočim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 20:54:29
|
|
|
|
gigi1
|
Kliki . Ne si preveč k srcu jemat. To spada k skupnem življenju. Probaj se malo distancirat od njegove slabe volje. Čez čas se bo odvadil od tega. Ali pa probaj na hec obrnit. Pol tud on ne bo mogel žnart naprej. Oktavija Mikla Larilu si kaj bolje? da te malo dvignemo. Poseben pozdravček Ajsiki in Maksu. Lupčke vsem in lep večer
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 20:55:12
|
|
|
|
sonček33
|
mikla, oktavija mislim na vaju!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 21:01:11
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kliki . Ne si preveč k srcu jemat. To spada k skupnem življenju. Probaj se malo distancirat od njegove slabe volje. Čez čas se bo odvadil od tega. Ali pa probaj na hec obrnit. Pol tud on ne bo mogel žnart naprej. Probala sem že miljon vrjant sam on k je jezen potem mulo kuha in se sploh ne pogovarja mene pa to tako prizadane da ne vem kaj narediti. Potem pa se zaprem v sosednji prostor in jokam in jokam in upam da čimprej mine. Jutrišni dan naj prinese veliko dobre volje. Oktavija zdaj pa počasi začni dihati.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 21:03:04
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Kliki ne se zapirat v sobo pa jokat,rajse gres ven,sprehodis se malo,njega bo tud popustilo in bo boljse!
< Sporočilo je popravil Sreča in ljubezen -- 16.9.2009 21:06:33 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 22:02:19
|
|
|
|
Kliki
|
Hvala za vse spodbudne besede.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 0:08:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 novičke od oktavije:še ne carta saj se bolj počasi odpira,ko bo kaj novega sporočim držimo pesti in diiiihaaaamooooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 0:09:12
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Hvala za vse spodbudne besede. kliki dedci so itak z Marsa... ne pusti, da te razjezi, in jokanje v samoti ni ok
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 8:03:32
|
|
|
|
NATAŠA35
|
oktavija naj ti čimprej mine kliki ne se zapirat in jokat, raje pojdi ven, pa pridi malo kasneje, pa ga bo minilo...naj se tudi on sam malo zamisli, ker najslabše je, da stresa jezo nate, ki nisi nič kriva...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 9:13:10
|
|
|
|
Kliki
|
Hvala punce. Danes je sicer za odtenek boljše, itak grem pa popoldne delat in upam da do večera se vsa njegova zoprnija razkadi.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 10:06:47
|
|
|
|
gigi1
|
Dobila sms od Sončka85. Oktavija je ravno šla v porodno. Odprta 2 cm. Pupe zdej gre pa zares! Dihaaaamo Oktavija naj bo kar se da hitro in čimmanj boleče
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.9.2009 10:07:30 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 10:08:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dobila sms od Sončka85. Oktavija je ravno šla v porodno. Odprta 2 cm. Pupe zdej gre pa zares! Dihaaaamo Oktavija naj bo kar se da hitro in čimmanj boleče diiiiihaaaaaamooooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 10:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Novičke Sonči85 sporoča: DIHAJMO Z OKTAVIJO!!! JE 2cm ODPRTA IN GRE V PORODNO!!!! hihihohohihihohohihiohohhihihohihihohohihihohohihihoohhihihoho NAJ ČIMPREJ MINE OKTAVIJA
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 10:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr smo usklajene
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 10:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Oktavija naj bo hitro in čim manj boleče Gigi mal sm že bolj sej probam da se ne sekiram,sam mam še zmeri v podzavesti od tamalga tiste skrbi glede mleka in teže tko da na žalost ne morm izklopit ampak se trudim upirat slabim mislim dans smo princesko vagal in je šla 70g gor kar je lepo,tko da če bo šla pa še kej več pa tud ne bi bilo nič narobe počasi se daleč pride pravijo a ktera kej ve kako je kej miška?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 10:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu Oktavija naj bo hitro in čim manj boleče Gigi mal sm že bolj sej probam da se ne sekiram,sam mam še zmeri v podzavesti od tamalga tiste skrbi glede mleka in teže tko da na žalost ne morm izklopit ampak se trudim upirat slabim mislim dans smo princesko vagal in je šla 70g gor kar je lepo,tko da če bo šla pa še kej več pa tud ne bi bilo nič narobe počasi se daleč pride pravijo a ktera kej ve kako je kej miška? žižetka naša??? kaj novega?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 11:04:28
|
|
|
|
NATAŠA35
|
oktavija dihamo s tabo pa naj bo hitro in neboleče
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 11:57:46
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 oktavija dihamo s tabo pa naj bo hitro in neboleče se le podpišem lahko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 12:05:35
|
|
|
|
sonček33
|
Oktavija naj bo hitro mimo...potem vas čaka eno samo veselje.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 13:58:08
|
|
|
|
gigi1
|
Miška je dobro. Oba fantka lepo napredujeta. Vse lepo pozdravlja. Je čist bizi, ker laufa od enega do drugega in se čez dan sploh ne more niti na tel. oglašat. Zvečer pa samo v posteljo pade. Ne spraševati kdaj gredo domov, ker se zaenkrat še ne ve. Ko bodo kaj več povedali mi bo sporočila.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 14:06:01
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek, hvala, ker nam poročaš o Miški in njenih fantih. Jaz jih imam skoz v mislih. Vesela sem, da so novice dobre. Naj lepo napredujeta še naprej. Pozdravi jo. Kako pa si ti?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 15:40:50
|
|
|
|
aqua77
|
Oktavija drži se!!! Podganci pa same objemčke!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 16:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
HVALA ŽIŽETKA Ob priliki ji samo prosim povej, da ne mine dan, da ne mislim nanjo.... NAVIJAM ZA NJENA FANTA IN ZANJO!!! Pa hvala ker poročaš in ker si takoooooooo potrpežljiva z nami
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.9.2009 17:19:38
|
|
|
|
sonček33
|
OKtavija????? Jaz čakam novico dneva!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......