|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
14.9.2009 20:16:52   
Serendipity
trinity - Iiiiiiiiiiiiiiiiii! Kak smo lepi, lepi, leeeeeepi! Kakšne učkice ma biba mala! Lepotička je. Res. Ta prava mala miss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW s temi učkami bi prav pasala k sončkovemu33 Lovru user posted image (hehe, že san matchmaker ratala)

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.9.2009 20:17:42 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
14.9.2009 20:22:38   
sonček33
trinity o lepotička mala...

seren..ma bi pasala itakuser posted image  ..čeprav naš Lovro nima več tako modrih...mu notranji krog že zeleni...pa sej ne more bit drugače imava midva oba zelene

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
14.9.2009 20:27:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

trinity o lepotička mala...

seren..ma bi pasala itakuser posted image  ..čeprav naš Lovro nima več tako modrih...mu notranji krog že zeleni...pa sej ne more bit drugače imava midva oba zelene

A res?
Midva kar ugibava kaj bo ratalo iz naših učk - jaz imam zelene, Darko ima pa mišungo - svetlo rjave z zelenimi primesmi. user posted image
A nas spet malo posladkaš? Jaz vas bom jutri, ko bo stara 3 tedne user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
14.9.2009 20:44:34   
Nončika
ponavadi pri učkah prevlada temnejši pigment.

jaz mam sivo-modre, moj pa svetlo zelene, pa je mala poherbala mamine okice, le da so še bolj modre ko moje.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
14.9.2009 20:54:13   
sonček33
Evo seren..takole se mi trudimo vstat
user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
15.9.2009 2:47:09   
oktavija
Halo bejbe!!!

Prišla sem vas pozdravit in povedat da smo še 2v1...user posted image user posted image user posted image user posted image
No.... naša pupa zamuja 8 dni... in mogoče se bo danes začela akcija saj jaz od 2 zjutraj ne spim ker me zvija kot pri menstruaciji in malo sveže kvi se je pokazalo... vendar ni določeno v nekih intervalih in navalih bolečin...
Bomo videli kaj bo do jutra... držite pa mi pesti, da bo vse uredu...

PROSIM NIČ NE PIŠITE NA FACEBOOK, DA NE BO PREHITRO NASTALA PANIKA!!
HVALA!!
!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporočim po SMS če bo kaj novega....!!!

Lep dan vsem!!!

< Sporočilo je popravil oktavija -- 15.9.2009 2:51:11 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
15.9.2009 8:23:12   
NATAŠA35
no oktavija upam, da se je začelo in da boš kmalu svojo pikico pestvalauser posted image user posted image user posted image

miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se, mislim nate, naj te angeli čuvajo...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
15.9.2009 8:38:44   
Nončika
oktavija, navijamo in dihamo s tabo!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
15.9.2009 9:50:18   
Anonimen
miklaromček držim pesti da se bo čimbolje izteklouser posted image user posted image user posted image
oktavija upam da boš kmalu cartalauser posted image

jaz sm za en drek,slabe volje tko da se me depra zgleda loteva,pa ma ni da ni
nč upam da se mate fajn tko da lepo se mejte še naprej
aja
aqui zdej pa navijamo kolikor se le da,tko da držim pesti

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
15.9.2009 10:13:15   
~Biba~
iii trinity in sonček mata lepe bebe,...

oktavija želim ti da boš kmalu cartalauser posted image

vsem ostalim pa en hladen pozdravček...bi pasala ena user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
15.9.2009 10:34:15   
ledenka
oktavija, boš kmalu cartala user posted image

larilu user posted image naj gre hitro mimo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
15.9.2009 11:15:29   
sonček33
oktavija, jaz bom az vsak slučaj mal začela dihat

miklarom..še en dan več..mislim na vas

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
15.9.2009 12:38:30   
spps
a oktavija se nič ni oglasila?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
15.9.2009 13:30:45   
gigi1
Ahoj pupe

Tole z Miklo me je čisto sesulo. Saj berem, samo nimam volje pisat user posted image

Mikla draga mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oktavija upam, da se je začelo. Naj bo porod kar se da hiter in lahek.

Aquica navijam user posted image  user posted image  user posted image

Pupe drage kako maste vse luškane sončke doma user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lupčke prav vsem in vašim sončkom in bušijem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
15.9.2009 13:59:37   
Kliki
 Oktavija upam da sedaj že cartaš svojegauser posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
15.9.2009 14:06:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Oktavija upam da sedaj že cartaš svojegauser posted image .
user posted image user posted image ne carta še sem pa govorila z njo in  vam sporočim ko bo kaj novegauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
15.9.2009 14:09:33   
Kliki
Škoda upam da bo kmalu.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
15.9.2009 15:02:50   
Anonimen
Larilu... Bejži nekam ven. Na sprehod, v družbo, pridi na kavo.... Samo ne prepusti se depri... user posted image user posted image user posted image

Mikla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Več kot to pa itak nevem kaj naj napišem in rečem user posted image user posted image

Žižetka... Kako je pa naša podganca in njena sončka? Kako je bla pot?

Aqui... poročaj kako zdej naprej poteka akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da bomo lahko navijale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oktavija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hihi hoho hihi hoho hihi hoho hihi hoho hihi hoho hihi hoho......  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Se mi že vrti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo danes na 1. pravo posvetovalnico. Ob pol petih smo naročeni user posted image user posted image Komaj čakam user posted image user posted image user posted image

A vam nekaj zaupam? Mi smo pa že user posted image user posted image user posted image   JUPIIIIIIIIIIIII  Sicer je malo bolelo, ampak potem pa vseeno pasalo. No tudi malo je krvavelo, ampak samo za odtenek. Mislim da ni panike, zdej nič več ne boli user posted image user posted image   KONČNO user posted image user posted image user posted image   Je reku moj, da sem se kar ponovno rodila. No sej mogoče se pa res tko počutim... Sem mela kar malo krize ker tok dolgo nisem nič potrebe čutila user posted image user posted image user posted image

No šibam še položnice plačat pol pa počasi peš proti ZD user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
15.9.2009 15:36:15   
Kliki
Živa  lepo da jeuser posted image steklo. A že prvo posvetovalnico imata madona kako čas beži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
16.9.2009 6:21:55   
spps
Jutro punce!

Kako ste kaj?Kako to,da je takšno zatišje?

Mi smo ok,le ponoč zadnje dni za en drek spimouser posted image user posted image user posted image  jaz imam še ta teden rihtanje potrebnih stvari za vpis na faksuser posted image user posted image -ja,tud jaz bom KONČNO študentkauser posted image user posted image user posted image

in kaj novega?

veste kaj pogrešam? že dooooolgo ni bilo user posted image user posted image ,se vam ne zdi?  Katera je sedaj na vrsti,da nam javi kakšno lepo novico? 
nosečkice na seznamu-ne bodo dolgo več nosečke ampak mamiceuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
16.9.2009 10:09:23   
~Biba~
spps z veseljem bi bla jaz naslednja na vrsti za user posted image user posted image

vsem ostalim želim lep dan...pa oktavija, a že cartamo?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
16.9.2009 10:13:00   
NATAŠA35
mene tud zanima kako je z oktavijo....kaj novega????user posted image

živa super za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
16.9.2009 10:25:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

spps z veseljem bi bla jaz naslednja na vrsti za user posted image user posted image

vsem ostalim želim lep dan...pa oktavija, a že cartamo?

user posted image user posted image user posted image user posted image da bi bla naslednja user posted image
ma ne vem kaj se dogaja,da se še ne ve kaj je z oktavijo...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
16.9.2009 11:03:45   
gigi1
Grrrr mi je prejle post zbrisalo..

Oktavija???? Mislimo nate.

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
16.9.2009 11:49:16   
ledenka
samo pozdravit sem vas prišla!

mikla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdrži še malo!

oktavija user posted image user posted image user posted image user posted image naj se čim prej začne, če se še ni

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......