|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
18.9.2009 7:57:06   
BarbiG
Oktavija, čestitke za Lariso.

Miklarom, drži se, vse bo še v redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
18.9.2009 8:59:33   
Nončika
oktavija, čestitke za Lariso. user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom, samo, da se vse dobro izteče.user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa danes vse tako pritiska dol, da me bo počasi pobralo. eh, moram počasi res vse pripravit, ne da bo pol panika in skakanje, če me kaj res zgrabi. še čisto malo in dopolnimo 34t. naj še ene 2t počaka tole naše detece. danes ma moj dragi roj. dan, upam, da me ne bo pelal na lasten roj. dan v P.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
18.9.2009 10:26:17   
murkica
Oktavija- iskrene čestitke!!! No pa smo tudi tvojo pupiko dočakali. Uživajte, cartajte se in komaj čakam, da vidimo malo lepotičko!!!

Mikla- Držim pesti še naprej, da user posted image  še malo počaka!!!

Vsem ostalim pa lepe pozdravčke. Meni so končno postavili posteljico, samo manjka še nekaj detajlov, ki jih bomo dokončali v naslednjih dneh. Včeraj sem jo pomila (razen dveh predalov, ker mi je malčica začela tok pritiskat, da nisem mogla bit sklonjena), tako da danes še to dokončam in bo že skoraj pripravljena na našo pupiko :))))

Zdej se moram samo še počasi spravit prati oblekce, ampak si ves čas govorim, da je še dovolj časa :), samo da nas na koncu kaj ne prehiti in bo dragi gagal za pralnim strojem in likalnikom :)))

Hotela sem vas samo na hitro pozdraviti, zdaj pa grem v trgovino po kruh, pa malo pa sprehod, da se razmigam. Bodite lepo in poljubčka vsem!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
18.9.2009 11:44:41   
pikica36
oktavija čestitkeuser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
18.9.2009 17:05:29   
gigi1
Oktavija čestitke tebi in dragemu. Mala Larisa dobrodošla v ta svet. user posted image  user posted image  user posted image

Mikla mislim na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
18.9.2009 17:22:55   
Kliki
No evo mene s slabimi novicami moja tečka user posted image  se že nekaj najavlja tako da je upanja zmeraj man.user posted image  
Je pa sreča ta da se je vsaj moj user posted image  skoliral, ker me bo treba tolažit.

Nončika upam da je s tabo vse OK.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
18.9.2009 19:13:48   
Argojuhica
Oktavija, pa si le dočakala svojo princesko. ISKRENE ČESTITKE!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
18.9.2009 20:22:42   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

No evo mene s slabimi novicami moja tečka user posted image  se že nekaj najavlja tako da je upanja zmeraj man.user posted image  
Je pa sreča ta da se je vsaj moj user posted image  skoliral, ker me bo treba tolažit.

Nončika upam da je s tabo vse OK.

Žal mi je.... user posted image

Nonči - miša, kak si tij? Si vrede? Probaj počijvate...

argetka - kako pa pri vas napredujete?

Hm - ej, nosečkice - a boste kaj vaše bušije ven pokazale, al kaj? user posted image Mislim... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
18.9.2009 21:10:41   
Kliki
Bom preživela oktobra bo 1leto od kar sem imela laparo in sedaj se bo pa treba sprostit pa bo ratalo. Grem polna optimizma naprej.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
18.9.2009 22:58:16   
sonček85
KLIKI:user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
18.9.2009 23:30:53   
ledenka
nočko!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
19.9.2009 6:53:48   
ledenka
jutro user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
19.9.2009 8:28:57   
pikicao.
dobro jutroooo :) user posted image

user posted image

sem spet mal pocekirat pa pozdravt prsla..pa ze vidm da je se oktavija rodila... user posted image user posted image user posted image  ja cestitke :) user posted image  pa vsem od miske do jazzy do ... cestitke (vem sm jih veeelik zamudila) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa same lepe slikce malih bebijev user posted image user posted image  sm si napasla oci user posted image user posted image
in kako ste? kaj kej nouga?

pozdravcek vseeem poznanim borkicam in tud se nepoznanim user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

pr men vse po starem, cajta mam bl svoh... (sej zdle ga mam sam zato kr moj se spi user posted image user posted image user posted image user posted image    pol k se zbudi itak ze naprej sibava user posted image user posted image ) drgac pa mam ze 3 tedne spt fax... tko d jeeej se manj casa user posted image user posted image  vmes se sport pa mal fb ..in hisna opravila... pa spat za max 4 ure in to je to... evo to je moj life trenutno user posted image user posted image user posted image user posted image   (no... pa odvisna sm postala od cevljev user posted image user posted image user posted image  .... tko d sm vrjetno nadomestila zeljo po otrocicku se s tem pa s sportom user posted image user posted image user posted image ) se mal pa se bomo mi tud nazaj v seznamcek vrnili user posted image  ...

aqua ....cakam user posted image user posted image user posted image user posted image

moji aquo

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
19.9.2009 9:46:38   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

dobro jutroooo :) user posted image

user posted image

sem spet mal pocekirat pa pozdravt prsla..pa ze vidm da je se oktavija rodila... user posted image user posted image user posted image  ja cestitke :) user posted image  pa vsem od miske do jazzy do ... cestitke (vem sm jih veeelik zamudila) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa same lepe slikce malih bebijev user posted image user posted image  sm si napasla oci user posted image user posted image
in kako ste? kaj kej nouga?

pozdravcek vseeem poznanim borkicam in tud se nepoznanim user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

pr men vse po starem, cajta mam bl svoh... (sej zdle ga mam sam zato kr moj se spi user posted image user posted image user posted image user posted image    pol k se zbudi itak ze naprej sibava user posted image user posted image ) drgac pa mam ze 3 tedne spt fax... tko d jeeej se manj casa user posted image user posted image  vmes se sport pa mal fb ..in hisna opravila... pa spat za max 4 ure in to je to... evo to je moj life trenutno user posted image user posted image user posted image user posted image   (no... pa odvisna sm postala od cevljev user posted image user posted image user posted image  .... tko d sm vrjetno nadomestila zeljo po otrocicku se s tem pa s sportom user posted image user posted image user posted image ) se mal pa se bomo mi tud nazaj v seznamcek vrnili user posted image  ...

aqua ....cakam user posted image user posted image user posted image user posted image

moji aquo

OOOOOOOOOOO,

guten morgen roza pujson!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebe pa že dolho ni blo na spregled!!!! Te misam, mučo, fejst, ta naj več!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oktavija čestitke za rojstvo princeske!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
19.9.2009 9:54:56   
Anonimen
oooooooooooooooooooooooo  Pujsika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod Aquin post.... Te misamo zeloooo zelooooo much user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   OGLAŠAJ SE KEJ BOLJ POGOSTO!!! Boš ti naša borkica za nakupe čevljev user posted image user posted image user posted image Dokler ne boš želela nazaj na seznamček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
19.9.2009 9:56:50   
Anonimen
Kliki.... Drži se..... Sprosti se (vem kako zelooooo težko je to nardit in kako zeloooo enostavno je to rečt) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Navijam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
19.9.2009 10:52:45   
pikicao.
hihi user posted image user posted image user posted image

uaaauuu ..a kr missate me user posted image user posted image user posted image user posted image

jah pol se bom pa res mogla mal veckrt oglasit user posted image user posted image  

in ziva..kako mali zigon?

aqua kako zdej ti..a .a.a ... kdaj bova zastartale projekt..aqua spi max 5 min na dan user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
19.9.2009 11:10:14   
Anonimen
Žigon je SUPER. Poglej na FB user posted image user posted image

Prov uživam k se izživljam in ga oblačim kokr mi paše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ti? Kako kej?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
19.9.2009 11:11:23   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

hihi user posted image user posted image user posted image

uaaauuu ..a kr missate me user posted image user posted image user posted image user posted image

jah pol se bom pa res mogla mal veckrt oglasit user posted image user posted image  

in ziva..kako mali zigon?

aqua kako zdej ti..a .a.a ... kdaj bova zastartale projekt..aqua spi max 5 min na dan user posted image user posted image

ta projekt je že v nizkem štartu.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je bil že testiran v torek, v ponedeljek pa ponovim vajo... user posted image user posted image user posted image  je prav zabavno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
19.9.2009 11:38:33   
Anonimen
o madonca sm kr 2x pogledala če prov vidm,pa je res roza pujsi se je prikazal po dooooolgem času,no nisi še pozabila kako se pride na RR med borkice lepo touser posted image

oktavija sej ne vem a sm ti tle tud že napisala al ne anyway čestitkeuser posted image

nč jaz zdele kosilo delam in sm trenutno zgleda kr na dieti k drgač tamalo tok šraufa tko da zdej jem rižek,kruhek in fertik deluser posted image super dietauser posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
19.9.2009 13:52:31   
sonček33
Roza pujs - a ti vidiš veselja, kadar se pojaviš tu gor???? Zakaj nam tega ne delaš mal večkrat? Bolj redno? Vsak dan? Večkrat na dan?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
19.9.2009 18:56:57   
pikicao.
hi hi hi ..sej ne vem kaj naj recem oz napisem... fuullll lepo user posted image user posted image

jaz biti veseLuser posted image

in larilu, soncek kako vajini zakladeki? user posted image

ja zivcek sem vidla na fb-ju slikci-slikce :) luskaan

pa vazn d vse uzivate to je pa tud bistvo.. pa d vam ti mali pajaceki krajsajo in pestrijo cas user posted image user posted image user posted image

aqua pol projekt 5 min spanja ze poteka... uuuu... jaz vedeti bolj malo..in biti blescicnato zalosten user posted image user posted image  tko da ti popraviti blescicnato zalost v sparklyYyYyyy<-- cist prou napisan (hahaha)  veselje user posted image user posted image  to biti naloga TvOja (đino el pino<-- jo no sprehn zi italjanooo)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.9.2009 10:04:52   
Kliki
O roza pujsek dobr dan.user posted image
Punce vidim da ste OK.user posted image

Jast pa sem do danes imela samo malo rdečega izcedka danes se  je pa vlila in tudi šravfati me je malo začelo. upam da čimprej mine in bom spet OK.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.9.2009 10:31:57   
Kliki
A katera ve Kaj je z našo Nončiko?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.9.2009 11:47:40   
pikicao.
hej hoj user posted image   Kliki
kdaj pol ne bos prcakvala user posted image  ?  bom migu z ritko zate user posted image user posted image  pa navijuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sm spet pristna navijacica user posted image user posted image user posted image user posted image  z migajoco t zadnjouser posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......