Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.9.2009 7:57:06
|
|
|
|
BarbiG
|
Oktavija, čestitke za Lariso. Miklarom, drži se, vse bo še v redu.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.9.2009 8:59:33
|
|
|
|
Nončika
|
oktavija, čestitke za Lariso. Miklarom, samo, da se vse dobro izteče. mene pa danes vse tako pritiska dol, da me bo počasi pobralo. eh, moram počasi res vse pripravit, ne da bo pol panika in skakanje, če me kaj res zgrabi. še čisto malo in dopolnimo 34t. naj še ene 2t počaka tole naše detece. danes ma moj dragi roj. dan, upam, da me ne bo pelal na lasten roj. dan v P.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.9.2009 10:26:17
|
|
|
|
murkica
|
Oktavija- iskrene čestitke!!! No pa smo tudi tvojo pupiko dočakali. Uživajte, cartajte se in komaj čakam, da vidimo malo lepotičko!!! Mikla- Držim pesti še naprej, da še malo počaka!!! Vsem ostalim pa lepe pozdravčke. Meni so končno postavili posteljico, samo manjka še nekaj detajlov, ki jih bomo dokončali v naslednjih dneh. Včeraj sem jo pomila (razen dveh predalov, ker mi je malčica začela tok pritiskat, da nisem mogla bit sklonjena), tako da danes še to dokončam in bo že skoraj pripravljena na našo pupiko :)))) Zdej se moram samo še počasi spravit prati oblekce, ampak si ves čas govorim, da je še dovolj časa :), samo da nas na koncu kaj ne prehiti in bo dragi gagal za pralnim strojem in likalnikom :))) Hotela sem vas samo na hitro pozdraviti, zdaj pa grem v trgovino po kruh, pa malo pa sprehod, da se razmigam. Bodite lepo in poljubčka vsem!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.9.2009 11:44:41
|
|
|
|
pikica36
|
oktavija čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.9.2009 17:05:29
|
|
|
|
gigi1
|
Oktavija čestitke tebi in dragemu. Mala Larisa dobrodošla v ta svet. Mikla mislim na vaju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.9.2009 17:22:55
|
|
|
|
Kliki
|
No evo mene s slabimi novicami moja tečka se že nekaj najavlja tako da je upanja zmeraj man. Je pa sreča ta da se je vsaj moj skoliral, ker me bo treba tolažit. Nončika upam da je s tabo vse OK.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.9.2009 19:13:48
|
|
|
|
Argojuhica
|
Oktavija, pa si le dočakala svojo princesko. ISKRENE ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.9.2009 20:22:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki No evo mene s slabimi novicami moja tečka se že nekaj najavlja tako da je upanja zmeraj man. Je pa sreča ta da se je vsaj moj skoliral, ker me bo treba tolažit. Nončika upam da je s tabo vse OK. Žal mi je.... Nonči - miša, kak si tij? Si vrede? Probaj počijvate... argetka - kako pa pri vas napredujete? Hm - ej, nosečkice - a boste kaj vaše bušije ven pokazale, al kaj? Mislim...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.9.2009 21:10:41
|
|
|
|
Kliki
|
Bom preživela oktobra bo 1leto od kar sem imela laparo in sedaj se bo pa treba sprostit pa bo ratalo. Grem polna optimizma naprej.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.9.2009 22:58:16
|
|
|
|
sonček85
|
KLIKI:
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.9.2009 23:30:53
|
|
|
|
ledenka
|
nočko!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.9.2009 6:53:48
|
|
|
|
ledenka
|
jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.9.2009 8:28:57
|
|
|
|
pikicao.
|
dobro jutroooo :) sem spet mal pocekirat pa pozdravt prsla..pa ze vidm da je se oktavija rodila... ja cestitke :) pa vsem od miske do jazzy do ... cestitke (vem sm jih veeelik zamudila) pa same lepe slikce malih bebijev sm si napasla oci in kako ste? kaj kej nouga? pozdravcek vseeem poznanim borkicam in tud se nepoznanim pr men vse po starem, cajta mam bl svoh... (sej zdle ga mam sam zato kr moj se spi pol k se zbudi itak ze naprej sibava ) drgac pa mam ze 3 tedne spt fax... tko d jeeej se manj casa vmes se sport pa mal fb ..in hisna opravila... pa spat za max 4 ure in to je to... evo to je moj life trenutno (no... pa odvisna sm postala od cevljev .... tko d sm vrjetno nadomestila zeljo po otrocicku se s tem pa s sportom ) se mal pa se bomo mi tud nazaj v seznamcek vrnili ... aqua ....cakam moji aquo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.9.2009 9:46:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. dobro jutroooo :) sem spet mal pocekirat pa pozdravt prsla..pa ze vidm da je se oktavija rodila... ja cestitke :) pa vsem od miske do jazzy do ... cestitke (vem sm jih veeelik zamudila) pa same lepe slikce malih bebijev sm si napasla oci in kako ste? kaj kej nouga? pozdravcek vseeem poznanim borkicam in tud se nepoznanim pr men vse po starem, cajta mam bl svoh... (sej zdle ga mam sam zato kr moj se spi pol k se zbudi itak ze naprej sibava ) drgac pa mam ze 3 tedne spt fax... tko d jeeej se manj casa vmes se sport pa mal fb ..in hisna opravila... pa spat za max 4 ure in to je to... evo to je moj life trenutno (no... pa odvisna sm postala od cevljev .... tko d sm vrjetno nadomestila zeljo po otrocicku se s tem pa s sportom ) se mal pa se bomo mi tud nazaj v seznamcek vrnili ... aqua ....cakam moji aquo OOOOOOOOOOO, guten morgen roza pujson!!!! Tebe pa že dolho ni blo na spregled!!!! Te misam, mučo, fejst, ta naj več!!!!!!! Oktavija čestitke za rojstvo princeske!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.9.2009 9:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooooooooooooooooooooo Pujsika Se podpišem pod Aquin post.... Te misamo zeloooo zelooooo much OGLAŠAJ SE KEJ BOLJ POGOSTO!!! Boš ti naša borkica za nakupe čevljev Dokler ne boš želela nazaj na seznamček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.9.2009 9:56:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kliki.... Drži se..... Sprosti se (vem kako zelooooo težko je to nardit in kako zeloooo enostavno je to rečt) Navijam zate
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.9.2009 10:52:45
|
|
|
|
pikicao.
|
hihi uaaauuu ..a kr missate me jah pol se bom pa res mogla mal veckrt oglasit in ziva..kako mali zigon? aqua kako zdej ti..a .a.a ... kdaj bova zastartale projekt..aqua spi max 5 min na dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.9.2009 11:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Žigon je SUPER. Poglej na FB Prov uživam k se izživljam in ga oblačim kokr mi paše Pa ti? Kako kej?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.9.2009 11:11:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hihi uaaauuu ..a kr missate me jah pol se bom pa res mogla mal veckrt oglasit in ziva..kako mali zigon? aqua kako zdej ti..a .a.a ... kdaj bova zastartale projekt..aqua spi max 5 min na dan ta projekt je že v nizkem štartu.... je bil že testiran v torek, v ponedeljek pa ponovim vajo... je prav zabavno...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.9.2009 11:38:33
|
|
|
|
Anonimen
|
o madonca sm kr 2x pogledala če prov vidm,pa je res roza pujsi se je prikazal po dooooolgem času,no nisi še pozabila kako se pride na RR med borkice lepo to oktavija sej ne vem a sm ti tle tud že napisala al ne anyway čestitke nč jaz zdele kosilo delam in sm trenutno zgleda kr na dieti k drgač tamalo tok šraufa tko da zdej jem rižek,kruhek in fertik del super dieta
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.9.2009 13:52:31
|
|
|
|
sonček33
|
Roza pujs - a ti vidiš veselja, kadar se pojaviš tu gor???? Zakaj nam tega ne delaš mal večkrat? Bolj redno? Vsak dan? Večkrat na dan?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.9.2009 18:56:57
|
|
|
|
pikicao.
|
hi hi hi ..sej ne vem kaj naj recem oz napisem... fuullll lepo jaz biti veseL in larilu, soncek kako vajini zakladeki? ja zivcek sem vidla na fb-ju slikci-slikce :) luskaan pa vazn d vse uzivate to je pa tud bistvo.. pa d vam ti mali pajaceki krajsajo in pestrijo cas aqua pol projekt 5 min spanja ze poteka... uuuu... jaz vedeti bolj malo..in biti blescicnato zalosten tko da ti popraviti blescicnato zalost v sparklyYyYyyy<-- cist prou napisan (hahaha) veselje to biti naloga TvOja (đino el pino<-- jo no sprehn zi italjanooo)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.9.2009 10:04:52
|
|
|
|
Kliki
|
O roza pujsek dobr dan. Punce vidim da ste OK. Jast pa sem do danes imela samo malo rdečega izcedka danes se je pa vlila in tudi šravfati me je malo začelo. upam da čimprej mine in bom spet OK.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.9.2009 10:31:57
|
|
|
|
Kliki
|
A katera ve Kaj je z našo Nončiko?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.9.2009 11:47:40
|
|
|
|
pikicao.
|
hej hoj Kliki kdaj pol ne bos prcakvala ? bom migu z ritko zate pa navijuuu zdej sm spet pristna navijacica z migajoco t zadnjo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......