murkica
|
No to je pa prav užitek pridet na RR, kjer te pričaka toliko lepih slikic :))) Midva sva se ta vikend malo potepala in je bilo prav super. Bila sva pri taščici v Podčetrtku, ker je imela rojstni dan in sva kar tam malo prespala, da sva se nadihala svežega zraka. No danes pa sem se odločila, da bom malo polikala stvari, ker je končno malo bolj hladno in lahko človek zraven likalnika diha :) Sm si pa skuhala kompot iz domačih jabolk in mi prav paše, da ga lahko takole zraven pijem ob prebiranju RR-ja. Vidim, da ste vse super. Aquica- Zdaj pa samo držim pesti. Prepričana sem, da bo vse potekalo tako kot mora in da boš sporočila veselo novico!!!! IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Murki a misliš ti kaj na porodniško? Jst bi šla rade volje na porodniško, samo nisem nikjer redno zaposlena, tako da sem se zmenila, da bom delala do 30. septembra potem pa konec. Tako nekako, kot če bi odšla na porodniško. Špelči- Kako kaj šola? Saj ni tako hudo, kajne? Mi gremo danes na drugo in tretjo porodno dobo, da moj "možek" dobi štempelj, d abo lahko zraven pri porodu :))) Agrojuhica- Vesela sem, da vse lepo poteka. Slabosti bodo minile, tako da se ne sekiraj, ampak za naše sončke se potrpimo, kajne? :DD Fergi- Kako sem vesela, da si se javila. No zdaj pa držimo tudi zate na polno pesti in da bo vse tako potekalo, kot mora. Miklarom držim pestke!!!! Resnično upam, da bo zdržal še 3 tedne!!! Oktavija- No zdaj pa bi bil po mojem že pravi čas, da ti svoji mali podnajemnici poveš, da je čas za izselitev :))) Povej ji kaj vse jo čaka zunaj in mislim, da bo že danes skočila vn :)))) Pri nas mala ravnokar kolca revčka, malo prej je pa tako fino brcala, mislim, da je bil to znak, da moram pozdravit vse tetke z RR-ja še v njenem imenu. Zdej pa res šibam likat, ker potem imam danes šolo in mi bo zopet zmanjkalo časa. Bodite lepo, mamice polubčkajte svoje zaklade, nosečke pobožajte bušije, čakajoče pa pobožajte svoje drage, da bo sigurno ratalo ta mesec :))))) Papa