Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 9:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj te pa buši boli?a mogoče čuden ležiš?glede zatekanja nogic pa ti lahk rečem samo velik pit pa ne velik hodit pa čestitke za gospa se mi zdi da še nisem čestitala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 9:30:27
|
|
|
|
jazzz27
|
Joj larilu..sploh mi ne gre tekočina...jaz sem najbolj len človek za pit . Se moram kar mal prisilt da pijem...enostavno mi ne gre. Ne vem zakaj me trebušček boli...se res trudim na levi spat...zbujam se pa na desni in na hrbtu Hvala za čestitke....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 10:35:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla pupike - tak na hitro jazziiii -- Jupi! Čestitke! Vsem ostalim -
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 11:17:52
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Murkica.... lepa nevesta boš... Haha, to si me pa mal s Fargi zamenjala. Pri nas ne bo poroke :) Jazzzi čestitke!!!!!!!!!!!! Tudi jaz komaj čakam slikice :) Živa upam, da na polno uživaš in da si se naplavala Jaz moram tut mojo G vprašat, če grem lahko plavat v bazen, ker so me ene prestrašile, da lahko pride do neke okužbe, če nimaš ok maternični vrat in ne vem kaj še vse. Tako, da 3.6 imam pregled in se bom pozanimala kako je s tem. A je katera hodila na nosečniško telovadbo v bazenu? Oziroma ali je katera hodila sploh na telovadbo in kako ste bile zadovoljne? Vse tise, ki ste iz LJ bi prosila za nasvet... Nič šibam malo likat, dokler si ne premislim Bodite lepo, pa se definitvno beremo...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 11:22:38
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Oktavija...strah poroda...hmmm...nekako še ne razmišljam o tem...bo že. Jaz sem optimistična in bom to speljala hitro in pika. Če pa po vrhu vsega še ne bom rezana pa še toliko bolje....a ti boš z EA? Ja poroda me je malo strah, sploh zato ker si je moj lubi nekaj premislil in pravi da nebi šel zraven ker je tudi njega strah... kot da bo on rojeval ... Nebi pa imela nobene EA, ker sem slišala, da lahko pride še do večjih komplikacij... mogoče sam kako inekcijo za blažitev bolečin bi imela (Ketonal ali kaj podobnega)... Ma sej še sama nevem zakaj me je strah... saj sem po naravi veliki optimist in ponavadi brez strahu....
< Sporočilo je popravil oktavija -- 26.5.2009 11:23:39 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 11:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
murki če si nagnjena pri vnetjih potem ti ne priporočam bazen,zato k kolegica je šla na bazen in se ni mogla znebit vnetij ki pa lahko sprožijo prezgodnji porod tko da jaz na bazen ne grem glih zarad tega oktavija eh nič se nimaš za bat ne ti in ne tvoj,moj komičaka da bo spet zraven,me je tko priganju za potrdil da bo zraven da je joj,čeprav je on tud mal cvikal na začetku sam potem k je pa to čez dal je pa bil ves navdušen tko da to je spet sam bav bav,tko da kr v rit ga suni da bo pri teb
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 12:40:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Živa upam, da na polno uživaš in da si se naplavala Jaz moram tut mojo G vprašat, če grem lahko plavat v bazen, ker so me ene prestrašile, da lahko pride do neke okužbe, če nimaš ok maternični vrat in ne vem kaj še vse. Tako, da 3.6 imam pregled in se bom pozanimala kako je s tem. A je katera hodila na nosečniško telovadbo v bazenu? Oziroma ali je katera hodila sploh na telovadbo in kako ste bile zadovoljne? Vse tise, ki ste iz LJ bi prosila za nasvet... Nič šibam malo likat, dokler si ne premislim Bodite lepo, pa se definitvno beremo... Ejla čvekice... Murki najrej odgovor tebi... Meni je rekla G da lahko vse razen savne in da je otroček zavarovan, da ne ve zakaj ne bi smela česa... Za telovadbo za nosečke v vodi pa smo se z dvema LJ nosečkicama dogovarjale pa se nikakor nismo mogle uskladit. Imele smo v mislih Fakulteto za šport, kjer imajo nosečke ob četrtkih ob 15:30 prve telovadbo v ČISTEM bazenu. Ob četrtkih tam namreč menjajo vodo in me smo prve ki se v frišni vodi kopamo. Če te zanima, jaz sem za.... Uživam pa danes prvi dan tako kot je treba... Celo malo se mi je uspelo posončit jaz pa mam vprašanje za tiste ki veste kako je z šolo za starše v LJ porodnišnici... midva sva imela namen it sedaj junija, pa nevem kako zdej to kej poteka... Morda Ajsi? No Jazzzzi..... ČESTITAM!!!!!!!! Gospa... kako se počutiš zdej? Slikce nam privoščiš? Jaz sem včeraj doma poslikala bušija in nekaj osebam celo uspela poslat masaž da sem to storila... Ostale pa vabljene v albumčka Zdej pa se preoblečt, v trgovino, pojest kosilce in potem nazaj na bazenčka... Upam da vreme še malo zdrži...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 14:43:40
|
|
|
|
ledenka
|
danes sva bila prvič sama z avtom malo naokoli in preživela! murki, jaz sem se skos spravljala na plavanje za nosečke, pa mi nikakor ni uspelo. sem pa hodila na pilates, v pilates center na wolfovi. in zdaj se spravim v obleke izpred nosečnosti živa, šola se začne prvi ponedeljek v mesecu in traja čez cel mesec. predavanja so ob 9, 16 in 18.15, edino prvo - uvodno predavanje je ob 10, 16 in 18. jazzzi komaj čakam slikce! pa ti povej, kdaj boš v lj in se uskladimo plenice - meni so najbolj všeč moltex, se dobijo v mullerju tale moj otrok bi se samo dojil... tipkam z levo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 14:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
uu ajsi ti že obvladaš sej je prov da pridno papca čak sm iz stola dol padla k sm vidla da si v tistih oblekah izpred nosečnosti sej bi dala unga smeška k se klanja tko da bravo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 14:58:50
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, hvala tapravi test še čaka... kavbojke sam zarad šiva še nočem probat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 16:32:53
|
|
|
|
jazzz27
|
UUUU Ajsi...jaz se tud klanjam....madona bi se meni fajn zdelo.... Bi se dobile enkrat drug teden, če kaj ne pride vmes...(beri kako kopanje) ...a že tipkat ste se naučil z levo? Svaka čast!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 17:24:18
|
|
|
|
Nončika
|
evo me nazaj!!!!!! punce hvala za pozdrave in za skrb. dini, tebi pa hvala za poročanje. zlata si!!! včeraj sem prišla z bolnice, a nisem niti prižgala računalnika, sem v celoti kar sem zmogla bila z malo. sedaj, ko sedim pred rač. me že kar tišči. tiste, ki ste slavile roj. dan. čestitam!!!! poste sem malo preletela, se oglasim ko jih vse preberem.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 17:28:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Oh, nonči moja - mi je taaak odleglo! Zdaj nas pa ne sagaj več!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 19:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jazzzi sej za naslednji teden smo se nekaj menile, da bi se dobile... Nisem pozabila Ajsika BRAVO In hvala za info za MŠ. A to pomeni, da se v ponedeljek ob 18h tam nariševa in zmagava? Nončika.... Se* ti je zelo lepo povedala kaj zdaj..... NE SEKIRAJ NAS VEČ SUPER DA STA OBA OK!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 19:24:14
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika evo me nazaj!!!!!! punce hvala za pozdrave in za skrb. dini, tebi pa hvala za poročanje. zlata si!!! včeraj sem prišla z bolnice, a nisem niti prižgala računalnika, sem v celoti kar sem zmogla bila z malo. sedaj, ko sedim pred rač. me že kar tišči. tiste, ki ste slavile roj. dan. čestitam!!!! poste sem malo preletela, se oglasim ko jih vse preberem. O hvala bogu da si Ok že dva dni sprašujem če kdo kaj ve kaj je s teboj. Upam da bo naprej vse ok. Zakaj si pa bila v bolnici(mogoče sem spregledala)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 20:25:05
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Nončika.... Se* ti je zelo lepo povedala kaj zdaj..... NE SEKIRAJ NAS VEČ SUPER DA STA OBA OK!!! na kraj pameti mi ne pride nobenega sagat, sem bila jaz tista ki se je najbole zasagala.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 20:25:56
|
|
|
|
Nončika
|
Kliki, v bolnici sem bila zaradi krčev. in ti kako napreduješ?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 26.5.2009 20:49:08
|
|
|
|
Kliki
|
Moja kriza ker se ni prijelo je bila ta mesec kr fajna noben mi ni smel nič rečt takoj sem imela solzne oči, najrajš bi se cev dan cartala in se smilila sama sebi. Pa sem tudi to prebrodla in počakam da se ne zaželjena gostja poslovi in grem v nov boj in upam da mi tokrat pa rata.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 9:15:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Nončika.... Se* ti je zelo lepo povedala kaj zdaj..... NE SEKIRAJ NAS VEČ SUPER DA STA OBA OK!!! na kraj pameti mi ne pride nobenega sagat, sem bila jaz tista ki se je najbole zasagala. O, saj vem ... Ti vaju samo čuvaj in počivaj. Pa poročaj kako in kaj, ok?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 9:17:36
|
|
|
|
Serendipity
|
Kliki - drži se. Uspelo vama bo! Uh, še predobro je zakoreninjen ta feeling tega NEčakanja v meni....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 9:52:03
|
|
|
|
~Biba~
|
joooj ve pa ste že vse ali pa že cartate... mi pa smo tam kot smo bili pred 1 letom...z meseca v mesec razočarani. Na kakšen resen posvet pa še ne upamo Z RR pa sem na bojni nogi; ker mi potem še vse bolj v glavo stopi. Tolko da veste da še migam, pa da vas mam vseee rada,nisem pozabila na vas in se za vsako posebaj veselim, ko preberem veselo novičko.
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 27.5.2009 9:53:09 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 10:03:13
|
|
|
|
Serendipity
|
O, bibika naša - saj te razumem in si mislim kak je. Začaran krog upanja in razočaranj. Ne dajta se! Hm, zakaj pa ne gresta na kak ''resen posvet''? *objemček*
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 10:27:43
|
|
|
|
~Biba~
|
Saj kot si vprašala Se* če je posvet "resen", potem je tudi problem "resen" , mi2 pa še vedno upava da nama ni treba "resnega posveta". Ma ne vem, včasih naju sama ne razumem, kaj bi rada...mislim, da zbirava pogum, da se soočiva s situacijo v katero naju je vrglo življenje. Madona, ko gledam vaše tickere, ste pa že vse okrogle druge pa ponosne na svoje bebike.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 10:31:34
|
|
|
|
Serendipity
|
Hm ... jap, sem se zopet poistovetila. To je tako - skoči v morje in se naučiš plavati. Vidim pri seki (sta z vsem začela pred nama - delata na bebici kakšnih 5 let in se kar ne moreta soočiti s tem, da JE nekaj narobe... Na žalost dlje kot do svoje G in napotnice za neplodnostno nista (še) šla. Čeprav problem se ne manjša ampak samo veča. Saj veš kaj bi ti rada povedala, mar ne? Bodi borka naprej. Bij svoj boj a obenem si delaj teren za vsak slučaj kaj pa če ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 11:11:19
|
|
|
|
~Biba~
|
Se* ko berem zgodbo tvoje seke, je tak kot da bi mene opisovala, vidim da nisem edina "tepka" Vem, kaj bi mi rada povedala...trenutno pripravljam teren, da po poletju pokličem za naprej. Vseeno pa upam, da do takrat rata, brez finišarjev in bagrov
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?