Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 12:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
biba naša Ti sploh neveš kok smo te pogrešale Te pa popolnoma razumem in se hkrati strinjam z našo Se*... Tudi jaz si nisem upala naprej... Ampak HB je ratalo samo od sebe Drži se pupa naša... Če rabiš podporo, pa vseeno mislim, da smo punce tukaj še najboljši naslov za takšne stvari... čeprav nam je velikim že uspelo, pa še vedno bijemo boj, le malo drugačen... In verjetmi še predobro se spominjamo kako je blo nam pred časom, ko smo se borile z isto bitko kot se ti sedaj.... RADE TE IMAMO!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 13:41:14
|
|
|
|
ledenka
|
ooooo, biba se je prikazala lepo te je videt! midva sva bila pa na sprehodu, na žalost naju je malo dež opral... no, mene je, mali M ima prevleko za dež.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 15:06:23
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Kliki - drži se. Uspelo vama bo! Uh, še predobro je zakoreninjen ta feeling tega NEčakanja v meni.... Hvala saj proban vstati močna in iti naprej sam vsake toliko me pa čisto sesuje.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 15:08:59
|
|
|
|
murkica
|
Biba zbrati je potrebno pogum in reči bobu bob. Jaz mislim, da je to nama pomagalo. Sicer mislim, da je bila pri narava ovira bolj psihične narave, ker ko se je začelo odvijati, da je moj šel na spermiogram in ko sem se jaz čakala, še zadnjo M, da potem pokličem in se naročim za preiskavo, je pač ni več bilo. Uspelo je takrat, ko sem najmanj pričakovala in ko je bilo najmanj živčne vojne. Tako, da morda vama uspe po naravni poti, lahko pa bosta mogla poseči po medicini. Ampak važno, da je rezultat na koncu enak in to je zdrav dojenček, morda kar dva naenkrat :))) Tako, da borke vsekakor držimo pesti tudi zate in verjamemo, da vama bo uspelo.. Živčki kar se telovadbe v vodi tiče. Jaz sem sicer za, samo bom počakala na pregled pri moji G, ki ga imam 3.6. da mi pove svoje mnenje o tem, ker sem imela zdaj ravno bakterije v vodi in se nebi rada zaradi česa zastračkala. Tako, da če mi da G zeleno luč, se rade volje zmenim in začnemo hodit :)))) No zdaj grem pa kuhat kosilo, ker komaj čakam, da pride moj domov, ker sem že pošteno lačna. Bodite lepo, kljub deževnemu vremenu
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 17:07:04
|
|
|
|
jazzz27
|
Bibika ..se še tukaj veselim...itak pa sem zatežila že v ZS. Letos je naše leto..ostani borka.... Bom jutri napisala kaj več..... papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 17:45:15
|
|
|
|
Serendipity
|
Danes me je pričakalo prijetno sms presenečenje, en lepotec mi je znova polepšal tale deževen dan ... Ga prepoznate? Sonček Lovro
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 17:48:08
|
|
|
|
pikica36
|
drage moje, hvala za vašo skrb in navijanje kot sem z vami delila veselje , ko sem končno zagledala , moram z vami deliti tudi žalost ,moje pikice ni več. danes na uz ni bilo več videti kontur plodeka, samo prazna vrečka.tako da moram na abrazijo.dobila sem napotnico za MB kliniko, da mi tam opravijo čiščenje in citogenske genetske preiskave, ker je to že tretja neuspela nosečnost in stalno se konča nekje pri šestih tednih. saj sploh nimam besed, s katerimi bi opisala svojo žalost in razočaranje. rada vas mam in naj se nobeni izmed vas ne zgodi kaj takega
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 17:51:10
|
|
|
|
sonček33
|
Bejbike moje, bol malo se oglašam vas ša spremljam, pa sem vesela, ker se vračajo tiste, ki so nekje na poti že skoraj obupale..Ne dajmo se! jaz navijam čist za vse!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 17:53:08
|
|
|
|
MAŠKA
|
Pikica ne . Tako mi je žal
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 17:55:25
|
|
|
|
Erin
|
ajej pikica ...žal mi je..ne vem kaj naj napišem...DRŽI SE...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 17:56:39
|
|
|
|
sonček33
|
Pikica moja. Kako žalostno. Ni pravično in žal mi je, da tako trpita. Ni besed, ki bi omilile tvojo bolečino. Rada te imam, milsim nate in veš kje me najdeš za pogovor, tel.št ti pustim na ZS. OBjem. Bodita močna in naj vama skušajo razložiti, zakaj se vama dogajajo te grozne stvari, kaj je narediti.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 17:59:14
|
|
|
|
sonček33
|
Se* hvala ti, ker posreduješ mojega sončka. kako si? otrdevanje?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 18:00:59
|
|
|
|
Serendipity
|
pikica .... sploh ne vem kaj naj napišem ... se bom kar podpisala pod sončka, je že ona povedala to kar čutim tudi jaz ... IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pikica moja. Kako žalostno. Ni pravično in žal mi je, da tako trpita. Ni besed, ki bi omilile tvojo bolečino. Rada te imam, milsim nate in veš kje me najdeš za pogovor, tel.št ti pustim na ZS. OBjem. Bodita močna in naj vama skušajo razložiti, zakaj se vama dogajajo te grozne stvari, kaj je narediti. Ah, f* s.h.i.t life just isn't fer ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 18:01:22
|
|
|
|
benika
|
Joj pikica, pa ne še ti
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 18:03:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* hvala ti, ker posreduješ mojega sončka. kako si? otrdevanje? Otrdevanje ostaja, pa še ostra bolečina v predelu sr. kosti je še na dnevnem urniku - bomo videli kak bo v petek na pregledu. Je pač del nosečnosti, da nas malo skrbi Ma, tega tvojega sončka pa boljše da v živo ne vidim, bi ga cartala in cartala in caaartaaaala cel čas. Pa ziher bi se težko od njega poslovila (bi me ti že jezno gledala)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 18:19:21
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Danes me je pričakalo prijetno sms presenečenje, en lepotec mi je znova polepšal tale deževen dan ... Ga prepoznate? Sonček Lovro Mašina kaki cuker... mu teta podganca pošilja koš poljubčkov Ampak sončica... a ni tale flaša mal prevlka zanjga.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 18:20:22
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pikica moja. Kako žalostno. Ni pravično in žal mi je, da tako trpita. Ni besed, ki bi omilile tvojo bolečino. Rada te imam, milsim nate in veš kje me najdeš za pogovor, tel.št ti pustim na ZS. OBjem. Bodita močna in naj vama skušajo razložiti, zakaj se vama dogajajo te grozne stvari, kaj je narediti. Pikica samo objemam ta močno močno Ni fer.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 18:34:48
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pikica moja. Kako žalostno. Ni pravično in žal mi je, da tako trpita. Ni besed, ki bi omilile tvojo bolečino. Rada te imam, milsim nate in veš kje me najdeš za pogovor, tel.št ti pustim na ZS. OBjem. Bodita močna in naj vama skušajo razložiti, zakaj se vama dogajajo te grozne stvari, kaj je narediti. Joj Pikica tole pa ni fer,matr sem jezna .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 19:37:58
|
|
|
|
Nončika
|
pikica, velik objemček. matr sem jezna. namesto, da bi lepo uživala se ti zgodi tole. Se*, kdaj se ti je začelo to otrdevanje in pa bolečina? jaz mam tudi neka otrdevanja. matr sem jezna. JEEEEE, kaki sonček je Lovro. bravo!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 20:11:25
|
|
|
|
jazzz27
|
Pikica, nimam besed....žal mi je. Pa tako sem bila vesela, da sedaj vam je pa uspelo...10000000000 objemčkov zate.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 21:10:57
|
|
|
|
pikica36
|
drage moje borke- hvala vam za vse besede in tolažbo za danes sem že izjokala vso bolečino, tako da nimam več niti solz, se mi pa zdi da me bo zadušilo , vendar skušam biti skulirana zaradi "tamalega", da ne sprašuje preveč, ker ne vem kako bi mu odgovarjala, ker mu še niti povedala nisva za . kako naprej...... nevem pojma nimam , če bomo še poskušali, mogoče bom jutri mislila drugače, danes se mi zdi, da ne zmorem več. najprej težka odločitev pri 36 ali še sploh imeti ali ne. ko je končno padla odločitev pa že dve leti šok za šokom. najprej čakanje na , veselje, pričakovanje- prvi pregled - se ti podre svet. gremo dalje tokrat že po treh mesecih , aa kaj ko je veselje trajalo komaj dobra dva tedna- še enkrat se ti zrušijo tla. ponovno čakanje na , skoraj leto dni- nepopisno veselje z grenkim priokusom zaradi prejšnjih zgodb ampak vseeno polna optimizma- pa spet pristaneš dva metra pod zemljo. pol pa se človek vprašaš, če je vse skupaj vredno pri najinih letih in skoraj odraslih otrocih(hvala bogu da nama še najin najstnik kravžla lase). namesto da bi uživala in se posvečala drug drugemu, je skoraj vsa energija usmerjena k . planiramo dopust, pa razmišljava- kaj pa če slučajno zanosim pa ne bomo mogli , v službi tudi puščam vse bolj na stranskem tiru, češ saj zdaj grem pa itak v porodniško, pa me no bo brezveze, da se lotim kakih večjih projektov..... skratka dve leti že en K** dril, mah brezveze, mogla sem se malo " zlajat" saj ne zamerite
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 21:25:45
|
|
|
|
Kliki
|
pikica nimam besed samo veliko
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 27.5.2009 23:51:57
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pikica moja. Kako žalostno. Ni pravično in žal mi je, da tako trpita. Ni besed, ki bi omilile tvojo bolečino. Rada te imam, milsim nate in veš kje me najdeš za pogovor, tel.št ti pustim na ZS. OBjem. Bodita močna in naj vama skušajo razložiti, zakaj se vama dogajajo te grozne stvari, kaj je narediti. Pikica, kar ne upam si predstavljat tvoje bolečine in težko najdem besede, ki bi ti lahko bile v tem trenutku v uteho... mislim nate
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 0:02:12
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Danes me je pričakalo prijetno sms presenečenje, en lepotec mi je znova polepšal tale deževen dan ... Ga prepoznate? Sonček Lovro Oooo Sunshine, pa imaš res pravega sončka če potrebuješ pomoč pri cartanju se z velikim veseljem pridružim Se*, sam da ne boš potem huda kar na obe
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 0:40:31
|
|
|
|
polaris
|
A jaz to dobro vidim??? Hi Beyba, a ti princeska Ela ne pusti spati
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?