|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI.
27.5.2009 12:10:46   
Anonimen
biba naša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti sploh neveš kok smo te pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Te pa popolnoma razumem in se hkrati strinjam z našo Se*... Tudi jaz si nisem upala naprej... Ampak HB je ratalo samo od sebe user posted image Drži se pupa naša... Če rabiš podporo, pa vseeno mislim, da smo punce tukaj še najboljši naslov za takšne stvari... čeprav nam je velikim že uspelo, pa še vedno bijemo boj, le malo drugačen... In verjetmi še predobro se spominjamo kako je blo nam pred časom, ko smo se borile z isto bitko kot se ti sedaj.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RADE TE IMAMO!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
27.5.2009 13:41:14   
ledenka
ooooo, biba se je prikazala user posted image user posted image user posted image   lepo te je videt!

midva sva bila pa na sprehodu, na žalost naju je malo dež opral... no, mene je, mali M ima prevleko za dež.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
27.5.2009 15:06:23   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Kliki - drži se. Uspelo vama bo! Uh, še predobro je zakoreninjen ta feeling tega NEčakanja v meni.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala saj proban vstati močna in iti naprej sam vsake toliko me pa čisto sesuje.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 228
27.5.2009 15:08:59   
murkica
Biba zbrati je potrebno pogum in reči bobu bob. Jaz mislim, da je to nama pomagalo. Sicer mislim, da je bila pri narava ovira bolj psihične narave, ker ko se je začelo odvijati, da je moj šel na spermiogram in ko sem se jaz čakala, še zadnjo M, da potem pokličem in se naročim za preiskavo, je pač ni več bilo. Uspelo je takrat, ko sem najmanj pričakovala in ko je bilo najmanj živčne vojne. Tako, da morda vama uspe po naravni poti, lahko pa bosta mogla poseči po medicini. Ampak važno, da je rezultat na koncu enak in to je zdrav dojenček, morda kar dva naenkrat :)))
Tako, da borke vsekakor držimo pesti tudi zate in verjamemo, da vama bo uspelo..

Živčki kar se telovadbe v vodi tiče. Jaz sem sicer za, samo bom počakala na pregled pri moji G, ki ga imam 3.6. da mi pove svoje mnenje o tem, ker sem imela zdaj ravno bakterije v vodi in se nebi rada zaradi česa zastračkala. Tako, da če mi da G zeleno luč, se rade volje zmenim in začnemo hodit :))))

No zdaj grem pa kuhat kosilo, ker komaj čakam, da pride moj domov, ker sem že pošteno lačna. Bodite lepo, kljub deževnemu vremenu user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
27.5.2009 17:07:04   
jazzz27
Bibikauser posted image user posted image ..se še tukaj veselim...itak pa sem zatežila že v ZS.

Letos je naše leto..ostani borka....user posted image

Bom jutri napisala kaj več.....

papa

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 230
27.5.2009 17:45:15   
Serendipity
Danes me je pričakalo prijetno sms presenečenje, en lepotec mi je znova polepšal tale deževen dan ...

user posted image

Ga prepoznate?  Sonček Lovro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 231
27.5.2009 17:48:08   
pikica36
drage moje, hvala za vašo skrb in navijanjeuser posted image user posted image
kot sem z vami delila veselje , ko sem končno zagledalauser posted image , moram z vami deliti tudi žalostuser posted image user posted image user posted image user posted image ,moje pikice ni več. user posted image user posted image user posted image  danes na uz ni bilo več videti kontur plodeka, samo prazna vrečka.tako da moram na abrazijo.dobila sem napotnico za MB kliniko, da mi tam opravijo čiščenje in citogenske genetske preiskave, ker je to že tretja neuspela nosečnost in stalno se konča nekje pri šestih tednih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj sploh nimam besed, s katerimi bi opisala svojo žalost in razočaranje.

rada vas mamuser posted image user posted image user posted image  in naj se nobeni izmed vas ne zgodi kaj takegauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 232
27.5.2009 17:51:10   
sonček33
Bejbike moje, bol malo se oglašam vas ša spremljam, pa sem vesela, ker se vračajo tiste, ki so nekje na poti že skoraj obupale..Ne dajmo se!

jaz navijam čist za vse!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
27.5.2009 17:53:08   
MAŠKA
Pikica neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako mi je žaluser posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 234
27.5.2009 17:55:25   
Erin
ajej pikicauser posted image user posted image user posted image ...žal mi je..ne vem kaj naj napišem...DRŽI SE...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 235
27.5.2009 17:56:39   
sonček33
Pikica moja. Kako žalostno. Ni pravično in žal mi je, da tako trpita. Ni besed, ki bi omilile tvojo bolečino. Rada te imam, milsim nate in veš kje me najdeš za pogovor, tel.št ti pustim na ZS.
OBjem. Bodita močna in naj vama skušajo razložiti, zakaj se vama dogajajo te grozne stvari, kaj je narediti.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 236
27.5.2009 17:59:14   
sonček33
Se* hvala ti, ker posreduješ mojega sončka. kako si? otrdevanje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 237
27.5.2009 18:00:59   
Serendipity
pikica .... sploh ne vem kaj naj napišem ... se bom kar podpisala pod sončka, je že ona povedala to kar čutim tudi jaz ...

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pikica moja. Kako žalostno. Ni pravično in žal mi je, da tako trpita. Ni besed, ki bi omilile tvojo bolečino. Rada te imam, milsim nate in veš kje me najdeš za pogovor, tel.št ti pustim na ZS.
OBjem. Bodita močna in naj vama skušajo razložiti, zakaj se vama dogajajo te grozne stvari, kaj je narediti.

user posted image

Ah, f* s.h.i.t life just isn't fer ... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 238
27.5.2009 18:01:22   
benika
Joj pikica, pa ne še tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 239
27.5.2009 18:03:19   
Serendipity

Se* hvala ti, ker posreduješ mojega sončka. kako si? otrdevanje?

Otrdevanje ostaja, pa še ostra bolečina v predelu sr. kosti je še na dnevnem urniku -  bomo videli kak bo v petek na pregledu. Je pač del nosečnosti, da nas malo skrbi user posted image

Ma, tega tvojega sončka pa boljše da v živo ne vidim, bi ga cartala in cartala in caaartaaaala cel čas. Pa ziher bi se težko od njega poslovila (bi me ti že jezno gledala) user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 240
27.5.2009 18:19:21   
miska73

Danes me je pričakalo prijetno sms presenečenje, en lepotec mi je znova polepšal tale deževen dan ...

user posted image

Ga prepoznate?  Sonček Lovro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mašina kaki cuker... mu teta podganca pošilja koš poljubčkov

Ampak sončica... a ni tale flaša mal prevlka zanjga.

Neposredna povezava do sporočila: 241
27.5.2009 18:20:22   
miska73

Pikica samo objemam ta močno močno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni fer.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 242
27.5.2009 18:34:48   
pikovit

Joj Pikica tole pa ni fer,matr sem jeznauser posted image user posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 243
27.5.2009 19:37:58   
Nončika
pikica, velik objemček. matr sem jezna. namesto, da bi lepo uživala se ti zgodi tole.

Se*, kdaj se ti je začelo to otrdevanje in pa bolečina? jaz mam tudi neka otrdevanja. matr sem jezna.

JEEEEE, kaki sonček je Lovro. bravo!!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 244
27.5.2009 20:11:25   
jazzz27
Pikica, nimam besed....žal mi je.  Pa tako sem bila vesela, da sedaj vam je pa uspelo...10000000000 objemčkov zate.

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 245
27.5.2009 21:10:57   
pikica36
drage moje borke- hvala vam za vse besede in tolažbouser posted image user posted image za danes sem že izjokala vso bolečino, tako da nimam več niti solz, se mi pa zdi da me bo zadušilouser posted image , vendar skušam biti skulirana zaradi "tamalega", da ne sprašuje preveč, ker ne vem kako bi mu odgovarjala, ker mu še niti povedala nisva za user posted image .
kako naprej...... nevem pojma nimam , če bomo še poskušali, mogoče bom jutri mislila drugače, danes se mi zdi, da ne zmorem več.
najprej težka odločitev pri 36 ali še sploh imetiuser posted image  ali ne. ko je končno padla odločitev pa že dve leti šok za šokom. najprej čakanje na user posted image , veselje, pričakovanje- prvi pregled - se ti podre svet. gremo dalje  tokrat že po treh mesecihuser posted image , aa kaj ko je veselje trajalo komaj dobra dva tedna- še enkrat se ti zrušijo tla. ponovno čakanje na user posted image , skoraj leto dni- nepopisno veselje  z grenkim priokusom zaradi prejšnjih zgodb ampak vseeno polna optimizma- pa spet pristaneš dva metra pod zemljo. pol pa se človek vprašaš, če je vse skupaj vredno pri najinih letih in skoraj odraslih otrocih(hvala bogu da nama še najin najstnik kravžla lase). namesto  da bi uživala in se posvečala  drug drugemu, je skoraj vsa energija usmerjena kuser posted image . planiramo dopust, pa razmišljava- kaj pa če slučajno zanosim pa ne bomo mogli , v službi tudi puščam vse bolj na stranskem tiru, češ saj zdaj grem pa itak v porodniško, pa me no bo brezveze, da se lotim kakih večjih projektov..... skratka dve leti že en K**user posted image  dril,

mah brezveze, mogla sem se malo " zlajat" saj ne zameriteuser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 246
27.5.2009 21:25:45   
Kliki
pikica nimam besed samo velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 247
27.5.2009 23:51:57   
polaris

Pikica, kar ne upam si predstavljat tvoje bolečine in težko najdem besede, ki bi ti lahko bile v tem trenutku v uteho... mislim nate user posted image user posted image user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 248
28.5.2009 0:02:12   
polaris

user posted image

Oooo Sunshine, pa imaš res pravega sončka user posted image če potrebuješ pomoč pri cartanju se z velikim veseljem pridružim Se*, sam da ne boš potem huda kar na obe user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

Neposredna povezava do sporočila: 249
28.5.2009 0:40:31   
polaris
A jaz to dobro vidim??? Hi Beyba, a ti princeska Ela ne pusti spati user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?