Anonimen
|
Joj Ajsi upam da nimajo poporodne depresije, ker če jo majo, se bom jaz po porodu kar preselila Moj je že zdej pred porodom tečen Kako pa kej Maksi? Sonči kako pa kej Aleks? Pa pri drugi Sonči Lovro? Pa Tilen, Ela, Tiana, Jakob, ...??? Kako so naši nečakci? In naše nosečke? Jazzzi, Oktavija, Murkica, Se*, Špelka, Mišika, Larilu, Nonči, Miklarom, Pikica36, ... (ziher sem kero pozabila, ampak sem nosečka in mi je oproščeno ane ) In naše borkice? Aqui, Pikica, Kliki, BiBa (zgubljena ), Fargi, BarbiG, Žižika, ..... No jaz danes še uživam na Ptuju čeprav nama ga vreme malo biksa, ampak ni panike, tudi to bomo preživeli Jutri grem z dragim v LJ, ker mora it v službo in pol bomo vidli, odvisno od vremena in urnika jutri, morda kar v LJ prespiva, ker moram jaz v torek v lab. kri za sladkorno dat spet, ali pa prideva nazaj na Ptuj in v torek še enkrat v LJ... Bomo videli kako bo... Verjetno bova eno noč kar v LJ spala Poročilo s pregleda v petek... Vse je OK, za otrdevanja sem dobila še bolniško in Buscopan, sicer pa je vse OK. Naslednjič mi bodo vzeli kri in vse ostalo (ogromno nečesa), pregled pa imam komaj 24.6. No ampak mi nič ne manjka, tko da bom že potrpela. Takrat bomo v 33/34t Mali v trebuhu fuuuul uživa v vodi, G pa je rekla da je dovoljeno vse, razen savne Edin toboganov še nisem stestirala pa mislim, da jih niti ne bom No pupe zdej pa še ve kej povejte, sicer grem pa k dragemu se stiskat
< Sporočilo je popravil živa25 -- 24.5.2009 21:03:07 >
|