|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI.
23.5.2009 20:42:46   
BarbiG
špelka12 pri nama je problem, ker ima mož prekinjen semenovod in ni šans, da nama rata naravno. Njemu morajo narediti biopsijo testisa, da pridejo do plavalčkov. In ker so zdaj odmrznili zadnjo epruvetko, mora pred naslednjim postopkom zopet na biopsijo.

Punce hvala vam za izrečene vzpodbude. Vidim, da nekatere še ne poznate moje zgodbe. V prvih dveh postopkih sem imela blazno srečo, saj sem obakrat postala mamica in imam dva prečudovita fanta, se je pa zopet pojavila močna želja po še kakšnem sončku, vendar nama je žal v dveh poskusih spodletelo. Tako da se zavedam, da imam srečo, ker imam dva sončka že doma, vendar ne morem si pomagati, če je želja tako močna. Me je pa tale poskus, ko ni prišlo do transferja, vseeno dotokel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
23.5.2009 20:45:09   
BarbiG
Oktavija vse najboljše tudi z moje strani. Sem malo zamudila, ampak je vseeno iz srca. user posted image user posted image

Fargesia iiiiiiiiiiiiiiiiii, vse mi je zelo všeč - šopek, prstana, čevelci. Skratka, manjka samo še slika neveste, ki bo očitno prava princeska.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
24.5.2009 13:41:32   
ledenka
a majo moški lahko poporodno depresijo? ker moj se obnaša ko ženska s hudim PMS user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 178
24.5.2009 14:35:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a majo moški lahko poporodno depresijo? ker moj se obnaša ko ženska s hudim PMS user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče je pa malo ljubosumen user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
24.5.2009 20:53:12   
Anonimen
Joj Ajsi upam da nimajo poporodne depresije, ker če jo majo, se bom jaz po porodu kar preselila user posted image user posted image   Moj je že zdej pred porodom tečen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa kej Maksi?

Sonči kako pa kej Aleks? Pa pri drugi Sonči Lovro? Pa Tilen, Ela, Tiana, Jakob, ...??? Kako so naši nečakci?

In naše nosečke? Jazzzi, Oktavija, Murkica, Se*, Špelka, Mišika, Larilu, Nonči, Miklarom, Pikica36, ... (ziher sem kero pozabila, ampak sem nosečka in mi je oproščeno ane user posted image )

In naše borkice? Aqui, Pikica, Kliki, BiBa (zgubljena user posted image ), Fargi, BarbiG, Žižika, .....

No jaz danes še uživam na Ptuju čeprav nama ga vreme malo biksa, ampak ni panike, tudi to bomo preživeli user posted image user posted image   Jutri grem z dragim v LJ, ker mora it v službo in pol bomo vidli, odvisno od vremena in urnika jutri, morda kar v LJ prespiva, ker moram jaz v torek v lab. kri za sladkorno dat spet, ali pa prideva nazaj na Ptuj in v torek še enkrat v LJ... Bomo videli kako bo... Verjetno bova eno noč kar v LJ spala user posted image

Poročilo s pregleda v petek... Vse je OK, za otrdevanja sem dobila še bolniško in Buscopan, sicer pa je vse OK. Naslednjič mi bodo vzeli kri in vse ostalo (ogromno nečesa), pregled pa imam komaj 24.6. user posted image No ampak mi nič ne manjka, tko da bom že potrpela. Takrat bomo v 33/34t user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali v trebuhu fuuuul uživa v vodi, G pa je rekla da je dovoljeno vse, razen savne user posted image user posted image user posted image user posted image   Edin toboganov še nisem stestirala pa mislim, da jih niti ne bom user posted image user posted image

No pupe zdej pa še ve kej povejte, sicer grem pa k dragemu se stiskat user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 24.5.2009 21:03:07 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
24.5.2009 21:18:23   
sonček85
hejla!

Živa.aleks je priden ,danes jep opil čaja 100ml in potem še zizo in to kr dva obroka,vmes med njima pa spal 4-5h user posted image user posted image user posted image je pravi mali požeruhec in je priden.Včeraj sta ga mami in ati prvič sama umila in je prav užival user posted image user posted image
In kako kaj ti,vi ?user posted image
Super za pregleduser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
24.5.2009 21:45:57   
spelka12
fargi mojqa kolk boš lepaaaaa
beyba kdaj prideš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
24.5.2009 22:37:11   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

In naše borkice? Aqui, Pikica, Kliki, BiBa (zgubljena user posted image ), Fargi, BarbiG, Žižika, .....

Jast sem pa dopoldne malo poležavala ker sem imela krče zaradi M, popoldne sem pa imela vročinski udar v službi. Tolk je blo vroče da mi je blo prov slabo, kljub temu da sem skoz pila.
Zdej sem pa domov prišla in bom šla pod tuš in pa malo k dragemu cartat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
25.5.2009 8:38:31   
Anonimen
jutro!
Živček jaz sm kr ok rahlo zapečena ampak ok,dete brca sto na uro in ne bi mela nič proti če bi se mal dvignil tko da ni kejuser posted image drug teden grem pa vodo pa kri pa še za cukr potem naslednji dan imamo tamavčija za cepit k bo spet bošček in še naslednji dan imam pa pregled in po eni strani komi čakam user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
25.5.2009 9:51:36   
ledenka
jutro user posted image  včasih je prav fajn, da je ponedeljek user posted image  rabim odmor od vikenda. zdaj se bova oblekla in greva na sprehod, moram na pošto pa po kaj sladkega v trgovino.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
25.5.2009 12:01:46   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

naš mali kuža je danes umrl... v starosti 15 let. ledvice so mu odpovedale in je dobil injekcijo... user posted image  

user posted image

ledenkica žal mi je za kužka, sem dobila kar solzne oči, sploh ne smem pomislit, da bo z našim enkrat tudi takouser posted image user posted image user posted image  mah se tolažim da še dolgo ne ker je šele 5 let star pa vem, da čas tako hitro beži. Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
25.5.2009 12:05:23   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

se*, kaj bi rada videla? v obleki še nisem bila niti slikana.

šopek bo neki tazga.

user posted image

prstana sta takale (belo zlato, v sredini rdeče)

user posted image

čevlji takile...čeprav sem včeraj ugotavljala da me žulijo...user posted image

user posted image

bo za pokušino?user posted image

zelo lepo .... všeč mi je šopek ... prstana sta čudovita, resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čevlje imaš pa iste kot sem jih imela jaz lani za svojo poroko user posted image user posted image user posted image  moram priznat da imam ful težave kar se čevljev tiče, ker imam številko ravno vmes med 38 in 39, pa s temi čevlji nisem imela problemov se je lepo dalo hodit ... upam da jih tudi ti razhodiš do tvojega poročnega dneuser posted image user posted image user posted image  zelo lepa pokušinauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 187
25.5.2009 12:09:53   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Sonči kako pa kej Aleks? Pa pri drugi Sonči Lovro? Pa Tilen, Ela, Tiana, Jakob, ...??? Kako so naši nečakci?

Živa naša Tiana je zelo pridna deklica, ki zelo rada spi in zelo malo joka, tako da mami prav uživauser posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi ti vidim, da uživaš .... lepe novičke v petek na pregledu ti želim ..... tobogane pa letos kar primeru pusti, bo boljeuser posted image user posted image

BarbiG ti samo vztrajaj, če je uspelo dvakrat bo še tretjič ... le pogumnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Beyba hvala ....Ela pa je že prava gospodičnica, res je pravi sonček in čisto opravičeno si ponosna nanjo ... tako kot smo vse na svoje male sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 25.5.2009 12:19:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
25.5.2009 14:54:58   
jazzz27
Sam na hitro pozdravim...

Fargi...vse zelo lepo...jaz sem imela v sredo podoben rumen šopek, prstana sta bila tudi na tak način samo ne zaobljena...čevlji so bili pa kar precej drugačni in črniuser posted image . Zelo boš lepa.... Bom tudi jaz enkrat dala slikice gor....

Ajsi...user posted image za kužita in možeka...moj je tud precej siten...ma nosečniški sindrom....

Oktavija...vse naj naj...oprosti za zamudo....

beyba..Ela je pravi cuker!!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 189
25.5.2009 15:00:39   
Kliki
Punca a se je katera kaj slišala z našo Nončiko kako je kaj?

Me mal skrbi sem že med novembrkami spraševala pa zgleda nobena ne ve nič.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 25.5.2009 15:01:05 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 190
25.5.2009 19:15:38   
Kliki
Mogoče ti dini veš kaj novega v zvezi z Nončiko?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 191
25.5.2009 20:47:26   
ledenka
jazzzika, čestitam user posted image user posted image user posted image  in se priporočam za bol,j detaljno poročilo!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 192
25.5.2009 21:20:55   
spelka12
jazzzy oooo gospa si že user posted image user posted image . Slikce, slikce, slikce...........
jutri imam pa posvetovalnico

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
25.5.2009 21:26:38   
Erin
jazzzzzzzyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 194
25.5.2009 23:23:58   
polaris
Jazzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 195
26.5.2009 7:37:11   
oktavija
Halo dekleta!!!

Na hitro se vam oglašam!!!

Najprej najlepša hvala za vse čestitke čeprav z zamudouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzzika... čestitam za GOSPOuser posted image user posted image user posted image user posted image  in pričakujemo fotke!!!user posted image user posted image
Murkica.... user posted image user posted image  lepa nevesta boš...user posted image user posted image user posted image

Ledenka.... moje sožalje za tvojega kužekauser posted image user posted image user posted image

Pozdravček za vse ostale BORKICE, ki vas nisem omenila...mislim na vas!!!
Vidim da ste v albume dale veliko novih slikic naših nečakov...user posted image user posted image user posted image  Taki cukri so!!!!user posted image user posted image  Komaj že čakam da naš pride na svet!!!user posted image user posted image  Čeprav me je kar malo strah porodauser posted image , ampak če ste vse preživela bom tudi jaz!!!

Zdaj pa šibam delat... Lep dan vam želim!!!!!

< Sporočilo je popravil oktavija -- 26.5.2009 7:38:14 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 196
26.5.2009 8:02:00   
pikica36
jazzz tudi od mene čestitke user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 197
26.5.2009 8:24:36   
jazzz27
Punce hvala, slikice seveda pridejo. Bom tiste profi gor dala....user posted image ...v petek jih dobim in potem jih delim z vami....

Špelka...srečno danes na posvetovalnici...jutri grem v vaš konec. A ti si še zmeraj na strogem mirovanju?

pikica36...kako kaj naše malo dete? Je že kaj novega?

Ajsi...kako kaj moj Maks? Je priden? Gresta veliko ven? Kdaj smo se zmenile za kavico?

Punce jaz sem kupila Pampers v bc...pa so poljske...sem jezna ko 100user posted image ...jutri grem nazaj in jih zamenjam za nekaj drugega. V Milerju imajo Nemške, ane? Sprašujem naše mamike...

Oktavija...strah poroda...hmmm...nekako še ne razmišljam o tem...bo že. Jaz sem optimistična in bom to speljala hitro in pika. Če pa po vrhu vsega še ne bom rezana pa še toliko bolje....a ti boš z EA?

Polaris...lubica moja, sploh nisem utegnila še odpisat, kar nekako se ne morem lotit. Važno da se bo vse skup speljalo in da bosta končno zadihala na svojem. Slikice pa veš da ti pošljem...bom kar na mail. Ker vem da si ti bolj padalec z manj časauser posted image ...pa se lahko zgodi, da jih spregledašuser posted image

Vse moje borkice, nosečke, mamike...rada vas mam!!!!

Aqua...ku ku...kje si pa ti? Mismam te!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 198
26.5.2009 8:45:00   
Anonimen
jutro!
jazzi samo v mullerju imajo nemške vse povsod drugje imajo pa iz poljske pa tak shituser posted image
men je dans kr neki slabo,vroče za znoret

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
26.5.2009 9:06:58   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!
jazzi samo v mullerju imajo nemške vse povsod drugje imajo pa iz poljske pa tak shituser posted image
men je dans kr neki slabo,vroče za znoret

larilu hvala. Upam da mi jutri uspe to pretopit....

---vročina..pri nas je še kar sveže...čeprav smo bili včeraj brez dežja. Mi pa že kar zatekajo nogice....pa trebuh me boli ponoči....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?