|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI.
22.5.2009 8:21:58   
Fargesia
se*, kaj bi rada videla? v obleki še nisem bila niti slikana.

šopek bo neki tazga.

user posted image

prstana sta takale (belo zlato, v sredini rdeče)

user posted image

čevlji takile...čeprav sem včeraj ugotavljala da me žulijo...user posted image

user posted image

bo za pokušino?user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.5.2009 8:35:37   
beyba
Fergiii  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  kolk boš bla lepa!!!!!!!!!!!!!!11

Lepo da čiswt mal z nami deliš...tako zaa pokušino!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepa boš

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 152
22.5.2009 8:37:25   
Serendipity
Iiiiiiii! Fargi - hvaaaalaaa! Šopek mi je noro všečen! user posted image  user posted image  user posted image Sem tudi jaz imela kale in so zakon! Vzdržijo sto na uro!
Prstana sta - WAU! Kak se bosta fajn bleščala na vajini rokici.
Čeveljčki so pa tudi cukerček. Jaz sem si prve nabavila podobne ampak so žal imele PREvisoko peto, je bil možek zraven majhen kot palček in sem si raje druge kupila user posted image  user posted image
Pa nasvet za žulje - (mislim da ima to Hansaplast) eno tako mini mazilce, ki si ga namažeš na točke, kjer bi te lahko čeveljčki zažuljili - garantirano te ne!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oblekco nam boš pa pokazala, ko boš imel prstana na roki, pa možeka ob sebi.... user posted image Uh, meni so pa zdaj spomini privreli. Se mi zdi najina poroka taaaak daleč, pa bo komaj eno leto. Hm ... ne vem, če se ne bi še enkrat poročila - samo kaj ko mi oblekca ni več prav user posted image user posted image user posted image user posted image

ps: mater smo babe firbčne user posted image user posted image user posted image

pps: pa še link sem našla za gel: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41joJVddsCL._SL160_AA160_.jpg   http://www2.cudovita.si/tabla/lofiversion/index.php/t15412.html

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.5.2009 8:39:02 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 153
22.5.2009 8:41:24   
Serendipity
beybina - zadnje čase si pa bolj pridna! Tvoje sončece je res pravo sončece - lepotička in pol! Moj buško pa raste (maš slikco tu v albumu ali pa n FB-ku), bebi brca, da ja ne pozabim, da žogico s sabo nosim user posted image  user posted image  user posted image Ga pa pridno božam, le ne upam ga preveč, ker mi zadnje času kar trd rata, pa potem je baje bolje, da ga ne dregaš preveč ... user posted image

ajsi - jaz tudi ne morem tvojih slikic videt ...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.5.2009 8:44:58 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 154
22.5.2009 8:43:20   
aqua77
Da se še jaz malo ohlasim!!!

Ajsi žaj mi je za kužkota! user posted image
Sem vidla slikice....Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sem se spomnila kako je bilo pri nas 11 let nazaj..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nepozabno.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Beyba kakšno princesko mate vi doma .... Neverjetno cort!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za pohrustat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Okatvija draga, vse naj naj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fargi, ne dvomim, da boš blestela, vsaj po videnem sodeč!!! Super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 155
22.5.2009 8:46:31   
Fargesia
jst sem mislila, da bi si kupila kak hanzaplast...nekje sem vidla, da se ti prav na peto prilega, pa zdej ne vem več kje sem to vidla... pa kar se petke tiče...jst skos nizke čevlje nosim...najraj balerinke k so k copat in se moram na petke navadit...niti hodit ne znam v njih...user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 156
22.5.2009 9:07:33   
Anonimen
jutro bejbe!
beyba prov luštno pikico maš,men je tud una fotka najbolj všeč k sta oba z atijem omagalauser posted image
oktavija vse naj naj tud iz naše strani!!!

midva z ojim bova pa dans sama k bo tamavči v vrrtcu prespal in sm bolj take volje user posted image k ga že zdej pogrešam k ga ponoč še nikol nisem pustila samga tko dlje kot je njegova sobica,pol pa še hormoni pa smo tm kjer ni muhuser posted image
Fargi ful lep šopek da prstana ne omenjam,čeveljčki so pa tud fajn predlagam pa ti da jih prej res mel ponosiš oziroma vsaj 10 minutk jih mej gor tok da se boš ti in noge navadile na čeveljčkeuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
22.5.2009 10:02:34   
Serendipity

To mi je pa znano, ja. Hoja v petkah je na začetku pravi izziv.

Moj predlog je - uporabi gel ga namaži, vadi hojo z njimi. Na dan poroke probaj z gelom. Za vsak slučaj si pa nabavi take prozorne obliže ( v DM-jih majo - Balea Fuss - transparentni obliži)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
22.5.2009 10:09:44   
Fargesia
o hvala!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 159
22.5.2009 10:50:41   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jst sem mislila, da bi si kupila kak hanzaplast...nekje sem vidla, da se ti prav na peto prilega, pa zdej ne vem več kje sem to vidla... pa kar se petke tiče...jst skos nizke čevlje nosim...najraj balerinke k so k copat in se moram na petke navadit...niti hodit ne znam v njih...user posted image
Ja obstajajo prav neki hanzaplasti za na peto ki imajo nek gel notri parašaj v lekarni.
Upam da ti bo ratalo natrenirat do poroke.

Kaj bo padel usodni DA?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 160
22.5.2009 11:03:16   
Fargesia
bom prašala...sem pa razmišljala da bi mojmu ven iz kopačk vzela tisto napravico k ti razteguje čevlje...

usodni da bo padle na 27.6.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 161
22.5.2009 12:12:46   
benika
Beyba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargi, uuuuuuuuuu lepa boš, prekrasnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 162
22.5.2009 12:20:10   
Serendipity

bom prašala...sem pa razmišljala da bi mojmu ven iz kopačk vzela tisto napravico k ti razteguje čevlje...

usodni da bo padle na 27.6.

user posted image user posted image user posted image Dobra ideja!

benika - kdo pa tebe jezi? ''Ah, kolk bi bilo bolj luštno na svetu, če bi ljudje kdaj pa kdaj uporabili zdravo pamet......in občasno tudi RR iskalnik''

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 163
22.5.2009 12:48:24   
benika
benika - kdo pa tebe jezi? ''Ah, kolk bi bilo bolj luštno na svetu, če bi ljudje kdaj pa kdaj uporabili zdravo pamet......in občasno tudi RR iskalnik''

Mah, ena me je zadnjič zjezala na nosečnostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 164
22.5.2009 12:54:19   
Erin
ajsi user posted image user posted image user posted image

beyba - tvoja Ela je pa res paša za oči..prelepa punčka jeuser posted image Kofe..hmm..hmmm... ko pridem v kr oz ti v rduser posted image

oktavija - vse najboooooooooooljšeeeeeeeee***cmok, cmok, cmok***user posted image user posted image user posted image user posted image

nonči - user posted image user posted image user posted image

barbi - user posted image user posted image Žal mi je....ampak ne obupaj, tudi za tebe bo prišel dan ko boš postala mamica.. samo pozitivno naprej ..verjemi...

< Sporočilo je popravil Erin -- 22.5.2009 12:55:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 165
22.5.2009 12:56:45   
Erin

user posted image

Waaaaaaa...prelep bo...user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 166
22.5.2009 13:33:24   
ledenka
hvala, punce user posted image user posted image user posted image  kar ne morem verjet, da me kuži ne bo pozdravil, ko bom šla na obisk k mojim...

kar se tiče slikc - tiste, ki ste na FBju, ste jih že videle (so slike iz P), enostavno nimam pol ure časa, da bi naložila nove slike...

fargi, super šopek, čeveljci in prstana user posted image  lahko pridem na torto? user posted image  

moj mali se samo doji... joooj, bradavice mam čisto boge, noben lanolin ne pomaga več. dude ne mara, pa se hoče vedno na dojki potolažit... sej super, da se rad doji, v 6 dneh je dobil 250 g user posted image  imamo več kot 4 kile! samo kako uro rabim premora med dojenjema user posted image  me zanima, koliko bo dobil v 1 mesecu...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 167
22.5.2009 14:00:48   
sonček85
hvala vsem za pohvale Aleksa

beyba.kak cuker je tvoja mala user posted image user posted image
oktavija.happy birthday user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 168
22.5.2009 14:17:51   
miklarom
Fargesia -  madonca bomo lepiuser posted image , mi pride da bi jaz še tud k'r enkrat ženla...ooo, kje je že moja poroka pred 17.leti, vau kok dolg ga že imam na grbiuser posted image user posted image user posted image , sam mi ni žaluser posted image

beyba - luštkano pupiko imaš, pravi zakladek in cukrček je

oktavia - vse naj, naj....user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 169
23.5.2009 8:57:47   
pikica36
jutrooooo , babe žabe!!user posted image  kje pa ste????

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 170
23.5.2009 8:59:31   
miklarom
mi smo tukaj, se že hladimo v senčkiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 171
23.5.2009 9:05:59   
pikica36
že?? pri nas je komaj sonček posijal

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 172
23.5.2009 10:23:57   
Kliki
No punce pa še tukaj malo pojamram čeprav je zunaj tak lep sonček sam kaj ko moram popoldne delat.

Moja ne zaželjena gostja tečkauser posted image se je pojavila in grem v nov boj. Je že 8 po laparo. Upam da mi kmalu uspe.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 173
23.5.2009 15:36:14   
sonček33
Draga oktavija!
Želim ti vse dobro. leto 2009 je čudovito. Posebno bo tudi za vaju. Vse najlepše vam želim. Naj življenje v troje postane pravljica.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 174
23.5.2009 19:05:40   
Anonimen
OKTAVIJA VSE NAJ NAJ

... Sorry za zamujanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?