Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 8:21:58
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, kaj bi rada videla? v obleki še nisem bila niti slikana. šopek bo neki tazga. prstana sta takale (belo zlato, v sredini rdeče) čevlji takile...čeprav sem včeraj ugotavljala da me žulijo... bo za pokušino?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 8:35:37
|
|
|
|
beyba
|
Fergiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk boš bla lepa!!!!!!!!!!!!!!11 Lepo da čiswt mal z nami deliš...tako zaa pokušino! lepa boš
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 8:37:25
|
|
|
|
Serendipity
|
Iiiiiiii! Fargi - hvaaaalaaa! Šopek mi je noro všečen! Sem tudi jaz imela kale in so zakon! Vzdržijo sto na uro! Prstana sta - WAU! Kak se bosta fajn bleščala na vajini rokici. Čeveljčki so pa tudi cukerček. Jaz sem si prve nabavila podobne ampak so žal imele PREvisoko peto, je bil možek zraven majhen kot palček in sem si raje druge kupila Pa nasvet za žulje - (mislim da ima to Hansaplast) eno tako mini mazilce, ki si ga namažeš na točke, kjer bi te lahko čeveljčki zažuljili - garantirano te ne! Oblekco nam boš pa pokazala, ko boš imel prstana na roki, pa možeka ob sebi.... Uh, meni so pa zdaj spomini privreli. Se mi zdi najina poroka taaaak daleč, pa bo komaj eno leto. Hm ... ne vem, če se ne bi še enkrat poročila - samo kaj ko mi oblekca ni več prav ps: mater smo babe firbčne pps: pa še link sem našla za gel: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41joJVddsCL._SL160_AA160_.jpg http://www2.cudovita.si/tabla/lofiversion/index.php/t15412.html
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.5.2009 8:39:02 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 8:41:24
|
|
|
|
Serendipity
|
beybina - zadnje čase si pa bolj pridna! Tvoje sončece je res pravo sončece - lepotička in pol! Moj buško pa raste (maš slikco tu v albumu ali pa n FB-ku), bebi brca, da ja ne pozabim, da žogico s sabo nosim Ga pa pridno božam, le ne upam ga preveč, ker mi zadnje času kar trd rata, pa potem je baje bolje, da ga ne dregaš preveč ... ajsi - jaz tudi ne morem tvojih slikic videt ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.5.2009 8:44:58 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 8:43:20
|
|
|
|
aqua77
|
Da se še jaz malo ohlasim!!! Ajsi žaj mi je za kužkota! Sem vidla slikice....Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sem se spomnila kako je bilo pri nas 11 let nazaj..... nepozabno..... Beyba kakšno princesko mate vi doma .... Neverjetno cort!!!! Za pohrustat!!! Okatvija draga, vse naj naj!!!! Fargi, ne dvomim, da boš blestela, vsaj po videnem sodeč!!! Super!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 8:46:31
|
|
|
|
Fargesia
|
jst sem mislila, da bi si kupila kak hanzaplast...nekje sem vidla, da se ti prav na peto prilega, pa zdej ne vem več kje sem to vidla... pa kar se petke tiče...jst skos nizke čevlje nosim...najraj balerinke k so k copat in se moram na petke navadit...niti hodit ne znam v njih...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 9:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro bejbe! beyba prov luštno pikico maš,men je tud una fotka najbolj všeč k sta oba z atijem omagala oktavija vse naj naj tud iz naše strani!!! midva z ojim bova pa dans sama k bo tamavči v vrrtcu prespal in sm bolj take volje k ga že zdej pogrešam k ga ponoč še nikol nisem pustila samga tko dlje kot je njegova sobica,pol pa še hormoni pa smo tm kjer ni muh Fargi ful lep šopek da prstana ne omenjam,čeveljčki so pa tud fajn predlagam pa ti da jih prej res mel ponosiš oziroma vsaj 10 minutk jih mej gor tok da se boš ti in noge navadile na čeveljčke
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 10:02:34
|
|
|
|
Serendipity
|
To mi je pa znano, ja. Hoja v petkah je na začetku pravi izziv. Moj predlog je - uporabi gel ga namaži, vadi hojo z njimi. Na dan poroke probaj z gelom. Za vsak slučaj si pa nabavi take prozorne obliže ( v DM-jih majo - Balea Fuss - transparentni obliži)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 10:09:44
|
|
|
|
Fargesia
|
o hvala!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 10:50:41
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia jst sem mislila, da bi si kupila kak hanzaplast...nekje sem vidla, da se ti prav na peto prilega, pa zdej ne vem več kje sem to vidla... pa kar se petke tiče...jst skos nizke čevlje nosim...najraj balerinke k so k copat in se moram na petke navadit...niti hodit ne znam v njih... Ja obstajajo prav neki hanzaplasti za na peto ki imajo nek gel notri parašaj v lekarni. Upam da ti bo ratalo natrenirat do poroke. Kaj bo padel usodni DA?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 11:03:16
|
|
|
|
Fargesia
|
bom prašala...sem pa razmišljala da bi mojmu ven iz kopačk vzela tisto napravico k ti razteguje čevlje... usodni da bo padle na 27.6.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 12:12:46
|
|
|
|
benika
|
Beyba Fargi, uuuuuuuuuu lepa boš, prekrasna
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 12:20:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bom prašala...sem pa razmišljala da bi mojmu ven iz kopačk vzela tisto napravico k ti razteguje čevlje... usodni da bo padle na 27.6. Dobra ideja! benika - kdo pa tebe jezi? ''Ah, kolk bi bilo bolj luštno na svetu, če bi ljudje kdaj pa kdaj uporabili zdravo pamet......in občasno tudi RR iskalnik''
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 12:48:24
|
|
|
|
benika
|
benika - kdo pa tebe jezi? ''Ah, kolk bi bilo bolj luštno na svetu, če bi ljudje kdaj pa kdaj uporabili zdravo pamet......in občasno tudi RR iskalnik'' Mah, ena me je zadnjič zjezala na nosečnosti
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 12:54:19
|
|
|
|
Erin
|
ajsi - beyba - tvoja Ela je pa res paša za oči..prelepa punčka je Kofe..hmm..hmmm... ko pridem v kr oz ti v rd oktavija - vse najboooooooooooljšeeeeeeeee***cmok, cmok, cmok*** nonči - barbi - Žal mi je....ampak ne obupaj, tudi za tebe bo prišel dan ko boš postala mamica.. samo pozitivno naprej ..verjemi...
< Sporočilo je popravil Erin -- 22.5.2009 12:55:27 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 12:56:45
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Waaaaaaa...prelep bo...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 13:33:24
|
|
|
|
ledenka
|
hvala, punce kar ne morem verjet, da me kuži ne bo pozdravil, ko bom šla na obisk k mojim... kar se tiče slikc - tiste, ki ste na FBju, ste jih že videle (so slike iz P), enostavno nimam pol ure časa, da bi naložila nove slike... fargi, super šopek, čeveljci in prstana lahko pridem na torto? moj mali se samo doji... joooj, bradavice mam čisto boge, noben lanolin ne pomaga več. dude ne mara, pa se hoče vedno na dojki potolažit... sej super, da se rad doji, v 6 dneh je dobil 250 g imamo več kot 4 kile! samo kako uro rabim premora med dojenjema me zanima, koliko bo dobil v 1 mesecu...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 14:00:48
|
|
|
|
sonček85
|
hvala vsem za pohvale Aleksa beyba.kak cuker je tvoja mala oktavija.happy birthday
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 22.5.2009 14:17:51
|
|
|
|
miklarom
|
Fargesia - madonca bomo lepi , mi pride da bi jaz še tud k'r enkrat ženla...ooo, kje je že moja poroka pred 17.leti, vau kok dolg ga že imam na grbi , sam mi ni žal beyba - luštkano pupiko imaš, pravi zakladek in cukrček je oktavia - vse naj, naj....
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 23.5.2009 8:57:47
|
|
|
|
pikica36
|
jutrooooo , babe žabe!! kje pa ste????
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 23.5.2009 8:59:31
|
|
|
|
miklarom
|
mi smo tukaj, se že hladimo v senčki
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 23.5.2009 9:05:59
|
|
|
|
pikica36
|
že?? pri nas je komaj sonček posijal
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 23.5.2009 10:23:57
|
|
|
|
Kliki
|
No punce pa še tukaj malo pojamram čeprav je zunaj tak lep sonček sam kaj ko moram popoldne delat. Moja ne zaželjena gostja tečka se je pojavila in grem v nov boj. Je že 8 po laparo. Upam da mi kmalu uspe.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 23.5.2009 15:36:14
|
|
|
|
sonček33
|
Draga oktavija! Želim ti vse dobro. leto 2009 je čudovito. Posebno bo tudi za vaju. Vse najlepše vam želim. Naj življenje v troje postane pravljica.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?