|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
26.8.2009 15:57:22   
gigi1
Larilu draga še čisto malo potrpi pa bo user posted image

Živček če se lahko vmešam v debato o vložkih. Kot vem jih priporočajo zato, ker so bombažni. Tisti navadni pa imajo maso zaradi katere se potiš in lahko pride do infekcije. Pojdi v Tosamo. Tam imajo tudi tenke bomažne. Taka plava škatla je. Ne bodo te žulili, pa tudi infekcije zaradi vložkov ne boš dobila.
Čestitam za prvo cuzanje brez nastavka user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da mastitis kmalu pocajtaš user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
26.8.2009 16:20:57   
spelka12
živa pri nas imajo v lekarni čisto nove 100%bombažne vložke pa čisto tenki so. NATURA FEMINA. Meni so super. Probaj.
sonček super za telegram. Sej boš podpisala vse borke ane? PA hvala.
sekiiiiii že ene peta čestitka za Zarjouser posted image . ISKRENE ČESTITKE tebi in očku. Prava mala lepotička je. Kje v buhiju se ti je pa skrivala?
biba user posted image user posted image  za uspešen zagovor. Ti si pa mičken zeloooo pridna pri študiju.
žižek moj jest oz. mi2 sva wunderšunuser posted image . Štefko me pridno brca povsod, jaz mu pa vračam s sprehodi in sladoledom. PA ti?
aaaaa pa KAHL-ca se je javila. Ne morem verjet. Good old times. KAko je mala Ronja? No ni več tko mala ane?
pa hmm tudi tuki gor. Hmm hellooooowww

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
26.8.2009 16:29:34   
hmm
Zdravo spelka12user posted image ! Saj se velikokrat pridem k vam pogledat kako je stanje s pluseki, pa kako trebuščki rastejo, v debate pa se več ne vključujem. Sem vedno tako vesela za vsako novo user posted image in vsakega user posted image user posted image user posted image . Sploh za tiste iz "stare garde"user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
26.8.2009 16:40:57   
miklarom
sekica - še tukaj čestitke tebi, Zarji in Atijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
26.8.2009 17:33:26   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

živa pri nas imajo v lekarni čisto nove 100%bombažne vložke pa čisto tenki so. NATURA FEMINA. Meni so super. Probaj.

Jaaa točno te sem mislila user posted image . Baje se jih da kupit tudi v tavelkem Mercatorju. Meni jih prijateljica ponavadi nabavi kar v Tosami.
žižek moj jest oz. mi2 sva wunderšunuser posted image . Štefko me pridno brca povsod, jaz mu pa vračam s sprehodi in sladoledom. PA ti?

Super, da ste wuneršun user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Tolk sem vesela. jaz tud OK. Je zob (zaenkrat) malo bolje user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
26.8.2009 20:49:25   
sonček85
oktavija:ja res je že zrastu od takrat ko smo se vidle.A veš da vsak dan m islim nate in na malo pupo kdaj me bo kak sms razveseliliuser posted image
biba,gigi-hvalauser posted image
kahlo:ma saj ne morem verjet da si se nam javila,mene se verejetno ne boš spomnila a jaz se te.Kako mala princeska?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
26.8.2009 21:07:59   
ledenka
morje... bi se kar preselila dol user posted image klima mi bolj ustreza kot ljubljanska user posted image malemu je tudi zelo všeč, sploh voda - je bil vsakič grozen jok, ko sem ga vzela ven. samo kaj, ko ga več kot par minut že zaradi sonca nisem smela imet v vodi... drugače bi ga kar pustila, da plava nekaj časa user posted image

imamo že kake slike od male Zarje? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
26.8.2009 21:10:45   
ledenka
našla Zarjino slikco user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa še mal stimulacije, pupa Zarja naše Se* user posted image

user posted image

kaka lepotička!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 26.8.2009 21:11:14 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
26.8.2009 21:18:36   
ledenka
pa še to:
sporočilo od naše miške73, ki pravi takol:

sprejeta na oddelek in že dobila prvo injekcijo za plučka, pravi da naj bi jo predvidoma naslednji teden spustili domov. Zdaj pa gre odspat eno rundo. Pozdrave vsem

miška, še malo počakajte 3v1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
26.8.2009 21:20:12   
sonček33
Joj ob tejle Zarjini slikici se pa človek kar topi.

Poslala telegram v imenu vseh bork.

MIška73 mislim nate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
26.8.2009 21:45:54   
polaris
Ha ha Biba, ja Se* nas je res uspela mal povlečt z naftalina in tokrat celo brez njenih mišičastih lepotanov user posted image . Čestitam za prvi del del študija, drugi bo zletel kar sam po sebi in že boš na konju (hm, jaz sem na njem že kako leto in pol, bi bil počasi skoraj že čas da skockam ta dva izpita in končno razjaham user posted image ).

Žižiiiii, ma vredu sem in ti user posted image Komaj čakam na ponedeljek, da si končno privoščiva zaslužen dopust in se za naslednjih 14 dni izklopiva iz civilizacije. Ko sem brala tvoj odgovor Živčeku sem se že prestrašila, da jo ponovno pošiljaš v Toskano user posted image

Špelči, tebe tud že dolgo nisem slišala, kako si kaj punca naša, kako špelčolinček, je priden? Pa mala dva sončka, a se že veselita bratranca?

Kahlica naša, kje se pa ti skrivaš???

Jazzzi, kako naš mali korenjak? Očitno te je zaposlil 100/h, te je zadnje čase tud zlo malo slišat user posted image No, prav je tako, ti ga kar pridno razvajaj user posted image

Sonček, super ideja za telegram, mislim da ga bo Se* zelo vesela user posted image Kako kaj Lavro, je še vedno tak sonček? Se bom poskusila 19. prfočkat v Lj na kafe.

Živa, super da je s tamalim bolje, sam ti se še pocajhtaj, pa bo.

Vsem ostalim, ki vas ta hip nisem omenila, vsem mamicam, tistim ki bodo to kmalu postale in tistim, ki bomo to pač nekoliko kasneje, pa lep pozdravček in big user posted image

Aqui, misam te user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
26.8.2009 21:51:58   
polaris
Miška vse lepo user posted image user posted image user posted image

Ja Ajsi, naša mala Zarja je res prava princeska.
Sonček, super si to poštimala user posted image
Sonček85, kako pa kaj pri vas? Sem zadnjič gledala fotke, res je pravi cukrček, a je priden tud tolk?

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
26.8.2009 21:54:22   
benika
Špelči, tebe tud že dolgo nisem slišala, kako si kaj punca naša, kako špelčolinček, je priden? Pa mala dva sončka, a se že veselita bratranca?

U ja, še vprašašuser posted image Benjamin itak za vsako stvar pove, da jo bomo sedaj dali Štefanu. Danes zvečer je Jakobu razlagal, kako mora sedaj sedet na stolu za mizo, ker bomo stolček za hranjenje dali teti Špeli. Itak da komaj čakata. A si predstavljaš kako je šele bodoča tetka neučakana???????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
26.8.2009 21:56:48   
polaris
ha ha ha, ja si predstavljam ja user posted image  user posted image  user posted image Kolk sladko, no, se boš mal pohištva znebila, ker mali fantki res potrebujejo male stolčke user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
26.8.2009 23:29:50   
Kliki
Sekica najprej čestitke za Zarjo. Uživajta v cartanju in dojenju.

Vsem puncam hvala da upate z mano. Obupala za enkrat še nisem. Grem optimistično naprej.

Lepo bodite.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
26.8.2009 23:35:37   
benika
Polaris, zdej pa bejž pogledat moje slike, boš videla kako sta moja pikca že zraslauser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
27.8.2009 8:18:40   
KAHLO
Dobro jutroooooooo!!!!

Sonček brez skrbi da se te spomnim še iz borbe borbeuser posted image

Polaris, Spelka.
....ROnja je zdaj že prava diklina, raste k da bi jo z čim sumlivim futraliuser posted image user posted image user posted image no k folk polgeda v voziček se vsi začudijo da še ni niti leto dni stara....je pa pravi mali vragec, že zdaj mi dela sive lase, rada nagaja, grize in ščipa (nevem od kje ji to) če ji kaj ne dovolim bo nnalašč tisto nardila, pa še na noge se noče postavit, ona i sam na riti sedela....zdaj hodima v RA pa smo v enem mesecu dosegli to da se iz ležečega položaja spravi v sedeč...ostalo pa niente.......plazi se tudi ne......njeno premikanje se imenuje ritkanje, sedi na toti riti in skače tako se premika, zdaj je že tako dodelala to svoje premikanje da preritka celo stopnico!!!!!ven shudiča!!!...no drgače pa je pridna nič ne joka....pa tudi spi mi lepo....je pa itak vse kar vidiuser posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
27.8.2009 8:38:23   
~Biba~
dobro jutro vsemuser posted image , vas na hitro pozdravim, preden zaplavam v študijske vode...
še nimamuser posted image v riti, bi katera?

joj samo res...Zarja že zdaj dela čudeže ste se privlekle z naftalina user posted image fargi, kahlo, miklarom, hmmm,...

polaris, upam, da bo meni uspel drugi del diplome, še v tem letu...sem si rekla, če ni bebeka do zdaj, bo pa prišel po diplomi..jah večni optimistuser posted image veliko odklopa na dopustu ti želim, kam pa greš, če ni skrivnost?

sonček 33 najlepša ti hvala za poslan telegram

miška73user posted image user posted image

kahlo...kak se pa tebe spomnim, kod da bi bilo včeraj, zdaj pa poglej avatar, kakšn o veliko punco že imaš.

benika lepo da sta sončka tako vesela špelinkota, tetka pa bo ja najboljša, ko bo treba špelinkota razvajatuser posted image

ledenka, bo najboljše, kak vikend na obali nabavituser posted image tudi moja nečakinja uživa v vodi, je prava mala žabica

žižika kako pa ste vi kaj?

lej to..hmmm....se je oglasila...kje pa ti hodiš? al te bo potrebno že vikat, ko te tak dolgo ni bilo tu na borbi?

jazzika kako kaj Boris?

živček kako sta z malim pupotom žigecom(kak se to sklanja?)

larilu...user posted image težko je, a bo kmalu vse mimo...jaz bi vse na tem svetu dala, da bi me zbadalo, bolela vsaka kost, glava, da bi bruhala..a žal niti do pluseka ne pridemo..tako da, glavo pokonci, pa potrpet še teh par dni, in sreča bo popolna, ko boš imela v naročju svojo  štručko.

miklarom kako pa kaj tvoja nosečnost?

kliki si že pripravljena za nove boje?

lunaaaaaa

no sem zadnjo stran pokomentirala, zdaj pa moram zares it kuhat kave..ker se je že vrsta naredilauser posted image
tak da vse ostale ki niste bile na zadnji straniuser posted image se opravičujem http://s17.rimg.info/d9ebbf4807c9cf15476e75490c957ef8.gif[/img] da vas nisem posebaj ovekovečilauser posted image nončika, trinity, sonček 85,, erin, beyba....ah preveč vas jeuser posted image vseeno pa vas lepo pozdravljam in vabim v v vrsto za kafeuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
27.8.2009 8:38:57   
Anonimen
jutro!
miška zdrži še 3 v 1user posted image user posted image user posted image

jaz sm dans za en drek skor nič spala,k me je skoz celo noč matral,tko da zdele mam tko sexy podočnjake da dol padeš
evo še zadnja fotka mojga bauhija:
user posted image
sm mislna da ga ne bom mogla slikat k je že tok nizko,ampak se drži še malo nad koleni tko da po težkih mukah mi ga je le uspelo slikatuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
27.8.2009 8:48:08   
miklarom
poročilo od REBY

OB 5.30 URI ZJUTRAJ JI JE ODTEKLA  VODA, POPADKI SO SE ZAENKRAT UMIRILI OSTAJA PA V PORODNIŠNICI, TAKOJ KO BO KAJ NOVEGA JAVI
JE PA V PORODNIŠNICI CELJE

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
27.8.2009 9:29:56   
miklarom
podganca  in mala dva škrateka se počutijo dobro, dobila je že drugo injekcijo, zdaj dobi še dve, edino kar pravi je , da ponoči ni spaola. Pusti vas vse lepo pozdraviti

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
27.8.2009 9:40:02   
~Biba~
Reby user posted image

miklarom hvala da nam omogočaš, da smo na tekočemuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
27.8.2009 10:41:25   
miklarom
Biba - ni kaj sej mam cajt k sem doma, pa še mislim ne preveč sedaj na ta kritični teden ki je pred mano, in vse skupaj malo pozabim. Drugače pa moja user posted image zaenkrat dobro, mali/a malo razgraja pa veliko spi , upam da bo pol tudi tako priden za spanjeuser posted image , kot je zdaj. Pa ti kako si mi kaj?

Larilu - lepi buši imaš ni kaj. lepo pa te je videt da si še vedno2v1

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
27.8.2009 10:53:16   
ledenka
upam, da bo podganca še malo 3v1 user posted image user posted image user posted image

kako smo sicer? je bila spet luna? včeraj sva se spet kregala... to je očitno zadnje čase pogosto na sporedu user posted image tak da je oglas spet aktualen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
27.8.2009 10:53:47   
Anonimen
miklaromček ne ne ne jaz bi bila že v 2 delih če bi bilo po moje,sam kaj k ni odvisen od mene tko da me zdej matra k pr norcihuser posted image no pa sej se tolažim sej bo bolj

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......