|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
2.8.2009 10:25:57   
ledenka
jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image kavica in čajček za vse user posted image kaj boste počele? mi bomo doma, se hladili. in počivali, ker je bilo treba ponoči previjat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
2.8.2009 12:11:23   
Anonimen
Ojla čvekice.... Se nisem nič oglasila user posted image Sem v petek popoldne prepričala svojega user posted image da me je peljal v MS in zdej sem tukaj user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo bli v Grazu v Ikei user posted image , popoldne pa v Termah 3000 kjer je bla UBITAČNA gužva user posted image No ampak se nisem dala motit... Za (dobesedno) pet minut namakanja v bazenu in sončenja, smo plačali 9,90EUR po osebi user posted image Drago je, ampak terme 3000 sem pa vidla user posted image user posted image No pa kopalke sem tudi sprobala (mogoče vam slikico pokažem...user posted image ) user posted image user posted image user posted image   Zvečer smo se najedli pečene koruze, trenutno pa čakamo kosilo, pol gremo pa na ribji piknik al pa v kopališče se še mal odmarat user posted image user posted image user posted image   Vikend bo minil user posted image user posted image user posted image

Punce jst mam eno vprašanje... Tiste ki ste že rodile.... Meni so se notranje sramne ustnice začele na ven obračat... A je to kakšen znak? Mam vse zatečeno spodaj user posted image user posted image user posted image Popek, ki je sicer luknja, se mi je tudi začel ven obračat user posted image

No tkole..... Sicer se ne bi nič pšritoževala če bi nas Pupo presenetil in se rodil v MS (tukajšnja P ima klimo user posted image user posted image user posted image user posted image in dovoljene obiske user posted image user posted image user posted image ) ampak nič ne kaže da bi se to res zgodilo... No če ne bomo pa v torek pri diabetologu probali sprositi sprožitev user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
2.8.2009 12:17:33   
Nončika
Živa, naj te pupo preseneti danes, ko slavi tudi moja mala pikica.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
2.8.2009 12:18:53   
Anonimen
S tvojih ust v Božja ušesa!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
2.8.2009 12:36:38   
Nončika
živa, ti boš vsaj pol pri klimi rodila, jaz sem se v stari cvrla kak picek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
2.8.2009 15:03:32   
sonček85
ŽIVA:super za kopanje  in probo kopalkuser posted image user posted image user posted image user posted image ja nekaterim se popek pred PDP obrne naven,meni se ni.Za sramne ustnice pa ne vem.Samo po moje boš ti v kratkem letela proti Rimuuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
2.8.2009 15:18:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ŽIVA:super za kopanje  in probo kopalkuser posted image user posted image user posted image user posted image ja nekaterim se popek pred PDP obrne naven,meni se ni.Za sramne ustnice pa ne vem.Samo po moje boš ti v kratkem letela proti Rimuuser posted image user posted image

Joj nevem... user posted image user posted image user posted image   UPAM!!! Ampak je res zanimivo, ker mam sicer luknjo in je ta luknja zdej ratala pač bolj odprta, ampak ni pa ven silil. Zdej pa je začel popek ven silit in ko se spodaj obrišem je res vse natečeno... Sem že danes dragega fehtala da je pogledal, če kaj čudnp zgleda user posted image user posted image user posted image   Drugih "znakov" pa nimam user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
2.8.2009 17:40:54   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Joj nevem... user posted image user posted image user posted image   UPAM!!! Ampak je res zanimivo, ker mam sicer luknjo in je ta luknja zdej ratala pač bolj odprta, ampak ni pa ven silil. Zdej pa je začel popek ven silit in ko se spodaj obrišem je res vse natečeno... Sem že danes dragega fehtala da je pogledal, če kaj čudnp zgleda user posted image user posted image user posted image   Drugih "znakov" pa nimam user posted image

nazadnje se bo še kje tvoja želja s porodnišnico in klimo uresničila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
3.8.2009 8:44:50   
gigi1
Ahoj pupike user posted image

Živček še čisto malo pa bomo dihale user posted image  user posted image  user posted image

Vsem želim prelep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
3.8.2009 12:07:32   
Anonimen
dan
jaz sm dans za en drek,budna od pol 4 k tamal neki ni spal tko da je skoz sam jok,trebuh od včeri mi skoz otrdeva tko da sem že vsega sita in posledično slabe voljeuser posted image
Živček to k ti opisuješ je pr men že neki cajta tko,je pa res da vsake tok cajta mam občutek kot da me zareže neki,tko da ne vem če po seb sodim pol ni nč kej tazga ampak upam da se ti bo čimprej uresničila željauser posted image
zdele morm it pa posodo oprat pa peril obesit dokler mali spi pol pa še ne vem a bi šla ležat al ne k ponavad glih takrat k se uležem se pa tamal zbudi al sm pa še bolj blesava kot sem zdejuser posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
3.8.2009 16:46:17   
sonček33
Ojla pupe!
Dejmo no mal dihat...jaz komej čakam nečake in nekačinje. Dejmo!

Sekica a imaš vse pripravljeno? Kje boš torej rodila? jaz bi rada tvoj priimek vedla - dej na zs.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
3.8.2009 16:55:57   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

user posted image user posted image bo laseke videl

ko se bo začelo dogajat boš vedela user posted image user posted image da ne boš šla danes ali jutri k je napovedano slabo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
3.8.2009 16:56:03   
sonček85
tkole se je pa danes naš Žabi prvič kopal zunaj.In je več kot užival,niti zastokal ni.user posted image user posted image
pa še ena z mami in očijem

user posted image user posted image

tko pa jaz uživam v novi postelji

user posted image
tako pa sedajle spim v novi postelji z miško,medom pujem in medom,saj še nisem ker mi včeraj ni pasalo in sem še kar spančkal v košku.

user posted image to prenosno imam da sem še v sobi z mami in atijem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
3.8.2009 19:58:28   
Kliki
Oj punce upam da ste OK.
Prebrala sem vse za nazaj. Jast sem ta teden ful delala tko da ni blo enrgije za javljanje. V naedeljo je pa imel moj user posted image  rojstni dan tko da sva malo proslovila. Zdej sem malo skočila k vam pogledat ker se  mi likat ne da več.

Sonček super fotke tvojega korenjaka.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
3.8.2009 20:08:18   
Nončika
kliki, tvoj dragi ma na isti dan roj. dan ko moja mala pikica.user posted image user posted image user posted image

sonček, uau, kako uživate v kopanju. lepo ga navajajte, da bo čim bolj užival na morju.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
3.8.2009 20:44:45   
Kliki
Nončika ja sem prebrala. Kolk  je bla pa tvoja pikica že stara?
Kako si pa drugače, mali že kaj brca po mamičnem buhiju?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
3.8.2009 22:17:02   
oktavija
Halo dekleta!!!!

No evo še mene mal na raport.

V petek smo imeli kontrolo, naša bebica je živa in ok, tehta 2,3 kg in imeli bomo
deklico!!! Kontrolo imamo 21.8.09.

No naša deklica je dobro, mami pa ne preveč... upam da pridem jutri malo sebi ko se bo shladilo ozračje , saj imam slabosti in težave kot da sem na začetku nosečnosti in ne na koncu ... vsa hrana se mi gabi in na bruhanje mi gre non stop, pa spat ne morem...
A ima oz. jih je imela... še katera podbne težave, in kaj naj naredim.... meni se meša???

Drugače pa se lahko považim da sva se končno dobile tudi z Sončkom85 in da sem imela čast spoznat malega Aleksa!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oba sta tako kjut, da bom morala še velikokrat z nijma na kavico!!!user posted image user posted image user posted image
Kako skupinsko slikico pa bo Sonček prilepila, ker jaz nisem imela fotoaparat...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
4.8.2009 7:10:27   
oktavija
Jutro!!!!

Kaj zdaj boste pa vse spale, ko se je shladilo in se lažje dihauser posted image user posted image user posted image user posted image

No prišla sem glasovat za Alexsa in pozdravit vse borkice....

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
4.8.2009 8:37:25   
Anonimen
ČESTITKE OKTAVIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa nevem kaj se dogaja... Včeraj sva z dragim malo user posted image (ampak res malouser posted image ) in zdej sem odkrila želatino na papirju rumene barve. Mislite da je to zdej končno čep? Ker nekaj podobnega, samo ne tako zelo želatinasto, sem že takrat v P imela po popadkih... Pa ni blo nič iz tega user posted image user posted image   No sej...

Jaz šibam danes na Polikliniko na pregled za cuker in UPAM, da se kaj zmenim, za kako sprožitev poroda user posted image user posted image user posted image   DRŽITE PESTI user posted image user posted image user posted image

Oktavija, jaz sem vas že na FB počekirala... Same lušne mamice na kupu ste ble user posted image user posted image user posted image   Enkrat, ko bom imela čas, se bom še jaz do Celja z našim Pupotom pripeljala, pa bomo šle na kavico, pol bom pa jst do Šentjurja podaljšala, kjer mam eno kolegico. Zmenjeno? user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
4.8.2009 8:42:55   
NATAŠA35
aleks je dobil moj glas...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
4.8.2009 9:24:14   
Nončika
končno, končno se je malo shladilo. kako olajšanje.

oktavija, bravo za deklico. ime mata že zbrano? slikice sem pa jaz tudi že pofirbcala.

živa, ej, kot če bi vidla samo sebe izpred 4l. non stop sem mela znake, ki so kazali na porod, nato pa sem rodila 3dni čez rok.user posted image
kar se pa tiče sprožitve poroda, kolegico so z sladkorno vteknili v P in tan čakala zadnja dva kedna. user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
4.8.2009 10:32:41   
sonček33
user posted image

Naš škrat. 6m1t, 8950g, 73cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
4.8.2009 10:34:56   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

lumpek mali, kak je srčkani.

sonček33, moja pikica je tolko mela pri 1l. kg mislim. pa cm je mela samo 3 več. user posted image user posted image user posted image se še zdaj vidi, da je praaaavvviii drobižek.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
4.8.2009 10:40:37   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

Joj kako lep fantekuser posted image user posted image user posted image ... moja pupa bo imela tolk lepih fantkov okoli sebe da bo težko izbralauser posted image bo mami pomagalauser posted image user posted image

Živa upam da bo ok in ja v po peorodu prieš ti v Celje ali pa me v LJ da se spoznamo še z drugimi borkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
4.8.2009 10:42:51   
sonček33
Nončika ja, je kar velik in težak, samo ni glih bajsek, je pa konkretenuser posted image

Oktvaija ja jauser posted image user posted image , bo mami pomagala, bo izbrala glede na to, kakšno taščo bo mala imelauser posted image user posted image al kakšen drug kriterij pride v poštev

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......