Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 21:29:33
|
|
|
|
sonček85
|
hvala za pohvale pikica:rade volje pomagam se na to ne spoznam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.7.2009 11:19:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Če katera želi lahko glasuje za mojega sončka.Ni obveza. klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=291& sem glasovala je res kul slikca jutro, pupe moje! mam spet glavobol... to je zadnje cajte preveč pogosto, sicer pa pri tem vremenu niti ni čudno. mali M ima svoj dopoldanski polurni spanec da lahko mami pogleda forum in mail potem pa... ne vem. nisem prepričana, da se mi da it na trg v tem dežju. morda na trg v BTC, tam je vsaj pokrito... pa itak hočem it v BC itd. trenutno preskušam nove plenice - Alana iz DM, pa še ne vem, ali me prepričajo ali ne tako da bomo z nakupom naslednjega paketa mal počakali. kaj boste ve počele na to soboto?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.7.2009 13:18:21
|
|
|
|
sonček85
|
hvala za glaske mi se bomo šli potepat pa na RD Kaj več se tko ne da k je dež:( Bomo pa jutri pekli pr mamici k je novi avto kupla pa bo naredla mali piknik
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 18.7.2009 13:19:11 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.7.2009 0:00:06
|
|
|
|
Kliki
|
Samo da vas na hitro pozdravim. Danes sva prišla iz morja kjer je blo res super in bi kar ostala. V ponedeljek, torek in sredo sem sicer proti večeru na WC papirju opazila malo rjavo rdečega izcedka a ko sem obrisala ga ni bilo več. Sem pa bila po O in je bil to nekje 15 dan od zadnjega dne M. Upam da to pomeni kaj dobrega sva pa tudi , ko se je malo shladilo. Lep nedeljski dan.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.7.2009 21:40:15
|
|
|
|
sonček85
|
kliki:držim pesti da bo enako kot pri nama in da bo plusek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.7.2009 8:37:13
|
|
|
|
miklarom
|
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.7.2009 8:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! mene čaka ful dela k morm sobe pospravit v glavnem cel stanovanje ampak pustmo podrobnosti čez vikend smo praznoval roj. dan in je mali užival tortica je bila odlična in tamavči je bil ful dobre volje tko da smo se mel ful fajn sam jaz sm bila že preveč zmatrana k so se zadnji spokal šele okol 9 zvečer Miklaromček kako si? Kje se pa vse ostale skrivate? Živček še vztrajaš 2 v 1? Jazzi kako je zdej doma s sončkom? Gigi moja pikica se kej sončku nastavljaš? Ajsi a maš glavobole k nisi naspana mogoče?upam da te bodo pustili na miru ti glavoboli. no sej na ostale nisem pozabila tko da upam da vse uživate
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.7.2009 10:02:32
|
|
|
|
miklarom
|
ojla! jaz sem vredu, guramo počasi naprej. Pa ti kako si mi torta pa je zelo lepa in okusna tudi, pa tamavči je full luštkan, parv vesele volje
< Sporočilo je popravil miklarom -- 20.7.2009 10:04:31 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.7.2009 10:15:30
|
|
|
|
Anonimen
|
sm kr okej,pač popadki so sam ponavad trajajo kake 3 urce tko na 20 minut pol pa nehajo tok da vem da jo mam še notr zgleda buši raste?čaki zdej ne vem al si že mela nuhalno al ne še?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.7.2009 10:28:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla... Ja larilu še kar sem 2v1 Zdej bi pa res že lahko šla rodit a ne V soboto smo bili še zadnjič v Ikei in nakupili še nekaj malenkosti...Nič preveč... Zdej pa res nevem kaj bom počela še cel mesec brez svojega Pupota No upam da me bo kej prej želel spoznat Kaj ste ve kej lepega počele čez vikend?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.7.2009 14:45:25
|
|
|
|
miklarom
|
ja sem imela že NS vmes ko sem bila v hospital mi jo je naredil in je vse o.k. mali je pravi nagajivček, skos mu je hotel hrbet kazat , pač je po mamici ni kaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.7.2009 14:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Lep pozdrav vsem. Sej preberem, ampak moji leni prsti nečejo tipkat . Evo en link za lepši dan. Zgodbica o mojem nečaku http://bibaleze.si/clanek/starsi/resnicna-zgodba.html EJ!!!! To sem pa danes že brala, pa nisem vedla da je poznan otrok Sicer mi je ena slikca bla res malo znana, ampak ne tok, da bi se uspela spomnit od kje Kako si kaj? Nič se ne oglašaš res...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.7.2009 15:23:52
|
|
|
|
Fargesia
|
hej punce! imam eno veliko prošnjo...danes je 42.dan in moje še vedno ni...ali ima katera kaj dabrostona za oddat? LEPO LEPO LEPO PROSIIIIIMMMMMM......
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 20.7.2009 15:24:06 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.7.2009 17:12:50
|
|
|
|
Nončika
|
špelka, o. si se le malo najavila in nam kaj z lenimi prstki natipkala. kako si kaj? nosečnost? zdaj je buši že velki a ne? zgodba tvojega nečaka je za vzpodbudo. moja sodelavka ma tudi sina z razcepom neba. on je že mel dve operaciji in še ena ga čaka. se mi kar zdi da v teh dneh. saj bo zdaj star nekje 2,5l. on je tudi pravi dobrovoljček. aja, pa še rodil se je kot nedonošenček. živček, počakaj še malo. nazadnje boš pa še rodila preko roka. jaz pa sem danes malo pobrskala po naših cotkah. mam kar nekaj, a za poletno detece. povijalne, bodyji, kapice, to bo vse ok. bom prosila svakinjo, ona ma sineka decemberčka. pol pa bom vidla kaj še treba in bom počasi morala v akcijo. a, verjetno pred koncem avgusta nič ne bo. vsaj dokler je mala na počitnicah. ko bo šla nazaj v vrtec bom pa pljunila v roke.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.7.2009 8:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! Fargi na žalost nimam nič,tko da upam da ti bo lahk ktera pomagala drugače pa naše pišče je v vrtcu pa upam da bo dans kej bolj priden k včeri je bila vzgojiteljica čist sesuta k je pokazu svojo trmo,tko da se mi je prov smilila bogica jaz morm pa še par stvari pospravit,pa pol če bo čas še kej tamali začet na steno risat k zdej bom mogla še nekak jungle style kombinirat s hawai pa morjem tko da ne me vprašat kako bo to zgledal k še sama ne vem,vem pa da moj misli da sm picasso 3.stoletja in da sam zamahnem s čopičem pa je tko da sem prov vesela da obstaja jupol k se da vse prebelit če kje zaj.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.7.2009 8:56:56
|
|
|
|
spps
|
Ojla! Da ne boste rekle, da sem čisto pozabila na vas . In kako ste kaj? Kaj novega? Že kateri na novo dogaja?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.7.2009 13:49:05
|
|
|
|
trinity22
|
haj haj no da vas tudi jaz malo pozdravim .... mi pridno rastemo in se debelimo stari smo že 4 mesece, še vedno se dojimo in veliko spimo, drugače pa mi čas vse prehitro teče in kkomaj folgam kdaj pa kdaj prti sem pogledat ... ene boste že kmalu šle rodit, a ne? No želim vam čim krajši in čim manj boleč porod (tiste, ki se vam to že bliža) ostalim pa prelepo nosečnost še naprej .... borkice vam pa vztrajnost in da kmalu dosežete svoj cilj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.7.2009 14:45:19
|
|
|
|
sonček85
|
larilu :lepa tortica in čestitke za rd malmu živči:počakaj še vsaj do 37t ,potem pa kar v Rim špelka.bogi mali revček ,no pa samo da so mu vse lepo operirali in da je zdaj pravi šarmer spps.lepe slikce triniy.superrrrrrrrrrr
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.7.2009 15:08:26
|
|
|
|
~Biba~
|
hej hej... luna...na fb, te kliknem ko se spet prijavim, mam abstinenčno krizo fargi žal ti z dobrastonom ne morem pomagat, upam, da si ga že dobila...če poamga..ti bom držala pesti, da še kako leto ne vidiš špelka ti si tudi že fajn čez polovico, kam gre cajt..kako se počutiš? čestitke za zgodbo nečaka nončika je fajn, ko ni potrebno vs enovo kupovat, ne? živa upam,d a ne skačeš kot tvoj pingvinček, ker potem boš šla kar hitro rodit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.7.2009 15:16:26
|
|
|
|
~Biba~
|
triny lepo da si nas prišla pozdravit...ste zrasli ti meseci gredo takooo hitro...vidim na nečakinji, ki ima dobre 4 mesece sonček85...kako kaj? tudi pri vas zdaj uživate, ne? ste že ujeli rutino spanja, previjanja, sranja ? spps lepe slikce..na prvi pa bo ziher mami jezik pokazal, ne? kako kaj farma na fb? larilu..kako se lahko v tej vročini skoncentriraš na risanje? a torto si sama naredila? miklarom za malega nagajivčka Kliki ajsika...verjetno si na sprehodu, uživata? kako kaj možek?še ima PPS( po porodni sindrom ) jazziko pogrešam...upam da uživa, pa vsaj malo spi Se itak štriha bajto al pa kelnari malarjem? žižika kako je blo na dopustu? murkica, se nalivaš s tekočino? pikica, žal ti ne znam pomagat, si že zvedela kaj pomeni izvid? tak grem na hladno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.7.2009 15:19:54
|
|
|
|
~Biba~
|
juj kaj vas je, sem morala kr 2x pisat, bolj sigurno, da mi rač ne zašteka če sem katero pozabila, se ji neizmerno opravičujem...vročina dela svoje. izvolite P.S: MALI OGLASI Pozna katera koga, ki bi imel enobarvnega dolgodlakega mucka za podarit, ali prodat po "simbolični" ceni? ...če ež nimamo otrok, si bomo pa naredili ZOO
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.7.2009 15:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Biba ne tortico nisem jaz nardila sem jo kr lepo naročila glede risanja je pa tko da to sploh ni pene pa itak me zdej že včeri in dans neki zebe jp pri 30 stopinjah vzuni mene zebe tko da ne vem kaj se dogaja men glede muckov pa na žalost ne poznam smo pa mi mel prejšnji teden mlade sam niso bili dolgodlaki
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.7.2009 15:31:07
|
|
|
|
sonček85
|
biba.lepo kakamo,spali smo že 3 noči zaporedoma po 8h(20-04) in 1x 10h(20-06)brez papice tu pa tam se še kdaj zbudi in se hoče malo pocartat na ziziki,previjanje pa itak teče k namazano Pa vi ?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.7.2009 18:32:21
|
|
|
|
Kliki
|
Punce pozdravček. kako ste kaj? Pri meni je danes 28dan in za enkrat je še ni naj tako tudi ostane. Zvija me pa tut še ne. Če je ne bo delam 29.7 testek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......