|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
12.7.2009 20:41:56   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

živček, še malo pa boš očitno spoznala tvojega fantiča. lahko, da bo še mal počakal, a so ti rekli, da ni panike, če se že zdaj rodi, a ne?

Ja rekli so da je kul če se rodi, ampak da glih pomagal mu pa še nebi... Bomo vidli kaj bo...user posted image

naj samo še nekaj časa ostane na toplem in varnem mestu.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
13.7.2009 9:44:18   
Anonimen
evo frišne novičke z vizite... Sem še zapta, kljub špikanju v križu in trebuhu user posted image CTG-ja danes še nisem imela, tko da ko bo bom kej več vedla verjetno. Danes ostajam še tukaj, da bo dr. Tomažičeva pogledala moje cukre, pol bomo pa vidli kako in kaj. Je rekla zdravnica, da bi se jutri zmenili za domov... user posted image  user posted image Upam da me jutri res usliši pol user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.7.2009 10:54:49   
Anonimen
dan
živček nč hudega ne bo pupu če se zdaj rodi k jaz sm tud v prvo v 34 tednu rodila in je čist ok čeprav upam da bo še zdržal tvoj pikec mal dlje notri,verjamem pa da bi šla rada čimprej domovuser posted image

nončika na srečo mam sam flek na bauhiju tko da se mi ni naredil mehur k sm takoj namazala z bepantenom kr na debel pa čeprov je pekel je pa vsaj pomagaluser posted image

takole dana sm šla že torto naročit za tamavčija,moj sobico za Klaro dela,jaz sm pa skuhala kosilo še za tasta pa taščo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.7.2009 11:00:41   
ledenka
jutro user posted image kako smo kaj? mali je ravno malce zadremal, moram izkoristit priliko in it pod tuš user posted image

živa, mal še tišči kolena skupi!

larilu, ti imaš pa res noro... se ti dogaja user posted image upam, da bo vsaj Klara ostala pri tebi do konca!

nonči, ti boš pa jutri 24 tednov user posted image

midva greva potem na potep... pa še ne vem, kaj bi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.7.2009 13:03:24   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Murkica drgač veš, da tele iste lupince prodaja Recinko za 111€.
Kak si se pa odlocala glede podstavka...
Jst še to nisem sicer nič v živo sprobavala... ampak mi je kolega rekel, da gre ful na izi tud, če ne uporabljaš podstavka.

Sicer odgvoor malo pozno, samo me ni bilo prej doma :) Midva sva se odločila in sva kupila kar Easyfix, ker sva videla, da imava te nastavke že v avtomobilu in da bo potem samo nastavljanje in fiksnost sedeža veliko boljša. Midva sva rekla, da raje dava nekaj več denarja in bom jaz bolj mirna, ker bo mala varna. Tako, da upam, da sva se odločila prav.

Živa upam, da mali ostane na toplem še kar nekaj časa. Naj še malo raste, da bo prišel ven pravi korenjak...

Jaz sem pa danes imela že polne roke cotk, ki pa sem jih potem vse zložila nazaj. Se mi zdi, da kar malo pretiravam, saj imam še dovolj časa in bom pač še malo počakala z nakupi. Pa še mojemu sem obljubila, da bova prvi shoping opravila skupaj in sem prepričana, da bi bil potem užaljen, ker bi nakupovala brez njega. Tako, da bomo kupovali drugič.

Sem vas pa prišla samo na hitro pozdravit in vam prilepit slikco našega trebuščka, da boste videle, kako rastemo :)))

Bodite vse lepo in uživajte, Živa ti pa poročaj kakšno je stanje :)

user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.7.2009 16:30:58   
Nončika
murkica, kak si pa ti lušna nosečka. pa bauhi sploh ni velik. moj je valda 1x večji. sta pa pridna z nakupovanjem. jaz še nisem niti cotic pogledala kaj mam in kaj nimam. eh, to bom konec avgusta. ali septembra. večino stvari mam od male, le da je ona poletna babika.

se*, maš ti kaj časa za kaki kofi? mala je zadnji teden v vrtcu in zdaj še malo lahko izkoristim, drugače sem do naslednjega ponedeljka pečena. kaj praviš. glede na to ka sve 5-6km narazen.

larilu, pol pa je fajn, če ni grde opekline. kakšno torto si pa naročila za malega? naša ma roj. dan čez dva tedna. glede torte se odločamo. ne vem kaj bi.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
13.7.2009 17:02:20   
sonček85
nončika.hvala user posted image
živa:upam ,da greš jutri dmov in da se te usmilijo.Drži se user posted image
murkica.kako lepa nosečka si user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
13.7.2009 17:07:46   
sonček85
lahko rečem samo groza user posted image user posted image http://24ur.com/novice/crna-kronika/decka-v-bazenu-posrkalo-v-smrt.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
13.7.2009 18:55:15   
sonček33
Murkica ej tolk si lušttna punca, pa trebušček ti paše najbl... pa kje si ti to v enem raju?

Sonček85 tega linka niti ne bom odprla, kaj šele prebrala, to kar se zadnje čase dogaja in bere o otrocih in ljudeh na splošno ... nimam več srca brat, nimam več želodca za to ... sploh zdaj po porodu sem čist preveč občutljiva in zamerim vsem, ki ne znajo svoje otroke zaščititi, kaj šele da jih zanemarjajo, pretepajo ...

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 13.7.2009 18:56:10 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
13.7.2009 19:15:09   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Murkica ej tolk si lušttna punca, pa trebušček ti paše najbl... pa kje si ti to v enem raju?

Veš da je to zame res raj na zemlji. To je na našem vikendu, na enem hribu nad Sevnico... Samo naša hišica in drevesa. Človek se res spočije in napolni baterije :)))

Drugače pa hvala za pohvale punce...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.7.2009 22:14:11   
miska73
Sam en hiter pozdravček

Murki seksi si.
Pa hvala za odgovor. Moram jst tudi it končno malo v živo pogledat tele lupince in podstavke in se malo dat podučit... Sam pri nas je tole vse dvojno, pa en mal bolj gledam na stroške.

Živči zdrži še malo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.7.2009 22:38:31   
ledenka
eh, lupince... jaz mam kar Chiccotovo, sposojeno od nečakinje. ima čist dobre crash rezultate, ni pa isofix - je easyfix user posted image podstavek se pritrdi s pasom. sem šla gledat maxi cosi, pa je mali M bil noter izjemno nesrečen, v Römerjevi pa še bolj. tako majhne so, da moj mali velikan že zdaj komot paše noter, čez kake 2 meseca mu bo pa zgleda premalo. v stolček pa ga pred 8. mesecem res ne bi rada posedla, ker ni varno. bomo pa kar doma user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.7.2009 9:01:41   
Anonimen
jutro!
murki prov lep buši maš žeuser posted image

midva mava kr maxi cosi lupinico k je tud tamavčiju ful faj odgovarjala k je bil bolj drobižek in je prov lepo notr ležal

jaz sm pa dans prov en drek volje,jaz ne vem kaj se s tamalim dogaja,dans sm ga komaj vn iz avta dobila v vrtec in potem je še notr tok jokal pa k nikol ne,dans pa kr slap savica,tok hudo mi ga je bilo pustit da je groza,pa k pride domov je pa tud sam jok,boli ga nikjer nič,vročine tud nima in tale obdobje k ga ma me bo pokopaluser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.7.2009 10:02:59   
Anonimen
Hej borkice moje... jaz grem domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Brez popadkov in zaprta user posted image user posted image user posted image user posted image   Naslednji teden mam pregled pri svoji G in ker bom točno na 36. teden, bom verjetno imela tudi CTG. Itak pa le-ta nič ne kaže user posted image user posted image user posted image

No naš pupo bo zgleda še malo počakal, kar je konec koncev tudi OK, jaz pa komaj čakam da se zapodim iz porodnišnice ven user posted image user posted image user posted image   Mi je dragi obljubil dobro kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja... Midva imava en starejši model PegPerego lupinice s podstavkom, pa se mi zdi lupinica čist OK. Še nastavlja se po višini in se s tem prilagaja velikosti otročka.

< Sporočilo je popravil živa25 -- 14.7.2009 10:03:51 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.7.2009 10:35:25   
BarbiG
Živa, super, da boste še kakšen teden počakal. Kar pa se CTG-ja tiče. Jaz sem bila že v porodni sobi z dodajanjem umetnih popadkov, pa jih nisem čutila ne jaz, niti CTG - sploh jih ni zaznal. user posted image  Šele čist pred koncem je bilo pa jih zaznati povsod. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.7.2009 11:13:06   
murkica
Živa user posted image user posted image user posted image user posted image  za odhod domov. Zdaj pa naj te možek pelje na res odlično kosilo, ker si ga zaslužiš!!!!!!!!!!!

Jaz sem danes tako utrujena, ker me je moj predčasno vrgel iz postelje, da komaj živim. Tako, da se bom pomojem šla še mal vržt vodoravno v posteljo, glede na to, da mi je pesa zasedla kavč pred televizijo. Bom pa mal brala, pa bo ravno tako fino.

Bodite lepo!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.7.2009 11:58:24   
Fargesia
čeprav se redko oglasim tukaj gor, ste ene fajn babnice med vami, tak da vas danes jaz častim...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.7.2009 12:10:56   
Anonimen
jaz še kr ne pridem k seb,kr nisem ta prave voljeuser posted image
fargi hvala za torticouser posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.7.2009 14:24:04   
sonček85
živa.superrrrrrrr sedaj pa počivaj in čakaj user posted image user posted image user posted image user posted image
fargi.mm hvala za tortico je bila dobra user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.7.2009 15:23:12   
~Biba~
evo mene na raport

fargi hvala za torto, si bom jo res danes popoldan privoščla, take lušte si mi naredila

sonček85 zelo sem vesela, da sta z Aleksom spet doma..zdaj je kakanje v redu?

larilu poskušaj v vsaki stvari ki te vrže s tira, najdti tudi kaj pozitivnega.user posted image

murkica, zelo lepa nosečka si.  Mate pa fenomenalne žlebove na vikendu. Upam, da si se naspala za danes.

Živikauser posted image čestitke za odpustnico, zdaj pa izkoristi to, naj te tvoj dragi na polno razvaja user posted image

Ledenka, da bi zarad stolčka ostali doma? user posted image ta je dobra

Miška spet si na novo noseča z dvojčkiuser posted image hecam se, sem si tokrat zapomnila.

Sonček33 poročilo z linka, ki ga nisi hotla odpret..en deček se je zaradi malomarnosti delavcev an bazenu utopil; na dopustu.

Nončika si dobla tarčo za kofi?

Pikica36 pozdravčke nazaj

Kliki veliko sreče v tem krogu

Erin hvala za razlago, res nimam pojma …mačka je zame mačka..vse so lepe. Lih iščem dolgodlakega muca…mam enga nagledanega, upam, da bo moj.user posted image

Oktavija še samo 55 dni, joooj kam gre ta cajt? Upam, da je izcedek minil.

Nataša je očitno že na.user posted image

Se* v redi sem, čeprav sem ti to odgovorila več ko teden pozneje..sem skoz v redi. Razen tega da tu pišem celo litanijo namesto diplomske. Kam pa si se ti skrila?

Lej lunooooooooo..kak kaj tisti tvoj mačkon? A zdaj pa je Fb bolj popularen? Izdajalka.user posted image

Akvica si se že sklimatizirala nszaj na službo?
Jazzika upam, da si user posted image

Kje pa so Beyba, , špelčika,polaris, spps, miklarom .. itd
user posted image in odpeketam dalje user posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 14.7.2009 15:24:32 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.7.2009 18:36:20   
~Biba~
kaj zaj, fse rodite oz. dojite oz. se hladite... al kaj? user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.7.2009 20:09:37   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

čeprav se redko oglasim tukaj gor, ste ene fajn babnice med vami, tak da vas danes jaz častim...

user posted image

Maši, hvala za torto... ampak a za drink pa ne boš dala, da nazdravimo tvoji nanovo osvojeni številki? Veš kaj, ker tale osvojitev pa ni kuj tak, na to se more pit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

Lej lunooooooooo..kak kaj tisti tvoj mačkon? A zdaj pa je Fb bolj popularen? Izdajalka.user posted image

Moj mačkon...... hmmmmmmm velik je že... pa velik lumparij počne... eh pravi mačkon od mačkona je v vseh pogledih.... user posted image  Izdajalka...jaz????user posted image  user posted image  Pa nje se hecat.... nimam cajta za oboje, pa sem se odločla za FB, ker je (so) tam vse kar rabim in potrebujem user posted image ... itak pa so me kle že dolgo nazaj s seznama zabrisale user posted image  tak da.... user posted image  A ti si tud izdajalka? user posted image  Če ja, pol se mi hit prfočki...user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 14.7.2009 20:12:48 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.7.2009 21:12:04   
COCKTA
.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.7.2009 22:05:05   
sonček85
biba:hvala ja sedaj je ok,mu devam sirup lactecon in kaka vsak dan ,danes smo celo 3xuser posted image user posted image
miklarom je pa v bolnici kjer je zaradi visokega pritiska,no ta  je sedaj ok,imela je že NS ki je ok čaka na cerklažo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.7.2009 23:12:44   
Fargesia
lunca...evo, še drinka!

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......