|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
15.7.2009 9:50:30   
gigi1
Ahoj srčice

Evo mene z dopusta. Prav super sva se mela.

Fargi vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Živček super, da si doma user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
15.7.2009 10:18:11   
Fargesia
Žižika, hvala!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
15.7.2009 10:24:40   
BarbiG
Miklarom sem vesela, da se je pritisk umiril. Pa naj tako ostane do konca. user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
15.7.2009 12:47:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

lunca...evo, še drinka!

user posted image

a lahk še jaz vzamem si?mi  bi zdele kr pasal toleuser posted image

zjutri sem imela zobarja pa je bilo kul naslednjič imam po porodu tko da bravo jazuser posted image

zdele grem pa kosilce na mizo dat tko da lep dan vsem

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
15.7.2009 14:05:35   
murkica
No pa še pozdravček od mene. Danes sem imela pregled pri G in seveda mi je to kot ponavadi zasedlo skoraj cel dan. Samo v laboratoriju sem bila 1 uro, potem je seveda moja G zamujala in sem še njo čakala in v 4h urah mi je uspelo priti domov.
Poročilo pregleda: Premalo železa(dobila neke dodatne tabletke) in naj bi več pila (pa že zdaj spijem vsaj 2-2,5 litra na dan) in pa sem imela pritisk 60/95, kar je rekla, da je nekoliko nizek, ampak d ani čudno glede na vročino. Počutim pa se odlično, tako, da sem mislila, da bodo vsi rezultati tipitopi, ampak bodo pa naslednjič :) Srčka je poslušala in rekla, da je vse super. Tako, da naslednji pregled čez 4 tedne, kakšen dan prej pa moram it dfati kri še na Center za trasnfuziologijo, ker sem Rh- in morajo narediti še dodatne preiskave, če potrebujem tisto injekcijo v rit :))))

No saj nima veze, samo da je mala zdrava in da minejo še ti 3 meseci in pol, da jo primem v naročje.

Vidim, da tudi vi niste danes kaj preveč zgovorne, ampak verjetno je za to krivec tale vročina, ki je danes res ubijalska. Bodite pridne in uživajte!!!!

Poljubčki vsem!!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
15.7.2009 14:58:16   
Anonimen
murki če si rh- potem avtomatsko dobiš pikico v ritouser posted image mal peče ampak ni hudgauser posted image pa super da si ok pritisk se bo pa že porihtaluser posted image

jutri ma naš tamavči roj. dan in bomo šli mal na morje v simonov zaliv tok da mal počofota,tko da se jutr verjetno ne bom nič javila in vam bom že zdej zaželela lep dan danes in jutriuser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
15.7.2009 17:43:19   
Nončika
murkica, boš pa mela naslednjič tipitopi rezultate. jaz jih nimam nikoli.

larilu, fajn se mejte na morju in uživajte.

moja mala je dobila neko vnetje oči. zdaj je doma, je malce prej pričela z počitnicami.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
15.7.2009 19:36:23   
ledenka
matr je vroooočeeeee user posted image sva se cel dan potepala, potem pa je mali začel sitnarit in sva pridrvela domov. po pol ure orto dretja sem ga uspela umirit, zdaj pa spi... upam, da še kake pol ure, potem pa gremo zares spat user posted image

murki user posted image super za srčka! vse ostalo bo že bolje

žiži user posted image velkam home!

larilu, uživajte na morju!

nonči, hitro se naj tvoja pupa pozdravi user posted image

pa lunčika nas je prišla pogledat user posted image user posted image user posted image

moj je obljubil, da bo danes prej doma... nič ne kaže. sem pa v mudu za kreg. samkaj, ko ponavadi pride tak pozno, da se mi še kregat ne da več...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
15.7.2009 21:40:22   
sonček85
Miklarom vas vse lepo pozdravlja in sporoča da še  kar čaka na cerklažouser posted image
žiži.welcome back
murkica:super za pregled

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
15.7.2009 22:57:23   
gigi1
Mikla upam, da bo kmalu za tabo user posted image

Pupike hvala za dobrodošlico user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
16.7.2009 16:19:56   
ledenka
a vas je vročina utrudla user posted image midva greva na obisk, še dobro, da peš, ker v avto se tlačit v tej vročini je bljak. sva bila malo na vrtu, je po 13h fajn senčka...

včeraj se je moj primajal po 10h... pa še to potem, ko sem ga klicala, ker sem bila res besna. nekaj morava naredit skupaj, pa se nikakor ne spravi k temu. hja, če nič ne pričakuješ, nisi razočaran... očitno še vedno pričakujem preveč.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
17.7.2009 8:39:00   
Anonimen
ojla!
jaz sm še tle mal me je matral ampak ni bilo pene,tamavči užival na morju tko da je bilo res superuser posted image
zdele morm it pa pospravljat k mam tok ufff da dol padeš

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
17.7.2009 8:43:06   
Anonimen
Ojla čvekice... Sploh ne morem vrjet, da smo sposobne samo post ali dva na dan spisat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste vse na morju al kaj???

Jaz grem danes na CSD odnest še preostanek papirjev, potem pa še nevem kaj bom počela. Za jutri smo se nekaj pogovarjali, da bi šli do Pirana se malo kopat, ampak menda bo dež user posted image Spet ne bom do morja prišla user posted image

Kje ste vse????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
17.7.2009 9:40:58   
miklarom
drage moje pupike, evo mene spet doma. pritisk o.k. samo vseeno mi je dal tablete , ki jih moram jesti celo nosečnost, da bo potekalo vse o.k., cerklaže mi zaenkrat še ni delal, in se boma zmenla čez 14.dni ko imam kontrolo, sedaj začnejo prenavljati celi oddelek in operacijske, ki, bo vse gotovo do septembra, tak da bom pol na novem oddelkuuser posted image . Hvala vam vsem ker, ste držale pestke zame in pošiljale pozdrave , res ste vse zlate, brez vas bi znorela v bolniciuser posted image ,

hvala tudi naši misk73, ker me je obiskala in sem se kar boljš počutila in dobila energije za naprej in bila zelo vesela

rada vas imam vse. no moj mali pa lepo napreduje in je pravi razgrajač v trebuščku, po mojem je ziher po meniuser posted image user posted image user posted image

nujno bi potrebovala tel. od Darje Strah v Domžalah , če jo mogoče katera ima!

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
17.7.2009 9:56:57   
gigi1
Mikla user posted image  HB, da so porihtali. Jaz sem pa mislila, da si šla na cerklažo.
Tukaj je link od Strahove
http://www.strah.si/o_nas/index.php?kat=3&idv=9

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
17.7.2009 11:07:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

murki če si rh- potem avtomatsko dobiš pikico v ritouser posted image mal peče ampak ni hudgauser posted image pa super da si ok pritisk se bo pa že porihtaluser posted image

jutri ma naš tamavči roj. dan in bomo šli mal na morje v simonov zaliv tok da mal počofota,tko da se jutr verjetno ne bom nič javila in vam bom že zdej zaželela lep dan danes in jutriuser posted image

ojla vsemuser posted image user posted image user posted image

murki,injekcijo  dobiđ v vsakm primeru,kri sam daš par dni prej,da ti naredijo ustrezno dozo cepivauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
17.7.2009 13:17:19   
spps
user posted image pa še ena slikca od našega korenjakauser posted image
nosečke,vam je kaj vroče?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
17.7.2009 13:20:11   
Anonimen
o ti cukrček maliuser posted image
vroče??eh kaj je že to?user posted image dej nehi k gagam tle k pr norcih okol hodim sam v topu pa pajkicah tko da mi tašča prav da bomo spet kak obisk iz ceste dol dobiluser posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
17.7.2009 13:22:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

o ti cukrček maliuser posted image
vroče??eh kaj je že to?user posted image dej nehi k gagam tle k pr norcih okol hodim sam v topu pa pajkicah tko da mi tašča prav da bomo spet kak obisk iz ceste dol dobiluser posted image

user posted image user posted image user posted image vam nič ne zavidam te vročineuser posted image user posted image user posted image  
in kako stte kaj?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
17.7.2009 13:28:21   
ledenka
vroooočeeeee user posted image sva bila na obisku v sosednji ulici, pa je bil še ta sprehod preveč. noter imamo pa 21 stopinj, fantazija user posted image vse rolete dol pa klima v spalnici, da hladi zgornje nadstropje user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
17.7.2009 14:37:10   
sonček85
miklarom.superrrrrrrrrrr da si že doma user posted image user posted image
spps:kako je že velik in lepoteccccccccccc

no to smo pa mi:user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
17.7.2009 17:17:27   
Nončika
miklarom, superca, da si doma.

spps, sonček85, kak sta vajina korenjaka velka in luškana.

mi smo pa danes šli malo v ogled ponudbe tepihov in toplega poda. mala si je nagledala medvedka Puja, midva bova mela kaj enostavnega, za kuhinjo pa je izbira taka, da se sploh ne vem odločit. glavno, da smo laminat za dnevno uspeli nabavit. dobila sem ga po super ceni. pa ene par lustrov sem si nagledala. zdaj pa foter in moj gori pometata in smeti pospravljata.

se*, sem se pelala skozi tvojo vejs. v sosednji vejsi smo talne obloge gledali.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
17.7.2009 18:30:12   
gigi1
Sonček, spps ja kolk sta pa vajina princa srčkana user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
17.7.2009 18:41:36   
pikica36
user posted image user posted image vauu, kaki štrudeljčkiuser posted image
dajta jih še zame  malo "pomučkat"

naj še tukaj prilimam, mogoče katera ima kaj pojma:jaz sem danes dobila izvid citogenetske preiskave, če katera kaj ve o tem naj mi prosim malo objasni.
metode dela: kariotip, FISH, MLPA
VZOREC: HORIONSKE CELICE
KARIOTIP: zaradi odsotnosti metafaz v celični kulturi horionskih resic ni mogoče izdati citogenetskega izvida.
REZULTAT MLPA: ANALIZA KAŽE NA NORMALNO ŠTEVILO KROMOSOMOV IN ŽENSKI SPOL V GENOMSKI DNA  IZOLIRANI IZ HORIONSKIH RESIC.
MLPA brez odstopanj, negativen Yq11.

če si prav razlagam , naj ne bi šlo za kromosomsko napako in da je bil plod deklicauser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
17.7.2009 21:28:50   
sonček85
Če katera želi lahko glasuje za mojega sončka.Ni obveza. user posted image

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=291&

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......