Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.7.2009 9:50:30
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj srčice Evo mene z dopusta. Prav super sva se mela. Fargi vse najboljše Živček super, da si doma Lupčke vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.7.2009 10:18:11
|
|
|
|
Fargesia
|
Žižika, hvala!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.7.2009 10:24:40
|
|
|
|
BarbiG
|
Miklarom sem vesela, da se je pritisk umiril. Pa naj tako ostane do konca.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.7.2009 12:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia lunca...evo, še drinka! a lahk še jaz vzamem si?mi bi zdele kr pasal tole zjutri sem imela zobarja pa je bilo kul naslednjič imam po porodu tko da bravo jaz zdele grem pa kosilce na mizo dat tko da lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.7.2009 14:05:35
|
|
|
|
murkica
|
No pa še pozdravček od mene. Danes sem imela pregled pri G in seveda mi je to kot ponavadi zasedlo skoraj cel dan. Samo v laboratoriju sem bila 1 uro, potem je seveda moja G zamujala in sem še njo čakala in v 4h urah mi je uspelo priti domov. Poročilo pregleda: Premalo železa(dobila neke dodatne tabletke) in naj bi več pila (pa že zdaj spijem vsaj 2-2,5 litra na dan) in pa sem imela pritisk 60/95, kar je rekla, da je nekoliko nizek, ampak d ani čudno glede na vročino. Počutim pa se odlično, tako, da sem mislila, da bodo vsi rezultati tipitopi, ampak bodo pa naslednjič :) Srčka je poslušala in rekla, da je vse super. Tako, da naslednji pregled čez 4 tedne, kakšen dan prej pa moram it dfati kri še na Center za trasnfuziologijo, ker sem Rh- in morajo narediti še dodatne preiskave, če potrebujem tisto injekcijo v rit :)))) No saj nima veze, samo da je mala zdrava in da minejo še ti 3 meseci in pol, da jo primem v naročje. Vidim, da tudi vi niste danes kaj preveč zgovorne, ampak verjetno je za to krivec tale vročina, ki je danes res ubijalska. Bodite pridne in uživajte!!!! Poljubčki vsem!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.7.2009 14:58:16
|
|
|
|
Anonimen
|
murki če si rh- potem avtomatsko dobiš pikico v rito mal peče ampak ni hudga pa super da si ok pritisk se bo pa že porihtal jutri ma naš tamavči roj. dan in bomo šli mal na morje v simonov zaliv tok da mal počofota,tko da se jutr verjetno ne bom nič javila in vam bom že zdej zaželela lep dan danes in jutri
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.7.2009 17:43:19
|
|
|
|
Nončika
|
murkica, boš pa mela naslednjič tipitopi rezultate. jaz jih nimam nikoli. larilu, fajn se mejte na morju in uživajte. moja mala je dobila neko vnetje oči. zdaj je doma, je malce prej pričela z počitnicami.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.7.2009 19:36:23
|
|
|
|
ledenka
|
matr je vroooočeeeee sva se cel dan potepala, potem pa je mali začel sitnarit in sva pridrvela domov. po pol ure orto dretja sem ga uspela umirit, zdaj pa spi... upam, da še kake pol ure, potem pa gremo zares spat murki super za srčka! vse ostalo bo že bolje žiži velkam home! larilu, uživajte na morju! nonči, hitro se naj tvoja pupa pozdravi pa lunčika nas je prišla pogledat moj je obljubil, da bo danes prej doma... nič ne kaže. sem pa v mudu za kreg. samkaj, ko ponavadi pride tak pozno, da se mi še kregat ne da več...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.7.2009 21:40:22
|
|
|
|
sonček85
|
Miklarom vas vse lepo pozdravlja in sporoča da še kar čaka na cerklažo žiži.welcome back murkica:super za pregled
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.7.2009 22:57:23
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla upam, da bo kmalu za tabo Pupike hvala za dobrodošlico
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.7.2009 16:19:56
|
|
|
|
ledenka
|
a vas je vročina utrudla midva greva na obisk, še dobro, da peš, ker v avto se tlačit v tej vročini je bljak. sva bila malo na vrtu, je po 13h fajn senčka... včeraj se je moj primajal po 10h... pa še to potem, ko sem ga klicala, ker sem bila res besna. nekaj morava naredit skupaj, pa se nikakor ne spravi k temu. hja, če nič ne pričakuješ, nisi razočaran... očitno še vedno pričakujem preveč.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 8:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla! jaz sm še tle mal me je matral ampak ni bilo pene,tamavči užival na morju tko da je bilo res super zdele morm it pa pospravljat k mam tok ufff da dol padeš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 8:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla čvekice... Sploh ne morem vrjet, da smo sposobne samo post ali dva na dan spisat Ste vse na morju al kaj??? Jaz grem danes na CSD odnest še preostanek papirjev, potem pa še nevem kaj bom počela. Za jutri smo se nekaj pogovarjali, da bi šli do Pirana se malo kopat, ampak menda bo dež Spet ne bom do morja prišla Kje ste vse????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 9:40:58
|
|
|
|
miklarom
|
drage moje pupike, evo mene spet doma. pritisk o.k. samo vseeno mi je dal tablete , ki jih moram jesti celo nosečnost, da bo potekalo vse o.k., cerklaže mi zaenkrat še ni delal, in se boma zmenla čez 14.dni ko imam kontrolo, sedaj začnejo prenavljati celi oddelek in operacijske, ki, bo vse gotovo do septembra, tak da bom pol na novem oddelku . Hvala vam vsem ker, ste držale pestke zame in pošiljale pozdrave , res ste vse zlate, brez vas bi znorela v bolnici , hvala tudi naši misk73, ker me je obiskala in sem se kar boljš počutila in dobila energije za naprej in bila zelo vesela rada vas imam vse. no moj mali pa lepo napreduje in je pravi razgrajač v trebuščku, po mojem je ziher po meni nujno bi potrebovala tel. od Darje Strah v Domžalah , če jo mogoče katera ima!
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 9:56:57
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla HB, da so porihtali. Jaz sem pa mislila, da si šla na cerklažo. Tukaj je link od Strahove http://www.strah.si/o_nas/index.php?kat=3&idv=9 Lep dan vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 11:07:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu murki če si rh- potem avtomatsko dobiš pikico v rito mal peče ampak ni hudga pa super da si ok pritisk se bo pa že porihtal jutri ma naš tamavči roj. dan in bomo šli mal na morje v simonov zaliv tok da mal počofota,tko da se jutr verjetno ne bom nič javila in vam bom že zdej zaželela lep dan danes in jutri ojla vsem murki,injekcijo dobiđ v vsakm primeru,kri sam daš par dni prej,da ti naredijo ustrezno dozo cepiva
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 13:17:19
|
|
|
|
spps
|
pa še ena slikca od našega korenjaka nosečke,vam je kaj vroče?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 13:20:11
|
|
|
|
Anonimen
|
o ti cukrček mali vroče??eh kaj je že to? dej nehi k gagam tle k pr norcih okol hodim sam v topu pa pajkicah tko da mi tašča prav da bomo spet kak obisk iz ceste dol dobil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 13:22:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu o ti cukrček mali vroče??eh kaj je že to? dej nehi k gagam tle k pr norcih okol hodim sam v topu pa pajkicah tko da mi tašča prav da bomo spet kak obisk iz ceste dol dobil vam nič ne zavidam te vročine in kako stte kaj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 13:28:21
|
|
|
|
ledenka
|
vroooočeeeee sva bila na obisku v sosednji ulici, pa je bil še ta sprehod preveč. noter imamo pa 21 stopinj, fantazija vse rolete dol pa klima v spalnici, da hladi zgornje nadstropje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 14:37:10
|
|
|
|
sonček85
|
miklarom.superrrrrrrrrrr da si že doma spps:kako je že velik in lepoteccccccccccc no to smo pa mi:
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 17:17:27
|
|
|
|
Nončika
|
miklarom, superca, da si doma. spps, sonček85, kak sta vajina korenjaka velka in luškana. mi smo pa danes šli malo v ogled ponudbe tepihov in toplega poda. mala si je nagledala medvedka Puja, midva bova mela kaj enostavnega, za kuhinjo pa je izbira taka, da se sploh ne vem odločit. glavno, da smo laminat za dnevno uspeli nabavit. dobila sem ga po super ceni. pa ene par lustrov sem si nagledala. zdaj pa foter in moj gori pometata in smeti pospravljata. se*, sem se pelala skozi tvojo vejs. v sosednji vejsi smo talne obloge gledali.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 18:30:12
|
|
|
|
gigi1
|
Sonček, spps ja kolk sta pa vajina princa srčkana
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.7.2009 18:41:36
|
|
|
|
pikica36
|
vauu, kaki štrudeljčki dajta jih še zame malo "pomučkat" naj še tukaj prilimam, mogoče katera ima kaj pojma:jaz sem danes dobila izvid citogenetske preiskave, če katera kaj ve o tem naj mi prosim malo objasni. metode dela: kariotip, FISH, MLPA VZOREC: HORIONSKE CELICE KARIOTIP: zaradi odsotnosti metafaz v celični kulturi horionskih resic ni mogoče izdati citogenetskega izvida. REZULTAT MLPA: ANALIZA KAŽE NA NORMALNO ŠTEVILO KROMOSOMOV IN ŽENSKI SPOL V GENOMSKI DNA IZOLIRANI IZ HORIONSKIH RESIC. MLPA brez odstopanj, negativen Yq11. če si prav razlagam , naj ne bi šlo za kromosomsko napako in da je bil plod deklica
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......