Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.7.2009 18:47:47
|
|
|
|
pikica36
|
pozdravček moje pupe sonček da se z alexom čimprej poštimata vsem ostalim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.7.2009 19:10:54
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: murkica Včeraj sem se šla včlanit v Babycenter, da bomo potem malo cenejše lahko kupili lupinco. Sva se odločila, da bova vzela kar od Maxicosi, ker nama je najbolj všeč, samo še za barvo nisva čisto sigurna. Ampak že to, da veva kateri model je ok :) Kateri model pa? Pa kolk te bo prišel v Baby centru? Midva sva vzela kar tegale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192660 sicer nama potem včlanitev v klub ni prišla nič prav, ker ni nobenega klubskega popusta, ker gredo baje za med. Ampak nama je pa prijatelj od mojega zrihtal 15% popusta. Tako, da sva s podstavkom (vzela sva Easy base, ki pride 99€) plačala 204€ No tako, da sem čist srečna, ker sva opravila nakup :))) Mal si pa more mami dat duška, no pa oči tut ni bil čisto nič manj navdušen. Sonček85- hura za Aleksa, da sta doma in da je vse ok!!!! živa- super, končno ok sladkor. Verjamem, da te mori samo saj bo tudi to minilo. Ti samo uživaj do konca nosečnosti, še malo pa bo razgrajač tukaj . pikica- pozdravček tudi tebi. Kako si kaj, kako se držiš? larilu- res lepa poslikava!!! Vsem ostalim čvekam pa lepe pozdravčke. Jaz šibam delat in komaj čakam, da se konča še zadnji delovni dan v tednu. Jutri pa greva do mojih na vikend in bomo malo zapekli, saj pride tudi taščica. Se že veselim. Imejte tudi ve prečudovit vikend in uživajte maksimalno!!! Papa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.7.2009 19:42:59
|
|
|
|
Nončika
|
sonček85, super, da sta doma in da je vse ok. upam, da ne bo več težav in ne bo treba na druge preiskave. murkica, lep vozek in pa lupinica tudi. jaz se še nisem zraven spravila. večino stvari tako ali tako imam še od male. vozek bomo pa nabavili. v glavnem smo se odločili za haberkorn variosport, naročili pa ga bomo preko preizputz. zdaj mamo druge stvari za obavit. stanovanje nas čaka in upam, da nas dočaka v kratkem. jutri nam devajo not vrata, začnejo delat kopalnico in bodo zalili tisti del estriha, ki smo ga morali strgat. aja, pa na fino gletajo knauf. še malo pa bo moj lahko začel pacat z malanjem.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.7.2009 21:05:55
|
|
|
|
sonček85
|
hvala sem za dobrodošlico nazaj in lepe želje mam pa novičko od žive in sicer: preteklo noč je preživela v porodni,sedaj je pa na oddelku brez popadkov.Počasi je zgleda se začel čep luščiti,tko da zgleda lahko kmalu pričakujemo novo akcijo,...MV je bil še včeraj 3 cm ,danes pa zgleda da ga skoraj ni več.Če do jutri ne bo nič bi naj šla domov,..lp,Živa25
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.7.2009 21:07:14
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček, fajn da sta doma, pridno kakajtam lupčka Aleksu. Oktavija, ja praški in mehčalci so en hudič. Jaz večinoma uporabljam pralne oreščke, mehčalca pa sploh ne več. Plenice perem z minimlano Persila sensitiv gold,namesto mehčalca pa dam kis. Pa pol za ene 20minutk v sušilca in pridejo stvari prav fajn ven. O madona, Živa a že dihamo. Joj, čakamo novičke. Drži se pupa. A maš karto?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.7.2009 21:19:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 hvala sem za dobrodošlico nazaj in lepe želje mam pa novičko od žive in sicer: preteklo noč je preživela v porodni,sedaj je pa na oddelku brez popadkov.Počasi je zgleda se začel čep luščiti,tko da zgleda lahko kmalu pričakujemo novo akcijo,...MV je bil še včeraj 3 cm ,danes pa zgleda da ga skoraj ni več.Če do jutri ne bo nič bi naj šla domov,..lp,Živa25 držim pesti, da še kaka 2 tedna počaka prašek - jaz perem s Frosch - aloe vera, brez mehčalca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.7.2009 21:40:09
|
|
|
|
miska73
|
Živči držim pestke Sonči85 lepo da sta doma Larilu lepe poslikave Murkica drgač veš, da tele iste lupince prodaja Recinko za 111€. Kak si se pa odlocala glede podstavka... Jst še to nisem sicer nič v živo sprobavala... ampak mi je kolega rekel, da gre ful na izi tud, če ne uporabljaš podstavka. Sonči33 a ti pa praktično prav ekološko pereš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.7.2009 21:42:07
|
|
|
|
sonček33
|
Miška živjo, a si ok? A se trebušček že kej pozna Ma ja, se trudim bit ekološka, sem ugotovila, da se mariskej da spucat in oprat brez dragih praškov in čistil in to je prima. Alkoholni kis in soda delata čudeže.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.7.2009 23:02:57
|
|
|
|
Kliki
|
Pa še tukaj prašam kaj menite. Danes je 15 dan zadnje M in sem prej na wc papirju vidla da je malo rozasta kri? Vaše mnenje dobrodošlo. hvala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.7.2009 23:16:31
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity bibika - Kak si? Hm, tega kak nastane siamska muca, pa raje tamali nečakinji ne pokažem, da ne dobi idej oz raje poskrijem vse ponvi, ki jih imamo... Take so perzijke Ne, sej se nisi ti zmotila, niti bibika, se je že tisti ki je objavil video na uni strani.. drugač pa dobra šala sonček85 - pošiljam vama pikepoke... Upam da se kmalu vse uredi..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.7.2009 23:22:15
|
|
|
|
Erin
|
Živaaaaaaaa ......
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.7.2009 10:13:28
|
|
|
|
oktavija
|
Dan deklata! Evo danes mi je uspelo mal pogledat kaj se je dogajalo v preteklih dneh in sem kar brez daha ostala... Najprej ŽIVA želim ti da bi bilo vse dobro in da bejbi ne bo prehitro prišel na svet, če pa že bo da bo z nijim vse ok... Sonček85 upam da je mali Aleksander zdaj uredu in da bosta lahko naprej mirno uživala.... Larilu krasna sobica... prava umetnica!!! Murkica super opremica za dojenčka! Kliki pri meni je to pomenilo ugozditveno krvavitev... upam da tusi pri tebi to pomeni! No vse ostale (Erin, Beyba, sonček33, špelčika, miska73, ledenka, nončika, pikicA36, serendipity, Nataša35, Biba,...itd) pa vam lahko rečem da sem vas ZELO POGREŠALA!!!!! No zdaj pa še moja težavica : Včeraj popoldne sva si z dragim vzela malo časa zase in po dolgem času prišla do ... Sicer je bilo zelo nežno in previdno... Vendar sem jaz malce zakrvavela oz. v izcetku je bilo nekaj rdeče barve (brez čiste krvi)... Moj je sicer full zagnal paniko jaz pa sem ostala mirne krvi in sem mu razložila, da se to včasih zgodi saj ni bilo videt sveže krvi in nič me ni bolelo.... No do danes je izcedek rjave barve, isto kot v času po menstruaciji... Sicer me danes malo boli spodnji del trebuha oz. pri mehurju, ki me tudi drugače pogosto boli od tistega hudega vnetja mehurja aprila meseca.... Zdaj pa nevem ali je smiselno rinit zdravniku, če je krvavitve ni samo izcedek... Po drugi strani pa nočem reskirat, da nemi bilo z dojenčkom kaj narobe... Kaj bi ve naredile na mojem mestu???? Hvala za odgovor!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.7.2009 10:36:48
|
|
|
|
isabeaux
|
kliki...verjetno gre za o krvavitev, ker za vgnezditveno bi bilo prehitro na 15. dan cikla...razen če je 15. dni od konca m? potem pa je lahko vgnezditvena Oktavija...kolk daleč pa si? Ker če bi bila sveža kri bi bila kriza...če pa je rjava...pa se tudi lahko čep lušči... morda bolje se iti pokazat....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.7.2009 12:08:29
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu hvala za tole objavo, ker sedaj sem končno ugotovila povezavo RR in FB... ker vsaki dan sem se vprašala, katera iz RR-ja si . Evo, pa si me rešla ene skrbi manj... Drgač pa... kapo dol za te tvoje ustvaritve!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.7.2009 15:38:29
|
|
|
|
Kliki
|
Oktavija ja bi blo zlo lepo če bi to pomenilo da je vgneznitev. Danes rdečkasto roza flekcov ni več. Sem vas samo pozdravit na hitro prišla, ker zdele šibava k tašči in tastu. Lepo sobotno popoldne.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.7.2009 17:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla babe žabe... Pišem iz P kamor mi je dragi danes prinesel računalnik z netom Midva z sva oba OK, le pripravljava se zgleda počasi na srečanje No da razložim.... V petek sem ob pol devetih zvečer hotela na sprehod in ko sem stopila iz bloka me je presenetila bolečina v križu... Sem si mislila da bo minilo... in tudi je, ampak se je po 4 minutah ponovilo... In tako kar dve uri, predno sem šla v P na pregled. No CTG ni kazal večjih pretresov, zato mi je G samo izmeril MV ki ga je bilo že 3 cm... Me napotijo domov z Buscopanom in pravijo, da sicer ni več panike tudi če bi rodila, ampak da je vse skupaj še visoko in zaprto, tako da brez veze izzivati... No sem šla domov, se ulegla ez kako uro pa imela še močnejše popadke kot prej. Ker je G reku da bi se nej ustavlo sem še čakala, ob 2h pa nisem več mogla in sva šla nazaj. Me je še enkrat pogledu (CTG še vedno nič pretresljivega) in reku, da se je MV skrajšal in da grem v porodno, kjer bodo čakali če bom rodila ali ne. Pomagali pa ne bodo... No in ko sem prišla v porodno sem do 6h mela še nekaj popadkov, potem pa se je vse skupaj skoraj čist umirilo. Ob 8h so prišli zdravniki in so rekli da lahko grem domov, ampak da moram prej v 4.nad zaradi papirologije, kjer mi bodo spisali odpustnico. NO tukaj pa so me obdržali, češ da mi malo sladkor kontrolirajo kako in kaj... Včeraj mi je še čep šel ven, danes pa čakam, da vidim če mi odteka plodovnica ali ne. Imam neprestano občutek kot bi mi nekaj ven teklo in mokre hlače sem imela ampak vložek pa se noče in noče napojit No jutri zjutraj zatežim za domov, ker lahko na popadke tudi doma čakam... Kako ste pa ve kej? Kaj novega? Jazzzi se še ni oglasila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.7.2009 19:01:10
|
|
|
|
sonček33
|
Živček ojla. Da sta le ok. Imaš pa prav, lepše je doma čakat na akcijo. Srečno. Še malo pa boš najsrečnejši človek na svetu. jazzz se je oglasila, na hitro. Lp
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.7.2009 19:03:01
|
|
|
|
sonček33
|
Živa, kolk si pa odprta?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.7.2009 19:12:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj ko sem šla s porodne še nisem bla nič. Za tem je šel čep, pa občutek da nekaj kaplja je prisoten, ampak ni vložek moker Tko da nič nevem....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.7.2009 20:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
morm na hitrco oo živček moj ti pa že maš akcijo madonca no če ti je čep šel papa potem boš tudi ti kmalu odpotovala v rim tko da zgleda ti mora Lunca predčasno napisat karto a?ma naj zdrži še neki časa notr tale tvoj nadebudni pupo pa čimmanj bolečin evo jaz sm ok,pač popadki so ki niso luštna stvar in pol še tamavči neki joka skoz k zgleda da bo spet zbolel tko da nič fajn
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.7.2009 21:57:38
|
|
|
|
sonček85
|
hvala vsem za dobrodošlico nazaj domov,prav lepo je bit doma Moram pa povedat da smo mi danes kakali mu devm sirup lactecon in e bolje oktavija:jaz bi se šla vseeno pokazat toliko da bi bila pomirjena,Koliko pa še imaš do pregleda? kliki .možna je vgnezditev.Jaz sem tudi že misla takrat da je M bila je pa vgnezditev.Želim ti plusek živa lepo da si se nam javila ,pa zdaj ti je že odpadel čep.Po moije o kmlu v roku 1t najvč dva larilu :drži se
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.7.2009 14:37:24
|
|
|
|
ledenka
|
daaaan sam da vas pozdravim, moram it solato pripravljat moj peče na žaru, njamiiii!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.7.2009 14:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce! živček no sam da si že bolje men se bo pa dans strgal mali je tok siten da je kr joj,sam jok pa jok pa jok tko da sm zdele čist na koncu z živčki in pol k sm pomislna da bomo še Klaro dobil in da bosta dva da res ne vem kako bom sfolgala mislim tko da sm zdele tok izmučena aja pa pr kosilu sm se z vrelim ojlem direkt po bušiju pošpricala tko da še več zabave,mislim res dans je pa eden izmed popolnejših dnevov
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.7.2009 19:05:45
|
|
|
|
Nončika
|
živček, še malo pa boš očitno spoznala tvojega fantiča. lahko, da bo še mal počakal, a so ti rekli, da ni panike, če se že zdaj rodi, a ne? larilu, moja je tudi tečka za tri. zdaj se je zaigrala in je sploh nočem motit. a je dobil kako opeklino? sonček85, bravo za kakeca. upam, da se bo vse, vse uredilo. kliki, bejba, res upam in držim ti pesti, da mi že prsti pokajo, da je to res vgnezditvena in da boš še ta mesec zagledala željeni, magični+
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.7.2009 20:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika živček, še malo pa boš očitno spoznala tvojega fantiča. lahko, da bo še mal počakal, a so ti rekli, da ni panike, če se že zdaj rodi, a ne? Ja rekli so da je kul če se rodi, ampak da glih pomagal mu pa še nebi... Bomo vidli kaj bo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......