Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 14:39:03
|
|
|
|
jazzz27
|
o helou dečve!!! ja kdo se je oglasu...pohvalno za našo pigiko . Tud jaz držim pesti zate, ma da vse nardiš "svinjsko" dobro . žižika...kako si mi lubica? Gniješ, praviš? Jaz sem pa dans že 4 stroje oprala...pa ne vem zakaj jih nisem med vikendom k je pocen tok...hmmmmm....zato ker je blo kur*evo vreme . Povej če dilate kaj dopuste na slo. obali? (v Toskani , sem se na Ajso spomnila)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 14:56:38
|
|
|
|
gigi1
|
PikicaO morm še pogruntat kako to posnet . Saj bi že...če ne bi bla tolk lena Ja naša Aqui se je pa tolk sexi oblekla, da je že kar mal sumnjiva Jazzy mah kr neki...do včeri sem bila nabita z energijo...pol se je pa začel. Zdej pa samo sebe živciram (no, moram priznat, da tukaj tud moj velik pomaga ) A ti pa dinčke stran mečeš? Hja, če ni nič drugega... Tist pa dilamo...pa bi raje na mail
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 18:11:47
|
|
|
|
murkica
|
Erin hvala za nasvet!!! Bom pozorna na vse napake, ki si jih naštela pri posteljnini. Se bo našla pa kakšna druga, ker popravljati se mi pa res ne da, pa niti cena ni tako ugodna, da bi bilo to vredno :))) Pujsek se je javil, mene pa ni bilo . Danes sem šla kupiti še enega valjčka, da sva sedaj pobarvala še z belo :) Tako, da bo prav lepo. Kupila bova še en tepih, ki no imel malenkost oranžne notri, da še malo nadaljujeva barvo s stene in popestriva sobico... Larilu- bošček mali. Poljubčkaj ga še v našem imenu in upam, da vročina hitro mine in da se popolnoma pozdravi Drugače pa vsem lubčke, jaz pa grem delat. Papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 19:51:16
|
|
|
|
ledenka
|
murki, še tule http://www.zibka.com/ poglej za posteljnino žiži, pošlji tvojga na pir, da se skulira. kaj te ma za živcirat, naj ne bo nestrpen! jazzzika, kam pa kamŽ? a v Toskano? posvetovalnica je bila ok, mali M je že 57 cm velik, pa zredil se je tud v mejah normale - 100 g v 4 dneh. samo utrudilo me je danes, je bil kar naporen dan... pa jedla nisem nič pametnega jutri grem definitivno na pizzo sem pa ugotovila, da ga krči manj matrajo, če ne jem čokolade... tak da pa-pa, sladek lajf!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 21:11:42
|
|
|
|
jazzz27
|
Čer pupike!! Ajsika...v Toskano ja ..je taprava ta naša Žižula,a? Murkica...na galeb.eu poglej...cortkana posteljnina in full ugodna. Jaz sem jo tam naročila in mi je ok....vsaj cene so normalne.
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 8.6.2009 21:13:31 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 21:23:35
|
|
|
|
spelka12
|
sam da se n hitrco javim. Sva super, mali/a brca kot zmešan-a. V sredo imam morfologijo pa takrat napišem kak je šlo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 21:36:56
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sam da se n hitrco javim. Sva super, mali/a brca kot zmešan-a. V sredo imam morfologijo pa takrat napišem kak je šlo spelkica..držim pestke zate in za tvojga .
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 21:40:36
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce naša Sulfinija je rodila sinčka Vala!!!! ČESTITKE!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 9.6.2009 9:01:08
|
|
|
|
aqua77
|
Čestitke Sulfinija!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 9.6.2009 9:02:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sj tkole ti mene a ta je pa dobra!!!!! roza pujs me je zalotil!!!! sam to je bila samo bežna afera!!! tako za umes, ko pujsa ni bilo na spregled....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 9.6.2009 9:33:29
|
|
|
|
pikicao.
|
mhm aqua.. jz mam gps pa kamere namontirane vsepovsod se posebi une v obliki muh pa sencilov pa smink pazi se ti mene k ga tko smudlas s tem zajckom sj cak d ga pujs v roke dobi.. se bom usedu nanjga pa nou mogu nc ajsi.. jeeeej za pregled pa cestitke sulfiniji.. aja pa cestitke vsem noseckam k vam uspesno brca pa k se vam lepo razvija vse po trebuscku pa tistim k se niste nosecke.... migam migam migam z rito pa trosim sreco :) tko d boste ve tud kmal nosecke.. p.s. kljub recesiji nc manj ne migam sam bl se inspekciji skrivam d me noujo obdaucl..pa rekl d sm na crno zaposljena al pa d delam na crno
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 9.6.2009 9:34:11 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 9.6.2009 10:18:48
|
|
|
|
murkica
|
Ledenka- hvala za link imajo res kaj nekaj lepih stvari jazzzi na Galebu sem pa že gledala in sva že skoraj naročila, potem sva pa rekla, da bova še malo počakala. Koliko časa pa si ti čakala, da so ti poslali? špelči- ful sem vesela, da je vse OK!!! Poročaj kako bo na morfologiji!!! Draga Sulfinja Iskrene čestitke!!!! Vsem ostalim pa dobro jutro. Jaz sem prišla iz enega dolgega sprehoda s kužo, zdej pa bom na hitro malo dala nago v luft prečekirala do konca RR, potem pa grem dat prat perilo in spraznit omare, da jih bo potem moj razršavfal in prenesel v drugo sobo!!! Včeraj smo še ostale stene prebarvali, tako da zdaj je na vrsti pohištvo . Konec tedna bova verjetno že spala v novi sobici, potem malo kasneje pa pridejo še stvari za našega čmrlja No zdej pa šibam, papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 9.6.2009 11:26:19
|
|
|
|
ledenka
|
jutro midva sva 2 dni sama, je moral moj na službeno pot. zdaj bova šla mal v center, mami bi pizzo jedla da vidimo, kako to prenese... potem pa po češnje na trg in plenice v millerja, je naša znamka znižana na domači fronti je bilo včeraj bolje... upam, da bo to ostalo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 9.6.2009 11:53:24
|
|
|
|
gigi1
|
Aloha srčice drage Špelči sam da ste dobr Ajsika za pregled. Moj ni kriv, da je tak...brezmejni je moški egoizem . Saj sva že OK. Čez vikend sva bla preveč skupaj, pa mi je živčke paral Uživajta v pizzi. Upam, da ga ne bo motila. Jazzy, Ajsi še mal pa bodo vse borke namesto v Rim hodile v Toskano Larilu kako ste? Murki, sta pa res brzinska Sulfinija čestitke še tukaj Lepe pozdravčke prav vsem borkicam
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 9.6.2009 12:23:58
|
|
|
|
jazzz27
|
murki..odvisno kako imajo na zalogo. Moram pa povedat da je njihova posteljnina kot tople žemljice..prec gre...jaz sem samo eno dobila, dve pa še čakam....naj bi bile v roku tega tedna. Drugače pa ko jih dobijo jih imaš ti doma naslednji dan. Super so....super za renovacijo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 9.6.2009 14:14:08
|
|
|
|
jazzz27
|
žiži..ja sedaj bi res lahko ti delaila karte za Toskano... , ker lune ni....ne mislim it brez karte!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 9.6.2009 15:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce! na hitrco mali je pravi bošček k ima ful hudo angino,zdej mi je mel skoz do 40 stopinj vročino tko da smo včeri dobil svečke voltaren k mu jih morm dat na 6 ur,calpol na 4 in antibiotik na 12 ur,včeri je bil tok bošček da ni mogu niti glavice dvignit pa še kr skup mi je lezel,pol zvečer mi je dohtarca rekla da mora pit k drgač bo šel na infuzijo in hvala bogu je včeri vsaj pil zvečer pa dans tud kr,zdele mi pa že ene 4 ure spi jaz sm ok razen k se mi zvrtel pa sem steno kušnila tko da mam buško na buč ampak ni kej sulfinija čestitam!!! špelči super da si ok! ostale upam da se mate fajn in da ste tud vse vredu k zdej morm pa šibat tamavčija pogledat kako je
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 9.6.2009 19:15:46
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce naša Sulfinija je rodila sinčka Vala!!!! ČESTITKE!!! ISKRENE ČESTITKE MAMICI IN ATIJU ZA MALEGA VALA
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 9:25:55
|
|
|
|
jazzz27
|
Od kod pa toliko komunikacije?! Dajmo ženskice....a ste že vse na morju? Evo, za lepši začetek + larilu...upam, da se ti mali škratek kmalu pozdravi. Jaz pa danes šibam na pregled...menda prvi CTG!!! Mater, zdaj gre pa res že zares!! Pridno čvekajte..ali bo preba katero iz luknjice zbezat?! Žiži...možek mi je comp vzel, vse je ok...oči in mami full srečna..hvala ti šeenkrat. Za tisto drugo se pa tudi še zmeniva. Jaz upam, da enkrat drug teden....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 10:01:21
|
|
|
|
pikicao.
|
dons mi drzteeee pestiiiiiiiiiiii ob 16:00 mam pisni del (pise se eno uro).. pol eno uro popravlja.. in pol ob 18:00-pa do 19:30 se ustni del.. tko d drzte pestiiii.. k sm zdle tak ziuuuuuuuuc pa panik predstavljajte si otroka k se je najedu cokolade al pa cukra in je zdj hipreaktiun... taksna sm jz ..aaaaaaaaa... po stnvanju letam.....aaaaaa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 11:29:52
|
|
|
|
gigi1
|
Helou drage moje Larilu upam, da se malček kmalu pozdravi. Objemčke obema. Jazzy malenkost . Dobro opravi danes. Pikica držim pestke za izpit. Lep dan vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 12:24:50
|
|
|
|
Serendipity
|
Enega čmrljčka za sončno sredo - a ugotovite čigav je lepotec?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 14:01:28
|
|
|
|
aqua77
|
Piki držim pesti že zdaj!!!! Se zaupaj nam kdo je ta lepotec!!!! Meni je zbežalo....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 16:34:44
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se zaupaj nam kdo je ta lepotec!!!! Meni je zbežalo.... Sončeceee sijeeee, Lovro pa spi .... dele pa ne povem
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 16:46:40
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 bejbe moje jaz mam pa sladkorno Me je klicala iz ZD in mi naročila da se moram naročit na diabetologa. In sem naročena komaj naslednji teden v četrtek. A ma kera tukaj kaj izkušenj kaj se lahko je in kaj ne do takrat? ravno tega je mene strah. posebej po prekomerni teži naše male frčafele.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......