|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI.
6.6.2009 14:20:58   
aqua77
Pozdravček pupike!!!

Erin pa spps, kakšni cukri!!!!! Temu se pa reče Stimulacija z velikim S!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Miške moje, Ajsi, Sekica jazzzi, oba sanšajna, murki živček, roza pujs, okti, polaris, biba, špelči, beyba, žiži  in vsem starim sabljam pozdravček z obale in en vellllik objemček!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 476
6.6.2009 16:07:34   
Anonimen
oooooooooooo aqui... Kaka seksi oblekica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si kaj? Nič se več ne oglasiš user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
7.6.2009 10:15:45   
Tanja_Jes
O borkice, kva še spite?!

Se stiskate pri lubijih?!
Gremo ustat pa južno delat...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.6.2009 10:56:44   
Tanja_Jes
Zaspanke....

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.6.2009 11:22:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

user posted image user posted image user posted image  kaj nas preganjaš,če je pa NEDELJAuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 480
7.6.2009 11:23:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

oooooooooooo aqui... Kaka seksi oblekica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živči ,a si dobla ZS od Taše_m?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.6.2009 12:14:48   
sonček85
spps.joj kak korenjak je že tale naš Borec user posted image user posted image
murkica.super ,saj prav malo je treba narest reda,kaj pa bo če že 3 leta ne stanuje tam ,stvari pa še kr.Prostor je potreben in kramo je treba pospravtuser posted image user posted image user posted image
erin:user posted image ta je pa noro dobra Erin ,res je pravi korenjak user posted image
aqua:hvala za pozdravčke in želim ti čim prejšnji plusek ,aleks ti pa pošilja poljubčke
maš pa spet zelo sexi preoblekco user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.6.2009 12:17:18   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

user posted image user posted image user posted image  kaj nas preganjaš,če je pa NEDELJAuser posted image user posted image

moram mal....hi hi...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.6.2009 12:19:49   
Erin
Hvala punce! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vam želim! Cmoooooooooooooooook***

Neposredna povezava do sporočila: 484
7.6.2009 13:26:37   
sonček33
Ojla pupe!

Dežek pada, samo me se ne damo, kajne? Se imamo lahko prav tako luštno. Sploh če gledamo fotke trebuščkov in malčkov. Erin Tilen je pa že tako velik in una poza na vse štiri...facko mali.

Mi smo fajn. Jemo , se pogovrajamo, smejimo... Lovro zdaj vsak dan kej novega pogrunta...mal se kotali po tleh, pa glasove spušča... Ni nam dolgčas.

Pozdravček vsem. Borbejte do koca. Vsem se bo povrnilo. Fajn punce ste in boste zamgovalke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 485
7.6.2009 14:18:56   
ledenka
hello user posted image  samo da se na hitro javim, imamo kar krčke in je mali v glavnem na rokah. no, trenutno je v vozičku, se je ravno fajn najedel in pokakal user posted image  pa dudo sem mu nekako vsilila... včasih mu je ok, sploh med krčki.

Tilen je pa veeeeliiiik user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.6.2009 14:34:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: živa25
v sladkorni user posted image

živči ,a si dobla ZS od Taše_m?

dobila dobila... Me je prijetno potolažila user posted image user posted image user posted image   Zdej sem našla dobro stvarv sladkorni user posted image Kar dosti punc s sladkorno malo prej rodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam da bom jaz tudi user posted image user posted image user posted image

SIcer pa sem včeraj oprala plenice. Sem jih skuhala in posušila v sušilcu. No in ko sem jih vzela iz sušilca so ble povijalne plenice DO KONCA zavozlane user posted image user posted image user posted image user posted image   Se bom mogla še naučit kako to počet, da v prihodnje ne bodo tko zavozlane user posted image user posted image user posted image user posted image   Sva se z mojim režala k pri norcih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
7.6.2009 19:04:06   
murkica
Pozdravček še od mene. No od mojega brat je preseljen in zdaj se je akcija začela. (Sonček85 hvala za tole, sem že mislila, da sem ful grda izpadla, ampak mislim, da 3 leta je pa res dovolj časa) !!!Včeraj sva šla že po barvo in čopiče, pa valjčke in podobne traparije, danes pa sva se spravila v akcijo. Odločila sva se tako, da bova eno steno pobarvala na oranžo, ostale pa bova pustila bele, da se barve ne bova prenajdela. Tako, da oranžna stena je končana, jutri pa bova pobarvala še vse z belo, ker čakava, da se ta posuši, da bova lahko v kote nalepila trakove. Tako da sem ful vesela, da se je začelo dogajati :)))

Posteljca bo šla tudi v barvanje, ker sem jo vzela kar od moje sestrice, samo da tam je bila roza, jaz pa tega definitivno nočem,pa tudi če bo punčka... Tako, da bo rumeno bele barve in bo super :)))

Ogledano imam tudi posteljnino: http://images.baby-center.si/04/0025/0002/imgArticle_165771.jpg tale mi je super, sicer v drugi barvi (rumeni), pa tudi pri Galebu imam ogledano malo cenejše zadeve :))) Jogi pa tudi user posted image user posted image

Evo še eno mojo slikco, da boste vidle kok sm bla pridna...
user posted image

Drugače pa Erin mali je res pravi cuker :))))

Ledenka lupčka našemu nečakcu in upam, da v nadalje ne bo krčkovuser posted image user posted image

Živček- kako si pridna... V plenice se boš pa tut ufurala, boš že našla sistem, ki bo pravi :)))

Aja voziček... Mal me matra tale... Ampak mislim, da je to zaradi barve, samo cena mi pa nič ni všeč, ko vse skupaj sešteješ user posted image

http://images.baby-center.si/05/0021/0009/imgArticle_193682.jpg

No pa pozdravčki še vsem ostalim user posted image

< Sporočilo je popravil murkica -- 7.6.2009 19:07:10 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.6.2009 22:02:09   
ledenka
otrok spi, dec je nekje zunaj (še dobro, ker vikend je bil res user posted image ), končno mam mal miru user posted image  in čez 10 min je Matrix user posted image  

kaj mi je danes ratalo.. naštimam banjico, da se toči voda, vmes postane mali ful siten... voda pa je tekla bolj topla sam na začetku, potem pa mrzla. nisem probala, predno sem ga dala noter, potem je bilo pa prepozno user posted image  pa še namiljen je bil in ves spolzek, tak da sem ga morala na hitro splahnit. bogi malček! no, ni bla lih mrzla voda, ampak ni bila tako topla, kot je navajen. nauk - čepke v ušesa, ko kaj pripravljam, da ne bom spet kaj zaj*

murkica, gledaš Maxi Cosi Muro user posted image  meni je bil všeč... ampak je eden težjih. če ga ne rabiš nikjer nosi, je ok, ampak že dajanje v avto je lahko kar muka. in super oranžna barva user posted image

živa, fajn, da si se potolažila user posted image  držim pesti, da cuker ukrotiš z dieto!

aqui user posted image  sexi!

tanja, v nedeljo je na borbi bolj mirno user posted image  

sonček, Lovro se že kotali user posted image  komaj čakam, da bo mali M začel držat glavico... čeprav jo kar dviguje, ko pase kravice user posted image  ga moram slikat, premalokrat ga user posted image

uživajte nedeljski večer! jaz ga bom, upam, da se mali ne bo zbudil pred koncem filma user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.6.2009 22:45:35   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Ogledano imam tudi posteljnino: http://images.baby-center.si/04/0025/0002/imgArticle_165771.jpg tale mi je super, sicer v drugi barvi (rumeni), pa tudi pri Galebu imam ogledano malo cenejše zadeve :))) Jogi pa tudi user posted image user posted image

Pridna murki!! Lepa sobica bo!user posted image Boš pokazala slikce končne podobe?user posted image

Glede te posteljnine - mi imamo isto obrobo, rumeno - ne priporočamuser posted image ... imamo še eno zraven in lahko primerjam. Obe smo sicer kupili v BC ampak mislim da nista isti firmi. In zakaj ne priporočam... medtem ko je prva kakovostna, pena v njej na istem mestu, dobro zašita, se ta ki je tebi všeč - ob pranju se je pena notri zavozlala, čeprav sem prala na ročnem pranju, trakovi ob robu so se odtrgali in na nekaj delih so šivi popustili..in to še preden se je Tilen začel na njo obešat... žirafica gor je zašita zelo površno in sem preventivno trgala delčke stran, ki so kar viseli od nje, ker če bi jih mali odpulil in dal v usta.....ajej, ne bi bilo dobro... HB sem en mičken mojster za šivanje in sem kompletno vse dodatno ojačala s šivi, zašila nazaj, s peno sem se matrala nekaj dni da sem jo vsaj približno dala nazaj na isto mesto.. ena druga obroba ki jo imamo pa je zelo močno zašita, pena ostaja na istem mestu in ko jo tamal vleče se ne premakne nikamor...tista prva pa jo potegne dol do ležišča... upam da nisem grda izpadla zaradi tega mnenja, ampak res je ne priporočam nikomur...

ledenka - pridna si ampak imam občutek da si sama za vseuser posted image user posted image Kaj se stanje s tvojim lubijem ni nič spremenilo....user posted image   Mater, bi kar naredila akcijo pa bi ga šla lovit da mu povem par krepkih...user posted image Dobra si da prenašaš to... a je očetovski dopust kaj koristil? Jaz prve tedne brez njegove pomoči ne bi zmogla... Upam da se bo vse uredilouser posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 490
8.6.2009 7:26:34   
sonček85
murkica.ni zakaj,3 leta je pa res že čas da se krama pospravi,razen če je imel pridet nazj user posted image user posted image user posted image
voziček in sobica bosta super

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 491
8.6.2009 9:15:42   
gigi1
Ahoj pupike user posted image

Erin, Spps, Sonči85 kakšni cukri user posted image  user posted image

Živček user posted image  upam, da se boš kmalu navadila na dieto.

Ajsi user posted image . Meni je tudi moj cel vikend živčke kravžljal user posted image . Očitno me hormoni dajejo in je stopnja tolerance padla user posted image

Murki živahne barve user posted image

Polaris kje si ti meni? kaj se dogaja? Si šla kej v A pogledat?

Srčice zlate vsem prelep dan.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 492
8.6.2009 9:30:38   
jazzz27
Jutro!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.6.2009 9:49:15   
Anonimen
oooooo  Jazzzi ti si pa tko k jaz user posted image user posted image user posted image   Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

No predno sem se priklopla sem dala eno rundo otroških cunjic še v sušilca, eno rundo najinih pa prat. Zdej sem pa tukaj user posted image user posted image

Včeraj sem oprala eno rundo otroških cunjic (ne plenic) kar na 40° ker se mi zdi, da je brezveze na več. In ko sem zlagala iz sušilca sem ugotovila, da mam OGROMNO cunj user posted image   Sploh NIČ več ne rabim, razen mogoče kakšnega bodija še. Pajackov in kompletkov pa mamo več kot zadosti. Sploh nevem kam bom še to rundo pospravila, ki se zdej suši user posted image user posted image   No danes sem imela namen oprat še voziček in lupinico, pol pa počasi nehamo s pranjem. Sem oprala samo 56 in 62, ostalo pa pospravila v omaro, pa bom potem sproti prala ko bom rabila. A je ok plan? user posted image

Sploh nevem, če sem vam pokazala vse kar imamo za našega Pupota. Mojo OGROMNO previjalno ste videle?user posted image

Ajsi resno, a je s tvojim tok hudo? Še dobro da čez teden delajo, da si malo spočijemo a user posted image user posted image   A une avstrijske kapljice pomagajo? Jst si jih bom kupila za vnaprej... Bolje to, kot pol skakanje in iskanje rešitve user posted image

Erin Tilen je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   KDaj bo rojstni dan? Sem pozabila user posted image

Murki na FB nočem komentirat, ker mi gre potem na živce ker skoz maile dobivam user posted image SUPER SOBICA in SUPER BUŠI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiži? Nervozna? Samo še teden dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči85 vaš Alex je tudi za 9. nebesa user posted image user posted image user posted image

Sonči33 kako smo kaj? Komaj čakam da se kaj vidimo....

Aqui? Kje se potikaš? Sonček na obali?

Pikica36 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa naša mišika z dvojčki? Kako? Buši raste?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
8.6.2009 9:49:38   
Anonimen
uh kok sem se razpisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
8.6.2009 10:31:33   
Anonimen
jutr
sam tok da vas pozdravim k nimam cajta k je tamavči ful bogi,ponoč mel 40 vročine nč ni pil ne jedu,zdele mi pančka tko da šibam it juhico nardit
upam da ste vse ok k jaz sm čist fertik k mam tamalga skoz v naročju in sm k opice k majo tamale nase prilimaneuser posted image
nč pridne bodite

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
8.6.2009 10:35:44   
pikicao.
buhh dej  :)))
evo se mi se ne da ucit pa mal bedarije zganjam po netu :)) od fb-ja naprej :) pa sm si rekla d grem se mal prah pihnt dol iz tele spletne strani k jo mam pod favorites.. :) pisuka sm mogla pihat :)))user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
8.6.2009 10:37:40   
sonček33
pikica se j tut ne vem, kako lahko dovoliš, da se tolk prahu nabere!!!!!! kako si mala?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.6.2009 10:42:33   
pikicao.
ej tuki pr ns je prah en dva tri gor user posted image user posted image user posted image  ce ni un t normaln.. ja pa t cvetni user posted image user posted image user posted image user posted image  lahko pa tud prah v obliki sencila user posted image user posted image user posted image
ja mi nabija a ne user posted image user posted image

ja kako sm.. studijsko... 4 izpite mam junija.. enga sm ze mela..cakam rezultate.. zdj mam enga 10. pol 22 pa se 29.
tko d mam pestrooo... zdj pa povej kako naj to blondinka vse zmore user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ti soncek..kako si? kako mali? kaj kj pocnes?

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 499
8.6.2009 10:47:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Samo si res nesramnica, da pustiš, da se prah tkole nabere user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa čakam da se perilo posuši, pol grem pa mal ven, k je toook lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......