ledenka
|
otrok spi, dec je nekje zunaj (še dobro, ker vikend je bil res ), končno mam mal miru in čez 10 min je Matrix kaj mi je danes ratalo.. naštimam banjico, da se toči voda, vmes postane mali ful siten... voda pa je tekla bolj topla sam na začetku, potem pa mrzla. nisem probala, predno sem ga dala noter, potem je bilo pa prepozno pa še namiljen je bil in ves spolzek, tak da sem ga morala na hitro splahnit. bogi malček! no, ni bla lih mrzla voda, ampak ni bila tako topla, kot je navajen. nauk - čepke v ušesa, ko kaj pripravljam, da ne bom spet kaj zaj* murkica, gledaš Maxi Cosi Muro meni je bil všeč... ampak je eden težjih. če ga ne rabiš nikjer nosi, je ok, ampak že dajanje v avto je lahko kar muka. in super oranžna barva živa, fajn, da si se potolažila držim pesti, da cuker ukrotiš z dieto! aqui sexi! tanja, v nedeljo je na borbi bolj mirno sonček, Lovro se že kotali komaj čakam, da bo mali M začel držat glavico... čeprav jo kar dviguje, ko pase kravice ga moram slikat, premalokrat ga uživajte nedeljski večer! jaz ga bom, upam, da se mali ne bo zbudil pred koncem filma