Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 10:50:07
|
|
|
|
sonček33
|
pikic ače se pa učiš, pol je pa ok...in ti želim, da tole spedenaš v nulo, da bo pol čas za rr in druge traparije mi smo fajn, šef je v igralnem centru na tleh, jaz pa na rr, dokler ne bo cviljenja... živko, kako si mi pa ti?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 10:51:40
|
|
|
|
pikicao.
|
ja kaj cmo takle mamo a si vidla ziva ksn rezultat mi na fb-ju pride ksn je moj xxx style jz se spraulam uciiit pa se tect grem prej.. pa sm malck lena se 10 min..pol pa grem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 10:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
pol mormo pa hitr tipkat, da nam še kej lepega poveš v 10 minutkah Sonči KUL sem. Sej pravim da se grem malo potepat, ker je tok lepo zunaj, ob 3h mamo pa itak MŠ (fizioterapija) tko da bom mela naporen dan danes Čakam da se cunjice posušijo pol pa akcija Aja pa glavo mam mokro
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 10:55:05
|
|
|
|
pikicao.
|
aja pa se to aquaaaaaaaaa lj k sm te po cist t noumu (sam zate narjenemu) WC-ju poklicala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 10:56:00
|
|
|
|
pikicao.
|
ce mas sam glavo mokro je ok dokler nimas se podplatov.. tist je sele hudic
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 10:57:55
|
|
|
|
ledenka
|
pikicaoooo ti porednica jutro mali je (kaj pa, mama rula ), potem se greva pa umit in ven popoldan imamo pa 1. posvetovalnico
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 10:59:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ce mas sam glavo mokro je ok dokler nimas se podplatov.. tist je sele hudic c c c c c c c nepoboljšljiva si Grem gledat če je perilo suho
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 11:00:37
|
|
|
|
pikicao.
|
o hej hoj mamiiiii vidis jz mal tuki gor smetim .. en more mal to borbo posmetit kdaj pol prideta na en sprehod do mene? a a a a a a a a a a a a a a a a kdaj?a a a a a a a a a a a a a aa a a a a? kdaj bos zagnala svojo masinco pa porinila do bezigrajskega dvora?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 11:03:38
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ce mas sam glavo mokro je ok dokler nimas se podplatov.. tist je sele hudic c c c c c c c nepoboljšljiva si Grem gledat če je perilo suho pa kaj mas ti dons s to mokroto pa susenjem? jaooo.. da nisi ti ksna mati narava k napovedujes dz al pa peklensko vrocino a un vic ste slisale : k se zajcek pa kaca v gozdu dobita... pa rece zajcek kaci:" ej kaca sori k sm te zanc zjbavu d nimas nog" pa rece kaca zajcu:"dej,sj sobr..sam ne vec" pa rece zajcek:"OK, EVO RUKE"
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 11:07:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. o hej hoj mamiiiii vidis jz mal tuki gor smetim .. en more mal to borbo posmetit kdaj pol prideta na en sprehod do mene? a a a a a a a a a a a a a a a a kdaj?a a a a a a a a a a a a a aa a a a a? kdaj bos zagnala svojo masinco pa porinila do bezigrajskega dvora? kdaj si ta teden na šihtu? sreda, četrtek?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 11:09:26
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pikic ače se pa učiš, pol je pa ok...in ti želim, da tole spedenaš v nulo, da bo pol čas za rr in druge traparije mi smo fajn, šef je v igralnem centru na tleh, jaz pa na rr, dokler ne bo cviljenja... živko, kako si mi pa ti? sploh tvojga posta nism vidla ze skilm evo zdj grem pa tect.. d se zbistrim pol pa study study study .... jeeej jz ksno slikco od tvojga sefeka mi posl pa ti tud ajsii.... sta obe nekam skrt s slikcami jz pa rabm.... d vidm kdo so moji RR necakci
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 11:09:37
|
|
|
|
sonček85
|
živa,žiži:hvala cartike moje ,aleks vama pošiljap oljubčke in vsem ostalim tudi.Tko sedaj smo se napaapli in gremo nazaj ven na sončka
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 11:11:34
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. o hej hoj mamiiiii vidis jz mal tuki gor smetim .. en more mal to borbo posmetit kdaj pol prideta na en sprehod do mene? a a a a a a a a a a a a a a a a kdaj?a a a a a a a a a a a a a aa a a a a? kdaj bos zagnala svojo masinco pa porinila do bezigrajskega dvora? kdaj si ta teden na šihtu? sreda, četrtek? cetrtek pa petek.. sam v petek mam pol naprej se predavanja.. tko d delam pa od 6.30- pa tja do 15.00 al pa 15:30 ... tko d povej aja pa se nasledn tedn sm pol pondelk pa tork..sam mam pondelk isto pol po sluzbi predavanja... a me bosta prsla obiskat?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 11:25:26
|
|
|
|
aqua77
|
OOOOOO, moj ta najljubši roza pujs se je najdu!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 11:38:40
|
|
|
|
ledenka
|
piki, slikce so na FB vse je odvisno od vremena, se bova zmenli... mogoče četrtek?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 12:02:52
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 OOOOOO, moj ta najljubši roza pujs se je najdu!!!! kaksna oblekccccaaaaaaaa za koga se ti tuki gor tok rihtas a a a? si mi mal sumljiva.. a mas ksnga druzga pujsa ugledanga a? ccccc sj taksna si.. me kr zamenas pa se za druge pujske rihtas evo jz prsla s teka.. zdj pa se mal vaj za razmigavanje pa pol pod tus in se vrzem v pravo...kok men vela.. blond roza pujs k se mece po pravu pa ustavi pa zakonih ajsi.. a ni to bl tvoje podrocje
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 13:38:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 OOOOOO, moj ta najljubši roza pujs se je najdu!!!! kaksna oblekccccaaaaaaaa za koga se ti tuki gor tok rihtas a a a? si mi mal sumljiva.. a mas ksnga druzga pujsa ugledanga a? ccccc sj taksna si.. me kr zamenas pa se za druge pujske rihtas evo jz prsla s teka.. zdj pa se mal vaj za razmigavanje pa pol pod tus in se vrzem v pravo...kok men vela.. blond roza pujs k se mece po pravu pa ustavi pa zakonih ajsi.. a ni to bl tvoje podrocje veš kaj, vidim, da ti nič ne manjka!!! se kar laufaš, a kaj? matr si ti en priden pujson, boš še prežilava ratala, ne tolk športirat!!! drugač pa jaz nič za drugimi pujski ne gledam, sam en zajček mi je bil včasih všeč, pa nič več, sem ga zamenjala z roza pujskom...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 13:51:53
|
|
|
|
pikicao.
|
zajc???' aa zaajjjccc??? tole pa boli.. direkt v srce si me zdj se bom dala pa kr pect pa nobene krace ne bos dobila kr mej ti zajca
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 13:56:54
|
|
|
|
pikicao.
|
sj tkole ti mene a
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 14:00:49
|
|
|
|
pikicao.
|
haha pa mam monologe
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 14:24:49
|
|
|
|
gigi1
|
O roza pujsa . Držim pestke za izpite močno, veš. Še dobro, da si se mal utrgala od knjig in nas prišla pošpegat. Te misamo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 14:27:36
|
|
|
|
pikicao.
|
ja iiiii.. hvala gigi ;) sj sm drgac skoz bl k ne na tekocm.. k mi una VODA vse poroca kaj ti kj pocnes gigi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 14:31:19
|
|
|
|
gigi1
|
Se mi je zdel, da je UNA VODA bl ragljaste sorte . Saj važn, da si na tekočem Jaz, akhm....v rit se brcam k sem tolk lena, da že kar gnjijem...pa sitna....ah, sej nič mi ni hudega
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 8.6.2009 14:36:08
|
|
|
|
pikicao.
|
a kr sama se brcas u rit hahaha.. to pa je dj se posnem pa mi posl nc lena bit.. te bom jz s sabo na rekreaciju uzela ja kar se pa UNE VODE tice, pa ne vem kako bo zdj.. neki se na unga beuga zajca pali lj kok se je ustimala zanjga
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......