|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI.
8.6.2009 10:50:07   
sonček33
pikic ače se pa učiš, pol je pa ok...in ti želim, da tole spedenaš v nulo, da bo pol čas za rr in druge traparije

mi smo fajn, šef je v igralnem centru na tleh, jaz pa na rr, dokler ne bo cviljenja...

živko, kako si mi pa ti?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
8.6.2009 10:51:40   
pikicao.
ja kaj cmo user posted image user posted image  takle mamo user posted image user posted image
a si vidla ziva ksn rezultat mi na fb-ju pride ksn je moj xxx style user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jz se spraulam uciiit pa se tect grem prej.. pa sm malck lena user posted image user posted image  se 10 min..pol pa gremuser posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
8.6.2009 10:54:22   
Anonimen
pol mormo pa hitr tipkat, da nam še kej lepega poveš v 10 minutkah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči KUL sem. Sej pravim da se grem malo potepat, ker je tok lepo zunaj, ob 3h mamo pa itak MŠ (fizioterapija) tko da bom mela naporen dan danes user posted image user posted image   Čakam da se cunjice posušijo pol pa akcija user posted image user posted image user posted image user posted image   Aja pa glavo mam mokro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
8.6.2009 10:55:05   
pikicao.
aja pa se to
aquaaaaaaaaa
lj k sm te po cist t noumu (sam zate narjenemu) WC-ju poklicala
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 504
8.6.2009 10:56:00   
pikicao.
ce mas sam glavo mokro je ok user posted image user posted image user posted image user posted image  dokler nimas se podplatov.. tist je sele hudic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 505
8.6.2009 10:57:55   
ledenka
pikicaoooo user posted image  ti porednica user posted image  

jutro user posted image  mali je (kaj pa, mama rula user posted image ), potem se greva pa umit in ven user posted image  popoldan imamo pa 1. posvetovalnico user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
8.6.2009 10:59:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ce mas sam glavo mokro je ok user posted image user posted image user posted image user posted image  dokler nimas se podplatov.. tist je sele hudic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

c c c c c c c nepoboljšljiva si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem gledat če je perilo suho user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
8.6.2009 11:00:37   
pikicao.
o hej hoj mamiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidis jz mal tuki gor smetim user posted image user posted image .. en more mal to borbo posmetit user posted image user posted image  kdaj pol prideta na en sprehod do mene? user posted image  
a a a a a a a a a a a a a a a a kdaj?a a a a a a a a a a a a a aa a  a a a? user posted image user posted image
kdaj bos zagnala svojo masinco pa porinila do bezigrajskega dvora? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
8.6.2009 11:03:38   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

c c c c c c c nepoboljšljiva si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem gledat če je perilo suho user posted image

pa kaj mas ti dons s to mokroto pa susenjem? jaooo.. da nisi ti ksna mati narava user posted image user posted image user posted image user posted image  k napovedujes dz al pa peklensko vrocino user posted image user posted image user posted image

a un vic ste slisale :

k se zajcek pa kaca v gozdu dobita...
pa rece zajcek kaci:" ej kaca sori k sm te zanc zjbavu d nimas nog"
pa rece kaca zajcu:"dej,sj sobr..sam ne vec"
pa rece zajcek:"OK, EVO RUKE"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
8.6.2009 11:07:45   
ledenka

o hej hoj mamiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidis jz mal tuki gor smetim user posted image user posted image .. en more mal to borbo posmetit user posted image user posted image  kdaj pol prideta na en sprehod do mene? user posted image  
a a a a a a a a a a a a a a a a kdaj?a a a a a a a a a a a a a aa a  a a a? user posted image user posted image
kdaj bos zagnala svojo masinco pa porinila do bezigrajskega dvora? user posted image
kdaj si ta teden na šihtu? sreda, četrtek?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 510
8.6.2009 11:09:26   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

pikic ače se pa učiš, pol je pa ok...in ti želim, da tole spedenaš v nulo, da bo pol čas za rr in druge traparije

mi smo fajn, šef je v igralnem centru na tleh, jaz pa na rr, dokler ne bo cviljenja...

živko, kako si mi pa ti?

sploh tvojga posta nism vidla user posted image user posted image  ze skilm user posted image user posted image  evo zdj grem pa tect.. d se zbistrim pol pa study study study .... jeeej jz user posted image user posted image user posted image

ksno slikco od tvojga sefeka mi posl user posted image  pa ti tud ajsii.... sta obe nekam skrt s slikcami user posted image user posted image  jz pa rabm.... d vidm kdo so moji RR necakci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 511
8.6.2009 11:09:37   
sonček85
živa,žiži:hvala cartike moje ,aleks vama pošiljap oljubčke in vsem ostalim tudi.Tko sedaj smo se napaapli in gremo nazaj ven na sončka user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.6.2009 11:11:34   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kdaj si ta teden na šihtu? sreda, četrtek?

cetrtek pa petek.. sam v petek mam pol naprej se predavanja.. tko d delam pa od 6.30- pa tja do 15.00 al pa 15:30 ... tko d povej aja pa se nasledn tedn sm pol pondelk pa tork..sam mam  pondelk isto pol po sluzbi predavanja... a me bosta prsla obiskat?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
8.6.2009 11:25:26   
aqua77
OOOOOO, moj ta najljubši roza pujs se je najdu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 514
8.6.2009 11:38:40   
ledenka
piki, slikce so na FB user posted image  vse je odvisno od vremena, se bova zmenli... mogoče četrtek?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 515
8.6.2009 12:02:52   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

OOOOOO, moj ta najljubši roza pujs se je najdu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaksna oblekccccaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  za koga se ti tuki gor tok rihtas a a a? si mi mal sumljiva.. a mas ksnga druzga pujsa ugledanga a? ccccc sj taksna si.. me kr zamenas user posted image user posted image  pa se za druge pujske rihtas user posted image user posted image

evo jz prsla s teka.. zdj pa se mal vaj za razmigavanje pa pol pod tus in se vrzem v pravo...kok men vela.. blond roza pujs k se mece po pravu pa ustavi pa zakonih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi.. a ni to bl tvoje podrocje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.6.2009 13:38:23   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

kaksna oblekccccaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  za koga se ti tuki gor tok rihtas a a a? si mi mal sumljiva.. a mas ksnga druzga pujsa ugledanga a? ccccc sj taksna si.. me kr zamenas user posted image user posted image  pa se za druge pujske rihtas user posted image user posted image

evo jz prsla s teka.. zdj pa se mal vaj za razmigavanje pa pol pod tus in se vrzem v pravo...kok men vela.. blond roza pujs k se mece po pravu pa ustavi pa zakonih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi.. a ni to bl tvoje podrocje user posted image user posted image user posted image

veš kaj, vidim, da ti nič ne manjka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  se kar laufaš, a kaj? matr si ti en priden pujson, boš še prežilava ratala, ne tolk športirat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

drugač pa jaz nič za drugimi pujski ne gledam, sam en zajček mi je bil včasih všeč, pa nič več, sem ga zamenjala z roza pujskom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 517
8.6.2009 13:51:53   
pikicao.
zajc???' aa zaajjjccc??? tole pa boli.. direkt v srce si meuser posted image user posted image user posted image  zdj se bom dala pa kr pect user posted image user posted image  pa nobene krace ne bos dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kr mej ti zajca

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 518
8.6.2009 13:56:54   
pikicao.
sj tkole ti mene a user posted image
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 519
8.6.2009 14:00:13   
pikicao.
bom sla pa plavat
user posted image

pa navijat za mojga frenda morskiga piggita, k ma tekmo user posted image user posted image
http://fun.marinov.net/show.php?id=2421&t=Guinea+Pig+Sports&tt=dir

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 520
8.6.2009 14:00:49   
pikicao.
haha pa mam monologe user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 521
8.6.2009 14:24:49   
gigi1
O roza pujsa user posted image . Držim pestke za izpite močno, veš. Še dobro, da si se mal utrgala od knjig in nas prišla pošpegat. Te misamo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 522
8.6.2009 14:27:36   
pikicao.
ja iiiii.. hvala gigi ;) sj sm drgac skoz bl k ne na tekocm.. k mi una VODA vse poroca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ti kj pocnes gigi user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 523
8.6.2009 14:31:19   
gigi1
Se mi je zdel, da je UNA VODA bl ragljaste sorte user posted image  user posted image  user posted image . Saj važn, da si na tekočem user posted image
Jaz, akhm....v rit se brcam k sem tolk lena, da že kar gnjijem...pa sitna....ah, sej nič mi ni hudega user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 524
8.6.2009 14:36:08   
pikicao.
a kr sama se brcas u rit user posted image user posted image user posted image  hahaha.. to pa je user posted image user posted image  dj se posnem pa mi posl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nc lena bit.. te bom jz s sabo na rekreaciju uzela user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kar se pa UNE VODE tice, pa ne vem kako bo zdj.. neki se na unga beuga zajca pali user posted image user posted image  lj kok se je ustimala zanjga user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......