|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
8.7.2010 22:22:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ajsi evo zdej sem izvedela da mam v sredo izpit,katero uro bom pa jutri izvedela ker jutr še eno urco vozim pol bomo pa videl ampak mam spet full slab občutek tko da jah no zdej me pa že res ne bi smel nič več presenetit a neuser posted image
torej navijamo, da bo to kmalu za tabo! user posted image

Ja bi res prosila,sam drug teden mam tko vse neki nabasan,v pon. razgovor,v torek gremo za en dan v simonov zaliv če bo vreme zdržalo,v sredo glavna vožnja,v četrtek morm začet dela figurice za na torto,v petek naredim že biskvit in en del torte,v soboto pa preostanek torte in njena dekoracija user posted image vmes mam pa še zobarja za tamavčija,pa še sadno torto za v vrtec to mislim iz sadja jo oblikovat ma v glavnem ful delauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4801
10.7.2010 8:44:49   
ledenka
dobro jutro, končno je vikend user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
10.7.2010 9:07:33   
Anonimen
dan
sam da povem da sem včeri inštruktorja čakala 45 minut k tele in njega nikjer,klicala se ni oglasil in mu poslala sporočilo in še zmer nič,tako da ga je moj brat poklical k je reku da se on počut krivga k mi je on rekel zanj in mu je inštruktor povedal da se mi bo opravičil in da imam v sredo izpit ampak še ne ve ure user posted image mislim za **** user posted image tko da nimam več besed kako sploh bo men ta izpit uspel narest če bom do tega sploh prišlauser posted image
upam da boste lepo preživele vikend,pa da se Fargi lepo crklja s svojim pikcem
živček kolk si ti zdej nosečka?pa kako zdej glede službe?

ajsi kaj pa ti kej?mali M. vredu?v službi vse ok?
moj roza pigi uživa k nima faxa,sam jo morm še nekak pripravit da gre k G.,ker mora it ampak odlaša.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4803
10.7.2010 18:32:29   
pikicao.

dan
sam da povem da sem včeri inštruktorja čakala 45 minut k tele in njega nikjer,klicala se ni oglasil in mu poslala sporočilo in še zmer nič,tako da ga je moj brat poklical k je reku da se on počut krivga k mi je on rekel zanj in mu je inštruktor povedal da se mi bo opravičil in da imam v sredo izpit ampak še ne ve ure user posted image mislim za **** user posted image tko da nimam več besed kako sploh bo men ta izpit uspel narest če bom do tega sploh prišlauser posted image
upam da boste lepo preživele vikend,pa da se Fargi lepo crklja s svojim pikcem
živček kolk si ti zdej nosečka?pa kako zdej glede službe?

ajsi kaj pa ti kej?mali M. vredu?v službi vse ok?
moj roza pigi uživa k nima faxa,sam jo morm še nekak pripravit da gre k G.,ker mora it ampak odlaša.

evo d se na hit mal oglasm :) sm RR kr mal zanemarla .upsiiii :)) larilu tale tvoj instruktor te pa mauck zafrkava :) hhihi..pa sej vazn d bos v sredo mela glavno voznjo :)) takoj k bos uro zvedla mi mors sporocit..pa tud ce bos 5 min prej zvedla.hihihihi..
a si predstavljas...

te poklice.. alo pejt glavno mas zdle :)) hhohoho user posted image user posted image  mauck se hecam

kr se pa G. tice..pa ja ja bom sla (enkrt) user posted image user posted image   sej bo M prsla.. ji dam se cajt, predn jo bom mogla s stablet prklicat..naj proba se po naravni potki user posted image user posted image  sm prjazna...nocm silt user posted image user posted image  

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
12.7.2010 9:03:37   
ledenka
jutro

vsi trije smo bolani user posted image  eh, bo že... bruhanje in driskanje.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
12.7.2010 15:59:54   
Fargesia
punce moje zlate, hvala za čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
12.7.2010 16:14:41   
Anonimen

jutro

user posted image user posted image user posted image upam da boste kmalu boljuser posted image user posted image user posted image

Fargi wb,kaj pa slikce?user posted image

zdele je tamavčija v prstk pičil tko da še ne vem al bomo šli jutr na morje al ne sicer sam za jutr ampak vseen morje je morjeuser posted image

jaz sem šla na razgovor tko da bom zgleda delala v klicnem centru pol me pa upam da bodo premestil v pisarnouser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4807
12.7.2010 16:53:33   
sonček33
Fargi, ojla.
Jaaaaaaaa, slikico fantiča hočemo! A ste gut? A je cortk mali, kajne.   OOO, sem vesela za vas.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
12.7.2010 19:10:16   
pikicao.

jutro

user posted image user posted image user posted image upam da boste kmalu boljuser posted image user posted image user posted image

Fargi wb,kaj pa slikce?user posted image

zdele je tamavčija v prstk pičil tko da še ne vem al bomo šli jutr na morje al ne sicer sam za jutr ampak vseen morje je morjeuser posted image

jaz sem šla na razgovor tko da bom zgleda delala v klicnem centru pol me pa upam da bodo premestil v pisarnouser posted image

ajsi upam d boste kmal zdravi pa se sli martinckat na soncek user posted image user posted image user posted image  user posted image mislim na vas bolnike user posted image user posted image

larilu... jeeeejjjjjj..sporoc kje v klicnem centru bos delala user posted image

fargi..sm ti ze na fb napisala d je toook simpatish pupek d bi ga kr pojedla user posted image

jz sm pa glih s treninga...cutm vsako misicoo...i like it user posted image user posted image user posted image  tete M. se kr ni user posted image user posted image  user posted image je zgleda sla na daljs potovanje user posted image user posted image

sam ni nbenga 9 mesecnga darilcka pustila user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
12.7.2010 23:21:06   
Anonimen
Pikica si prepričana glede darilca?user posted image glede službe pa v adriaticu klicnem centru čeprav upam da bi takoj v pisarni ampak ok bom tud par mesecev potrpelauser posted image
v sredo imam pa izpit okol 12 ure in še  to bom točno v sredo izvedela ampak najhuj je to da ne bo mojga inštruktorja ampak bo bil en drug k moj inštruktor bo v avstriji,pol mi pa prbije no vsaj avto ti bom pustil in ti ga ne bom zamenjaluser posted image tko da če sem bila prej vsaj mal prepričana da ga bom nardila sem zdej 100% da ga ne bom nardilauser posted image

nč grem še par stvari pripravit tko da lep dan vam želimuser posted image
pa za zjutriuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4810
13.7.2010 12:50:26   
ledenka
larilu user posted image user posted image user posted image  držimo pesti za jutri! pa za kako uro prej se zmeni, da greš vozit, da boš navajena inštruktorja user posted image  in super za službo! user posted image user posted image user posted image

fargi, tvoj mali A. je pa cuker user posted image

pigi, je kak testek padu, da si tak ziher? user posted image user posted image

pri nas smo boljši, sam zdaj ma še očke vnete user posted image  tako da vrtca pred četrtkom ne bo. grrr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
13.7.2010 19:15:44   
pikicao.
no ajsi sam d ste boljsuser posted image user posted image user posted image

pozitivno misljenje in zelje bork je zihr kej prispevalo k temu user posted image user posted image

nakazes nam lahko na TRR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

testek ni padu, so pa kilce padle pa sport dost prispeva k mojm izostanku M. ... do G. pa nocm (oz. kao nimam casa) user posted image user posted image  user posted image k nocm d mi da spet une hormone k sm cist blesava po njihuser posted image user posted image user posted image user posted image   pa sm ze po naravi odbita, tko d hormoncki me sam se bl zdivjaajo...

cakam po naravni potki teto M. enkrt bo ze prsla user posted image user posted image  k bo lacna..tko k macki pa psi user posted image user posted image user posted image

ejjj kaj je z nasim srecanjem? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
14.7.2010 6:54:55   
Anonimen
jutro
na hitr k je mala nestrpna tle,izpit mam 10.30,sam ne pričakujem da bom nardil k je tole vse skup kr neki
nč upam da boste mele lep dan,če ne vsaj mal boljšega od mene

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4813
14.7.2010 9:43:44   
ledenka
larilu, držim pestke in navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
14.7.2010 16:11:38   
Anonimen
dan
uspel mi je!wiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image vesela k čebelauser posted image brez napak user posted image

hvala za pesti k so še kako prov prišle,sem pa itak sm mogla čakat tam 1 uro in pol da sem prišla na vrsto in to v tej vročini ampak nč hudga k se je splačal user posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 14.7.2010 16:12:14 >

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4815
14.7.2010 16:29:07   
~Biba~
user posted image user posted image user posted image čestitke larilu...zdaj pa polna energije pečt tortouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
14.7.2010 17:25:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

user posted image user posted image user posted image čestitke larilu...zdaj pa polna energije pečt tortouser posted image

to pride pa jutruser posted image pa hvala

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 4817
14.7.2010 17:27:48   
ledenka
jupiiiiiii user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitke, larilu! in srečno pot! user posted image  obljubljeni šampanjček user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
14.7.2010 20:18:48   
pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

to pride pa jutruser posted image pa hvala

uu ju3 ? MMMM :user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
14.7.2010 21:59:27   
Nončika
Fargi, čestitke za fantiča. user posted image user posted image user posted image sem malce počasna, a vseeno čestitam.

larilu, čestitke tudi tebi. upam, da dobiš službico. in to seveda v pisarni.

ženskice, moj sine je 4ič fasal bronhitis.user posted image user posted image user posted image jutri mamo posvetovalnico, upam, da se je vse skupaj popravilo. obenem ga bo tudi pregledal in opravil posvetovalnico pri 9m. piska sicer več ne, upam, da tudi muzikanje več ne svirajo, niti potiho, da je orkester odpeketal z odra in jih niti slučajno več nazaj ne bo.

smo pa dobili prvi zobek. zdaj pa na drugega čakamo spet že skoraj 2t. otečeno, nabreklo, a dlesen se ne da. bomo mi še meli pestro okrog zobkov. že prvi zobek nam je dal vetra, kaj bo šele z zgornjimi. huh, če bo tako kot je bilo pri hčerki pol bo peeessstrrroooo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
14.7.2010 22:29:56   
Anonimen
hvala še enkrat vsem!!
ja jutr pride že tortica na vrsto oz. dekoracija in sicer medo pu,tigrček in se odločam še med heffalump-om in pa seveda med osličkom cloudy al kaj je že,zraven bodo pa čebelce ker travnik bo čokoladna panj bo pa sadna borovničevauser posted image sem si zadala cilj a? sicer ne vem kako bo izpadlo ampak upam na najbolj pol bomo pa videluser posted image

nonči upam da bo tamavči kmal bolj!!!

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4821
15.7.2010 13:05:14   
pikicao.
kuku

evo, ker me ze vsi trajbajo do G. sem se odlocila da grem user posted image

ampaaakkk ne grem k svoji G. kr hocem tretje oci  user posted image  tko d sm se odlocla d grem privat in sm se narocila v torek 20.07. ob 17:15 user posted image user posted image  Dr. Jericevic.

bomo vidl kaj bo naumil user posted image

se vecja fora pa d dobim menstro user posted image user posted image user posted image  v tem casu user posted image user posted image

a ste ponosne name user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
15.7.2010 15:04:32   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

a ste ponosne name user posted image  
smooooooo user posted image user posted image user posted image

kokb je vročeeeee. sem M napihnila bazenček in ko se bo zbudil, gre lahko malce počofotat user posted image  

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
15.7.2010 15:10:30   
Fargesia
larilu, čestitkeeee!!!!user posted image user posted image user posted image

slikce so pa v albumuuser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
15.7.2010 15:30:36   
ledenka
kako si kaj, sveža mami? user posted image  

slikc žal ne vidim, tudi mi ne pokaže albuma, če grem na Moja RR user posted image  upam, da so tudi na FBju, bom tam pokukala!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dopust
littlestar5

Kam greste letos na dopust?

Na morje (68%)

V toplice (10%)

V hribe (2%)

Ne gremo na dopust (20%)

Število vseh glasov: 118

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!