|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
18.6.2010 15:54:56   
~Biba~
eh ne da se mi, naj kera druga seznam urediuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
18.6.2010 19:46:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

pikica...premalo si navijalauser posted image  user posted image

zamenjava nick aje v teku...tak da...bouser posted image

na seznamu sem pozabla dodat, da se opravičujem vsem ki sme jih pozabla, pa naj se same javijo user posted image   mam še 8 minut do začetka tekme...grem polepšat seznam

P.S. Izvinite gospa LArilu (smajli ki se klanjauser posted image ) ko boš imela izpit, me lahko povozišuser posted image

ja pa kaj še,a ti misliš da sem tok nora da bi ga mogla it še enkrat pol delat al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 18.6.2010 19:51:22 >

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
19.6.2010 14:31:54   
Anonimen
dan!
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
da še mal bolj nogometno obarvam ta danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4728
19.6.2010 17:37:03   
Fargesia
hej hoj! mi smo donošeni user posted image ...sem prišla mal stimualcije nalimat...

user posted image

pa še današnja...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
19.6.2010 20:40:27   
ledenka
wohoooooo user posted image user posted image user posted image
lep, lep buši user posted image

in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobri tipčki!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
20.6.2010 7:04:21   
pikicao.
lajkam stimulacijo... pa laaajjjjkkkaaammmm trebuscekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se mal se mal user posted image user posted image

jah kr se fuzbala tice bo treba 23. spt navijat..user posted image user posted image  se mal bl mocno in se mal bl na poskok user posted image user posted image user posted image   pa seveda za naso larilu d bo pokazala instruktorjem kako se vozi user posted image user posted image

mene pa ze ziucki dajejoooo... spim se manj kt vcasih (beri spim se manj kot 4 ure)..(pa 2h) tko d sm cist odpulena user posted image user posted image user posted image
ahhhh ti izpitiiii...

uuu ucer k sm zjutri letala po opravkih sm se vmes se v Müllerju ustavla in glaj ga zlomka, cist tko iz firbca sm se pospricala po podlaketi s parfumckom, k mi je bil "simpatis" ..pa grem pol domov in si tko BTW povoham roko......in paaaaaaaaadddeeeemmm dol ( no sej nism mogla padit k sm sedela) toooookkkk mi disiii d lahko samo gagagagagagagaggagagaaa delam user posted image user posted image user posted image user posted image

v pondelk..uff ju3 po prvem izpitku sibam ponj user posted image user posted image user posted image user posted image  upam d ne bo tolazilna nagrada user posted image user posted image  kr bom jokuuuuuuuuuu, strah me pa ziucki me dajejo (ah pa sej to sm ze napisala) user posted image user posted image  user posted image smotana smmm veeeemmmm ....se oproscaammmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja skratka dobro jutroo user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
20.6.2010 17:33:47   
Anonimen
fargi lep buši,še čist čist mejčkenuser posted image

Pikica nč se bat boš videla da ti bo šlo,glede spanja 2 urci je pa pri men vsako dnevno tko da te čist zastopimuser posted image pa jutri bom mislila nate in sigurno ti bo šlo v sredo pa še boljuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
20.6.2010 17:52:47   
spelka12
Špelka pa njen bi pršla, samo Celje mi je ajn mejčken deleč, da bi šla sama, ker ne maram glih tolk vozituser posted image .

A v lj. pa nebi nardile kdaj? Do tja bi pa že prsopihala.
bučke - ne maram glih, samo na kolobarje pa popečene v pečici delam. Oskar jih pa je vsak dan, večkrat na dan, v vseh možnih kombinacijah.

Pa, pa borke moje - MMMMWWWWAAAAAAAA

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
20.6.2010 18:02:06   
Anonimen
Špelči prisopihajta do LJ in gremo skupaj naprej... Bomo v družbi še lažje vozile user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4734
20.6.2010 18:06:05   
benika
A v lj. pa nebi nardile kdaj?

Če naredite v LJ, se še jaz privlečem in pripeljem mulce in špelko. Ampak Celje...mal daleč jeuser posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
20.6.2010 19:47:32   
Fargesia
jst bi tud z veseljem prišla, pa po vsej verjetnosti ne bo šlo, ker bom takrat al pa upam da že kej prej predihavala popadke v porodni.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
20.6.2010 21:15:15   
Nončika
Fargesia, tebi se pa bliža. vse bliže in bliže je da spoznaš svojega bejbija.

Živček, kako si uredila? ni glasa od tebe!!!!

glede srečanja, mislim, da mene ne bo. sama ne maram daleč vozit. dva mulca v avtu peljat sama pa je kriza nad krizo. mejte se pol fajn in spijte, nazdravite tudi za tiste kere ne bomo tam. še do Seki ne pridem, ne da bi prišla do Celja, pa mam do Seki 7km. sramota.

seki, jutri te pokličem in se zmenive kako in kaj velja? sramota, ka ne pridevi ena drugoj na kavo pa sve tak rečeno souside.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
20.6.2010 21:33:46   
Anonimen
Nonči sem OK. Sem mislila, da si kaj na FB gledala... Je vse OK. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4738
21.6.2010 9:10:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

A v lj. pa nebi nardile kdaj?

Če naredite v LJ, se še jaz privlečem in pripeljem mulce in špelko. Ampak Celje...mal daleč jeuser posted image .

no se jaz kr z beniko strinjamuser posted image k jaz če bom mela oba bo res težka do celjauser posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4739
21.6.2010 9:12:19   
Anonimen
jutro drgačuser posted image
dans mam našo pikico v mislih k ma izpit in ji bo šlo prov superuser posted image user posted image
vzuni je bolj zimi kot pa poletju podobno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4740
21.6.2010 9:31:39   
ledenka
piki, gogogogogo user posted image user posted image user posted image

jutro! je tak dan, sam za ležanje v postelji...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
21.6.2010 18:35:43   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image hvala za pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
22.6.2010 6:41:11   
Anonimen
dan
sam da pozdravim k mam tamavčija spet bolanga,zgleda da ma slinavkouser posted image še te 10 kilc bo zgubil
nč lep dan vam želim

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4743
22.6.2010 7:45:18   
pikicao.
kaj resuser posted image user posted image user posted image user posted image

a dej no...pisuka k ma pa hudic mlade jih ma pa dostuser posted image  in kaj zdej? LARILU mislim nate pa na tvojga skratka, sporoci kaj pa kako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
22.6.2010 9:51:10   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

dan
sam da pozdravim k mam tamavčija spet bolanga,zgleda da ma slinavkouser posted image še te 10 kilc bo zgubil
nč lep dan vam želim

ja pa kaj vas tile user posted image user posted image user posted image  bacili ne bojo pustili pri miru???

žiljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tamavčija!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
22.6.2010 15:17:43   
Anonimen
sam tok da povem da jutri nimam izpita,ker me jeprej inštruktor klical in rekel da morm it še 1x cpp delat ker mi je tist že zapadel,jaz sem besna k ne vem kaj ker sem mu rekla da mi naj pogleda kako je kej s papirji če je vse ok da mi ne bo treba kej glih pred izpitom kej delat al pa karkol in je rekel da je do 4.7. vse ok,ja glej zdej morm it pa jutr CPP delat (kar se mi niti sanja ne kako k ne vem kdaj bom mela cajt si kej kar je v knjigi tud zapomnituser posted image ) potem pa mogoče bom mela drug teden izpit,tko da če ne bom nardila izpita do 4. potem bom še 1x dala skor 100€ za zdravniškega.
ma zdej sem pa res izgubila vso voljo za ta izpituser posted image
pikica jutri mislim nateuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
22.6.2010 18:40:30   
murkica
Lep pozdravček punce...

Vidim, da se menite za eno srečanje. Ja meni je Celje tut malo daleč :( Tko da ne vem, če bi ravno hodila, ker mi je res malo daleč, pa odvisno od naše srečke-tečke, če bi bila pripravljena se voziti tako daleč, pa da je nebi nihče zabaval zadaj? No ne vem, bi blo treba mal premislt... drugače sem pa takoj za, če bi bila lokacija LJ ;)))

Larilu, vidim, da delaš izpit. Nikar ne izgubi volje. Pojdi na CPP, če si ga naredila enkrat,m ga boš tudi drugič in potem seveda optimistično na izpit, ker boš sigurno naredila!!!! Me verjamemo vate!!!!!

Živček- Kako si kaj? kako buši? Že kaj raste? Sem tio kar malo fovš, ampak mi bomo še čakali :))))

Fergi- super si videti... Res še čisto, čisto malo in bomo s tabo dihale :))) Uživaj v zadnjih dneh, ker boš sigurno pogrešala bušija. No ampak saj bo štručka v rokah in bo še veliko lepše!!!!

Drugače pa vsem en poljubček. Jaz se ravno odpravljam za mojimi na sprehod, ker so že šli z našo malo, jaz pa sem morala obvezno nekaj narediti in se grem hitro še malo preluftat.... Bodite lepo in obljubim da se kmalu javim...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
23.6.2010 9:36:55   
ledenka
ooooooo, murki se je javla user posted image  kako mala princeska, ste ok?

larilu, tega tvojga inštruktorja bi nabrcala user posted image user posted image user posted image  kurz, ne morem druga rečt. tako neresno se spravla zraven. držimo pestke za CPP danes!user posted image user posted image user posted image  za tebe in tamavčija!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
23.6.2010 19:59:17   
Anonimen
če sem včeri mislila da je bil slab dan,no sem se zmotila ker danes je še slabši,na cpp-ju sem padla tako da nimam več ne volje in ne veselja za tale izpit,padla sem pa po svoji neumnosti ker sem številke zamešala pa pred izpitom mi je pa en moril če bi šla z njim na kavico in sevede sem mu rekla da ne hvala vendar je še zmer čakal me spodi pred vhodom da če res ne bi šla na kavo,mislim k eni res težko razumejo besedo NE,oziroma prov privlačim take in drugačne kretene k jim je težko neki dopovedat :s
tamavči pa noče še zmer nič jest in tud ne verjamem da bo tist kar je dobil pri dohtarci kej pomagal :(

tok sem slabe volje glede izpita in najhuj k dobim potem v 10 minutah odkar sem doma je to da tast bi pa to takoj opravil,pa ni važn če sem se včeri prijavila in da sem celo noč mela tamavčija al pa tamalo v naročjuuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4749
23.6.2010 20:19:24   
Fargesia
Larilu, ne vem kaj rečt na vse tole...
user posted image

se*, neki si hotla moj striptiz trebuh gledat...v albumu mam slikce.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?