|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
4.5.2010 12:05:44   
pikicao.
hahahaha :) kok ste pa dobre user posted image user posted image user posted image

prou pogresala sm tole borbico user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vam za ramo, pa uho karkol..d sm se vam mal izlila user posted image user posted image

sex pomaga..tko k tek.. sam oboje k enkrt nehas pol spt boli...
d pa skoz sexam al pa laufam pa mal cudn zgleda... no laufanje se neb tok cudn zgledal.. kokr sex..a se na mojga kr prkuplam pa hodm prkuplana na siht v strcuno ipd..hahaha.. NOT!! user posted image user posted image

me bojo kr direktivo poslal v crno celico user posted image user posted image user posted image  pol bom pa mela hudicka user posted image user posted image

larilu danke danke za pozitivizem, ju3 drz pestke pa ti kr tkole grdo glej moj trebuscek ..d bo ja POOOOK nrdil s cisto user posted image user posted image
sam zdej sm v dilemi..a tale slon full rilc steguje.. kr pol ce jamram bo kaj hitr rilc stegnu pa kej zavohu user posted image user posted image user posted image

lahko d se mi je cista pojavla k dödolov se nism jedla user posted image user posted image user posted image  a ne se* user posted image  pa ne me v kuferam basat, k grem ju3 do G. (edin ce M dobim do ju3-pol ne grem)
pa podpis si tok odebelila d ga jz z lune vidm user posted image user posted image user posted image  "lejko" ti mene se tkole velikrt v smeh spravis **

mikla cista je, to je ze doreceno pa slikano user posted image  zdej sam navijamo d je H2O cista user posted image user posted image user posted image  pa user posted image user posted image user posted image zate in za "belino" user posted image user posted image  *** naj tud tko ostaneuser posted image  pa pazi nase user posted image

ziva sprejeto, preizkuseno ampak nc boljs user posted image  sam je oboje tok fajn tko d bom kljub posledicam se kr to OBOJE prakticirala user posted image user posted image  
na zdravje s capucinckom posutim s kakavom :)) jz sm prej zelenga ruknla user posted image user posted image
se me je kr prjel user posted image user posted image user posted image  
tvoj mali kobacajcek pa mora mal mamici noci krajsat..drgac bi ti blo dolgcas user posted image user posted image

jz podpiram vse vase kobacajcke d vam sibajo okol pa d jih morte lovit in d se vam skrivajo..iiiii...jz bi se jih kr prdruzla user posted image user posted image  bi mel se poleg vasih kobacajckov se pikico. user posted image user posted image user posted image  sam jz bi se tezje kam skrila k me je vec skp user posted image  sam vazn je d bi vam mi ponagajal user posted image user posted image  hihihi, t navihana pikicao. se oglasa user posted image user posted image

kaj sm se spomnilaaaaa

lejte kaj bom zacela spet delit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hahaha..plaveeee user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
4.5.2010 12:14:37   
Anonimen
jaaaaaaaaaaaaaaa začni kr takoj!!!!!!!

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
4.5.2010 12:52:06   
pikicao.

Fargesia  user posted image
Polaris user posted image
aqua77 user posted image
~Biba~ user posted image
gigi1  user posted image
skuštrana suziuser posted image
kliki user posted image

argojuhicauser posted image
Jazzz27user posted image
Lučka 25user posted image
Sulfinija user posted image
Serendipity user posted image
Živa25user posted image
Oktavija user posted image
lariluuser posted image
Spelka12user posted image
nončika user posted image
Murkica user posted image
Miška73 user posted image
Vita80 user posted image
Pikica36 user posted image
Erin user posted image
Beyba user posted image
sonček33 user posted image
spps user posted image
trinity  user posted image
Sonček85 user posted image
Ledenka user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
4.5.2010 13:03:59   
Anonimen
ti bom dala jaz user posted image no če se gremo pa že tko potem dam pa jaz teb tega modregauser posted image a a a ?kaj pa zdejuser posted image user posted image ma tist rilc je tko da izvoha slabe misli in vse kar je slabo in pa seveda se pa tudi ponudi če kdo rabi kako pomočuser posted image user posted image pač tipični radodarnežuser posted image

miklaromček držim za belino celih 8 mesecev in pol user posted image

jaz sm si pa glih prej lase umila in si dam pač navijalke gor tko da sem zgledala k stara mama in itak se Klari zbudi vmes pa se pripelje poštar pa to še un t simpatičenuser posted image lahk sam rečm da ga bo povsej vrjetnosti dans imel nočno moro user posted image je tko hitr spelu uffuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
4.5.2010 13:10:27   
Anonimen
pa a ste vidle od pinki pigija novi avto?
user posted image
user posted image user posted image nimaš kej fancy je naš ta mali pigi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
4.5.2010 13:24:41   
Anonimen
PLAVEGA!??!?!!!?   Pa sej sem tuki user posted image user posted image user posted image user posted image

Larilu ne skrbi... Ziher ma doma še kašno večjo veščo, pa bo po tebi z navijalkami v laseh imel najlepše sanje user posted image user posted image user posted image

EJ PUJS MOBIL!!!!! A bo našo pikico odpelju do G? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4431
4.5.2010 13:35:36   
pikicao.
oooo kok sm se pa zdle pujsalaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

je sodelavc za rojstvo otroka prnesu piskote pa rolade..user posted image  mmmm

sm se pujskuuuu user posted image user posted image user posted image  cisto futrala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
4.5.2010 13:37:09   
miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

pa a ste vidle od pinki pigija novi avto?
user posted image
user posted image user posted image nimaš kej fancy je naš ta mali pigi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je pa prav luštkan tale pigi mobil , pigi - a nas bom kdaj mal peljala na izlet z njim user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
4.5.2010 17:41:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

PLAVEGA!??!?!!!?   Pa sej sem tuki user posted image user posted image user posted image user posted image

Larilu ne skrbi... Ziher ma doma še kašno večjo veščo, pa bo po tebi z navijalkami v laseh imel najlepše sanje user posted image user posted image user posted image

EJ PUJS MOBIL!!!!! A bo našo pikico odpelju do G? user posted image user posted image user posted image user posted image

dobra tolažbauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4434
4.5.2010 22:00:20   
ledenka
se javljam, kaj se to pravi, da sem plavega dobila user posted image sem mela danes pomembne opravke - delanje nohtovuser posted image

http://img100.imageshack.us/img100/2797/fotografija001.jpg

žal pomanjšanje ne dela user posted image

pigi, držim pesti, da bo jutri vse ok!

mikla, belina mora ostat!

pred enim letom sem bila že v P, tešča user posted image jutri piha moj M. prvo svečko user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
4.5.2010 22:27:42   
Anonimen
Joj ajsi... Mislim na vaju in RD že nekaj ur, pa sem ravno prej ugotovila, da nisem zamudila... user posted image Sem bla skoraj prepričana, da je bil D dan 3.5. pa nevem zakaj user posted image

Sem pa pozabila na našega Aleksa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko naknadno čestitam Sonči??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!! Pa čimprej bratca al pa sestrico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
5.5.2010 6:03:07   
pikicao.
user posted image

ajsiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  enga cmoocka mu dej user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa full mas lepe nohtke..kje si si jih dala delat?

jutro vsem skpi .. jz ze caja pijem.. pol ob pol osmih pa sibam... ziucki ziucki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
5.5.2010 7:08:01   
Anonimen
pigi nč bit živčna sej bo vse ok,če pa ne bomo pa nardil da bo ok!

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4438
5.5.2010 7:08:44   
Anonimen
pa da ne pozabim tudi iz moje strani vse naj naj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4439
5.5.2010 7:59:07   
miklarom
ajsi - tudi jaz želim vse naj,najuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
5.5.2010 8:43:44   
ledenka
M. časti tortico

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
5.5.2010 9:23:28   
Anonimen
mene je pa včer popoldne inštruktor klical in jaz itak vsa happy k bom vozila a ne,no vsaj tako sem mislila user posted image no me je pa poklical zato da mi pove da je zamenjal službo in da me ne bo več on imel ampak šef od te avtošole user posted image ma jaz sem bila čist šokirana no,k tud rečt mu nisem mogla če bi me vsaj te 3 urce do konca on imel,ker se je že s šefom zmenil da ga bom poklicala in se zmenila kdaj bom vozila user posted image prov odpor dobivam za tale izpit res k tole me pa že tko nervira da je za **** user posted image zdej ga morm pa po 10 uri poklicat da vidim kaj pa kako,vem pa da bom spet rabila ure da se navadim avto (k sploh ne vem kterga bom mela zdej) in pa sevede njega k ne vem kako tehniko učenja ma user posted image ma v pm naj grejo

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
5.5.2010 9:40:26   
beyba
user posted image

user posted image

Vse najboljše Maks....joj kolk gre tole hitro.....

aja pa mamici, ker je bila eno leto nazaj full pridna, in se potrudla da je na svet pokukal prečudvit fantek še rožice zate....

user posted image

pinkipujsi prosim če vzameš svoj pujsimobil in se hitro odpelješ na obisk h G, drugače bomo ble tuki fejst hude vse!!!!!!!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
5.5.2010 9:43:54   
ledenka
hvala za vse čestitke user posted image user posted image user posted image

larilu, ja pr tem izpitu gre pa vse kar neki narobe user posted image upam, da to pomeni, začetek slab, konec dober

pigi, si že odpujsala h G?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
5.5.2010 10:11:30   
pikicao.
evo me..

prvo dobra novica... cista se je zmanjsala (jej)

pol pa slaba.. bolecine so zaradi hudega vnetja (dobila klimicin)... na 8 ur.. (ni panike bomo ze)
pol pa sem dobila se Primolut (ker nimam M.)-ampak ti tableti so pa tok mocni d me je ze strah k cucka... razlogi za takojsnje prenehanje jemanja so grozni.. in najbolj me je strah odtekanja nog in zadrzevanja vode
(ker sm bla 3.4. letos na urgenci k mi telo ni vode odvaju.. in se mi je voda nabirala v nogah..mela tok otecene d hodit nism mogla pa se kr vrtel se mi je ..pulz padu..tko d sm mogla na urgenci ostat (elektrolitsko neravnovesje)... scrpal so mi 5 litrov vode vn iz telesa).. vsepovsod slisis..pij velik vode ipd... jz pa na... in tko d me je tega zdej pr teh tabetih najbolj strah..
M. je pa rekla d se ne vid d bi kaj kmalu prsla (hormonske motnje-aaaa)

nocm jamrat, nocm..ampak ne morm pomagat.. kr strah me je te kemije!!! komi se mi vzpostavi normaln ravnovesje, pa ga bom ze s to kemijo unicla user posted image
strah je pikicouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
5.5.2010 10:57:57   
sonček33
vidim, da se nekaj modrega deli ...nop, jaz nočem tega metuser posted image

pikicao ma uboga punca no, kva je zdej to...jaz te čist razumem, da te je starh teh tablet, ker so res močne...a pa si omenila dohtarci?  a ne bi šlo kako drugače? jaz držim pesti, da bodo ravno prav delovale, pa da se tole porihta. Objemček.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 5.5.2010 10:59:53 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
5.5.2010 11:33:18   
pikicao.
sem ze boljsss user posted image  nism dolg zalostna user posted image  
popoldne bom sla mal tect pa bos se boljs user posted image  

hvala vseeem ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
5.5.2010 11:52:36   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

mikla cista je, to je ze doreceno pa slikano user posted image  zdej sam navijamo d je H2O cista user posted image user posted image user posted image  pa user posted image user posted image user posted image zate in za "belino" user posted image user posted image  *** naj tud tko ostaneuser posted image  pa pazi nase user posted image

Oj nisem vedla da imaš cisto. Pojdi v lekarno in nabavi tahiba čaj pomaga lahko da bo počila brez operacije. Imam znanko ki se jih je znebila na ta način.

Lp in upam da boš kmalu bolje

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
5.5.2010 20:31:01   
ledenka
mikla, sem prebrala pr konzervah, da se ti jeuser posted image pokazala,,, user posted image user posted image user posted image za nov boj!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
5.5.2010 20:51:35   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

evo me..

prvo dobra novica... cista se je zmanjsala (jej) user posted image user posted image user posted image Jupiiii!

pol pa slaba.. bolecine so zaradi hudega vnetja (dobila klimicin)... na 8 ur.. (ni panike bomo ze)
pol pa sem dobila se Primolut (ker nimam M.)-ampak ti tableti so pa tok mocni d me je ze strah k cucka... razlogi za takojsnje prenehanje jemanja so grozni.. in najbolj me je strah odtekanja nog in zadrzevanja vode
(ker sm bla 3.4. letos na urgenci k mi telo ni vode odvaju.. in se mi je voda nabirala v nogah..mela tok otecene d hodit nism mogla pa se kr vrtel se mi je ..pulz padu..tko d sm mogla na urgenci ostat (elektrolitsko neravnovesje)... scrpal so mi 5 litrov vode vn iz telesa).. vsepovsod slisis..pij velik vode ipd... jz pa na... in tko d me je tega zdej pr teh tabetih najbolj strah..
M. je pa rekla d se ne vid d bi kaj kmalu prsla (hormonske motnje-aaaa)

Ooooo shit ... lubika - shiiiit!!!!!!! :( user posted image Kaj pa če sodeluješ s koprivinim čajem, ki odvaja (preveri, ker nisem čista ziher)?

nocm jamrat, nocm..ampak ne morm pomagat.. kr strah me je te kemije!!! komi se mi vzpostavi normaln ravnovesje, pa ga bom ze s to kemijo unicla user posted image
strah je pikicouser posted image   *hugs*hugs*

hihihi - pigimobil! user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......