Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.5.2010 12:05:44
|
|
|
|
pikicao.
|
hahahaha :) kok ste pa dobre prou pogresala sm tole borbico hvala vam za ramo, pa uho karkol..d sm se vam mal izlila sex pomaga..tko k tek.. sam oboje k enkrt nehas pol spt boli... d pa skoz sexam al pa laufam pa mal cudn zgleda... no laufanje se neb tok cudn zgledal.. kokr sex..a se na mojga kr prkuplam pa hodm prkuplana na siht v strcuno ipd..hahaha.. NOT!! me bojo kr direktivo poslal v crno celico pol bom pa mela hudicka larilu danke danke za pozitivizem, ju3 drz pestke pa ti kr tkole grdo glej moj trebuscek ..d bo ja POOOOK nrdil s cisto sam zdej sm v dilemi..a tale slon full rilc steguje.. kr pol ce jamram bo kaj hitr rilc stegnu pa kej zavohu lahko d se mi je cista pojavla k dödolov se nism jedla a ne se* pa ne me v kuferam basat, k grem ju3 do G. (edin ce M dobim do ju3-pol ne grem) pa podpis si tok odebelila d ga jz z lune vidm "lejko" ti mene se tkole velikrt v smeh spravis ** mikla cista je, to je ze doreceno pa slikano zdej sam navijamo d je H2O cista pa zate in za "belino" *** naj tud tko ostane pa pazi nase ziva sprejeto, preizkuseno ampak nc boljs sam je oboje tok fajn tko d bom kljub posledicam se kr to OBOJE prakticirala na zdravje s capucinckom posutim s kakavom :)) jz sm prej zelenga ruknla se me je kr prjel tvoj mali kobacajcek pa mora mal mamici noci krajsat..drgac bi ti blo dolgcas jz podpiram vse vase kobacajcke d vam sibajo okol pa d jih morte lovit in d se vam skrivajo..iiiii...jz bi se jih kr prdruzla bi mel se poleg vasih kobacajckov se pikico. sam jz bi se tezje kam skrila k me je vec skp sam vazn je d bi vam mi ponagajal hihihi, t navihana pikicao. se oglasa kaj sm se spomnilaaaaa lejte kaj bom zacela spet delit hahaha..plaveeee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.5.2010 12:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
jaaaaaaaaaaaaaaa začni kr takoj!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.5.2010 13:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ti bom dala jaz no če se gremo pa že tko potem dam pa jaz teb tega modrega a a a ?kaj pa zdej ma tist rilc je tko da izvoha slabe misli in vse kar je slabo in pa seveda se pa tudi ponudi če kdo rabi kako pomoč pač tipični radodarnež miklaromček držim za belino celih 8 mesecev in pol jaz sm si pa glih prej lase umila in si dam pač navijalke gor tko da sem zgledala k stara mama in itak se Klari zbudi vmes pa se pripelje poštar pa to še un t simpatičen lahk sam rečm da ga bo povsej vrjetnosti dans imel nočno moro je tko hitr spelu uff
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.5.2010 13:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
pa a ste vidle od pinki pigija novi avto? nimaš kej fancy je naš ta mali pigi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.5.2010 13:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
PLAVEGA!??!?!!!? Pa sej sem tuki Larilu ne skrbi... Ziher ma doma še kašno večjo veščo, pa bo po tebi z navijalkami v laseh imel najlepše sanje EJ PUJS MOBIL!!!!! A bo našo pikico odpelju do G?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.5.2010 13:35:36
|
|
|
|
pikicao.
|
oooo kok sm se pa zdle pujsalaaaaa je sodelavc za rojstvo otroka prnesu piskote pa rolade.. mmmm sm se pujskuuuu cisto futrala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.5.2010 13:37:09
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu pa a ste vidle od pinki pigija novi avto? nimaš kej fancy je naš ta mali pigi , je pa prav luštkan tale pigi mobil , pigi - a nas bom kdaj mal peljala na izlet z njim
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.5.2010 17:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 PLAVEGA!??!?!!!? Pa sej sem tuki Larilu ne skrbi... Ziher ma doma še kašno večjo veščo, pa bo po tebi z navijalkami v laseh imel najlepše sanje EJ PUJS MOBIL!!!!! A bo našo pikico odpelju do G? dobra tolažba
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.5.2010 22:00:20
|
|
|
|
ledenka
|
se javljam, kaj se to pravi, da sem plavega dobila sem mela danes pomembne opravke - delanje nohtov http://img100.imageshack.us/img100/2797/fotografija001.jpg žal pomanjšanje ne dela pigi, držim pesti, da bo jutri vse ok! mikla, belina mora ostat! pred enim letom sem bila že v P, tešča jutri piha moj M. prvo svečko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.5.2010 22:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj ajsi... Mislim na vaju in RD že nekaj ur, pa sem ravno prej ugotovila, da nisem zamudila... Sem bla skoraj prepričana, da je bil D dan 3.5. pa nevem zakaj Sem pa pozabila na našega Aleksa Lahko naknadno čestitam Sonči??? VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!! Pa čimprej bratca al pa sestrico
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 6:03:07
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsiiii enga cmoocka mu dej aja pa full mas lepe nohtke..kje si si jih dala delat? jutro vsem skpi .. jz ze caja pijem.. pol ob pol osmih pa sibam... ziucki ziucki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 7:08:01
|
|
|
|
Anonimen
|
pigi nč bit živčna sej bo vse ok,če pa ne bomo pa nardil da bo ok!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 7:08:44
|
|
|
|
Anonimen
|
pa da ne pozabim tudi iz moje strani vse naj naj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 7:59:07
|
|
|
|
miklarom
|
ajsi - tudi jaz želim vse naj,naj
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 8:43:44
|
|
|
|
ledenka
|
M. časti tortico
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 9:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
mene je pa včer popoldne inštruktor klical in jaz itak vsa happy k bom vozila a ne,no vsaj tako sem mislila no me je pa poklical zato da mi pove da je zamenjal službo in da me ne bo več on imel ampak šef od te avtošole ma jaz sem bila čist šokirana no,k tud rečt mu nisem mogla če bi me vsaj te 3 urce do konca on imel,ker se je že s šefom zmenil da ga bom poklicala in se zmenila kdaj bom vozila prov odpor dobivam za tale izpit res k tole me pa že tko nervira da je za **** zdej ga morm pa po 10 uri poklicat da vidim kaj pa kako,vem pa da bom spet rabila ure da se navadim avto (k sploh ne vem kterga bom mela zdej) in pa sevede njega k ne vem kako tehniko učenja ma ma v pm naj grejo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 9:40:26
|
|
|
|
beyba
|
Vse najboljše Maks....joj kolk gre tole hitro..... aja pa mamici, ker je bila eno leto nazaj full pridna, in se potrudla da je na svet pokukal prečudvit fantek še rožice zate.... pinkipujsi prosim če vzameš svoj pujsimobil in se hitro odpelješ na obisk h G, drugače bomo ble tuki fejst hude vse!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 9:43:54
|
|
|
|
ledenka
|
hvala za vse čestitke larilu, ja pr tem izpitu gre pa vse kar neki narobe upam, da to pomeni, začetek slab, konec dober pigi, si že odpujsala h G?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 10:11:30
|
|
|
|
pikicao.
|
evo me.. prvo dobra novica... cista se je zmanjsala (jej) pol pa slaba.. bolecine so zaradi hudega vnetja (dobila klimicin)... na 8 ur.. (ni panike bomo ze) pol pa sem dobila se Primolut (ker nimam M.)-ampak ti tableti so pa tok mocni d me je ze strah k cucka... razlogi za takojsnje prenehanje jemanja so grozni.. in najbolj me je strah odtekanja nog in zadrzevanja vode (ker sm bla 3.4. letos na urgenci k mi telo ni vode odvaju.. in se mi je voda nabirala v nogah..mela tok otecene d hodit nism mogla pa se kr vrtel se mi je ..pulz padu..tko d sm mogla na urgenci ostat (elektrolitsko neravnovesje)... scrpal so mi 5 litrov vode vn iz telesa).. vsepovsod slisis..pij velik vode ipd... jz pa na... in tko d me je tega zdej pr teh tabetih najbolj strah.. M. je pa rekla d se ne vid d bi kaj kmalu prsla (hormonske motnje-aaaa) nocm jamrat, nocm..ampak ne morm pomagat.. kr strah me je te kemije!!! komi se mi vzpostavi normaln ravnovesje, pa ga bom ze s to kemijo unicla strah je pikico
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 10:57:57
|
|
|
|
sonček33
|
vidim, da se nekaj modrega deli ...nop, jaz nočem tega met pikicao ma uboga punca no, kva je zdej to...jaz te čist razumem, da te je starh teh tablet, ker so res močne...a pa si omenila dohtarci? a ne bi šlo kako drugače? jaz držim pesti, da bodo ravno prav delovale, pa da se tole porihta. Objemček.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 5.5.2010 10:59:53 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 11:33:18
|
|
|
|
pikicao.
|
sem ze boljsss nism dolg zalostna popoldne bom sla mal tect pa bos se boljs hvala vseeem ...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 11:52:36
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. mikla cista je, to je ze doreceno pa slikano zdej sam navijamo d je H2O cista pa zate in za "belino" *** naj tud tko ostane pa pazi nase Oj nisem vedla da imaš cisto. Pojdi v lekarno in nabavi tahiba čaj pomaga lahko da bo počila brez operacije. Imam znanko ki se jih je znebila na ta način. Lp in upam da boš kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 20:31:01
|
|
|
|
ledenka
|
mikla, sem prebrala pr konzervah, da se ti je pokazala,,, za nov boj!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.5.2010 20:51:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo me.. prvo dobra novica... cista se je zmanjsala (jej) Jupiiii! pol pa slaba.. bolecine so zaradi hudega vnetja (dobila klimicin)... na 8 ur.. (ni panike bomo ze) pol pa sem dobila se Primolut (ker nimam M.)-ampak ti tableti so pa tok mocni d me je ze strah k cucka... razlogi za takojsnje prenehanje jemanja so grozni.. in najbolj me je strah odtekanja nog in zadrzevanja vode (ker sm bla 3.4. letos na urgenci k mi telo ni vode odvaju.. in se mi je voda nabirala v nogah..mela tok otecene d hodit nism mogla pa se kr vrtel se mi je ..pulz padu..tko d sm mogla na urgenci ostat (elektrolitsko neravnovesje)... scrpal so mi 5 litrov vode vn iz telesa).. vsepovsod slisis..pij velik vode ipd... jz pa na... in tko d me je tega zdej pr teh tabetih najbolj strah.. M. je pa rekla d se ne vid d bi kaj kmalu prsla (hormonske motnje-aaaa) Ooooo shit ... lubika - shiiiit!!!!!!! :( Kaj pa če sodeluješ s koprivinim čajem, ki odvaja (preveri, ker nisem čista ziher)? nocm jamrat, nocm..ampak ne morm pomagat.. kr strah me je te kemije!!! komi se mi vzpostavi normaln ravnovesje, pa ga bom ze s to kemijo unicla strah je pikico *hugs*hugs* hihihi - pigimobil!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......