|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
30.4.2010 11:00:54   
miklarom
ledenka - ja pridno grejemuser posted image , a ti pa že greš na šiht , se ti že steče porodniška, madonca to hiter mine

larilu - ja ti šment no, kake avte pa imajo pri vas v avto šoli , to bi ja mogli imet vse tipi topi poštimanuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
30.4.2010 11:12:43   
Anonimen
ajsi pojma nimam,k sej sem rekla da sigurno kej vmes prišlo no in evo ga na,pojma nimam koliko časa bo trajal da ga popravijo ma kr neki no,prov slabe volje sem k znam vozit in vse ampak sam zarad tega sranja zdej ne morm nič delat.jah mogl bi met poštiman sam ni tkouser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
30.4.2010 11:33:45   
ledenka
mikla, boš videla, kako hitro gre user posted image 14 mesecev, ko nisem bila na šihtu, se je tik-tak obrnilo. pasem mislila, koliko mam časa user posted image

larilu, upam, da bojo hitro poštimali user posted image a drugega avta za izpit pa ti ne morjo dat?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
30.4.2010 14:39:17   
Anonimen
ajsi veš da pojma nimam,sem se pa odločila da mu rekla in da naj od druzga vzame avto in se pač zmenijo kaj pa kako k zdej mam pa dost tega sranja,mah bomo videl

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
30.4.2010 23:34:27   
murkica
No pa da se še jaz malo javim, ker se nisem že celo večnost. Mala me zaposli za cel dan, zvečer sem pa že začela delat, ker je drugače tale študentska malo težka in mi potem posledično zmanjka časa.

Kako ste kaj punce moje? Prav pogrešam vas, ampak resnično je tako, da zjutraj, ko tamala sploh kaj spi, se ji tudi jaz še malo pridružim, ker sem utrujena od večernega dela.

Moram se pohvalit, da je mala ful pridna in da spi celo noč, zato pa tudi jaz lahko delam, drugače tako ali tako nebi šlo. Že od 10. dneva naprej spimo celo noč in spi nekako od 8h(ali pa kakšno minuto čez) in do 7h zjutraj :))) Mami pa srečna kot radio in upam, da bo tako vedno ostalo... Je prava čvekica (pač čeblja v svojem jeziku)in dobrovoljček, ki je nasmejan cel dan, mora biti že res nekaj hudo narobe (beri: zaspana kot 100 hudičkov) da je tečka.

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

naše dete raste. mamo pri 6m, ki smo jih dopolnili včeraj 68cm in 8220g.

No na tole mam pa jaz odgovor: Mi smo malo pod 6. mesecev (6.maja jih bo dopolnila) in smo imeli prejšnji teden 9500g in 71 cm :))) Tako, da je mala res prava hruškica, ampak že ves čas tako pridno raste, tako, da je zdravnica rekla, da naj se ne sekiram in da bo kilažo izgubila oziroma se bo ustavila, ko bo mala začela hodit. Tako, da upam, da bo res tako, ker drugače zdaj vsak mesec kupujemo nove oblekice :)

Upam, da ste vse ok. Mikla drim pesti, da vse uspe tako kot mora !!!! Pestke!!!!
user posted image user posted image
No toliko od mene. Bodite vse zelo lepo in uživajte v toplih dneh...

Poljubčki

No pa ena naša slikca: user posted image

< Sporočilo je popravil murkica -- 30.4.2010 23:45:19 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
1.5.2010 11:15:27   
ledenka
jutro user posted image vam želim lep 1. maj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
1.5.2010 12:53:59   
Nončika
murkica, kak je luškana mala pikica. pa nasmešek je uau.

kilaža pa je res ta prava. pa ji sploh ni videti, da bi mela tako pošteno kilažo. hihi, hčerka pri 1l ni mela take kilaže.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
2.5.2010 8:29:11   
pikicao.
jutro :)

d se vam mal javim..

murkica mali pikec je tok kjut :)

larilu.. avto boljs d dobis enga k bo dejansko delu :) al pa kr sama sraufncigr v roke pa gasa sraufat :)) kr se pa naslova tice..pa prosm za link z zemljevidom :D

ajsi... kje so kaksne maksijeve slikcee.. na fb-ju ga missam :)

mikla.. cuvaj na pikico k jo grejes.. ti migam z rito za sreco :)

nonci.. kako ti pa tvoj zakledek?

ziva.. tvoj pajac pa itak raztura :) un z mikrofonom v ustih je res posrecena fotka :D

kliki.. a bomo poslal teto M na dopust? zdej se leps vreme zacenja :D

spps.. wisham (d bi bla cista vodna, pa d me neb bolel pa d mi ne bo treba it do G.)

aqua.. ku kuc :)

no ostale k pa nism omenila.. sej veste rada vas imaaamm :))

kr se pa mene tice, se kr nocm it do G. k me je mauck strah.. M mi se kr zamuja (ne nism nosecka).. pase mi ce migam (tecem) tko d ucer k sm spt 16km pretekla je blo lusno full, pol v savne (ena izmed mnogih savn je bla tud IR--d bi mi ja to cisto pocla user posted image  )
pol k sm pa zvecer domov prsla..pa k sm se v pojstlo spravla.. pa k se telo umiri..pol pa nastane kriza pa bolecine (cez cel dan me pa napenja, k d bi samo fizol jedla user posted image  ) ampak se samo se smejim..pa pravm d raka gojim in d mu bom najemnino zaracunala user posted image user posted image   ( sej vem, grozna sm..ampak na tak nacin se saj mal sprostim) user posted image  
ta tedn bom sla do G. (ce prej ne dobim M.-upam d jo pa d mi cista poc)

zdej pa pupike moje ne pozabt v teh vrocih dneh velik tekocine pit user posted image user posted image
user posted image

ce ne veste kako..evo vam bo stricek pokazu :D glavo nagnes nazaj in to je to.. pa se obvezno..takle smesn napis na rami morte met..drgac se ne boste odzejale user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
2.5.2010 12:07:29   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

kliki.. a bomo poslal teto M na dopust? zdej se leps vreme zacenja :D

Ja bi blo fajen če bi šla mal na dopust.

Dej pojdi k G da ne bo kej hudo narobe.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
2.5.2010 19:46:23   
beyba
Oila po res dolgem času.

NAtaša čestiteke za vašega Fanta! Bo pa naslednjič punčka. NAj mali pridno raste in razveseljuje družino s svojim smehom.

Vsake toliko časa vas pridem mal prebrat ampak nič ne napišem user posted image
Mikla držim pesti, da pingvinčka fino pogreješ, da bo pridno rastel in vzhajal naslednjih 8,5 mesecev.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

evo par slikic moje malčice.

Sem mislila še mal napisat , pa mi mala tuki kriči da hoče fifi gledat, tak da se vam kaj oglasim v prihodnjih dneh in napišem kaj več!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
2.5.2010 20:05:27   
Nončika
Beyba, pa Ela je že praaavvaaa bejba.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
3.5.2010 6:44:09   
Anonimen
jutro!
punce prov lepe pikice imateuser posted image pa lepo težo imata naša bo zdej v sredo 8 mesecev pa ne vem če je prilezla na 7 kilcuser posted image

jaz sem ok no razen mal me peče k me je speklo kot na žaru in to v 15 minutah,jaz kr nisem mogla verjet madona,v glavnem roke še niso tok hudo ampak dekolte jao tam se mi pa kar lepi koža,noro.

Pinki pigi pejt k dohtarci zelo zelo lepo te prosim še tuki,da me ne bo skrbelo nouser posted image

zdej ta teden bo pa dežek,jaz sem se pa prov navadila že na tak lep sonkouser posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
3.5.2010 10:11:17   
pikicao.
user posted image

jej dezek pada..jz pa racka biti user posted image user posted image user posted image

sej tud dezne kapljice so vesele k lahko mal tla zmocijo user posted image

larilu v sredo bom sla..sm ze klicala.. kr prej nimam casa.. pa sm ze sadist al mazohist k sm se navadla ze bolecine user posted image user posted image  pa ne vem al me joske ze kr tko namisljeno bolijo (k hocm M. pa d mi cista poc) al res M. prhaja user posted image user posted image  jaooo.. mesa mesa

gagagaga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
3.5.2010 10:27:05   
Anonimen
Pinki pigi take znake sem imela jaz k sm bila s tamavčijem nosečauser posted image ampak je bila pač rizična nosečnost ker sem bila noseča in pa cista zraven tko da sprva sem mislila da bo šlo naprej ker je bila velika cista potem je pa kr naenkrat izginila in tud bolel me ni več sam pač tiste nosečniške radosti so pa ostaleuser posted image no upam da boš zdržala do srede pa le glej da misporočiš kako pa kajuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
3.5.2010 10:43:02   
pikicao.
nosecka jz nism.. zamuja mi od 23.04. ampak delam testke.. tko d nism user posted image .. sam cistonosilka sm user posted image user posted image

ja bom ti sporocila, kdaj pa ti zacnes vozit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
3.5.2010 13:19:48   
Anonimen
vozit začnem k bodo avto popravil user posted image ne vem res ne,vem pa da nimam sreče s tem izpitom k se je pa zdej že vse zgodil razen to da me strela zadane al pa da se kdo vame zabije user posted image drgač bejba men  je šele pri 8 ali 9 tednu pokazu se plusek tak da še zmer je lahk šansauser posted image če še nis ugotovila bi spet rada tetka bila k že dolg ni bilo nič tko da bi bilo prov super pa mislim da se tud ostale strinjajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
3.5.2010 14:21:02   
Anonimen
evo še mojo princesko
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
3.5.2010 18:27:46   
ledenka
iiiiii, same princeske user posted image user posted image user posted image kake lepotičke, bo imel M. težko delo, ko bo treba nevesto zbrat user posted image

larilu user posted image upam, da opekline kmalu zginejo, pa da avto za izpit že enkrat porihtajo

pigi, držim pesti, da ni cista user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
3.5.2010 19:12:29   
Anonimen
Pinki pujsa... Se podpišem pod Ajsi!!! Držim pesti, da ni cista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
4.5.2010 8:49:25   
pikicao.
larilu kok je sladka :) te njene okice :))

ziva pa ajsi.. cista je ..k to mi je ze G. povedala pred dobrim mescem.. zdej se gre sam za to al je vodna al una t bedna ;)

sam glede na bolecine ni nc kej fajnga.. ju3 grem k me ze res tok boli.. sam me je en micken strah ... user posted image  zto pa tud prelagam ta obisk, pa raj trpim bolecine (k kr mislm/upam na menstro d pride) pol me pa se bradikardija jebcka.. k mam 38 pulza (cez dan pa od 40-55) :) sam k tecem ga mam normaln :) hehe.. tko d morm skoz tect :) d me ne boli dol v spodnjem predelu sam k se umirim pa pol boli ..ahh.. jamraaammm.. sorry vsem..nocem jamrat, sam strah me je

ah.. bom mal pomigala pa bo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
4.5.2010 9:05:20   
Anonimen
Pink pigi glej ti se kar lepo pomiri in globok vdihni,ker čisto prav je da greš na pregled ker tako boš vsaj vedela na čem si,vendar bodi optimistična ker lahko je ta cista vodna in da ker raste da te mogoče tudi zato boli ali se je pa premaknila na bolj občutljivo mesto,tko da možnosti je veliko in da bi se že zdaj sekirala se ne splača,tko da ne prehitevat z mislimi,pa tud jaz sm tvojmu bušiju sporočila da bolj zanj da ne bo kej hujšga k pol bom hudauser posted image pa to nič ne jamraš pikica ampak nekomu se moraš tud zaupat in je vsajtako ti malo lažje tko da i'm here for you tko da če rabiš pogovor kadarkoli dan ali noč ni važno,velja?tko da grde misli stran pa le glej da bodo res stran k drgač jih bo ta kuj zavohal
user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa jutro!

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
4.5.2010 9:14:10   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

larilu kok je sladka :) te njene okice :))

ziva pa ajsi.. cista je ..k to mi je ze G. povedala pred dobrim mescem.. zdej se gre sam za to al je vodna al una t bedna ;)

sam glede na bolecine ni nc kej fajnga.. ju3 grem k me ze res tok boli.. sam me je en micken strah ... user posted image  zto pa tud prelagam ta obisk, pa raj trpim bolecine (k kr mislm/upam na menstro d pride) pol me pa se bradikardija jebcka.. k mam 38 pulza (cez dan pa od 40-55) :) sam k tecem ga mam normaln :) hehe.. tko d morm skoz tect :) d me ne boli dol v spodnjem predelu sam k se umirim pa pol boli ..ahh.. jamraaammm.. sorry vsem..nocem jamrat, sam strah me je

ah.. bom mal pomigala pa bo :)

PIKI! Pazi, da se ne spakiram v vaše kraje, te v prtljažnik vržem in k doktorju odpelam še danes!!! user posted image Pa kaj je pa to s tvojim srčkom? A sex pa ne pomaga, samo tek? Kaj pa če združiš? No, ne vem kak bi tou zgledalo ... ampak probata pa lejko...  user posted image

mikla - tvoja pikica bo imela najboljšo mamico&atija - naj se samo lepo zgnezdi v topel mamin objem!

murkica & larilu  - ujej, kakšni prinčipesi! Pa kak sta že veeelkiiii! Lepotički!
beyba - vaša beyba E je pa user posted image . Predlagam atiju naj se že kar med lovce vpiše - bo kmalu treba snubce preganjat. No, saj ne da bi jih streljal, ampak kakšna občasna omemba lovskih sposobnosti bo kar strezila kakega nadebudneža.

Nonči - ammm - ta teden nama bo uspelo? user posted image Deca so pri zdravje?

NATAŠA-
Kaj pa kakšne slikce? Jaz bi rada vidla vašega fantička oz kar vse user posted image

živa - kako je Ž? In življenje v novem stanovanju? A to ste v hiški?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.5.2010 9:15:58 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
4.5.2010 9:15:20   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Pink pigi glej ti se kar lepo pomiri in globok vdihni,ker čisto prav je da greš na pregled ker tako boš vsaj vedela na čem si,vendar bodi optimistična ker lahko je ta cista vodna in da ker raste da te mogoče tudi zato boli ali se je pa premaknila na bolj občutljivo mesto,tko da možnosti je veliko in da bi se že zdaj sekirala se ne splača,tko da ne prehitevat z mislimi,pa tud jaz sm tvojmu bušiju sporočila da bolj zanj da ne bo kej hujšga k pol bom hudauser posted image pa to nič ne jamraš pikica ampak nekomu se moraš tud zaupat in je vsajtako ti malo lažje tko da i'm here for you tko da če rabiš pogovor kadarkoli dan ali noč ni važno,velja?tko da grde misli stran pa le glej da bodo res stran k drgač jih bo ta kuj zavohal
user posted image user posted image user posted image

PODPIS! (udebeljeno, podčrtano pa še z velkimi črkami napijsano)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
4.5.2010 10:58:59   
miklarom
beyba - ja kako lepa princeska je že, pa vidim da že zna pečt tud pridna pridnauser posted image

larilu -iiiiiii, kak srček je že bi jo kr poslinla mauser posted image

pigi - jest tud držim pestke da to ni cista in da si srečka user posted image

Se - oj, to si pa tako lepo napisala, da so mi te besede kar segle v srčeka in tud šle v bušija da bo pikica to vedela in bo ostala pri meni,

drugače je še belina in smo že 8.dan po ETZ user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 4.5.2010 10:59:36 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
4.5.2010 11:38:12   
Anonimen
ooooo a se bomo malo razpričale? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mikla tudi jaz mislim nate... Kdaj bo testek?

Pinki pujsika.... Meni tudi tista Se*kina varianta o senksu bolj ustreza kot tek user posted image user posted image user posted image user posted image   Probaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* v hiši smo ampak samo v enem štuku. Zgoraj sta pa lastnika (en mlad par, ki se trudi, da bi imel bejbija) user posted image user posted image user posted image Imamo pa za hišo še pol vrta na razpolago user posted image   Jst sem se že super navadila, ampak Žiga ma zgleda več težav user posted image Noči so še kar kratke... Danes sem po moje enih 20_x_ dudo dala... Pa res ne pretiravam.... Mah bo že... Naj se počasi navadi user posted image user posted image

Mi še kar nimamo nič zobkov, kobacamo se samo nazaj, čiča pa že lepo.  Mamo pa cca. 8500g in veliki smo bili 69 nazadnje. Naslednji teden imamo spet pregled in zadnje cepljenje, pa bomo videli kako bo. Po moje ne bo preveč razlik od zadnjega pregleda, ker je bil bolan in je kar shujšal...

Sicer pa ta moment pijem

user posted image

In študiram če se mi da malo pospravit danes, k itam ni ven za it user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......