murkica
|
No pa da se še jaz malo javim, ker se nisem že celo večnost. Mala me zaposli za cel dan, zvečer sem pa že začela delat, ker je drugače tale študentska malo težka in mi potem posledično zmanjka časa. Kako ste kaj punce moje? Prav pogrešam vas, ampak resnično je tako, da zjutraj, ko tamala sploh kaj spi, se ji tudi jaz še malo pridružim, ker sem utrujena od večernega dela. Moram se pohvalit, da je mala ful pridna in da spi celo noč, zato pa tudi jaz lahko delam, drugače tako ali tako nebi šlo. Že od 10. dneva naprej spimo celo noč in spi nekako od 8h(ali pa kakšno minuto čez) in do 7h zjutraj :))) Mami pa srečna kot radio in upam, da bo tako vedno ostalo... Je prava čvekica (pač čeblja v svojem jeziku)in dobrovoljček, ki je nasmejan cel dan, mora biti že res nekaj hudo narobe (beri: zaspana kot 100 hudičkov) da je tečka. IZVIRNO SPOROČILO: Nončika naše dete raste. mamo pri 6m, ki smo jih dopolnili včeraj 68cm in 8220g. No na tole mam pa jaz odgovor: Mi smo malo pod 6. mesecev (6.maja jih bo dopolnila) in smo imeli prejšnji teden 9500g in 71 cm :))) Tako, da je mala res prava hruškica, ampak že ves čas tako pridno raste, tako, da je zdravnica rekla, da naj se ne sekiram in da bo kilažo izgubila oziroma se bo ustavila, ko bo mala začela hodit. Tako, da upam, da bo res tako, ker drugače zdaj vsak mesec kupujemo nove oblekice :) Upam, da ste vse ok. Mikla drim pesti, da vse uspe tako kot mora !!!! Pestke!!!! No toliko od mene. Bodite vse zelo lepo in uživajte v toplih dneh... Poljubčki No pa ena naša slikca:
< Sporočilo je popravil murkica -- 30.4.2010 23:45:19 >