|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
25.4.2010 10:05:32   
Nončika
kliki, lubika. kako si kaj?

naše dete raste. mamo pri 6m, ki smo jih dopolnili včeraj 68cm in 8220g. je pa živahen in že sam čiča. haha, slikice pošljem, samo moram prej fotoaparat najti. le kam sem ga vtaknila? buh sem jezna sama na sebe.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
25.4.2010 11:08:27   
miklarom
Nončika - hvala, bomo videli,če nam bo letošnji april zopet usojenuser posted image , uf, ste pa že kar veliki in težki, lepo napredujete, fotoaparat pa le hitro najdi, da nam daš kako fotko za stimolacijo, jo bom rablauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
26.4.2010 9:23:09   
pikicao.
cestitke novo-peceni mamiciii :) user posted image user posted image user posted image  za naazzaaj :)
z zamudo, ampak iz srca ;)

zdej mam pa en BIG VPRASANJE:

a ktera ve ce men zaradi ciste zamuja menstra (mam ze 2 tedna grozne krce, napihovanje,ipd.) sledu o menstri pa ne user posted image user posted image  tko d ce ktera kar kol ve.. sm ji zelo hvalezna user posted image

brala sm d ti cista vse zmesa user posted image  nosecka nism, k sm nrdila test, cakat morm pa se dobra 2 meseca d vidm kaksna je ta moja cista..vem sam d jo mam ...

tko d pikicao. rab vaso pomoc ;)

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
26.4.2010 10:09:23   
loremi
miklarom lepo sprejmi pikico danes! user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
26.4.2010 11:05:04   
Anonimen
Pikica ko je moja mami mela cisto, ji to ni nič zmešal ciklusa user posted image Nevem.... Kaj pa če pokličeš G in vprašaš?

MIKLA NAVIJAMO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4380
26.4.2010 11:21:05   
pikicao.
ziva

bom pocakala se kaksn tedn.. pol pa poklicem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
26.4.2010 12:10:49   
Anonimen
Drugega ti res ne znam pomagat user posted image Je pa moja mamei tudi imela preglede za cisto vsake tri mesece... Sm jst tudi bentila ko nora, da je to fulll dolgo user posted image Ampak ni blo panike, je sama od sebe zginla... Tko da user posted image user posted image user posted image da se umiri samo od sebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4382
26.4.2010 12:12:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

naše dete raste. mamo pri 6m, ki smo jih dopolnili včeraj 68cm in 8220g. je pa živahen in že sam čiča. haha, slikice pošljem, samo moram prej fotoaparat najti. le kam sem ga vtaknila? buh sem jezna sama na sebe.user posted image user posted image user posted image

Je pa tok velik kot je naš pri 8 mesecih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
26.4.2010 14:33:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

cestitke novo-peceni mamiciii :) user posted image user posted image user posted image  za naazzaaj :)
z zamudo, ampak iz srca ;)

a ktera ve ce men zaradi ciste zamuja menstra (mam ze 2 tedna grozne krce, napihovanje,ipd.) sledu o menstri pa ne user posted image user posted image  tko d ce ktera kar kol ve.. sm ji zelo hvalezna user posted image

brala sm d ti cista vse zmesa user posted image  nosecka nism, k sm nrdila test, cakat morm pa se dobra 2 meseca d vidm kaksna je ta moja cista..vem sam d jo mam ...

tko d pikicao. rab vaso pomoc ;)

ti roza pigi moj user posted image da te mal stisnem k seb prvo,no pa drugo je pa to da jaz sem imela cisto in noseča sem bila z Lukcem tko da čeprav imaš ciste si lahko vseen nosečka,pa nekateri testi ne pokažejo takoj teh hormonov tko da  anything is possible,če te pa boli pa pikec mali pejt na pregled zakaj bi čakala da se ti kej vname al pa kej

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
26.4.2010 18:32:03   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Hoj se bolj tako tako. Še vedno čakam na plusek in zato se tudi bolj po redko javljam, ker sem bila prepričana da je to psiha. Upam da bom kmalu tudi jast lahko cartala svojega user posted image .

Joj kok ste že veliki ja kmalu najdi fotoaparat in prilepi kako slikco.

Lp

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
26.4.2010 18:34:07   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

Ja lahko ti tudi zamuja, če so pa krči prisotni se pa lahko premika ali pa veča je meni rekel G. Lahko  si pa tudi noseča. Če ne bo bolje pa le pojdi k G.

LP

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
26.4.2010 18:39:33   
miklarom
mi grejemo eno lepo pikico, ki je preživela odmrznitev in sedaj upamo da ostane pri meni nadaljnih8,5 mesecev, user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
27.4.2010 8:20:46   
pikicao.
larilu pa kliki hvala vama za inf.

boli me ful..sploh cez dan..d o veceru ne govorim.. napihuje me ipd. skratka nc lusn.. sej ce po prvem maju se ne dobim M ..mi bo zamujala ze 3 tedne pol bom sla do G.
ampak trenutn mam tok pestro.. mi je stric umrl, k sva s sestricno k sestri (obe edinki) in nimam casa nase gledat.. sm mocna pa ostalim stojim ob strani.. jz bom pa ze ...
hvala vam za vse

miklarom, teb pa pomigam s pujsasto ritko za sreco, d bo vse ok user posted image

rada vas imam..pa hvala za odgovore

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
27.4.2010 9:50:51   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mi grejemo eno lepo pikico, ki je preživela odmrznitev in sedaj upamo da ostane pri meni nadaljnih8,5 mesecev, user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
27.4.2010 12:15:53   
NATAŠA35

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image ...držim pesti user posted image user posted image

hvala punce za čestitke user posted image user posted image ...na žalost nismo imeli sreče, da pripeljemo domov punčko, ampak vseeno smo srečni, da imamo doma pravega korenjaka user posted image user posted image ...

porod je potekal hitro z umetnimi popadki, ker mi je odtekla voda zaradi vaginalnega pregleda prej, samo da je minilo, pa da smo že doma po 48 urah...malo se privajamo na hrup, trije bratci imajo sedaj počitnice, pa mu toliko ne pustijo spat, ampak vsak dan je boljeuser posted image user posted image ...jutri dobimo prvič patronažno sestro, pa bomo videli ali napredujemo...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
27.4.2010 19:32:24   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in sedaj naj vstane pikica pri tebi do konca. SREČNO

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
27.4.2010 19:43:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in sedaj naj vstane pikica pri tebi do konca. SREČNO

se strinjam tko da navijam in držim pestke do koncauser posted image user posted image

pigi mojuser posted image moje sožalje,sam pikolina veš moraš tud nase gledat,ker če ne boš zdrava potem jim ne boš kaj dosti v pomoč tko da kar najdi čas da greš na pregled,ker bolje je preventiva vešuser posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
28.4.2010 9:40:17   
Anonimen
dan
user posted image
user posted image user posted image user posted image kako že prav njegov koma ammm aja i'm crazy for you user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4393
28.4.2010 22:50:58   
ledenka
David Hajzlhof user posted image user posted image user posted image sem čist pozabla, da obstaja! moj brat je bil nor na Nightriderja, men je šel pa takooooooo na živce user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
29.4.2010 6:30:45   
Anonimen
ajsi ja ja tvoj brat na tistga ti si bila pa na baywatchuser posted image jaz to vse vem sam ti si nočeš priznat vešuser posted image user posted image user posted image

miklaromček si ok?

spet ste me vse zapustileuser posted image
dans zvečer vozim 1 urco ponoč in potem upam da jutri na avtocesto in potem pa res upam na izpit

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4395
29.4.2010 8:51:11   
miklarom
larilu - zaenkrat smo o.k. user posted image ,

nismo, nismo te zapustile, jaz vsak dan mislim nateuser posted image , vidim da delaš izpit za avto, vso srečo in srečno na cesti, pol boš pa lahk kaj k men prišla na kako kavico, a ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
29.4.2010 9:54:33   
Anonimen
miklaromček rade volje bom prišlauser posted image ja še čist mejčken mi manjka do izpita  sam mam občutek da bo sigurno neki prišlo vmes in se kar ne morm znebit tega občutkauser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4397
29.4.2010 10:53:57   
ledenka
miklca, pridno greješ? user posted image user posted image user posted image

pa še zate, larilu, za izpit user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
30.4.2010 6:44:52   
Anonimen
jutro
mene pa tko buča boli,včer sem vozila in je avto obupen,pokvarjen v nulo,menjalnik čist v p.m.user posted image tko da sem tok težko vozila k res nisem vedela kdaj mi bo menjalnik odpoveduuser posted image tko da zdej čakam da me bo drug teden poklicu in upam da bo avto čimprej popravil.
pa ostale kako ste?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
30.4.2010 9:59:34   
ledenka
uživamo zadnji dan svobode, naslednji teden začnemo s pripravami na šiht. ajej! to pomeni varuška vsak dan, mami mora pa par stvari zrihtat (bicikl na servis,rože posadit, si dat gel nohte, ker so moji čist uničeni itd.)

kdaj imaš izpit, larilu? da vemo, kdaj navijatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......