Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.4.2010 10:05:32
|
|
|
|
Nončika
|
kliki, lubika. kako si kaj? naše dete raste. mamo pri 6m, ki smo jih dopolnili včeraj 68cm in 8220g. je pa živahen in že sam čiča. haha, slikice pošljem, samo moram prej fotoaparat najti. le kam sem ga vtaknila? buh sem jezna sama na sebe.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.4.2010 11:08:27
|
|
|
|
miklarom
|
Nončika - hvala, bomo videli,če nam bo letošnji april zopet usojen , uf, ste pa že kar veliki in težki, lepo napredujete, fotoaparat pa le hitro najdi, da nam daš kako fotko za stimolacijo, jo bom rabla
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.4.2010 9:23:09
|
|
|
|
pikicao.
|
cestitke novo-peceni mamiciii :) za naazzaaj :) z zamudo, ampak iz srca ;) zdej mam pa en BIG VPRASANJE: a ktera ve ce men zaradi ciste zamuja menstra (mam ze 2 tedna grozne krce, napihovanje,ipd.) sledu o menstri pa ne tko d ce ktera kar kol ve.. sm ji zelo hvalezna brala sm d ti cista vse zmesa nosecka nism, k sm nrdila test, cakat morm pa se dobra 2 meseca d vidm kaksna je ta moja cista..vem sam d jo mam ... tko d pikicao. rab vaso pomoc ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.4.2010 10:09:23
|
|
|
|
loremi
|
miklarom lepo sprejmi pikico danes!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.4.2010 11:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikica ko je moja mami mela cisto, ji to ni nič zmešal ciklusa Nevem.... Kaj pa če pokličeš G in vprašaš? MIKLA NAVIJAMO!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.4.2010 11:21:05
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva bom pocakala se kaksn tedn.. pol pa poklicem..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.4.2010 12:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugega ti res ne znam pomagat Je pa moja mamei tudi imela preglede za cisto vsake tri mesece... Sm jst tudi bentila ko nora, da je to fulll dolgo Ampak ni blo panike, je sama od sebe zginla... Tko da da se umiri samo od sebe
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.4.2010 12:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika kliki, lubika. kako si kaj? naše dete raste. mamo pri 6m, ki smo jih dopolnili včeraj 68cm in 8220g. je pa živahen in že sam čiča. haha, slikice pošljem, samo moram prej fotoaparat najti. le kam sem ga vtaknila? buh sem jezna sama na sebe. Je pa tok velik kot je naš pri 8 mesecih
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.4.2010 14:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. cestitke novo-peceni mamiciii :) za naazzaaj :) z zamudo, ampak iz srca ;) zdej mam pa en BIG VPRASANJE: a ktera ve ce men zaradi ciste zamuja menstra (mam ze 2 tedna grozne krce, napihovanje,ipd.) sledu o menstri pa ne tko d ce ktera kar kol ve.. sm ji zelo hvalezna brala sm d ti cista vse zmesa nosecka nism, k sm nrdila test, cakat morm pa se dobra 2 meseca d vidm kaksna je ta moja cista..vem sam d jo mam ... tko d pikicao. rab vaso pomoc ;) ti roza pigi moj da te mal stisnem k seb prvo,no pa drugo je pa to da jaz sem imela cisto in noseča sem bila z Lukcem tko da čeprav imaš ciste si lahko vseen nosečka,pa nekateri testi ne pokažejo takoj teh hormonov tko da anything is possible,če te pa boli pa pikec mali pejt na pregled zakaj bi čakala da se ti kej vname al pa kej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.4.2010 18:32:03
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika kliki, lubika. kako si kaj? naše dete raste. mamo pri 6m, ki smo jih dopolnili včeraj 68cm in 8220g. je pa živahen in že sam čiča. haha, slikice pošljem, samo moram prej fotoaparat najti. le kam sem ga vtaknila? buh sem jezna sama na sebe. Hoj se bolj tako tako. Še vedno čakam na plusek in zato se tudi bolj po redko javljam, ker sem bila prepričana da je to psiha. Upam da bom kmalu tudi jast lahko cartala svojega . Joj kok ste že veliki ja kmalu najdi fotoaparat in prilepi kako slikco. Lp
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.4.2010 18:34:07
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. zdej mam pa en BIG VPRASANJE: a ktera ve ce men zaradi ciste zamuja menstra (mam ze 2 tedna grozne krce, napihovanje,ipd.) sledu o menstri pa ne tko d ce ktera kar kol ve.. sm ji zelo hvalezna Ja lahko ti tudi zamuja, če so pa krči prisotni se pa lahko premika ali pa veča je meni rekel G. Lahko si pa tudi noseča. Če ne bo bolje pa le pojdi k G. LP
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.4.2010 18:39:33
|
|
|
|
miklarom
|
mi grejemo eno lepo pikico, ki je preživela odmrznitev in sedaj upamo da ostane pri meni nadaljnih8,5 mesecev,
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.4.2010 8:20:46
|
|
|
|
pikicao.
|
larilu pa kliki hvala vama za inf. boli me ful..sploh cez dan..d o veceru ne govorim.. napihuje me ipd. skratka nc lusn.. sej ce po prvem maju se ne dobim M ..mi bo zamujala ze 3 tedne pol bom sla do G. ampak trenutn mam tok pestro.. mi je stric umrl, k sva s sestricno k sestri (obe edinki) in nimam casa nase gledat.. sm mocna pa ostalim stojim ob strani.. jz bom pa ze ... hvala vam za vse miklarom, teb pa pomigam s pujsasto ritko za sreco, d bo vse ok rada vas imam..pa hvala za odgovore
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.4.2010 9:50:51
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom mi grejemo eno lepo pikico, ki je preživela odmrznitev in sedaj upamo da ostane pri meni nadaljnih8,5 mesecev,
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.4.2010 12:15:53
|
|
|
|
NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom mi grejemo eno lepo pikico, ki je preživela odmrznitev in sedaj upamo da ostane pri meni nadaljnih8,5 mesecev, ...držim pesti hvala punce za čestitke ...na žalost nismo imeli sreče, da pripeljemo domov punčko, ampak vseeno smo srečni, da imamo doma pravega korenjaka ... porod je potekal hitro z umetnimi popadki, ker mi je odtekla voda zaradi vaginalnega pregleda prej, samo da je minilo, pa da smo že doma po 48 urah...malo se privajamo na hrup, trije bratci imajo sedaj počitnice, pa mu toliko ne pustijo spat, ampak vsak dan je bolje ...jutri dobimo prvič patronažno sestro, pa bomo videli ali napredujemo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.4.2010 19:32:24
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: miklarom mi grejemo eno lepo pikico, ki je preživela odmrznitev in sedaj upamo da ostane pri meni nadaljnih8,5 mesecev, in sedaj naj vstane pikica pri tebi do konca. SREČNO
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.4.2010 19:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: miklarom mi grejemo eno lepo pikico, ki je preživela odmrznitev in sedaj upamo da ostane pri meni nadaljnih8,5 mesecev, in sedaj naj vstane pikica pri tebi do konca. SREČNO se strinjam tko da navijam in držim pestke do konca pigi moj moje sožalje,sam pikolina veš moraš tud nase gledat,ker če ne boš zdrava potem jim ne boš kaj dosti v pomoč tko da kar najdi čas da greš na pregled,ker bolje je preventiva veš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.4.2010 9:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
dan kako že prav njegov koma ammm aja i'm crazy for you
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.4.2010 22:50:58
|
|
|
|
ledenka
|
David Hajzlhof sem čist pozabla, da obstaja! moj brat je bil nor na Nightriderja, men je šel pa takooooooo na živce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.4.2010 6:30:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi ja ja tvoj brat na tistga ti si bila pa na baywatch jaz to vse vem sam ti si nočeš priznat veš miklaromček si ok? spet ste me vse zapustile dans zvečer vozim 1 urco ponoč in potem upam da jutri na avtocesto in potem pa res upam na izpit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.4.2010 8:51:11
|
|
|
|
miklarom
|
larilu - zaenkrat smo o.k. , nismo, nismo te zapustile, jaz vsak dan mislim nate , vidim da delaš izpit za avto, vso srečo in srečno na cesti, pol boš pa lahk kaj k men prišla na kako kavico, a ne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.4.2010 9:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
miklaromček rade volje bom prišla ja še čist mejčken mi manjka do izpita sam mam občutek da bo sigurno neki prišlo vmes in se kar ne morm znebit tega občutka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.4.2010 10:53:57
|
|
|
|
ledenka
|
miklca, pridno greješ? pa še zate, larilu, za izpit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.4.2010 6:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro mene pa tko buča boli,včer sem vozila in je avto obupen,pokvarjen v nulo,menjalnik čist v p.m. tko da sem tok težko vozila k res nisem vedela kdaj mi bo menjalnik odpovedu tko da zdej čakam da me bo drug teden poklicu in upam da bo avto čimprej popravil. pa ostale kako ste?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.4.2010 9:59:34
|
|
|
|
ledenka
|
uživamo zadnji dan svobode, naslednji teden začnemo s pripravami na šiht. ajej! to pomeni varuška vsak dan, mami mora pa par stvari zrihtat (bicikl na servis,rože posadit, si dat gel nohte, ker so moji čist uničeni itd.) kdaj imaš izpit, larilu? da vemo, kdaj navijat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......