Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.12.2009 20:41:51
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kliki živjo..nič mrzilce...se na veliko uzogibam trgovin....vse kar sem želela sem kupila po netu in mi je poštar prinesel pametna poteza.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.12.2009 20:42:42
|
|
|
|
sonček33
|
nončika, kako ste? malčka?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.12.2009 10:13:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! takole pa že naša bejba čiča prehiteva na veliko ampak je ne morš ustavt Gigi Ostale kako ste kaj? kot vidim mal zgubljeno ker ni nobene tle
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.12.2009 12:32:29
|
|
|
|
Kliki
|
larilu joj kok je corti. Evo ena borka se redno javlja. Kako ste pa ostale? Pogrešam Živo, vodico, pa roza pujsija,...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.12.2009 12:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kliki glede na to da je sonček so vrjetno vzunaj pa se sprehajajo kako si pa ti kej? jaz sm glih včer ugotovila kaj mi bo moj kupil za božička pziroma po njegovo za dedka mraza in sicer: k sm mu glih rekla da bom sama neki narisala k mam prov določen prostor za to sliko ampak k je nisem dobila sm potem začela premišljevat,tko da sm hotela narisat renesančna angelčka ampak zgleda da mi ne bo treba ju bom nekam drugam,to bo moj vesel i'm art freak
< Sporočilo je popravil larilu -- 10.12.2009 12:56:48 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.12.2009 19:51:13
|
|
|
|
~Biba~
|
ne bote verjele....končala sem....končnooooooooo sem spisala diplomo po novem letu še rezultate ankete not zbašem, pa sem finitoooooo zdaj pa lahko pridejo prazniki , pa nosečnost, pa fseeeeeee....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.12.2009 19:57:37
|
|
|
|
sonček33
|
unprfect...bravo, prima...zdej pa veseli december... kamen se bo odvalil...in res...zdej je čas za drug projekt- Iskreno ti želim, da se čimprej začne. če rabiš lekturo, se pa lahko zmeniva
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 10.12.2009 20:04:25 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.12.2009 21:29:05
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 nončika, kako ste? malčka? smo tak tak. ugotovili smo, da mali noče in noče biti brez mame. moj ga ne ve pošteno pomiriti, da o drugih ne govorim. danes sem z ta večjo šla v trgovino, baje se je mali celi čas zdiral. no evo in sem očitno pečena. ali je pa to samo kako tako čudno obdobje? mala je pa fenomen. celi dan je pridna, pametna punčka, nato pa zvečer ko je treba v posteljo borbe do amena. se dere, besni in noče spat. mami pa je totalno fuč. vas čekiram, pišem pa bore malo. Larilu, tvoja bejba je pa že res prava bejba. očitno so ta dečika že z drugega testa, so že atomska dečika kot moj pravi. perfektka, bravo za diplomo, zdaj pa lahko uni un umakneš z svojega nika.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 9:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! nonči veš mam tud jaz s tamavčijem borbe za spat in to še kakšne,mi vse živce požre tko da potem sam še padem v pojstlo tok ma energije da ga enostavno ne morš tok zmatrat da bi padu v posteljo ampak ker sm jaz zmaj pr bajti mora biti tako kot jaz rečm,itak sm pa ful popustljiva že s tem k ga pustim da je do 22 ure budn pol more it pa spat in ad acta. unperfect jaz se strinjam z nončiko,da je čas za nov nick in sicer perfect
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 12:35:27
|
|
|
|
bivša vita80
|
Borkice pozdravljene! Upam, da še nište pozabile name. Javljam se vam še pred dnevom D, ki bo vsak čas nastopil. Komaj čakam!!! Tudi za mano je bila selitev v novo stanovanje.... je blo kr divje, končno pa smo na svojem in uživamo. LP in vam javim ko dobimo dojenčeka! Mislite kej name.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 14:48:09
|
|
|
|
Nončika
|
bivša, še malo pa boš dihala. larilu, meni so se pa zadnjič smejali, ko sem rekla, da bo tak kot šefica reče. in sta me moja dva pokavca kar celi dan šefica klicala. nečak in pa mala. še zdaj ko nečak pride me pozdravi z šefica kaj bo dobrega danes.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 15:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
šefica ta je pa dobra sej majo tamali take da se jim res od srca nasmejiš tko k nečak k je mogu zdravilo vzet in mu ga je brat hotel dat pa mu tamal prbije dej ati ne ga srat jaz sm mislna da me bo pobral od smeha,pa tamal sam 5 dni starejši od Lukija mislim res take vn dajejo da se jim morš nasmejat naša pikica pa tkole pozira za očija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 15:45:38
|
|
|
|
sonček33
|
Vita, vse dobro do konca in naprej:)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 18:46:01
|
|
|
|
pikica36
|
po doooolgem času vas spet pozdravljam, sem se malo odklopila , in vam sporočam , da smo zopet zagledali .Po treh neuspelih , upam da bo tokrat tako kot mora bit.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 18:49:34
|
|
|
|
bivša vita80
|
Pikica 36 ČESTITAM!!!!!!! Naj bo do konca vse ok! Sonček 33 hvala za lepe želje! Enako!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 18:56:24
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu Kliki glede na to da je sonček so vrjetno vzunaj pa se sprehajajo kako si pa ti kej? Evo jast sem Ok in upam da mi ta mesec prinese tako željeni .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 18:58:05
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 po doooolgem času vas spet pozdravljam, sem se malo odklopila , in vam sporočam , da smo zopet zagledali .Po treh neuspelih , upam da bo tokrat tako kot mora bit. Iskrene čestitke naj tvoja nosečnost mine čimbolj mirno.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 18:59:31
|
|
|
|
jazzz27
|
Helou borkice in mamike!!!! Evo mene, sem ustala od mrtvih . Kako ste mi kaj? Vidim da je mela špelka RD...hepi brzdej!! kiss,kiss,kiss Mi imamo pestro, smo bili celo že bolni ...ampak smo se pocajtal in je spet vse v najlepšem redu. Drugače pa...pet mesecev imamo že... ..kaj gre čas... Unprfect....ti jih pa menaš k gate ..sem te že mislila skomentirat, pa ni in ni časa. Aja bravo za diplomsko...zdej je pa res mularija na vrsti Ajsi...pri vas pa že 7 mesecev....kmal bo šiht ja,ja polaris...lubica...mislim nate, pa ne najdem tajminga...veš da ti pošljem kako sladičko žiži...mi delamo salame pa ocverke topim sonček33...kako kaj moj Rovro???? Sem vidla zadnjič kok ma luštno majčko pa dudiko...čist v stilu.... živika....kao kaj Žigec? Te kaj sprehaja? Mene kar roke bolijo od sprehajanja larlu..vaša že tako lepo čiča...ja, otroci napredujejo, nimaš kaj...pa tako hitro rastejo, zato moramo kar uživat, ko so že male štuce. vita...držim pesti, pa čim manj bolečin... vse lepo pozdravljam, vem da sem vas kar nekaj spustila a vseeno mislim na vas...lupčka!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 19:00:50
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 po doooolgem času vas spet pozdravljam, sem se malo odklopila , in vam sporočam , da smo zopet zagledali .Po treh neuspelih , upam da bo tokrat tako kot mora bit. sem vedela, da se moram prikazat ČESTTKE....tokrat bo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 20:09:38
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 po doooolgem času vas spet pozdravljam, sem se malo odklopila , in vam sporočam , da smo zopet zagledali .Po treh neuspelih , upam da bo tokrat tako kot mora bit.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 22:44:55
|
|
|
|
ledenka
|
pikica36 čestitke n držim pesti! vita, samo še 3 tedne jazzzika se javlja larilu, super slika si vdela original? kaj pa naša aqua, je že lulala? vse ostale... luv ya all!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 22:56:27
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 po doooolgem času vas spet pozdravljam, sem se malo odklopila , in vam sporočam , da smo zopet zagledali .Po treh neuspelih , upam da bo tokrat tako kot mora bit. BO!
< Sporočilo je popravil Erin -- 11.12.2009 22:57:12 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.12.2009 23:26:23
|
|
|
|
Serendipity
|
pikica - čestitke in naj bo vse super!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.12.2009 8:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka larilu, super slika si vdela original? ne še,upam pa da ga bom,no namen imam s tamalima it k moj ni glih neki zainteresiran tko da jaz bom šla,ampak mal bom počakala da Klari zraste,tm čez 2 leti računam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.12.2009 15:47:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: ledenka larilu, super slika si vdela original? ne še,upam pa da ga bom,no namen imam s tamalima it k moj ni glih neki zainteresiran tko da jaz bom šla,ampak mal bom počakala da Klari zraste,tm čez 2 leti računam je res fascinantno midva sva bila lani, ko je bil M. velik komaj kake 10 cm
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......