|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
9.12.2009 20:41:51   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kliki živjo..nič mrzilce...se na veliko uzogibam trgovin....vse kar sem želela sem kupila po netu in mi je poštar prineseluser posted image

pametna poteza. user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
9.12.2009 20:42:42   
sonček33
nončika, kako ste? malčka?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
10.12.2009 10:13:04   
Anonimen
jutro!
user posted image
takole pa že naša bejba čičauser posted image prehiteva na veliko ampak je ne morš ustavt
Gigiuser posted image
Ostale kako ste kaj?
kot vidim mal zgubljeno ker ni nobene tleuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
10.12.2009 12:32:29   
Kliki
larilu joj kok je corti.

Evo ena borka se redno javlja.

Kako ste pa ostale?

Pogrešam Živo, vodico, pa roza pujsija,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
10.12.2009 12:51:02   
Anonimen
Kliki glede na to da je sonček so vrjetno vzunaj pa se sprehajajouser posted image
kako si pa ti kej?
jaz sm glih včer ugotovila kaj mi bo moj kupil za božička pziroma po njegovo za dedka mraza in sicer:
user posted image
user posted image user posted image k sm mu glih rekla da bom sama neki narisala k mam prov določen prostor za to sliko ampak k je nisem dobila sm potem začela premišljevat,tko da sm hotela narisat renesančna angelčka ampak zgleda da mi ne bo trebauser posted image ju bom nekam drugam,to bo moj veseluser posted image i'm art freakuser posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 10.12.2009 12:56:48 >

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
10.12.2009 19:51:13   
~Biba~
user posted image ne bote verjele....končala sem....končnooooooooo sem spisala diplomouser posted image po novem letu še rezultate ankete not zbašem, pa sem finitoooooo
zdaj pa lahko pridejo praznikiuser posted image , pa nosečnost, pa fseeeeeee....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
10.12.2009 19:57:37   
sonček33
unprfect...bravo, prima...zdej pa veseli december... kamen se bo odvalil...in res...zdej je čas za drug projekt- Iskreno ti želim, da se čimprej začne.

če rabiš lekturo, se pa lahko zmeniva

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 10.12.2009 20:04:25 >

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
10.12.2009 21:29:05   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

nončika, kako ste? malčka?

smo tak tak. ugotovili smo, da mali noče in noče biti brez mame. moj ga ne ve pošteno pomiriti, da o drugih ne govorim. danes sem z ta večjo šla v trgovino, baje se je mali celi čas zdiral. no evo in sem očitno pečena. ali je pa to samo kako tako čudno obdobje?

mala je pa fenomen. celi dan je pridna, pametna punčka, nato pa zvečer ko je treba v posteljo borbe do amena. se dere, besni in noče spat. user posted image user posted image

mami pa je totalno fuč. vas čekiram, pišem pa bore malo.

Larilu, tvoja bejba je pa že res prava bejba. očitno so ta dečika že z drugega testa, so že atomska dečika kot moj pravi.

perfektka, bravo za diplomo, zdaj pa lahko uni un umakneš z svojega nika.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
11.12.2009 9:21:10   
Anonimen
jutro!
nonči veš mam tud jaz s tamavčijem borbe za spat in to še kakšne,mi vse živce požre tko da potem  sam še padem v pojstlouser posted image tok ma energije da ga enostavno ne morš tok zmatrat da bi padu v posteljouser posted image ampak ker sm jaz zmaj pr bajti mora biti tako kot jaz rečm,itak sm pa ful popustljiva že s tem k ga pustim da je do 22 ure budn pol more it pa spat in ad acta.

unperfect jaz se strinjam z nončiko,da je čas za nov nick in sicer perfectuser posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
11.12.2009 12:35:27   
bivša vita80
Borkice pozdravljene!

Upam, da še nište pozabile name. user posted image Javljam se vam še pred dnevom D, ki bo vsak čas nastopil. Komaj čakam!!! Tudi za mano je bila selitev v novo stanovanje.... je blo kr divje, končno pa smo na svojem in uživamo.

LP in vam javim ko dobimo dojenčeka! Mislite kej name. user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
11.12.2009 14:48:09   
Nončika
bivša, še malo pa boš dihala.

larilu, meni so se pa zadnjič smejali, ko sem rekla, da bo tak kot šefica reče. in sta me moja dva pokavca kar celi dan šefica klicala. nečak in pa mala. še zdaj ko nečak pride me pozdravi z šefica kaj bo dobrega danes.

(odgovor članu bivša vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
11.12.2009 15:08:58   
Anonimen
user posted image user posted image šefica ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image sej majo tamali take da se jim res od srca nasmejišuser posted image tko k nečak k je mogu zdravilo vzet in mu ga je brat hotel dat pa mu tamal prbije dej ati ne ga sratuser posted image user posted image jaz sm mislna da me bo pobral od smeha,pa tamal sam 5 dni starejši od Lukija mislim res take vn dajejo da se jim morš nasmejatuser posted image
naša pikica pa tkole pozira za očija
user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
11.12.2009 15:45:38   
sonček33
Vita, vse dobro do konca in naprej:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
11.12.2009 18:46:01   
pikica36
po doooolgem času vas spet pozdravljam, sem se malo odklopila , in vam sporočam , da smo zopet zagledaliuser posted image .Po treh neuspelihuser posted image , upam da bo tokrat tako kot mora bit.

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
11.12.2009 18:49:34   
bivša vita80
Pikica 36 ČESTITAM!!!!!!! Naj bo do konca vse ok!
Sonček 33 hvala za lepe želje! Enako!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
11.12.2009 18:56:24   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Kliki glede na to da je sonček so vrjetno vzunaj pa se sprehajajouser posted image
kako si pa ti kej?
Evo jast sem Ok in upam da mi ta mesec prinese tako željeni user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
11.12.2009 18:58:05   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

po doooolgem času vas spet pozdravljam, sem se malo odklopila , in vam sporočam , da smo zopet zagledaliuser posted image .Po treh neuspelihuser posted image , upam da bo tokrat tako kot mora bit.
user posted image user posted image  Iskrene čestitke naj tvoja nosečnost mine čimbolj mirno.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
11.12.2009 18:59:31   
jazzz27
Helou borkice in mamike!!!!

Evo mene, sem ustala od mrtvihuser posted image user posted image .

Kako ste mi kaj?

Vidim da je mela špelka RD...hepi brzdej!! kiss,kiss,kiss

Mi imamo pestro, smo bili celo že bolniuser posted image user posted image user posted image ...ampak smo se pocajtal in je spet vse v najlepšem redu.

Drugače pa...pet mesecev imamo že...user posted image user posted image user posted image ..kaj gre čas...

Unprfect....ti jih pa menaš k gateuser posted image user posted image user posted image ..sem te že mislila skomentirat, pa ni in ni časa. Aja bravo za diplomsko...zdej je pa res mularija na vrstiuser posted image

Ajsi...pri vas pa že 7 mesecev....kmal bo šiht ja,jauser posted image

polaris...lubica...mislim nate, pa ne najdem tajminga...veš da ti pošljem kako sladičkouser posted image user posted image

žiži...mi delamo salameuser posted image user posted image user posted image  pa ocverke topimuser posted image user posted image

sonček33...kako kaj moj Rovro???? Sem vidla zadnjič kok ma luštno majčko pa dudiko...čist v stilu....

živika....kao kaj Žigec? Te kaj sprehaja? Mene kar roke bolijo od sprehajanjauser posted image user posted image user posted image

larlu..vaša že tako lepo čiča...ja, otroci napredujejo, nimaš kaj...pa tako hitro rastejo, zato moramo kar uživat, ko so že male štuce.

vita...držim pesti, pa čim manj bolečin...

vse lepo pozdravljam, vem da sem vas kar nekaj spustila a vseeno mislim na vas...lupčka!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
11.12.2009 19:00:50   
jazzz27

user posted image user posted image user posted image user posted image  sem vedela, da se moram prikazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTTKE....tokrat bouser posted image user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
11.12.2009 20:09:38   
Nončika

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
11.12.2009 22:44:55   
ledenka
pikica36 user posted image user posted image user posted image čestitke n držim pesti!

vita, samo še 3 tedne user posted image

jazzzika se javlja user posted image

larilu, super slika user posted image si vdela original? user posted image

kaj pa naša aqua, je že lulala?

vse ostale... luv ya all!!!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
11.12.2009 22:56:27   
Erin

BO!user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 11.12.2009 22:57:12 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
11.12.2009 23:26:23   
Serendipity
pikica - čestitke in naj bo vse super! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
12.12.2009 8:10:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ne še,upam pa da ga bom,no namen imam s tamalima it k moj ni glih neki zainteresiran tko da jaz bom šla,ampak mal bom počakala da Klari zraste,tm čez 2 leti računamuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
12.12.2009 15:47:21   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ne še,upam pa da ga bom,no namen imam s tamalima it k moj ni glih neki zainteresiran tko da jaz bom šla,ampak mal bom počakala da Klari zraste,tm čez 2 leti računamuser posted image

je res fascinantno user posted image midva sva bila lani, ko je bil M. velik komaj kake 10 cm user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......