Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 21:13:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Stamje pri meni za enkrat ne spremenjeno, zbiram pogum da grem po testek in ga naredim. Seveda upam da pokaže . iiiii, navijam!!!!! navijamo beyba:upam,da ste ok žiži:srečno nonči:da bo popek kmalu ok
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 21:17:01
|
|
|
|
Kliki
|
Hvala vsem ki navijate.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 21:45:36
|
|
|
|
gigi1
|
Hvala srčice . RVI Kliki dej jutri pejd po palčko, pliiiiz. Jaz sem tolk neučakana Beyba držim pesti da je vse v redu
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.11.2009 21:46:50 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 23:33:33
|
|
|
|
miklarom
|
Žiži - evo še tukaj vso srečo jutri, pa saj veš kaj vse ti želim.... Rada te imam - mučo fejst kliki - hiter testka delat in poročaj, držim pesti za veliiik
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 9:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mam pa tako jutro da dol padeš Ob 6ih zjutraj, med mirnim spanjem, brez večjega premikanja, med crkljanjem z dragim predno oddide v službo sva s postelje iz čistega mira pristala na tleh Počila je prečna dilca, ki drži letveno dno Še dobro da ni ropot zbudil Žigata in da mojih staršev ni doma, da sva se hitro preselila k mojim (samo na drugi strani hodnika-po širini) In da je mera popolna je bila postelja kupljena 26.10.2008 in nam je garancija že potekla No zdej sem vseeno klicala v Harvey-a in pride danes nek monter pogledat kaj se da narest in kako zgleda, pol bomo pa vidli kako in kaj naprej Žiga pa je kot bubica spal do pol devetih Tudi ko sem ga prenesla se ni zbudil in je spal naprej Vsaj otrok mi prizanaša KLIKI IN ŽIŽI NAVIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 9:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kavico jaz častim danes
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 10:02:57
|
|
|
|
ledenka
|
ŽIŽI MA ZARODEK
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 10:05:55
|
|
|
|
Anonimen
|
DEJMO ŽIŽI DEJMO ŽIŽI DEJMO ŽIŽI DEJMO ŽIŽI
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 10:07:01
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ŽIŽI MA ZARODEK jeeeeeej jeeeeej jeeeeej kok sm veselaaaa ..... pa jutro vsem skpi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 10:29:21
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj pa nas + ? kje si??' a si sla delat test????
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 10:47:45
|
|
|
|
gigi1
|
Lubike moje jupiiiiii mamo jo eno lepo Žižolinco . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst. Kliki danes je dober dan za lulat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 10:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lubike moje jupiiiiii mamo jo eno lepo Žižolinco . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst. Kliki danes je dober dan za lulat vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela vesela
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 11:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lubike moje jupiiiiii mamo jo eno lepo Žižolinco . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst. Kliki danes je dober dan za lulat iiiiiiiiiiii lubica moja veš kolk sm vesela zate joj kaj bi te zdej objela Kliki dej še ti povej dobro novičko upam da je jaz morm pa še mal pospravit čeprav se mi res res ne da,k sm spala samo 2 urce in pol zdele sm neki malga 2 steklenici mal z barvami okrasila glih tok da neki packam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 11:45:23
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lubike moje jupiiiiii mamo jo eno lepo Žižolinco . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst. Kliki danes je dober dan za lulat Sem srečna zate ... naj se tako dobro tudi nadaljuje Zaslužiš si
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 12:22:11
|
|
|
|
Kliki
|
Punce jest sem danes tok žalostna da vam ne znam povedat. Sem zjutraj na WC papirju med belim tokom opazla malo krvi, ki se je do sedaj povečala in mislim da preihaja hodobnica rdeča.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 12:46:00
|
|
|
|
~Biba~
|
kliki pogumno naprej. živa...preveč delata na novem žigecu? upam, da se bo našla hitra in poceni rešitev. žižika naj ti miklavž prinese lepo darilce beyba upam, da vam ni požar veliko uničil. vsem ostalim en lep lep dan dan dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 13:31:35
|
|
|
|
Kliki
|
Evo če se je zjutraj samo najavila je sedaj v svojem slogu tudi prišla. Tako sem žalostna da vam ne znam povedati. Že celo uro mi tečejo solzice po licu pa še dragega ni doma da bi me tolažil.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 13:58:39
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Evo če se je zjutraj samo najavila je sedaj v svojem slogu tudi prišla. Tako sem žalostna da vam ne znam povedati. Že celo uro mi tečejo solzice po licu pa še dragega ni doma da bi me tolažil. verjamem d ti je hudo... sej prihaja veseli december.. tko d lahko d se je tvoja pikica odlocla d hoce bit decembra spoceta bomo navijal za decembra ..... pravljicni december... vrjamem v to pa kr zjokaj se.... sej smo sle vse cez to... zato mas pa nas tuki gor, ce tvojga ni
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 14:59:49
|
|
|
|
Kliki
|
Pujsi hvala res si lepo napisala. Ja upajmo da decembra rata.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 16:08:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kliki sigurno bo december veseli december tko da don't give up
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 16:15:53
|
|
|
|
Kliki
|
Ja upanje vedno vstane. In resno upam da mi Božiček prinese .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 16:43:34
|
|
|
|
gigi1
|
Kliki pa tolk sem upala, da se bomo danes veselile tvojega pluska. Kot je že pikica rekla. Decembra hodijo sami dobri možje naokoli in vama bodo prinesli vajin zakladek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 21:44:19
|
|
|
|
Kliki
|
Hvala za lepe besede. Popoldne sem bila čisto iz sebe, zdaj sem se pa šla tuširat in sem ugotovila da je te krvavitve zelo zelo malo. Tko da malo upanja še imam.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.11.2009 22:28:15
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Hvala za lepe besede. Popoldne sem bila čisto iz sebe, zdaj sem se pa šla tuširat in sem ugotovila da je te krvavitve zelo zelo malo. Tko da malo upanja še imam. Potem pa upamo do zadnjega
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.11.2009 10:15:42
|
|
|
|
sonček33
|
Kliki, kako si?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......