Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 10:17:53
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsiii a spet si muffine pekla =) mmmm njamiii dobri so bli , zakaj pa glasilke?? kaj si se pa drla? al si komu podoknico pela v 53. nadstropje (pa si mogla bl na glas pet)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 10:18:12
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 10:35:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 11:15:34
|
|
|
|
pikicao.
|
se* jz ne piti kave jz piti zeleni caj... tko d mene si avtomatsko vn izlocla aaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 11:33:19
|
|
|
|
Kliki
|
Dan! Bom pa jast tole kavo spila. Kako ste kaj. Jast sem ful dobre volje saj se hudobnica poslavlja in bova lahko spet . Lep sončni pozdrav
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 11:46:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se* jz ne piti kave jz piti zeleni caj... tko d mene si avtomatsko vn izlocla aaaaaaa A zdaj si boš še zbirala? Ekola - jasminov zelen čaj - ta najboljš na svejti!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 12:13:24
|
|
|
|
pikicao.
|
a-a najboljsi je pravi zeleni caj brez dodatkov tko d se* ponovi vajo kliki... gremo pol slonckat opa cupa... bo tvoj spet srecen
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 12:28:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a-a najboljsi je pravi zeleni caj brez dodatkov tko d se* ponovi vajo kliki... gremo pol slonckat opa cupa... bo tvoj spet srecen Eh, to ti tak praviš, ko si še mlada ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 12:39:36
|
|
|
|
pikicao.
|
hahaha akhm.... hocem pravi caj....ueeeeuuueeee uueeeuuuee aja pa DÖDÖLEEEEEEEE kar se pa o mladosti tice.... a mi hoces kej povedat s tem? a a a a? a te zacnem onikati? kaj bodo pa Se* danes poceli? kmot te onikam se rajs pa OJNKAM ojnk ojnk
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 12:42:27
|
|
|
|
Serendipity
|
Jao, mi ta ojnk, ojnk ne gre z glave Ja, komout me lejko onikaš. Mislim, še sugerirat sem ti mogla Nč ne bo s ta pravim čajem - jok je izsiljevanje, na to pa moja visokost ne pada
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 13:15:47
|
|
|
|
pikicao.
|
a ne pada na jok?? cccc na kaj pa pada (hahaha) ne bom napisala d me ne bodo cenzurirali sam rezultat na tvoje "padanje" je tvoj otrocicek hahahahaha
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 13:50:36
|
|
|
|
Kliki
|
Pujsi kje je kaj nasa vodica?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 14:07:46
|
|
|
|
sonček33
|
Koke ste , se vam narežim vsakič sproti. Tudi jaz pogrešam aquo. Naše dete je pa danes naredilo 10 korakov. Me je skor na rito ruknilo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 14:07:46
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Pujsi kje je kaj nasa vodica? nasa vodica je pa zasedenaaa... ma toooook stvari d sam 2-3 minute na dan spi vas vseee lepo pozdravlja in posilja osvezujoce kapljice
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 14:22:30
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Pujsi kje je kaj nasa vodica? nasa vodica je pa zasedenaaa... ma toooook stvari d sam 2-3 minute na dan spi vas vseee lepo pozdravlja in posilja osvezujoce kapljice A tako!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 21:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 6:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
good morning aha pa vidim da pišem že monologe jaz:in larilu kako si? larilu:zaspano,pa ti jaz:zmešano jutranja kavica in zeleni čajček za našo pikolinco da ne bo joka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 9:39:46
|
|
|
|
pikicao.
|
iiiiiiiii a celo name si se spomnla.. uuuuaaauu... dons ma pikiOOOOOO. zivcke na pohoduuuuu.. ma ob 16:00 izpit...aaaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 10:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
a te kej skrbi al kaj? eh mene pa nič k vem da ga boš odlično opravila,bom pa vseen pestke držala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 11:52:29
|
|
|
|
ledenka
|
piki, držimo pesti!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 12:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
še moja pikica
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 13:27:09
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu še moja pikica Wiiiiiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 13:27:54
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. iiiiiiiii a celo name si se spomnla.. uuuuaaauu... dons ma pikiOOOOOO. zivcke na pohoduuuuu.. ma ob 16:00 izpit...aaaaaaaa Piki držim pestke Vsem ostalim pa želim lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 13:29:54
|
|
|
|
NATAŠA35
|
piki držim pesti larilu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jaz bi tud mela pupo , še malo pa zvemo, kaj imamo med nogami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 15:31:00
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, počasi boš začela že ženina zbirat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......