Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.11.2009 18:29:15
|
|
|
|
Nončika
|
murki je res rodila hčerkico Lano in sicer 6.11 s CR. zdaj mi je potrdila njena prijateljica.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.11.2009 22:37:23
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect ajsika in Erin se vama globoko opravičujem ....samo za vaju Mmmmmmmm hvala..oproščeno...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.11.2009 22:39:42
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika murki je res rodila hčerkico Lano in sicer 6.11 s CR. zdaj mi je potrdila njena prijateljica. Ahaaam... me je že skrbelo zanjo ker se toliko časa ne javi... je vse uredu z njo in punčico? Punce kako naj glasujem za vaše srčke, se moram prijavit na te strani al kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.11.2009 18:23:28
|
|
|
|
gigi1
|
Čerka srčice Vem, da si zaslužim taplavega zadnje dni . Res sem bila v krizi s časom. Jutri imam punkcijo. Ne kaže ravno najbolje. Upam, da bo vsaj ena dobra celica. Lupčke vsem. RVI
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.11.2009 19:43:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Čerka srčice Vem, da si zaslužim taplavega zadnje dni . Res sem bila v krizi s časom. Jutri imam punkcijo. Ne kaže ravno najbolje. Upam, da bo vsaj ena dobra celica. Lupčke vsem. RVI BOM TAK FEJST STISKALA PESTKE!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.11.2009 19:45:34
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek moj zlati, stiskam pesti, močno močno. Naj sije sonček zate.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.11.2009 20:09:47
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Žižek moj zlati, stiskam pesti, močno močno. Naj sije sonček zate. jaz tudi, jaz tudi.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.11.2009 21:17:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Čerka srčice Vem, da si zaslužim taplavega zadnje dni . Res sem bila v krizi s časom. Jutri imam punkcijo. Ne kaže ravno najbolje. Upam, da bo vsaj ena dobra celica. Lupčke vsem. RVI moja žiži stiskamo pestke!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.11.2009 21:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
žižika
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 9:31:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Čerka srčice Vem, da si zaslužim taplavega zadnje dni . Res sem bila v krizi s časom. Jutri imam punkcijo. Ne kaže ravno najbolje. Upam, da bo vsaj ena dobra celica. Lupčke vsem. RVI
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 9:40:50
|
|
|
|
~Biba~
|
žižika toj toj toj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 10:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Žižek moj močno držim pestke in mislim nate dan! punce a veste kje bi se dal dobit kakšno oblekco balonastega videza? sm si hotela naročit eno pa mi je moj katalog stran vrgel,vem pa tud ne kter katalog je bil ker na tega nisem naročen mislim pa da je bil neki na s
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 12:28:51
|
|
|
|
gigi1
|
IIiiiii kolik pikapok Evo smo pridelali eno celo celico. ET bo, če bo v četrtek. Lubice moje hvala vam za pestke . RVI
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 13:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
žiži zdej pa pe naprej držim pestke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 16:27:54
|
|
|
|
Anonimen
|
evo tale oblekca mi je padla v učkesam je cena taka da rabm sončna očala da me ne zaslepi tko da se še odločam ja ali ne pa morm nekak pretehtat če bi sploh sedl to na men
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 18:14:00
|
|
|
|
Kliki
|
žiži držim pesti. Pri meni je pa tako da do sedaj jo še ni me je pa včeraj ful zvijalo tko da ne vem kaj bo. Upanje pa itak umre zadnje.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 18:15:40
|
|
|
|
sonček33
|
larilu luštna oblekica, kupi!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 18:23:25
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IIiiiii kolik pikapok Evo smo pridelali eno celo celico. ET bo, če bo v četrtek. Lubice moje hvala vam za pestke . RVI
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 18:24:45
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu evo tale oblekca mi je padla v učkesam je cena taka da rabm sončna očala da me ne zaslepi tko da se še odločam ja ali ne pa morm nekak pretehtat če bi sploh sedl to na men uau hudo dobra je .... ja zihr bi ti pasal... men je full vsec
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 18:29:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IIiiiii kolik pikapok Evo smo pridelali eno celo celico. ET bo, če bo v četrtek. Lubice moje hvala vam za pestke . RVI BO! navijamo in držimo pesti!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 18:30:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki žiži držim pesti. Pri meni je pa tako da do sedaj jo še ni me je pa včeraj ful zvijalo tko da ne vem kaj bo. Upanje pa itak umre zadnje. dokler je ni, dobro kaže!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 18:34:23
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Kliki dokler je ni, dobro kaže! Ja dokler jo ni kaže dobro. Naj gre malo na dopust.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 18:54:48
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Pri meni je pa tako da do sedaj jo še ni me je pa včeraj ful zvijalo tko da ne vem kaj bo. Upanje pa itak umre zadnje. Kliki, držim pesti, močno močno!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 19:05:59
|
|
|
|
~Biba~
|
žižika naša, boš vidla da bo! kliki, upam,d a je še dolgo dolgo ne bo...kolk pa ti je najdlje zamujala? mene je 1x zafrknila za celih 11 dni larilu...takih oblekic je veliko...poskusi it pogledat v hm, v otto katalogu jo imajo od bruno banani za 70€ tukaj. sicer pa ne vem za kako priložnost jo rabiš.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 19:15:22
|
|
|
|
Kliki
|
V tem letu za šest dni, ampak ta šesti dan poteče jutri. Me je že moj prej prašal če ne bi mogla že pridt. Pa sem se samo posmejala on pa je dodal mogče je pa to to. Hvala vsem ki navijate za mene.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......