Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 19:20:31
|
|
|
|
~Biba~
|
mogoče pa je res to to... naredi ju3 test, če je ne bo... jaz sem jo čakala 11 dni, in ko sem si 11dan kupila test, ga neredila...se je po 1 uri vlila uh pa kako lepih je bilo teh nekaj dni upanja P.S: argica..bi se ti že prej javla, a mi ne dela ZS
< Sporočilo je popravil UnPerfect -- 16.11.2009 19:21:51 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 19:24:15
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki V tem letu za šest dni, ampak ta šesti dan poteče jutri. Me je že moj prej prašal če ne bi mogla že pridt. Pa sem se samo posmejala on pa je dodal mogče je pa to to. Hvala vsem ki navijate za mene. mogoče je pa res to to. kupi si test in ga jutri napravi. jaz ti bom pa držala pesti in močno, močno navijala.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 19:25:28
|
|
|
|
Kliki
|
Ja jest sem razmišlala da počakam tam do petka potem pa delam test. Ker zdej me niti ne daje tok firbc kot prejšne mesce ki bi ga delala že en teden prej. Bojim se da bom razočarana.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 19:28:59
|
|
|
|
Nončika
|
kliki, te popolnoma razumem. mene bi razganjalo od radovednosti. mi pa jutri gremo na kirurgijo pokazat naš popek enemu kirurgu. hvala bogu in moji sestri, da se je zmenila z enim od kirurgov, da nas sprejme in naj striktno njega iščemo. upam, da bo kaj pametnega znal povedat in se končno rešimo teh kolobocij.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 19:35:48
|
|
|
|
Kliki
|
Ja radovednost je zmeraj večja samo ne vem kaj bi pomenilo tisto zvijanje zadnjih nekaj dni a je lahko od vgneznitve? Joj upam da tole s popkom rešite čim prej.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 20:45:34
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki V tem letu za šest dni, ampak ta šesti dan poteče jutri. Me je že moj prej prašal če ne bi mogla že pridt. Pa sem se samo posmejala on pa je dodal mogče je pa to to. Hvala vsem ki navijate za mene. migam migam migam.. d je ne bo naj gre na dopust!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.11.2009 20:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
nonči upam da kmalu porihtate tale popek kliki držim pesti z oblekco ne bo nič k mi je moj naredu slabo vest,čeprav si jaz redkokdaj želim kaj res tok da povem na glas ,eh ma škoda besed ..... nč lep večer še naprej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.11.2009 9:33:03
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Kliki navijaaaam . A ne bi ti dans polulala kakšno palčko, da bomo imele fešto tukaj gor Nonči upam, da bo kirurg kaj spodbudnega povedal Larilu ne se sekirat. Verjetno boš kmalu najdla kakšno, ki ti bo še bolj všeč kot ta, pa še cenejša bo Lep dan vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.11.2009 10:07:48
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro... jz se borim...aaaaa saaaaa.....uaaaa... asa preganjam te nepridiprave iz sebe larilu.. ne sekiraj se... deci so deci.... kot sm ti za cevlje ze povedala, velja isto za oblekco... k bo prsla ena oblekca ali celji pa bo pisalo po vsej oblekci lariluuuuu (sm skor ime napisala ) fb dela cudeze in tista bo tvoja pa ves kok jih se bo tko d glavo pokonc...poglej svoja soncka.. pa ns k te mamo rade.. pa se obleci v eno (tko kt jz trenutno) trenirko...sveter..in na podlagi tega kok te mamo vse rade--> sse bos pocutila kot najlepse bitje na kugli sam jz se se kr borim... iz kareteja bom presaltala na vitestvo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.11.2009 10:09:19
|
|
|
|
pikicao.
|
zizek kako ti? poleg tega d se borim..se vseen tud zate migam..d bom pujsek k trosi srecooo pa kliki zate tuuud dejmo pluskeeee dejmooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.11.2009 14:23:07
|
|
|
|
Nončika
|
kirurg nam je rekel isto. nič čudnega ni za videt. lapizacija naprej in pa v petek kontrola. saj bo, le malo dlje traja. so mal v P zafrknili in so premal prevezali tale naš popi.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.11.2009 14:28:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Nonči kaj pa je s popkom?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.11.2009 16:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutro... jz se borim...aaaaa saaaaa.....uaaaa... asa preganjam te nepridiprave iz sebe larilu.. ne sekiraj se... deci so deci.... kot sm ti za cevlje ze povedala, velja isto za oblekco... k bo prsla ena oblekca ali celji pa bo pisalo po vsej oblekci lariluuuuu (sm skor ime napisala ) fb dela cudeze in tista bo tvoja pa ves kok jih se bo tko d glavo pokonc...poglej svoja soncka.. pa ns k te mamo rade.. pa se obleci v eno (tko kt jz trenutno) trenirko...sveter..in na podlagi tega kok te mamo vse rade--> sse bos pocutila kot najlepse bitje na kugli sam jz se se kr borim... iz kareteja bom presaltala na vitestvo.... kolk si pa to lepo napisala,mi je kr toplo pr srčku postal p.s. jaz sm non stop v trenirki oz. pajkicah k sm tud non stop doma tista oblekca bi bila mal za poživitev piki zate
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.11.2009 16:17:23
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kliki navijaaaam . A ne bi ti dans polulala kakšno palčko, da bomo imele fešto tukaj gor Ja tudi to mi je že na misl prišlo ampak bom res počakala do petka ali pa ponedeljka. Hvala vsem ki navijate za mene.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.11.2009 18:19:25
|
|
|
|
Erin
|
kliki in gigi -
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.11.2009 22:47:06
|
|
|
|
ledenka
|
mal kuhanga vinčka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 9:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooooooooooooooooooooo HVALA AJSI!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 10:24:08
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro se počutim precej povoženo... pa je M. lepo spal, samo jaz bolj slabo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 10:45:39
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsi si slabo spala kr si prevec gledala to slikco k je kuhan vincek na njej hecam se.. a se slabo pocutis? jz sm uceri skor cel dan prespala pa sm verjetno pregnala vse nepridiprave stran kr se pocutm kokr tok supr..mal me se glava boli ampak druga je pa kulciiii tko d bom lahko sla popoldne tect..d se mal sprostim pol pa ucit pocas.. v tork boste drzale pestke, a ne d boste aja pa moj je dons spet sel..tko d spet sama spiiim.. aja pa jutro... pa tole sm nasla na netu in mi je toook smesn
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 14:02:34
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Nonči kaj pa je s popkom? v P so mu premalo zvezali popek. pol je pa mali dobil neke granolome, kao divje meso. zdaj mu to vse skupaj sušijo. skratka, popek še ni ok, torej ni še odpadel. malega še sploh nismo kopali. skratka.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 18:54:06
|
|
|
|
ledenka
|
piki za tebe, da ne boš tako sama nonči za popek, da se čim prej zaceli! kliki, kako je stanje pri tebi? pri beybi pa so meli požar upam, da je vse ok! in seveda naša žiži, ki bo jutri dobila v gretje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 19:59:21
|
|
|
|
Kliki
|
Stamje pri meni za enkrat ne spremenjeno, zbiram pogum da grem po testek in ga naredim. Seveda upam da pokaže .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 20:21:52
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Stamje pri meni za enkrat ne spremenjeno, zbiram pogum da grem po testek in ga naredim. Seveda upam da pokaže . iiiii, navijam!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.11.2009 20:43:33
|
|
|
|
pikicao.
|
za vse vas dejmo dobre novicke.... beyba upam d ni kej hudga... ajsi tenk juuuu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......