|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI.
28.5.2009 1:51:28   
beyba
ja polaris dobro vidiš...princeska spi ko anglček....sam mami skrbi ne dajo spati, potem pa mal po internetu brska če bo kako rešitev našla......

NAmreč v petek je potekla porodniškazdejm  mi pas lužba ne daspati...pa sej bo tut to se bo uredil....

Pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   objemčke in .....pa saj veš...brez besed sem.....če kaj rabiš pošlji na zs....

Vsem ostalim pozdravček...zdej grem pa pit pa cunje dat v sušilca....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 251
28.5.2009 7:56:10   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pikica36user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal in na žalost vem kako se počutiš, ker sem sama doživela teko situacijo  oz. izgubo... user posted image user posted image user posted image user posted image Draga moja drži se in nikoli ne izgubi upanja, saj bo tudi zate posijalo sonce....user posted image user posted image

Beyba... a služba te sekira... nič ne skrbi sej bo vse dobro.... sam, da imamo službe v teh kriznih časih... Kako je naš mali cuker Ela?
Lovro pa je pravi lepotec!!!user posted image user posted image user posted image
Ledenka boš še kaj pokazala Maksa?user posted image
Sonček85 kaj počne Aleksander?user posted image
Kje pa sta Tilen in Marcel?user posted image

No mal pogrešam naše nečake!!! No čakam na nove slikice!!!!

Lep dan vam želim!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 252
28.5.2009 8:53:39   
Anonimen
Pikica joj prov ne najdem besed k bi te vsaj mejčkeno potolažile lahko ti pa rečem da se lahko zmeraj zaneseš na nasuser posted image user posted image user posted image

Lovro kakšen cukrček siuser posted image

no jaz sm mislna da bom ponoč mogla it v porodnišnico k bolel me je tok da bi se najraj v zemljo ugreznila ampak dans je že bolj tko da lahk vsaj hodim normalno,zgleda da me bejba drži za besedo k sm rekla da bom presrečna če bo zdržala do 24 tednauser posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
28.5.2009 10:48:44   
jazzz27
A katera vidi moj album..poroko mislim?

Me nekaj heca....

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
28.5.2009 10:50:17   
Anonimen
jazzi nč ne vidimuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
28.5.2009 11:01:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

A katera vidi moj album..poroko mislim?

Me nekaj heca....

Njep... se ne vidi user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 256
28.5.2009 11:06:19   
jazzz27
kako pošljemo album svojim prijateljem...mater so to na RRju tako zakompliciral...prej mi je bilo 10000 bolj všeč....vse živo sem že probala.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 257
28.5.2009 11:08:06   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Se*, kdaj se ti je začelo to otrdevanje in pa bolečina? jaz mam tudi neka otrdevanja. matr sem jezna.

Hm ... mislim da tam nekje po 20. tednu (ali prej user posted image ). Najprej je bil čist tak čuden feeling, zdaj pa že vem. Prijateljica je imela stalne problem s tem in preživela kakih 10 tednov v MB bolnišnici (imela je še odprt m. vrat) in so ji svetovali, da ko se to pojavi - se uležeš, umiriš in čim manj dotikaš bušija. Samo otrdevanje ni nujno slabo oz ne ogroža otročka, razen, če je m. vrat skrajšan oz odprt.
Predlagajo pitje Magnesola (v glavnem - magnezija) in buscopana, spasmexa ...
Bolečina, pa se mi je začela kak teden nazaj - taka nenadna ostra bolečina v predelu sr. kosti. Kar zareže. Baje je tudi to kao normal - širjenje in priprava na dodatno težo in porod. Baje. Bomo videli kaj bo jutri gospa G rekla. No, najverjetneje bom spet gototva v 10 minutah - od tega je vštetih 7 minut čakanja v tistem kloučnjeki... user posted image

Drži se in počivaj koliko lahko user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 258
28.5.2009 11:09:31   
Serendipity

kako pošljemo album svojim prijateljem...mater so to na RRju tako zakompliciral...prej mi je bilo 10000 bolj všeč....vse živo sem že probala.

Ko odprem Moja ringaraja - mi pa pokaže tvoje slikce, sicer čist mičkene. Jap, mene tudi jezi ta nova postavitev RR-ja. Ker ne funkcionira! user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 259
28.5.2009 11:12:50   
pikovit
O jaz pa vidim slikceuser posted image .Kolk sta bila lepa.Ti pa žariš kot sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 260
28.5.2009 11:23:36   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

O jaz pa vidim slikceuser posted image .Kolk sta bila lepa.Ti pa žariš kot sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, ko sem gledala fotke sem rekla da bi se prec šeenkrat poročilauser posted image .

Prosim, če poveš kako si jih pogledala, da bodo še druge lahko.

Se*...mislim, da moraš na vsako kliknit za povečavo....saj ne vemuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 261
28.5.2009 12:14:23   
miska73
Jazzzi sem šla še jst firbcat...
Kolk si pa ti luštkana... direkt za na kako naslovnico nosečniške revije.
Pa kako siješ...
Ma, saj je ženin tudi fejst. Ampak ga ti tak zasenčič.

Čestitke draga moja.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 262
28.5.2009 12:37:39   
miklarom
jazzz27 - full si lepa nevesta in nosečka tudi, pa ženin tud, prav lep par stauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 263
28.5.2009 12:40:28   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa kako siješ...

Čestitke draga moja.

miska hvalauser posted image user posted image user posted image Meni je pa ženin velik bolj všečuser posted image user posted image user posted image .

Kako ste vi3?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 264
28.5.2009 13:03:35   
murkica
Pikica žal mi je. Resnično žal in sploh nimam besed, ki bi lahko vsaj malo omilile tvojo bolečino. Ni pravično, da se je to moralo zgoditi. Pošiljam ti goro objemčkov in upam, da te bo vsaj kakšen malo potolažil!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzzi jaz jih pa ne vidim :( Kaj moram narest? Vidim samo album od Grčije in še enega kjer je notri samo en medvedek.

Drugače midva/midve sva super! Cel dan se že potepam po kavicah in nisem še nič pametnega naredila, tako da moram zdaj res prijeti za delo :( Mi je pa včeraj moj kupil knjigico Zapiski iz trebuščka in komaj čakam, da se jo lotim :)

Bodite lepo in uživajte!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 265
28.5.2009 13:12:13   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image  in RR...kolk zakomplicirano...murkica povej če sedaj vidiš.....

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 266
28.5.2009 13:20:20   
Serendipity
Jazzi - wau! Pa siješ sto na uro. Oba! Kak sta bila lepa. In srečna. Prav sije vama iz učk posebna energija. Resnično wau! Vse dobro vam(a) želim!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 267
28.5.2009 13:40:54   
Anonimen
wiii zdej sm pa tud jaz lahk vidla slikceuser posted image user posted image jazzi res prov luštna sta bilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
28.5.2009 14:07:09   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa kako siješ...

Čestitke draga moja.

miska hvalauser posted image user posted image user posted image Meni je pa ženin velik bolj všečuser posted image user posted image user posted image .

Kako ste vi3?

Kar je res, je res... ti si zaenkrat ta glavna... ampak ne več dolgo...
kolk boš šele pol sijala, ko boš mela štručko v naročju.

Mi smo ti super. Redno mi sicer zmanjkuje časa. Sicer pa gre vse po planu.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 269
28.5.2009 14:07:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   JAZIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fenomenalno zgledata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* jaz mam tudi že otrdevanja in menda ni panike, dokler jih ne spremlja izcedek, bolečine v maternici, v križu ali kaj podpbnega in če dete brca je to menda dober znak.
Ampak danes me pa špika nekaj... Upam da ni kaj hujšega... user posted image Sem ravnokar vzela Buscopan, pa bomo vidli kako bo... Ker pa sem v MS pa še vem ne kam it,  če bom kaka panika slučajno user posted image user posted image

Pikica36 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Žal mi je user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
28.5.2009 15:50:49   
murkica
jazzzi zdej sem pa vidla!!!! Krasni ste!!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
28.5.2009 17:04:09   
Kliki
jezzzi tudi jast sem pagledala slikce in sta res luštna.user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 272
28.5.2009 17:22:24   
ledenka
pikica user posted image user posted image user posted image  ne obupat! žal mi je...

jazzzi user posted image  ful lepe slikce!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 273
28.5.2009 19:39:26   
pikica36
oj babuške. jaz sem nazaj iz MB. skoraj dobila živčni zlom od čaaaaaaaaaaaaaakanjauser posted image no in da vam opišem situacijo:

grem na uz , dr. gleda , gleda obrača in nič ne reče. gleda slikco, ki jo je dal moj G s sabo , pa spet ekran pa pravi da mu nič jasno. na sliki od mojega g. piše: GV brez rum mehurčka, brez kontur ploda.  Ta G pa pravi.: Gv vidna RM tudi, plodek 4 mm tudi, samo utripa ne.potem sem mu mogla točno vse povedat(glede da podatkov od prejšnjih uz ni imel)kdaj in kaj je bilo na prejšnjih uz.in je pač rekel, da je sicer zelo zelo malo upanja da se utrip pojavi, ampak da bi on vseeno raje počakal do ponedeljka, da bova oba sigurna da čisti neuspelo nosečnost.no, in tako čakam na ponedeljekuser posted image user posted image
pa saj sploh ne morem verjet, da moj G ni videl nič, ta je pa videl isto kot moj G pred 14 dnevi. pa saj se mi zdi da se sploh ne moreš več naj kaj zanestiuser posted image
seveda v primeru krvavitve takoj v bolnico.

punce hvala da ste z manouser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
28.5.2009 19:50:18   
~Biba~
uh pikica...user posted image user posted image ta vikend pa bo neznansko dolg, drži se punca!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?