Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 1:51:28
|
|
|
|
beyba
|
ja polaris dobro vidiš...princeska spi ko anglček....sam mami skrbi ne dajo spati, potem pa mal po internetu brska če bo kako rešitev našla...... NAmreč v petek je potekla porodniškazdejm mi pas lužba ne daspati...pa sej bo tut to se bo uredil.... Pikica objemčke in .....pa saj veš...brez besed sem.....če kaj rabiš pošlji na zs.... Vsem ostalim pozdravček...zdej grem pa pit pa cunje dat v sušilca....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 7:56:10
|
|
|
|
oktavija
|
Pikica36 zelo mi je žal in na žalost vem kako se počutiš, ker sem sama doživela teko situacijo oz. izgubo... Draga moja drži se in nikoli ne izgubi upanja, saj bo tudi zate posijalo sonce.... Beyba... a služba te sekira... nič ne skrbi sej bo vse dobro.... sam, da imamo službe v teh kriznih časih... Kako je naš mali cuker Ela? Lovro pa je pravi lepotec!!! Ledenka boš še kaj pokazala Maksa? Sonček85 kaj počne Aleksander? Kje pa sta Tilen in Marcel? No mal pogrešam naše nečake!!! No čakam na nove slikice!!!! Lep dan vam želim!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 8:53:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikica joj prov ne najdem besed k bi te vsaj mejčkeno potolažile lahko ti pa rečem da se lahko zmeraj zaneseš na nas Lovro kakšen cukrček si no jaz sm mislna da bom ponoč mogla it v porodnišnico k bolel me je tok da bi se najraj v zemljo ugreznila ampak dans je že bolj tko da lahk vsaj hodim normalno,zgleda da me bejba drži za besedo k sm rekla da bom presrečna če bo zdržala do 24 tedna
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 10:48:44
|
|
|
|
jazzz27
|
A katera vidi moj album..poroko mislim? Me nekaj heca....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 10:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi nč ne vidim
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 11:01:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 A katera vidi moj album..poroko mislim? Me nekaj heca.... Njep... se ne vidi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 11:06:19
|
|
|
|
jazzz27
|
kako pošljemo album svojim prijateljem...mater so to na RRju tako zakompliciral...prej mi je bilo 10000 bolj všeč....vse živo sem že probala.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 11:08:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika Se*, kdaj se ti je začelo to otrdevanje in pa bolečina? jaz mam tudi neka otrdevanja. matr sem jezna. Hm ... mislim da tam nekje po 20. tednu (ali prej ). Najprej je bil čist tak čuden feeling, zdaj pa že vem. Prijateljica je imela stalne problem s tem in preživela kakih 10 tednov v MB bolnišnici (imela je še odprt m. vrat) in so ji svetovali, da ko se to pojavi - se uležeš, umiriš in čim manj dotikaš bušija. Samo otrdevanje ni nujno slabo oz ne ogroža otročka, razen, če je m. vrat skrajšan oz odprt. Predlagajo pitje Magnesola (v glavnem - magnezija) in buscopana, spasmexa ... Bolečina, pa se mi je začela kak teden nazaj - taka nenadna ostra bolečina v predelu sr. kosti. Kar zareže. Baje je tudi to kao normal - širjenje in priprava na dodatno težo in porod. Baje. Bomo videli kaj bo jutri gospa G rekla. No, najverjetneje bom spet gototva v 10 minutah - od tega je vštetih 7 minut čakanja v tistem kloučnjeki... Drži se in počivaj koliko lahko
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 11:09:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 kako pošljemo album svojim prijateljem...mater so to na RRju tako zakompliciral...prej mi je bilo 10000 bolj všeč....vse živo sem že probala. Ko odprem Moja ringaraja - mi pa pokaže tvoje slikce, sicer čist mičkene. Jap, mene tudi jezi ta nova postavitev RR-ja. Ker ne funkcionira!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 11:12:50
|
|
|
|
pikovit
|
O jaz pa vidim slikce .Kolk sta bila lepa.Ti pa žariš kot sonček
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 11:23:36
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit O jaz pa vidim slikce .Kolk sta bila lepa.Ti pa žariš kot sonček Hvala, ko sem gledala fotke sem rekla da bi se prec šeenkrat poročila . Prosim, če poveš kako si jih pogledala, da bodo še druge lahko. Se*...mislim, da moraš na vsako kliknit za povečavo....saj ne vem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 12:14:23
|
|
|
|
miska73
|
Jazzzi sem šla še jst firbcat... Kolk si pa ti luštkana... direkt za na kako naslovnico nosečniške revije. Pa kako siješ... Ma, saj je ženin tudi fejst. Ampak ga ti tak zasenčič. Čestitke draga moja.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 12:37:39
|
|
|
|
miklarom
|
jazzz27 - full si lepa nevesta in nosečka tudi, pa ženin tud, prav lep par sta
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 12:40:28
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Jazzzi sem šla še jst firbcat... Kolk si pa ti luštkana... direkt za na kako naslovnico nosečniške revije. Pa kako siješ... Ma, saj je ženin tudi fejst. Ampak ga ti tak zasenčič. Čestitke draga moja. miska hvala Meni je pa ženin velik bolj všeč . Kako ste vi3?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 13:03:35
|
|
|
|
murkica
|
Pikica žal mi je. Resnično žal in sploh nimam besed, ki bi lahko vsaj malo omilile tvojo bolečino. Ni pravično, da se je to moralo zgoditi. Pošiljam ti goro objemčkov in upam, da te bo vsaj kakšen malo potolažil!!!! jazzzi jaz jih pa ne vidim :( Kaj moram narest? Vidim samo album od Grčije in še enega kjer je notri samo en medvedek. Drugače midva/midve sva super! Cel dan se že potepam po kavicah in nisem še nič pametnega naredila, tako da moram zdaj res prijeti za delo :( Mi je pa včeraj moj kupil knjigico Zapiski iz trebuščka in komaj čakam, da se jo lotim :) Bodite lepo in uživajte!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 13:12:13
|
|
|
|
jazzz27
|
in RR...kolk zakomplicirano...murkica povej če sedaj vidiš.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 13:20:20
|
|
|
|
Serendipity
|
Jazzi - wau! Pa siješ sto na uro. Oba! Kak sta bila lepa. In srečna. Prav sije vama iz učk posebna energija. Resnično wau! Vse dobro vam(a) želim!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 13:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
wiii zdej sm pa tud jaz lahk vidla slikce jazzi res prov luštna sta bila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 14:07:09
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Jazzzi sem šla še jst firbcat... Kolk si pa ti luštkana... direkt za na kako naslovnico nosečniške revije. Pa kako siješ... Ma, saj je ženin tudi fejst. Ampak ga ti tak zasenčič. Čestitke draga moja. miska hvala Meni je pa ženin velik bolj všeč . Kako ste vi3? Kar je res, je res... ti si zaenkrat ta glavna... ampak ne več dolgo... kolk boš šele pol sijala, ko boš mela štručko v naročju. Mi smo ti super. Redno mi sicer zmanjkuje časa. Sicer pa gre vse po planu.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 14:07:43
|
|
|
|
Anonimen
|
JAZIIIIIIII Fenomenalno zgledata Se* jaz mam tudi že otrdevanja in menda ni panike, dokler jih ne spremlja izcedek, bolečine v maternici, v križu ali kaj podpbnega in če dete brca je to menda dober znak. Ampak danes me pa špika nekaj... Upam da ni kaj hujšega... Sem ravnokar vzela Buscopan, pa bomo vidli kako bo... Ker pa sem v MS pa še vem ne kam it, če bom kaka panika slučajno Pikica36 Žal mi je
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 15:50:49
|
|
|
|
murkica
|
jazzzi zdej sem pa vidla!!!! Krasni ste!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 17:04:09
|
|
|
|
Kliki
|
jezzzi tudi jast sem pagledala slikce in sta res luštna.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 17:22:24
|
|
|
|
ledenka
|
pikica ne obupat! žal mi je... jazzzi ful lepe slikce!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 19:39:26
|
|
|
|
pikica36
|
oj babuške. jaz sem nazaj iz MB. skoraj dobila živčni zlom od čaaaaaaaaaaaaaakanja no in da vam opišem situacijo: grem na uz , dr. gleda , gleda obrača in nič ne reče. gleda slikco, ki jo je dal moj G s sabo , pa spet ekran pa pravi da mu nič jasno. na sliki od mojega g. piše: GV brez rum mehurčka, brez kontur ploda. Ta G pa pravi.: Gv vidna RM tudi, plodek 4 mm tudi, samo utripa ne.potem sem mu mogla točno vse povedat(glede da podatkov od prejšnjih uz ni imel)kdaj in kaj je bilo na prejšnjih uz.in je pač rekel, da je sicer zelo zelo malo upanja da se utrip pojavi, ampak da bi on vseeno raje počakal do ponedeljka, da bova oba sigurna da čisti neuspelo nosečnost.no, in tako čakam na ponedeljek pa saj sploh ne morem verjet, da moj G ni videl nič, ta je pa videl isto kot moj G pred 14 dnevi. pa saj se mi zdi da se sploh ne moreš več naj kaj zanesti seveda v primeru krvavitve takoj v bolnico. punce hvala da ste z mano
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 19:50:18
|
|
|
|
~Biba~
|
uh pikica... ta vikend pa bo neznansko dolg, drži se punca!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?