|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
15.10.2009 18:19:40   
sonček33
Špelka, čestitamo! Naj bo Oskar tvoje sonce sreče. Vse dobro vam želim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
15.10.2009 18:20:39   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Špelka, čestitamo! Naj bo Oskar tvoje sonce sreče. Vse dobro vam želim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz tuud jz tuuud user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
15.10.2009 18:22:33   
Anonimen
špelca čestitke tudi tukiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
15.10.2009 18:43:37   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Danes popoldne malo čez pet,
prišel je mali Oskar na svet.
Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,
teta se danes nažrla ga bo!

Bravo Špelka

Jupiiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitam Špelka draga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in seveda čestitke očiju in najboljši tetki na svetu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
15.10.2009 18:48:54   
Fargesia
še tukaj...iskrene ČESTITKEEEE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
15.10.2009 18:51:28   
oktavija

Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,

Bravo Špelka

jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke mamici in atiju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko cartanja z malim Oskarjem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
15.10.2009 19:11:41   
Anonimen
ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO CARTANJA ŠPELKA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
15.10.2009 19:17:33   
Nončika

Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,

Bravo Špelka

bravo špelka!!! ti si že opravila!!! super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, jaz sem ti pa skoraj malo fauš. zakaj? ker si že opravila, mene pa še to čaka.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
15.10.2009 19:24:54   
ledenka
kolk sem jaz veselaaaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image špelči, čestitaaaaam!!! lepo se cartajte in uživajte!

benika, na zdravje!

user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 15.10.2009 19:25:38 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
15.10.2009 19:38:41   
Serendipity
ČESTITKE špelkica!
Pa še tetki beniki posebej posebene čestitke!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
15.10.2009 19:50:13   
Serendipity
Larilu - uh... user posted image   To pa je bila grenka izkušnja. Pri nas je AngelCare že tudi piskal (HB za to stvarco, jo priporočam). Sem jo dvignila k sebi in sploh ni takoj reagirala. Tak da točno vem kaj ti je hodilo po glavi. *hugs*

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.10.2009 19:55:18   
benika
Evo, dolžna sem vam še mere vašega nečakca...2880g in 51 cm.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.10.2009 20:13:27   
sonček85
špelči marelči še tukaj iskrene čestitke, lepo se cartajte in čim več lepih skupnih trenutkov

Hvala za smsuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.10.2009 20:14:15   
sonček85
benika:ti kar ,imaš  za kaj piti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
15.10.2009 20:14:17   
murkica
Špelka čestitke!!!! Joj kako sem vesela. Želim vam veliko zdravja in uživajte v cartanju!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika- Tudi tebi čestitke tetka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
16.10.2009 9:20:34   
Anonimen
jutro!
spal nismo nič k kr ni mogla zaspat a zaspana pa tok ,da je imela tok zabuhle učke,tko da jaz sm ob 5 šele zaspala neki malga k pol sm mogla pa tamavčija zrihtat za v vrtec.
ob 12 morm dohtarco poklicat da vidim a nas bo poslala  v bolnico k nevrologu potem bomo pa videl kaj pa kako naprej.tko da me že zdej skrbi in me je kr groza k sam pomislim da bo mogla bit pikica v bolniciuser posted image

zdele morm pa še narisat par sttvari k me je včeri kolegica klicala da ji je šefica naročila,da naj narišem par stvari in da bo skor 100% pol neki izbrala in dala tiskat pol se bomo pa zmenil glede dinarčkov in odkup pravic,tko da se bom vsaj s tem probala mal zamotituser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
16.10.2009 12:27:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

spps - oj, pupa, kako si kaj, tebe bi tud rada enkrat spoznala, sej nisma daleč narazen. Sej ne pretitavam s hujšanjem, sam ne morem si pomagat, če mi nič ne pašeuser posted image , vem da bom rabla energijo za naprej, sam še vseeno morem neki kilc dol spravit, k nisem pri ta suhih, in tud boljš se počutim. kako kaj tvoji škrateki, že veliki a ne
user posted image sem zdaj po novem kar pogosto v celju, sam ura je takšna,da je problem.

Marcel je malo pod 10kg-upam,da čimprej shodi, da mi ne bo križ odpovedaluser posted image user posted image
kako si pa kaj ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
16.10.2009 12:27:52   
spps

Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,

Bravo Špelka

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsej družiniciuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
16.10.2009 13:22:06   
Anonimen
No takole midve s Klari morva it v bolnico,kolk časa bova not ne vem je pa dohtarca rekla da tud njo tole skrbi tko da al bo pokazal da ima motnjo dihanja ali ne vem kaj še,v glavnem drek od dreka aja pa tista blazina ni nujno da bi mi kej pomagala k lahk da ne bi mela sreče da bi jo spet dihanju pripravila,jokam k dež zgleda da je vse prišlo za mano
nč lepo se mejte punce

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
16.10.2009 13:34:35   
Nončika
larilu, držim pesti in mislin na vaju. user posted image user posted image user posted image  

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
16.10.2009 13:48:10   
gigi1
Ojoj Larilu user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se in čimprej pridita domov.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
16.10.2009 14:23:36   
Argojuhica
Oooo, vidim, da imamo novega člana Oskarja.

Špelka, čestitke. Pridna.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
16.10.2009 14:27:31   
Argojuhica
Laliru, želim ti vse dobro. Srečno. Lp

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
16.10.2009 14:28:52   
Erin
larilu - vse bo dobro, mora bit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
16.10.2009 14:39:53   
miklarom
larilu - želim vama vse dobro in čimprej se vrnita domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......