Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.10.2009 19:57:15
|
|
|
|
benika
|
Sporočam vam, da je Špelka ostala v P. Jutri dobi svečko za mehčanje, potem pa..................sporočim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.10.2009 20:00:00
|
|
|
|
Fargesia
|
uuuuuu, benika, super!!!!!!! a je v LJ al v vašem koncu? Špelka, drži seeeeeee!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.10.2009 20:29:10
|
|
|
|
benika
|
Fargi, v LJ je.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.10.2009 21:09:01
|
|
|
|
Kliki
|
super za Špelo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.10.2009 21:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Sporočam vam, da je Špelka ostala v P. Jutri dobi svečko za mehčanje, potem pa..................sporočim JEEEEEEEEEEE ŠPELČI UPAM DA NE BO TKO DOLGO TRAJALO KOT PRI MENI MIŠKA!!! Sploh ne neham mislit nate.... SUPER VESELA SEM DA DOBIŠ SONČKA K SEBI Poročaj kaj ko boš pri času in volji...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.10.2009 21:17:52
|
|
|
|
Anonimen
|
aja... včeraj smo imeli posvetovalnico... veliki smo 56cm in težki 4820 Se mi je kar milo storilo po tistih g iz P
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 6:39:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Sporočam vam, da je Špelka ostala v P. Jutri dobi svečko za mehčanje, potem pa..................sporočim držimo pesti pa povej ji prosim, da mislimo nanjo!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 8:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! Špelči upam da se že cartaš včeri sm imela noro,mi je princeska v spanju nehala dihat in hvala bogu da sem bila zraven in da sem videla da je vsa vijolična in da ne more dihat,matr sm jo takoj začela obračat,pa med lopaticam udarjat tko da je mal bruhek nardila s slino in je pol končno zadihala,pol je pa tista panika za mano prišla in sem se tresla k šiba,sej pol ne vem a sm jaz mojga poklicala al je on mene v glavnem sem hotela da pride čimprej domov k ga rabm sam mu nisem povedala kaj je bilo k sm bila čist adijo,in kaj je on rekel da gre na pijačko še potem pa takoj pride prišel je 1 uro in pol kasnej anyway važn da je moja pikica ok zdele mi pančka,tko da jo vsake 3 minute hodim gledat kako ste pa kej ve?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 8:30:57
|
|
|
|
miklarom
|
jutro, postrežite si! larilu - ojoj, boga tvoja pikica, me je kar pri srčku stisnalo ko sem to prebrala, samo da je zdej vse vredu, ti jo pa kar opazuj, poljubčke mali princeski in ostale kako ste mi? jaz sem malo boljše, zobek več ne buba , mi je včeri dla plombico noter,tak da je zaenkrat o.k. Danes popoldan pa grem po napotnico v Trbovlje za v MB , k mi je prejšnja potekla, pol pa 23.10. V MB šibam pa da vidimo, kdaj mi bojo dali zeleno luč za naprej sem pa v manj kot enem mesecu shujšala 14kg od samoh živcev, pa saj jih še morem spravt dol, jih še imam malo preveč aja pa včeraj sem spoznala Blanči in Goldy, in so super punce sem prav vesela da smo malo pokramljale, pa Reby je tud bla zraven , želim si vas vse spoznati, k mi je tak fajn v tako prijetni družbi kot ste ve forumke
< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.10.2009 8:33:04 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 8:33:56
|
|
|
|
miklarom
|
Špelka - a je že kaj, a že imaš bebiko v naročju
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 8:52:47
|
|
|
|
Anonimen
|
miklaromček če te zobk boli pa tud vem kako je,važn da te zdej ne več,pa 14 kil madonca sej te kmal nikjer več ne bo,sicer pa ti ne bom jaz govorila k itak vem k živci nardijo svoje jaz mam za drug let resno namen da nardim izpit za avto tko da upam da mi bo to uspel uresničit in potem bom pa res lahk prišla kamor koli se bomo zmenile
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 9:01:29
|
|
|
|
miklarom
|
larilu - jih imam še kar nekaj kil preveč tak da me še ne bo zmankalo , super da bošpla delat izpit, pol se boš pa kaj oglasla k meni a ne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 9:20:49
|
|
|
|
Anonimen
|
miklaromček glede kilc ti ne vrjamem,glede tega da bom prišla pa do tebe pa rade volje samo če bom našla pot do tebe,no sej itak pa obstaja garmin sam če mi ne bi šlo na jetra k una skoz gobca zraven evo ena rožica za moje dame pa mal čokolade za boljši dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 9:24:37
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu miklaromček glede kilc ti ne vrjamem,glede tega da bom prišla pa do tebe pa rade volje samo če bom našla pot do tebe,no sej itak pa obstaja garmin sam če mi ne bi šlo na jetra k una skoz gobca zraven evo ena rožica za moje dame pa mal čokolade za boljši dan ti mi kar verjemi glede mojih kilc , nisem glih pri ta suhih ja sej ta garmin je pa men tud šel na živce, k una baba skos gobec suče, pa še zmede jo in te pripelje narobe , bom jaz tvoj garmin in me boš hitro našla verjemi pa še manj bom gobec sukala k una baba tegale, bi pa jaz k'r polizala celega
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 9:28:51
|
|
|
|
murkica
|
Špelči držim pesti in diham s tabo!!!! Benika javi novičke!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 9:40:49
|
|
|
|
KAHLO
|
Haloooooooo!!! Murkicaaaaaaa......... ne moram verjet da si že tako daleč včasih malo poškilim sem da vidim kako so kaj moje stare soborke.....in me prav veseli da že celo leto vsak mesec kakšna svojo štručko dobi!!!! no upam da ti teh par dni čim prej mine in držim pesti da bo vse die best Jazzika......zdaj pa je tvoj sine verjetno že tako velik .......da bi lahko prišla kaj na vič na obisk k ROnji še une najine žemlje mava za spečt Ledenka.....tvoj klic za srečanje pa tud še čakam spps, sonček, erin, Spelka in ostale......resnično vas je fino prebirat....ma se zmeraj spomnim na naše borbe okrog decembra pred dvema letoma in inšalacij v ljubljani..............prav luštno je blo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 9:46:09
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Špelka držim pestke, da bo hitro in neboleče Larilu o bošček mali in ti. Si kar mislim kako si se prestrašila Lupčke in lep dan vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 10:21:59
|
|
|
|
spps
|
kahlo, kjse se skrivaŠ? Kako si kaj? Špelka :Go Girl Murki : tud tvoj dan kmalu pride, že odštevaš? žiži: kakko si pa kaj ti? živa: Lepo napredujete miklarom: Ne pretiravat s jhujšanjem, verjamem,da so zdaj težave naredile svoje,vendar mej v mislih v to,da boš potrebovala veliko energije za nove boje larilu ,damo,da je vse ok
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 10:22:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem ravno prebrala, da bo imela miška danes oba fantka pri sebi in da grejo konec tedna domov kolk sem jaz veseeeela tega supeeeer
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 11:16:08
|
|
|
|
miklarom
|
spps - oj, pupa, kako si kaj, tebe bi tud rada enkrat spoznala, sej nisma daleč narazen. Sej ne pretitavam s hujšanjem, sam ne morem si pomagat, če mi nič ne paše , vem da bom rabla energijo za naprej, sam še vseeno morem neki kilc dol spravit, k nisem pri ta suhih, in tud boljš se počutim. kako kaj tvoji škrateki, že veliki a ne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 11:29:29
|
|
|
|
murkica
|
Kahlo- nate se pa res velikokrat spomnim in na tvojo Ronjo. Kako ste kaj? Na slikci je mala prava lepotička in kako je že velika!!!! Ja pri nas odštevamo zadnje dneve in komaj čakamo, da se nam mala pridruži. spps- tebe pa je tudi lepo brati. Privošči nam kakšno novo slikico, da vidimo kako rastete. Jaz pa grem malo posesat, ker je že poštemo potrebno. Bodite lepo in uživajte!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 12:46:19
|
|
|
|
Erin
|
Špelka - larilu - samo da je vse ok Me je kar stisnilo ko sem prebrala... Mi imamo doma za v posteljico Angel care in HB sem zaradi njega veliko bolj mirno spala, saj bi se v primeru da bi Tilen nehal dihat (bog ne daj), oglasil alarm.. mal dražji je ampak je vredno..... KAHLO - ja HEWOW tudi tebi! murki, gigi, nončika - pa še ostalim, itak jih vse rabmo, za takšne ali drugačne stvari
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 12:53:54
|
|
|
|
sonček85
|
murkica:evo obljubljeno slikco našega korenjaka slikano v ponedeljek Se.KAKO JE mala luštkna,prava lepotička špelka.:držimo pesti in dihamoooooooooooooooooooo živa super za prvo posvetovalnico in mere larilu:joj mala pikica,samo da je zdaj vse ok mikla:super za kg,pa naj ti dajo kmalu zeleno lučko.Nič te ni ko si rekla da prideš .Jaz bi pa nimam avtočka KAHLO:lej jo lepotičko,kako je otroček,vidim slikco je tko cartkana vsem lepe pozdravččke,mi se že na veliko puzamo ,smo že prišli skozi polovico dnevne včeraj dobili tretjo pikico
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.10.2009 14:30:58
|
|
|
|
KAHLO
|
Hallooooo!!! Mah.....ni več tlko cajta na tem rr-u.....tam pr septebrkah še kaj napišem, prečekiram kako so, ste punce iz tistih časov....in že šibam naprej!!!! Ja moja madam je res med tavečjimi, pr enem letu je velika že 81 cm težka pa 11 kg najbl natrenirano mišico ma jezično....ostalo pa šepa......zdaj se je komaj začela plazit, do zdaj je samo ritkala....vstajat še nima namena....tako da vsak teden hodimo na terapije in se borimo s birokrati da nam podaljšajo porodniško, ker nam gre skoraj ves dopust za terapije....dolga zgodba!!!!!!! Drgače pa uživamoooooooooooo in to na veliko............mah....tota najna babnca sploh neve kako sva srečna da je z nama in da se lahko z njo igrava, stiskama.......vse no.....meni se zdi da je že preveč kičasto Ampak se pa res večkrat spomnim na vas....!!!! Murkica meni zmeraj kr srce zavriska k preberem kak dober post od vas!!!! spps....jaz bi tud vidla slikico od tvojega sončka A luna73 se kaj oglasi?!?!? nje pa skorajda nikjer ne več ne zasledim???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......