|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
18.10.2009 11:03:43   
Kliki
larilu me je kar streslo ko sem prebrala kaj se ti je zgodilo. O bolnicah pa rajši ne bom zgublala besed.
Upam da ste že bolje in da se je mamica uspela vsaj malo naspati.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še malo pikapolonic za srečo in da bo vse OK.

Špelka kako sta lepa z Oskarjem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
18.10.2009 20:30:10   
beyba
larilu   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kaj naj rečem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tut mi mamo AS ni mi žal tako da tut tuki ne bom zgubljala besed. Če ne drugega bolj mirno spiš, ker veš da te bo zbudil če bo kaj. Upam da bo od zdej naprej vse ok in te tvoja pikica ne bo več strašila takole z dihanjem.

Špelčika naša pe tuki povem da sta z oskarjem super. Res zavidljivo zgledaš po porodu.Čestitke še enkrat mami in atiju.

Benkica tebi pa objemčka za najboljšo teto na svetu! pa vrjetno tut najbolj ponosno!

Se*  kolk je tvoja zara luštkana-cel sonček je . Ti pa tut kar cvetiš zraven nje a neuser posted image user posted image user posted image

živček naš kako žiga?

Sonček 33   kaml bo prva svečka a ne....kako kaj napredujete pri vas....zobki, hoja, striženje.....user posted image

ledenka naj še tukaj pohvalim vašega princa, kolk raste mali!

Teja a ste se že pozdravli do konca mi še kar ne....je mela mala spet vročino včeraj. A mali že kaj govori...pri nas sam laufa pa čez ovire skače, govor jo še ne zanima, sam ji gre pa že počas na živce če kaj ne razumemo tko da se bo počas pomoje mogla odločit se naučit ornk govorit.

oktavia  mala je čista punčica, kolk si zaljubljena vanjo, je nakaj posebnega a ne?

aquica naša kako kaže za naprej?

pujsek kje trosiš srečo? kakšno je stanje kaj pri vas?

Gigi  vsake tolk časa te kje najdem, sam tut zate ne vem kaj dogaja?

murkica že kaj dogaja?

Podganca saj vem da pri svojih dveh fantih fantičih nimaš kaj dost časa, sam če katera ve kako so, če so že doma kako napredujejo je vsak a vest dobrodošla....

...

Ekola mamo sireno tuki zraven mene pa v naročje plezamo morm nehat za dons....

Vsem ostalim veliko objemčkov, pa pozdravčkov pa sorry ker vas nisem uspela omenit vsako posebej sej bom naslednjič.

lp

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
18.10.2009 20:34:48   
sonček33
Larilu, kako ste?

beyba, kako dolge te ni bilo naokoli... ne ne, jaz še ne odštevam časa in prodniškeuser posted image , do prve svečke imamo pa še 3,5 mesece...Lovro je močan fantek. Ob vsaki možni (in tudi nemogoči) opori vstane in pleše in hodi sem in tja. Tako da mami ne počiva sploh ničuser posted image  Zdaj se je navadil, da se kar spusti...briga ga...pol pa če mu rata, pade na rito, če ne pač kamor padeuser posted image  ammic pa kar dih jemlje, čeprav mam tudi jaz na vseh trenirkah zlizana kolenauser posted image
Strigli se še nismo...lasje pa zdej res poganjajo.

Kako naša mala mis?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
19.10.2009 8:21:29   
Anonimen
jutro!

Sonček mi smo vredu,včasih pikica tko bolj naglas sapo zajame drugače pa poleg krčev smo kr vrediuser posted image

mala mi zdele pančka,tamavči je šel že v vrtec,mene pa zdej čaka poln kup igrač in pa kup cunj za zlikatuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
19.10.2009 9:29:21   
miklarom
jutro!user posted image

Larili -
sem vesela da je s pupiko vse vredu.

sonček 33 -
ku,ku, danes pa tako lepo siješ, sam mal toplote še daj je zeloooooo mrzlouser posted image

beyba -
lepo da si nazaj, sem te že pogrešalauser posted image

vsem ostalim pa lep sončen dan

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
19.10.2009 9:40:52   
gigi1
Jutrčka

Larilu to je pa res štala tale naše zdravsvouser posted image .
HB da je princeska dobro. Pošiljam vama tople misli user posted image

Spps, Beyba hvala na vprašanju. Dobro sem. Še malo pa grem v postopek. Takrat pa res rabim vajine misli in pestke user posted image . Lupčke obema in vsem vajinim sončkom.

Špelka in Oskar kako sta srčkana user posted image

Nončika, Murki kaj se dogaja?

Lepo je videti stare borke spet na kupu user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem in lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
19.10.2009 9:47:39   
NATAŠA35
špela čestitke in želim ti veliko cartanja z oskarjemuser posted image user posted image user posted image

larilu brez besed sem user posted image user posted image user posted image

samo da vam se malo javim, nas je zajel val virozuser posted image , tako da mi po vrsti lepo zbolevajo vsi, razen mene...v petek smo imeli NS (1,7) in je vse okuser posted image user posted image user posted image , tako da smo že v 14t

uživajte

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
19.10.2009 10:38:55   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Špelka je dala dovoljenje da objavim ekskluzivno slikco nje in njenega Oskarja...  A nista lepaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

jej jejžaštana...cukerčka. Me je kar malo vrglo v preteklost. Lupčka Oskarju in mamiki!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
19.10.2009 10:56:03   
Nončika
vidim, da ste kar ok. lepo!

pri nas nič novega. čakamo, čakamo. prejšnji teden sem mela znake, zdaj pa kao je vse poniknilo. detece veselo brše, ma kar žurko.

seki, jeeee. točno tako. či se ti voziš z tvoje vejsi na Kebele te se rejsan dosta voziš mimo mene. ti na ZS napišen podrobnosti, ka boš znala kama moreš iti torit.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
19.10.2009 21:02:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jutrčka

Larilu to je pa res štala tale naše zdravsvouser posted image .
HB da je princeska dobro. Pošiljam vama tople misli user posted image

Spps, Beyba hvala na vprašanju. Dobro sem. Še malo pa grem v postopek. Takrat pa res rabim vajine misli in pestke user posted image . Lupčke obema in vsem vajinim sončkom.

Špelka in Oskar kako sta srčkana user posted image

Nončika, Murki kaj se dogaja?

Lepo je videti stare borke spet na kupu user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem in lep dan
žiži, že držimouser posted image user posted image a že iammš datum kdaj štartaŠ?
špelka in oskar sta res cartuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
20.10.2009 8:19:12   
Serendipity
spps - hehe - super slikica!
gigi - že stiskam, stiskam!
babežabe - v sredo pa stiskamo pestke za našo fargi!
špelka - še tu moram povedat, da sta res fajn superca čudovita! Upam, da uživaš!
benika - kak je tetkica?
kliki - si ok?
jazzzi - pa ti?
NATAŠA - me veseli, da napredujete! user posted image
muuurkiii - še malo, malo!
nonči - poslala ZS (me fčeraj ta ZS stvar nej bougala)
beyba - pridna si bila. Pa tvoja pupa je takšna lepotička da dol padeš! Uh, ob naši mali pupi se pa kar topim... srček je. Z dneva v dan je nekaj novega.
larilu - upam, da bo tako naprej. Zdaj že kaj bolj spite?
sonček33 - tale tvoj fantič je pa že reden pustolovec!

Vsem ostalim mučo hugs! Grem k Zarji, se je končno zbudila...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
20.10.2009 9:47:43   
gigi1
Dan pupike

Lav ju user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
20.10.2009 9:51:38   
Fargesia
hej punce! kako ste?user posted image user posted image user posted image

ob pogledu na špelko in njenega oskarja pa vedno jokam...tok sem vesela!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
20.10.2009 14:33:26   
sonček85
žiži:držimo pesti
mikla :če še ne veš Suzi je rodila malo princesko dunjo, najina bivša sodelavkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hejla beyba

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
20.10.2009 16:44:49   
miklarom
sonček85 - hvala za info, sem vesela zanjouser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
20.10.2009 16:54:57   
benika
Evo punčke moje, da vam mal cukr dvignem

user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
20.10.2009 17:52:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
20.10.2009 17:53:56   
gigi1

user posted image

Wiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
20.10.2009 18:03:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

spps - hehe - super slikica!
gigi - že stiskam, stiskam!
babežabe - v sredo pa stiskamo pestke za našo fargi!
špelka - še tu moram povedat, da sta res fajn superca čudovita! Upam, da uživaš!
benika - kak je tetkica?
kliki - si ok?
jazzzi - pa ti?
NATAŠA - me veseli, da napredujete! user posted image
muuurkiii - še malo, malo!
nonči - poslala ZS (me fčeraj ta ZS stvar nej bougala)
beyba - pridna si bila. Pa tvoja pupa je takšna lepotička da dol padeš! Uh, ob naši mali pupi se pa kar topim... srček je. Z dneva v dan je nekaj novega.
larilu - upam, da bo tako naprej. Zdaj že kaj bolj spite?
sonček33 - tale tvoj fantič je pa že reden pustolovec!

Vsem ostalim mučo hugs! Grem k Zarji, se je končno zbudila...
a je kr vredu avatar,a ne?user posted image  osla sem se naveličala.
fargi že držim pestiiiii, pa zate žiži prav tako.
kje je pa kaj aqua?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2869
20.10.2009 19:57:13   
Serendipity

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Cuker dvignjen na maksimum! Kak je naš nečakec cajtan! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
20.10.2009 20:07:19   
murkica
Živijo...

No da se na hitro malo oglasim, da ne boste mislile, da sem šla že rodit user posted image . Pri nas se še nič ne dogaja in tudi ni videti, da se bo kaj kmalu začelo. Vse počiva, nobenih lažnih popadkov, nobenega tiščanja, samo trebuh je precej nizko :)
Tako, da me bo verjetno kar naenkrat stisnilo in bomo leteli v porodnišnico. Definitivno pa javim, če se bo kaj dogajalo :)))

Vidim, da ste vse ok, razen zgodba od Larilu me je popolnoma pretresla. Te naši zdravniki znajo bit resnično idioti. Upam, da te mala ne bo nikoli več tako prestrašila in da ne bo potreben ponoven obisk zdravnika.

No jaz imam končno vse prirpavljeno za porodnišnico, tudi za malo je že vse naštimano, da ne bo potem moj čist zmeden iskal stvari, ko bo to potrebno. kupila sem si tudi dve plastenki vode, da ne bo moj dehidriral zraven, ker jaz sama naj nebi smela veliko pitit, tako, da se bom pa potem nalila s tekočino, ko bo vsega konec. Sem si pa za rezervo kupila tudi ene albert kekse, ker nas je v materinski šoli opozorila, da je fino, če ima človek nekaj s sabo, če bi rodila ravno tako, da bo že konec večerje in da ne crkneš od lakote do naslednjega dne. Tako, da je tudi za to poskrbljeno :))

Jutri imam znova pregled in bodo povedali kako je kaj, ampak mislim, da ne bodo povedali nič novega in nas bodo znova poslali domov in naročili čez en teden. Jaz se ves čas hecam, da bom rodila nekje 24., potem pa bomo videli kako bo.

Imam pa za vse mamice eno vprašanje, kako je z dudkami v porodnišnici? Ali jo je potrebno prinesti s seboj, ali imajo oni kakšno tam? In če jo je potrebno prinesti s seboj, jo je verjetno potrebno prej prekuhati, ali lahko to oni naredijo tam? No sicer sama se mislim malo izogniti dudkam, če bo šlo, ker ni ravno najbolje za zobovje, ampak za tolažbo pa tudi nekaj potrebujemo kajne?

No bodite lepo, jaz pa se grem malo vršt pred TV, potem pa grem v posteljo.

Lupčka vsem.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 2871
20.10.2009 20:08:57   
sonček33
Murkica zdej zdej pride tovoj čas. Komaj čakam novičk in dihanja. Dudo pa le vzemi s seboj in seveda ja, prekuhaj jo prej. letim Lovra uspavat...pridem nazaj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
20.10.2009 22:48:25   
ledenka
nonči in murki, a bomo kaj dihale?

pa špelči in Oskar sta doma user posted image Oskar je res user posted image user posted image user posted image

KAHLO, te moram poklicat za sprehod user posted image sam urnik mamo zadnje čase zmešan. upam, da rata podaljšanje porodniške user posted image user posted image user posted image

gigi user posted image boj se bliža user posted image user posted image user posted image

borkice moje, luv ya all!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
21.10.2009 7:20:54   
ledenka
user posted image

dobro jutro!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
21.10.2009 7:21:32   
spps
morgen,ajsi user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......