|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
14.10.2009 19:57:15   
benika
Sporočam vam, da je Špelka ostala v P. Jutri dobi svečko za mehčanje, potem pa..................sporočimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
14.10.2009 20:00:00   
Fargesia
uuuuuu, benika, super!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a je v LJ al v vašem koncu?

Špelka, drži seeeeeee!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
14.10.2009 20:29:10   
benika
Fargi, v LJ je.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
14.10.2009 21:09:01   
Kliki
super za Špelo.user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
14.10.2009 21:16:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Sporočam vam, da je Špelka ostala v P. Jutri dobi svečko za mehčanje, potem pa..................sporočimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠPELČI UPAM DA NE BO TKO DOLGO TRAJALO KOT PRI MENI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MIŠKA!!! Sploh ne neham mislit nate....  SUPER VESELA SEM DA DOBIŠ SONČKA K SEBI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Poročaj kaj ko boš pri času in volji...

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
14.10.2009 21:17:52   
Anonimen
aja... včeraj smo imeli posvetovalnico... veliki smo 56cm in težki 4820 user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi je kar milo storilo po tistih g iz P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2781
15.10.2009 6:39:16   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: benika

držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa povej ji prosim, da mislimo nanjo!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
15.10.2009 8:15:06   
Anonimen
jutro!
Špelči upam da se že cartašuser posted image

včeri sm imela noro,mi je princeska v spanju nehala dihat in hvala bogu da sem bila zraven in da sem videla da je vsa vijolična in da ne more dihat,matr sm jo takoj začela obračat,pa med lopaticam udarjat tko da je mal bruhek nardila s slino in je pol končno zadihala,pol je pa tista panika za mano prišla in sem se tresla k šiba,sej pol ne vem a sm jaz mojga poklicala al je on mene v glavnem sem hotela da pride čimprej domov k ga rabm sam mu nisem povedala kaj je bilo k sm bila čist adijo,in kaj je on rekel da gre na pijačko še potem pa takoj prideuser posted image prišel je 1 uro in pol kasnejuser posted image anyway važn da je moja pikica okuser posted image

zdele mi pančka,tko da jo vsake 3 minute hodim gledat

kako ste pa kej ve?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
15.10.2009 8:30:57   
miklarom
user posted image

jutro, postrežite si!

larilu - ojoj, boga tvoja pikica, me je kar pri srčku stisnalo ko sem to prebrala, samo da je zdej vse vredu, ti jo pa kar opazuj, poljubčke mali princeski

in ostale kako ste mi? jaz sem malo boljše, zobek več ne bubauser posted image , mi je včeri dla plombico noter,tak da je zaenkrat o.k. Danes popoldan pa grem po napotnico v Trbovlje za v MB , k mi je prejšnja potekla, pol pa 23.10. V MB šibamuser posted image pa da vidimo, kdaj mi bojo dali zeleno luč za naprejuser posted image

sem pa v manj kot enem mesecu shujšala 14kg od samoh živcev, pa saj jih še morem spravt dol, jih še imam malo prevečuser posted image

aja pa včeraj sem spoznala Blanči in Goldy, in so super punce sem prav vesela da smo malo pokramljale, pa Reby je tud bla zravenuser posted image , želim si vas vse spoznati, k mi je tak fajn v tako prijetni družbi kot ste ve forumkeuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.10.2009 8:33:04 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
15.10.2009 8:33:56   
miklarom
Špelka - a je že kaj, a že imaš bebiko v naročjuuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
15.10.2009 8:52:47   
Anonimen
miklaromček če te zobk boli pa tud vem kako je,važn da te zdej ne več,pa 14 kil madonca sej te kmal nikjer več ne bo,sicer pa ti ne bom jaz govorila k itak vem k živci nardijo svojeuser posted image user posted image user posted image

jaz mam za drug let resno namen da nardim izpit za avto tko da upam da mi bo to uspel uresničituser posted image in potem bom pa res lahk prišla kamor koli se bomo zmenileuser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
15.10.2009 9:01:29   
miklarom
larilu - jih imam še kar nekaj kil preveč tak da me še ne bo zmankalouser posted image , super da bošpla delat izpit, pol se boš pa kaj oglasla k meni a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
15.10.2009 9:20:49   
Anonimen
miklaromček glede kilc ti ne vrjamem,glede tega da bom prišla pa do tebe pa rade volje samo če bom našla pot do tebe,no sej itak pa obstaja garmin sam če mi ne bi šlo na jetra k una skoz gobca zravenuser posted image user posted image

evo ena rožica za moje dame
user posted image
pa mal čokolade za boljši dan
user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
15.10.2009 9:24:37   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

miklaromček glede kilc ti ne vrjamem,glede tega da bom prišla pa do tebe pa rade volje samo če bom našla pot do tebe,no sej itak pa obstaja garmin sam če mi ne bi šlo na jetra k una skoz gobca zravenuser posted image user posted image

evo ena rožica za moje dame
user posted image
pa mal čokolade za boljši dan
user posted image

ti mi kar verjemi glede mojih kilcuser posted image , nisem glih pri ta suhihuser posted image

ja sej ta garmin je pa men tud šel na živce, k una baba skos gobec suče, pa še zmede jo in te pripelje narobeuser posted image , bom jaz tvoj garmin in me boš hitro našla verjemi pa še manj bom gobec sukala k una babauser posted image user posted image user posted image

tegale, bi pa jaz k'r polizala celegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
15.10.2009 9:28:51   
murkica
Špelči držim pesti in diham s tabo!!!! Benika javi novičke!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
15.10.2009 9:40:49   
KAHLO
Haloooooooo!!!

Murkicaaaaaaa.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne moram verjet da si že tako dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image včasih malo poškilim sem da vidim kako so kaj moje stare soborke.....in me prav veseli da že celo leto vsak mesec kakšna svojo štručko dobi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image no upam da ti teh par dni čim prej mine in držim pesti da bo vse die bestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzika......zdaj pa je tvoj sine verjetno že tako velikuser posted image .......da bi lahko prišla kaj na vič na obisk k ROnjiuser posted image še une najine žemlje mava za spečtuser posted image

Ledenka.
....tvoj klic za srečanje pa tud še čakamuser posted image

spps, sonček, erin, Spelka user posted image user posted image in ostale......resnično vas je fino prebirat....ma se zmeraj spomnim na naše borbe okrog decembra pred dvema letoma in inšalacij v ljubljani..............prav luštno je blouser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
15.10.2009 9:46:09   
gigi1
Jutrčka

Špelka user posted image  user posted image  user posted image  držim pestke, da bo hitro in neboleče user posted image user posted image user posted image

Larilu o bošček mali in ti. Si kar mislim kako si se prestrašila user posted image user posted image user posted image

Lupčke in lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
15.10.2009 10:21:59   
spps
kahlo, kjse se skrivaŠ? Kako si kaj?user posted image
Špelka :Go Girluser posted image user posted image user posted image
Murki : tud tvoj dan kmalu pride, že odštevaš?
žiži: kakko si pa kaj ti?
živa: Lepo napredujeteuser posted image user posted image
miklarom: Ne pretiravat s jhujšanjem, verjamem,da so zdaj težave naredile svoje,vendar mej v mislih v to,da boš potrebovala veliko energije za nove bojeuser posted image
lariluuser posted image user posted image ,damo,da je vse ok

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
15.10.2009 10:22:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem ravno prebrala, da bo imela miška danes oba fantka pri sebi in da grejo konec tedna domov user posted image user posted image user posted image kolk sem jaz veseeeela tega user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image supeeeer

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
15.10.2009 11:16:08   
miklarom
spps - oj, pupa, kako si kaj, tebe bi tud rada enkrat spoznala, sej nisma daleč narazen. Sej ne pretitavam s hujšanjem, sam ne morem si pomagat, če mi nič ne pašeuser posted image , vem da bom rabla energijo za naprej, sam še vseeno morem neki kilc dol spravit, k nisem pri ta suhih, in tud boljš se počutim. kako kaj tvoji škrateki, že veliki a ne

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
15.10.2009 11:29:29   
murkica
Kahlo- nate se pa res velikokrat spomnim in na tvojo Ronjo. Kako ste kaj? Na slikci je mala prava lepotička in kako je že velika!!!! Ja pri nas odštevamo zadnje dneve in komaj čakamo, da se nam mala pridruži.

spps- tebe pa je tudi lepo brati. Privošči nam kakšno novo slikico, da vidimo kako rastete.

Jaz pa grem malo posesat, ker je že poštemo potrebno.

Bodite lepo in uživajte!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
15.10.2009 12:46:19   
Erin
Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
larilu - samo da je vse okuser posted image user posted image Me je kar stisnilo ko sem prebrala... Mi imamo doma za v posteljico Angel care in HB sem zaradi njega veliko bolj mirno spala, saj bi se v primeru da bi Tilen nehal dihat (bog ne daj), oglasil alarm.. mal dražji je ampak je vredno.....

KAHLO - ja HEWOW tudi tebi!user posted image

murki, gigi, nončika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še ostalim, itak jih vse rabmo, za takšne ali drugačne stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
15.10.2009 12:53:54   
sonček85
murkica:evo obljubljeno slikco našega korenjakauser posted image user posted image slikano v ponedeljek
Se.KAKO JE mala luštkna,prava lepotička

špelka.:držimo pesti in dihamoooooooooooooooooooouser posted image user posted image
živa super za prvo posvetovalnico in mereuser posted image
larilu:joj mala pikica,samo da je zdaj vse okuser posted image
mikla:super  za kg,pa naj ti dajo kmalu zeleno lučko.Nič te ni ko si rekla da pridešuser posted image .Jaz bi pa nimam avtočka
KAHLO:lej jo lepotičko,kako je otroček,vidim slikco je tko cartkana

vsem lepe pozdravččke,mi se že na veliko puzamo ,smo že prišli skozi polovico dnevneuser posted image včeraj dobili tretjo pikico user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
15.10.2009 14:30:58   
KAHLO
Hallooooo!!!

Mah.....ni več tlko cajta na tem rr-u.....tam pr septebrkah še kaj napišem, prečekiram kako so, ste punce iz tistih časov....in že šibam naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja moja madam je res med tavečjimi, pr enem letu je velika že 81 cm težka pa 11 kguser posted image user posted image user posted image najbl natrenirano mišico ma jezično....ostalo pa šepa......zdaj se je komaj začela plazit, do zdaj je samo ritkala....vstajat še nima namena....tako da vsak teden hodimo na terapije in se borimo s birokrati da nam podaljšajo porodniško, ker nam gre skoraj ves dopust za terapije....dolga zgodba!!!!!!!

Drgače pa uživamoooooooooooo in to na veliko............mah....tota najna babnca sploh neve kako sva srečna da je z nama in da se lahko z njo igrava, stiskama.......vse no.....meni se zdi da je že preveč kičastouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak se pa res večkrat spomnim na vas....!!!!

Murkica meni zmeraj kr srce zavriska k preberem kak dober post od vas!!!!user posted image user posted image user posted image

spps....jaz bi tud vidla slikico od tvojega sončka

A luna73 se kaj oglasi?!?!?  nje pa skorajda nikjer ne več ne zasledim???

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
15.10.2009 18:11:56   
benika
Danes popoldne malo čez pet,
prišel je mali Oskar na svet.
Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,
teta se danes nažrla ga bo!

Bravo Špelka

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......