|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
12.10.2009 15:18:46   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Seki, gnes me je celi den samo nekaj mantral križ, pa samo dele me mantra. ene 3x me je popoldnevi redno zgrabilo. meni se jako čini, ka se nekaj kuha.

gda iti torit? tou še ne ven.user posted image user posted image user posted image

jutri nameravam iti poriktat stvari v službo, nato še na CSD moram nesti novo pogodbo in pa vlogo za otroške.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, vej pa je te ne sijlin. Nice & easy. user posted image

Sem pa te teden že pa brez avtoja, ka mava enoga nekaj pokvarjenoga... Edijno, či do nas prijdeš? user posted image

Haha - obljubin ka nej z Murinoga mousta! Ka se že zaj podera.... user posted image

miška - naj bo prelepa prva noč s sončkoma v sobici!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
12.10.2009 18:49:07   
murkica
No pa še pozdravček od mene. Preberem vas redno vsak dan, samo kaj ko mi kar zmanjka časa, da bi kaj napisala. Danes sem dokončno pripravila vse za našega user posted image in sem prav vesela, da je vse tipi topi, da če bi me slučajno kaj prijelo, da ne bo moj dragi čist zmeden letal naokoli. Skoraj vse kar ptrebujem za v porodnišnico imam v bistvu pripravljeno, razen morda kakšne malenkosti, no ampak pripravljeno je na polici, samo še v torbo moram spravit user posted image . Z mojim pa se morava tut zmenit v čem bo šla naša žabica domov in potem smo ready to go. :)))))))))))))))

Vidim, da ste vse ok in da se celo naša Pikica in Aquica bolj redno javljata, kar me resnično veseli, saj vedno popestirata naše strani :D

Drugače pa da še na hitro pokomentiram :

Pikica- Ja dobra si, da se boš spravila, to pa je zame v bistvu edina stvar, ki se jo bojim. NIkakor se ne morem otresti misli, da bi bilo lahko kaj narobe s hrbtenico, ko jih včasih tako zalomi...user posted image Sem pa drugače takoj za vse adrenalinske fore, ampak tega me je pa malo strah. Sama se bom raje odpravila na skok s padalom, sicer n ažalost je potrebno skočiti v tanedemu, ampak tudi to bo ok. Malo, da požene kri po žilah. Sicer je res, da je ta plan sedaj malo pomaknjen v prihodnost, ampak za vse se bo našel čas...

Benika- ti si pa res ena lumpa :D Jst sem pa že na polno preskočila stran, da vidim če je kje kaj novic, še preden sem uspela prebrati tvoj post do konca user posted image user posted image Dobro si nas nateg*ila.

Špelči- Lahko bi padla kakšna stvanica zate... Zdaj je pa že skrajni čas :)
Jaz pravim, da bo mala prijokala 15.10. (četrtek), se mi zdi tak lep datum :DDD

Nončika- No saj midve pa imva piribližno enak datum, nikoli se ne ve, morda pa si bova nazadnje še delili sobo :)))

Kliki- Držim pesti, da tokrat zlobnice ne bo in da boš zagledala velik in debel plusek. Res je skrajni čas, da zopet dobimo kakšno novo nosečko, saj bomo vse stare kmalu rodile. Tako, da resnično upam, da si ti naša naslednja!!!!

Larilu- tatoo... Ja to je tudi moja strast. Sama imam enega, vendar naslednji definitvno pade po rojstvu naše malčice :) Si ga bova šla z mojim oba naredit in komaj čakam!!!!

Se*- Na FB-ju sem videla, da mala pridno raste. Tako je cort!!!! Privošči nam še tukaj kakšno slikicouser posted image user posted image

gigi- tudi tebi lep danuser posted image

jazzzi- Kako je mali? Kako si ti? Privošči nam kakšno slikico :D

Sonček33- Tudi Lovrota bi zopet tetke rade videle... Kako ste kaj?

Živček- jst sem tut za srečanje, samo če bo kmalu, ker kaj dolgo ne bom več v enem kosuuser posted image Pol bo pa neki časa kriza. No ampak drugače bom pa z vami v mislih in boste ve namesto mene pojedle eno tortico :DDD

Ajsika- Kako smo?

Sonček85- Slikce videla na FB!!! Vidim, da na polno rastete!!! Tudi zate velja enako, privošči nam še tukaj kakšno slikico!!!!

Erin, Beyba in ostale, ki vas nisem omenila (sorry ampak vas je resnično preveč in človeku potem uide) javite se kaj in malo poročajte kako ste kaj.

No pa sem za spremembo malo več napisala. user posted image user posted image Sej se mi zdi, da bo energija počasi popuščala in bo potem več časa, da se bom usedla za računalnik in kaj napisala.

Poljubčka ves in uživajte kljub mrzlemu vremenu.

Papa

P.S. Se opravičujem za vse napake, samo se mi ni dalo popravljati :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
12.10.2009 18:55:00   
Kliki
murkica z vsem veseljem bi postala nova srečka nosečka.user posted image

Danes sem šla s kolegico na prjačo in ima osem mesecov staro punčko pa je tak cukr da ne najdem besed da bi to opisala.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
12.10.2009 20:24:04   
sonček85
murkica:ja slikice so bolj na fb,bom prilepila kakšno jutri .Kateera pa si na fb ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
12.10.2009 20:32:58   
ledenka
jaz sem taaaaak lena user posted image pa še sama sva, moj je na službeni poti. če ve kera za kakega dobrega laverja, se priporočam user posted image

sicer pa...
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
12.10.2009 20:55:20   
ledenka
sem ravno prebrala, da bo imela miška danes oba fantka pri sebi in da grejo konec tedna domov user posted image user posted image user posted image kolk sem jaz veseeeela tega user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
13.10.2009 6:29:08   
ledenka
dobro jutro user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2757
13.10.2009 8:44:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem ravno prebrala, da bo imela miška danes oba fantka pri sebi in da grejo konec tedna domov user posted image user posted image user posted image kolk sem jaz veseeeela tega user posted image user posted image user posted image

o super novička za dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

drugače pa jutrouser posted image

user posted image
da se boste ja zbudileuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
13.10.2009 9:57:59   
gigi1
Dobro jutro

Mmmmm same dobrote danes tukaj user posted image  user posted image  user posted image

Murkica še malo. Me veseli, da imaš že vse pripravljeno user posted image
Mislim pa, da te bodo adrenalinske zadeve po porodu minile. No, saj boš sama potem napisala user posted image

Špelka a pol jutri spet začnemo dihat?

Nonči kako si ti?

Pridne bodite in uživajte v sončku toplo oblečene

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
13.10.2009 10:13:49   
spelka12
miška pa pride domooooov user posted image user posted image user posted image . Super miška. Končno se bo začelo ta pravo cartanje user posted image user posted image
žižetka nč še dihat jutr, je samo pregled.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
13.10.2009 10:30:20   
Nončika
seki, danes ne. je moj doma, končno se malo lahko skupaj poigramo. malo se morava mali posvetiti,ka pa če drugo dejte pride 1,2,3, ka nede problemov.

špelka, kako je bilo na pregledu?

murkica, ka bi sobo delile? mislim, da ne. edino telepatsko. ti v LJ, če se ne motim, jaz pa v MS.

gigi, še sem tu. 2v1.

miška, jupi. zdaj se pa začne ta pravo cartanje in pravo uživanje. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
13.10.2009 13:02:32   
Anonimen
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2762
13.10.2009 15:47:59   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image

nončika jutri imam. Jest upam, da me kr gor obdržijo, pa da se začne. Danes mi je že cel dan tolk slabo, da se samo premikam iz postelje do wc-ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
13.10.2009 20:09:26   
sonček85
ne vem če se spomnete tane ,a vam sporočam da je 10.10 postala mami.Nisem tukaj zasledila,zato pišem
čestikteeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
13.10.2009 20:09:28   
sonček85

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
14.10.2009 7:01:46   
spps
Jutro!

Kako ste? jaz imam spet malo manj časa za dežuranje pri računalniku, ker sem spet v šoliuser posted image user posted image user posted image

Katera bo naslednja mami? Špelka?

In drugače? ste vse vredu? Kaj novega?

LP VSEEEEEEEEEM

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
14.10.2009 7:09:54   
ledenka
Špelči, dobro opravi danes! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
14.10.2009 8:00:59   
Anonimen
jutro
user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2768
14.10.2009 8:57:48   
gigi1
Dobro jutro

Evo kavica in rogljiček user posted image

user posted image

Špelči mislim nate

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
14.10.2009 10:05:12   
Serendipity
špelči - fajn opravi! Mislim nate!
benika - ti pa poročaj o dogajanju user posted image

Se spet začne sezona navijanja! Jupi!

špelči, nonči, murki - Še malo, pa bodo vaše štručkice pri vas! user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče še kak fotosešn buškijev? Za nas, ki nam je ostala le viseča vreča? user posted image user posted image user posted image

vita & argetka - kje se pa vidve potepata?

gigi
- ku-ku! user posted image

Pa še naša pupa:
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
14.10.2009 10:07:05   
aqua77
Dober dan čvekice....  user posted image

user posted image

mal vode.... user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 14.10.2009 10:08:28 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
14.10.2009 10:25:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dober dan čvekice....  user posted image

user posted image

mal vode.... user posted image

i'm speechlessuser posted image morm rečt da je tale vodica nadvse privlačnauser posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
14.10.2009 11:22:25   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Pa še naša pupa:
user posted image

iiii, to je pa prava prekmurska bejbika. user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 2773
14.10.2009 12:47:06   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Super da greste končno domov.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
14.10.2009 12:49:58   
Kliki
Špelka upam da sedaj pa res kmalu postaneš mamica.
Nončika uživaj v igranju s svojo malo.

Pri meni se je pa stanje prehlada tako poslabšalo da bo treba pomojem kar do dohtrja it. Drugače se je pa za povrh še tečkauser posted image  pojavla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj čmo gremo naprej.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......