murkica
|
No pa še pozdravček od mene. Preberem vas redno vsak dan, samo kaj ko mi kar zmanjka časa, da bi kaj napisala. Danes sem dokončno pripravila vse za našega in sem prav vesela, da je vse tipi topi, da če bi me slučajno kaj prijelo, da ne bo moj dragi čist zmeden letal naokoli. Skoraj vse kar ptrebujem za v porodnišnico imam v bistvu pripravljeno, razen morda kakšne malenkosti, no ampak pripravljeno je na polici, samo še v torbo moram spravit . Z mojim pa se morava tut zmenit v čem bo šla naša žabica domov in potem smo ready to go. :))))))))))))))) Vidim, da ste vse ok in da se celo naša Pikica in Aquica bolj redno javljata, kar me resnično veseli, saj vedno popestirata naše strani :D Drugače pa da še na hitro pokomentiram : Pikica- Ja dobra si, da se boš spravila, to pa je zame v bistvu edina stvar, ki se jo bojim. NIkakor se ne morem otresti misli, da bi bilo lahko kaj narobe s hrbtenico, ko jih včasih tako zalomi... Sem pa drugače takoj za vse adrenalinske fore, ampak tega me je pa malo strah. Sama se bom raje odpravila na skok s padalom, sicer n ažalost je potrebno skočiti v tanedemu, ampak tudi to bo ok. Malo, da požene kri po žilah. Sicer je res, da je ta plan sedaj malo pomaknjen v prihodnost, ampak za vse se bo našel čas... Benika- ti si pa res ena lumpa :D Jst sem pa že na polno preskočila stran, da vidim če je kje kaj novic, še preden sem uspela prebrati tvoj post do konca Dobro si nas nateg*ila. Špelči- Lahko bi padla kakšna stvanica zate... Zdaj je pa že skrajni čas :) Jaz pravim, da bo mala prijokala 15.10. (četrtek), se mi zdi tak lep datum :DDD Nončika- No saj midve pa imva piribližno enak datum, nikoli se ne ve, morda pa si bova nazadnje še delili sobo :))) Kliki- Držim pesti, da tokrat zlobnice ne bo in da boš zagledala velik in debel plusek. Res je skrajni čas, da zopet dobimo kakšno novo nosečko, saj bomo vse stare kmalu rodile. Tako, da resnično upam, da si ti naša naslednja!!!! Larilu- tatoo... Ja to je tudi moja strast. Sama imam enega, vendar naslednji definitvno pade po rojstvu naše malčice :) Si ga bova šla z mojim oba naredit in komaj čakam!!!! Se*- Na FB-ju sem videla, da mala pridno raste. Tako je cort!!!! Privošči nam še tukaj kakšno slikico gigi- tudi tebi lep dan jazzzi- Kako je mali? Kako si ti? Privošči nam kakšno slikico :D Sonček33- Tudi Lovrota bi zopet tetke rade videle... Kako ste kaj? Živček- jst sem tut za srečanje, samo če bo kmalu, ker kaj dolgo ne bom več v enem kosu Pol bo pa neki časa kriza. No ampak drugače bom pa z vami v mislih in boste ve namesto mene pojedle eno tortico :DDD Ajsika- Kako smo? Sonček85- Slikce videla na FB!!! Vidim, da na polno rastete!!! Tudi zate velja enako, privošči nam še tukaj kakšno slikico!!!! Erin, Beyba in ostale, ki vas nisem omenila (sorry ampak vas je resnično preveč in človeku potem uide) javite se kaj in malo poročajte kako ste kaj. No pa sem za spremembo malo več napisala. Sej se mi zdi, da bo energija počasi popuščala in bo potem več časa, da se bom usedla za računalnik in kaj napisala. Poljubčka ves in uživajte kljub mrzlemu vremenu. Papa P.S. Se opravičujem za vse napake, samo se mi ni dalo popravljati :)