|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
11.5.2009 23:05:54   
Anonimen
Slovenka,lahko noc,pa tvojga 1x preseneti,da ne bo vedno samo on navalival k zvauuser posted image

AS,ceeeruser posted image user posted image .Sem nate vceraj mislila,velikuser posted image .Dobro da je tvoja prijateljica ok,samo kaj ji je pa blo,da je sla na drevo plezatuser posted image
Lunca nockouser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
11.5.2009 23:05:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

AS, jutri te gledamo.user posted image  

ha,ha,ha,jaz jo bom pa u živo gledalauser posted image user posted image ,ve pauser posted image

Pa drugič tudi me.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
11.5.2009 23:06:05   
aleksandra silvija

a.s.................a ,nisi ti tam nekje blizu mlinarja katiča?

Ja, blizu, blizu

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 203
11.5.2009 23:06:12   
RMRM

RMRM, pojma nimam. En sestanek že mora bit malo bolj pomemben, kaj praviš?user posted image

Oba sta tolk pomembna, da ne morem manjkat. Če bom v šoli manjkala, bo izpadlo kot da se ne brigam za otroke, pa še Mark mora bit zraven, ker imajo učenci eno predavanje (do sedaj sem kar nekaj takih sestankov špricala, tko da zdej res ne smem), drugi je pa uvodni sestanek za zdravstveno kolonijo, za tam imam pa tud kar nekaj vprašanj, tko da tja pa sploh moram it. Sem prej svojo mamo klicala, če bi šla z Markom v šolo, tko da upam da se bova zmenile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
11.5.2009 23:06:15   
Tina 28
hvala za pikepoke...

pa še mal jih rabim...že cel večer kozlam ko vidra...želodec me peče, je čist razdražen...tresem se in sem čist brez moči. Očitno mi nekaj ni pasal...in ne nisem noseča....samo čakam, da mine pa noče.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 205
11.5.2009 23:07:10   
Anonimen

AS, jutri te gledamo.user posted image  

ha,ha,ha,jaz jo bom pa u živo gledalauser posted image user posted image ,ve pauser posted image

reees,pol bomo se tebe vidli mogoce.Kdaj dajo na net????????

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
11.5.2009 23:07:55   
RMRM
AS, Tina - heloooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Tina, najbrž so živci. Probaj se umirit, čeprav verjamem da je ful težko.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 207
11.5.2009 23:08:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

hvala za pikepoke...

pa še mal jih rabim...že cel večer kozlam ko vidra...želodec me peče, je čist razdražen...tresem se in sem čist brez moči. Očitno mi nekaj ni pasal...in ne nisem noseča....samo čakam, da mine pa noče.

Mogoce zivci,razburjenjeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
11.5.2009 23:08:35   
Anonimen

hvala za pikepoke...

Sem ti že ploskat mislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boga no user posted image pomojem si se kaj zastrupilauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
11.5.2009 23:09:30   
RMRM
Kleo, ful imaš dober podpis, še kako resničen user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
11.5.2009 23:09:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

RMRM, pojma nimam. En sestanek že mora bit malo bolj pomemben, kaj praviš?user posted image

Oba sta tolk pomembna, da ne morem manjkat. Če bom v šoli manjkala, bo izpadlo kot da se ne brigam za otroke, pa še Mark mora bit zraven, ker imajo učenci eno predavanje (do sedaj sem kar nekaj takih sestankov špricala, tko da zdej res ne smem), drugi je pa uvodni sestanek za zdravstveno kolonijo, za tam imam pa tud kar nekaj vprašanj, tko da tja pa sploh moram it. Sem prej svojo mamo klicala, če bi šla z Markom v šolo, tko da upam da se bova zmenile.

No super za tvojo mamo. user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
11.5.2009 23:10:43   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,lahko noc,pa tvojga 1x preseneti,da ne bo vedno samo on navalival k zvauuser posted image

AS,ceeeruser posted image user posted image .Sem nate vceraj mislila,velikuser posted image .Dobro da je tvoja prijateljica ok,samo kaj ji je pa blo,da je sla na drevo plezatuser posted image
Lunca nockouser posted image

Po češnje je šla

preverjeno--ah, sem mislila, da bom vsaj lovra lepo oblekla za snemanje. revež je med čakanjem zaspal, se zbudil med semanjem, sem ga prinesla ven v bodiju, ki se je potem razpel, v plenički,...user posted image
Me pa res zanima, če nam bo uspelo to glede senzorjev,

PETKE--jaz jih imam rada. Ampak mi znesejo le precej nizkeuser posted image .
V balerinkah in podobnem sploh ne morem hoditi. Se mi zdi, da me potem vleče nazaj.

Kleo
--kako? Kleo bo imelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
11.5.2009 23:11:07   
Tina 28
jaja....kar vse pa nismonoseče...sam od živcev bi blata kar prehuda. Je pa moj reku, da mu je blo tud mal slabo. Sem danes vzeal kosilo iz šole in so meni tisti čufti najbolj dišali. Moj je le malo pojedel, ker so mel pozno malco...in če je blo to krivo...bo jutri pol šole manjkalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
11.5.2009 23:11:36   
Anonimen

hvala za pikepoke...

Sem ti že ploskat mislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boga no user posted image pomojem si se kaj zastrupiuser posted image la

Jaaa,da je ni kak ucenecuser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Tina oprosti,sam sem moglauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
11.5.2009 23:13:06   
Anonimen

jaja....kar vse pa nismonoseče...sam od živcev bi blata kar prehuda. Je pa moj reku, da mu je blo tud mal slabo. Sem danes vzeal kosilo iz šole in so meni tisti čufti najbolj dišali. Moj je le malo pojedel, ker so mel pozno malco...in če je blo to krivo...bo jutri pol šole manjkalouser posted image

En plus, če so se vsi zastrupili. user posted image boš v miru in lagano delala.user posted image Joke joke

Sej bo, kamilice si skuhaj pa popij malo sladkane.Pomiri želodček.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
11.5.2009 23:13:12   
Tina 28

hvala za pikepoke...

Jaaa,da je ni kak ucenecuser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
11.5.2009 23:13:14   
RMRM

A misliš? A nimate Haccpp sistema, baje morjo ful pregledovat hrano.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 217
11.5.2009 23:13:29   
aleksandra silvija
Tina-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
11.5.2009 23:14:15   
Anonimen

hvala za pikepoke...

Ti si res ena razposajena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
11.5.2009 23:14:41   
Anonimen
RMRM,hvala ja,meni je podpis tut vsec,resnicen.
AS,dej nehi,a res?user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
11.5.2009 23:15:05   
RMRM
AS, ne obremenjuj se s tem, kako je bil Lovro oblečen. Če bi blo vse popolno, bi blo prelepo in zgleda preveč zrežirano. Sem ziher da si bla odlična user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 221
11.5.2009 23:15:50   
RMRM

hvala za pikepoke...

Ti si res ena razposajena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res, se strinjam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
11.5.2009 23:16:04   
Anonimen
Didli,kaj pravis,kako je pol z dopustomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
11.5.2009 23:16:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

AS, ne obremenjuj se s tem, kako je bil Lovro oblečen. Če bi blo vse popolno, bi blo prelepo in zgleda preveč zrežirano. Sem ziher da si bla odlična user posted image user posted image user posted image

Nekaj mora bit spontano pred kamero,drugač bi blo res vse skupaj malo čudno user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
11.5.2009 23:17:36   
Anonimen

Didli,kaj pravis,kako je pol z dopustomuser posted image

Kakšnim dopustom?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?