Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:05:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,lahko noc,pa tvojga 1x preseneti,da ne bo vedno samo on navalival k zvau AS,ceeer .Sem nate vceraj mislila,velik .Dobro da je tvoja prijateljica ok,samo kaj ji je pa blo,da je sla na drevo plezat Lunca nocko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa AS, jutri te gledamo. ha,ha,ha,jaz jo bom pa u živo gledala ,ve pa Pa drugič tudi me.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:06:05
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 a.s.................a ,nisi ti tam nekje blizu mlinarja katiča? Ja, blizu, blizu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:06:12
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa RMRM, pojma nimam. En sestanek že mora bit malo bolj pomemben, kaj praviš? Oba sta tolk pomembna, da ne morem manjkat. Če bom v šoli manjkala, bo izpadlo kot da se ne brigam za otroke, pa še Mark mora bit zraven, ker imajo učenci eno predavanje (do sedaj sem kar nekaj takih sestankov špricala, tko da zdej res ne smem), drugi je pa uvodni sestanek za zdravstveno kolonijo, za tam imam pa tud kar nekaj vprašanj, tko da tja pa sploh moram it. Sem prej svojo mamo klicala, če bi šla z Markom v šolo, tko da upam da se bova zmenile.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:06:15
|
|
|
|
Tina 28
|
hvala za pikepoke... pa še mal jih rabim...že cel večer kozlam ko vidra...želodec me peče, je čist razdražen...tresem se in sem čist brez moči. Očitno mi nekaj ni pasal...in ne nisem noseča....samo čakam, da mine pa noče.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa AS, jutri te gledamo. ha,ha,ha,jaz jo bom pa u živo gledala ,ve pa reees,pol bomo se tebe vidli mogoce.Kdaj dajo na net????????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:07:55
|
|
|
|
RMRM
|
AS, Tina - heloooooooooooooooooooooooooooooooooooo Tina, najbrž so živci. Probaj se umirit, čeprav verjamem da je ful težko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 hvala za pikepoke... pa še mal jih rabim...že cel večer kozlam ko vidra...želodec me peče, je čist razdražen...tresem se in sem čist brez moči. Očitno mi nekaj ni pasal...in ne nisem noseča....samo čakam, da mine pa noče. Mogoce zivci,razburjenje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:08:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 hvala za pikepoke... pa še mal jih rabim...že cel večer kozlam ko vidra...želodec me peče, je čist razdražen...tresem se in sem čist brez moči. Očitno mi nekaj ni pasal...in ne nisem noseča....samo čakam, da mine pa noče. Sem ti že ploskat mislila Boga no pomojem si se kaj zastrupila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:09:30
|
|
|
|
RMRM
|
Kleo, ful imaš dober podpis, še kako resničen
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa RMRM, pojma nimam. En sestanek že mora bit malo bolj pomemben, kaj praviš? Oba sta tolk pomembna, da ne morem manjkat. Če bom v šoli manjkala, bo izpadlo kot da se ne brigam za otroke, pa še Mark mora bit zraven, ker imajo učenci eno predavanje (do sedaj sem kar nekaj takih sestankov špricala, tko da zdej res ne smem), drugi je pa uvodni sestanek za zdravstveno kolonijo, za tam imam pa tud kar nekaj vprašanj, tko da tja pa sploh moram it. Sem prej svojo mamo klicala, če bi šla z Markom v šolo, tko da upam da se bova zmenile. No super za tvojo mamo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:10:43
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,lahko noc,pa tvojga 1x preseneti,da ne bo vedno samo on navalival k zvau AS,ceeer .Sem nate vceraj mislila,velik .Dobro da je tvoja prijateljica ok,samo kaj ji je pa blo,da je sla na drevo plezat Lunca nocko Po češnje je šla preverjeno--ah, sem mislila, da bom vsaj lovra lepo oblekla za snemanje. revež je med čakanjem zaspal, se zbudil med semanjem, sem ga prinesla ven v bodiju, ki se je potem razpel, v plenički,... Me pa res zanima, če nam bo uspelo to glede senzorjev, PETKE--jaz jih imam rada. Ampak mi znesejo le precej nizke . V balerinkah in podobnem sploh ne morem hoditi. Se mi zdi, da me potem vleče nazaj. Kleo--kako? Kleo bo imela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:11:07
|
|
|
|
Tina 28
|
jaja....kar vse pa nismonoseče...sam od živcev bi blata kar prehuda. Je pa moj reku, da mu je blo tud mal slabo. Sem danes vzeal kosilo iz šole in so meni tisti čufti najbolj dišali. Moj je le malo pojedel, ker so mel pozno malco...in če je blo to krivo...bo jutri pol šole manjkalo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 hvala za pikepoke... pa še mal jih rabim...že cel večer kozlam ko vidra...želodec me peče, je čist razdražen...tresem se in sem čist brez moči. Očitno mi nekaj ni pasal...in ne nisem noseča....samo čakam, da mine pa noče. Sem ti že ploskat mislila Boga no pomojem si se kaj zastrupi la Jaaa,da je ni kak ucenec ..... ...Tina oprosti,sam sem mogla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jaja....kar vse pa nismonoseče...sam od živcev bi blata kar prehuda. Je pa moj reku, da mu je blo tud mal slabo. Sem danes vzeal kosilo iz šole in so meni tisti čufti najbolj dišali. Moj je le malo pojedel, ker so mel pozno malco...in če je blo to krivo...bo jutri pol šole manjkalo En plus, če so se vsi zastrupili. boš v miru in lagano delala. Joke joke Sej bo, kamilice si skuhaj pa popij malo sladkane.Pomiri želodček.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:13:12
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 hvala za pikepoke... pa še mal jih rabim...že cel večer kozlam ko vidra...želodec me peče, je čist razdražen...tresem se in sem čist brez moči. Očitno mi nekaj ni pasal...in ne nisem noseča....samo čakam, da mine pa noče. Sem ti že ploskat mislila Boga no pomojem si se kaj zastrupi la Jaaa,da je ni kak ucenec ..... ...Tina oprosti,sam sem mogla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:13:14
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jaja....kar vse pa nismonoseče...sam od živcev bi blata kar prehuda. Je pa moj reku, da mu je blo tud mal slabo. Sem danes vzeal kosilo iz šole in so meni tisti čufti najbolj dišali. Moj je le malo pojedel, ker so mel pozno malco...in če je blo to krivo...bo jutri pol šole manjkalo A misliš? A nimate Haccpp sistema, baje morjo ful pregledovat hrano.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:13:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tina-
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 hvala za pikepoke... pa še mal jih rabim...že cel večer kozlam ko vidra...želodec me peče, je čist razdražen...tresem se in sem čist brez moči. Očitno mi nekaj ni pasal...in ne nisem noseča....samo čakam, da mine pa noče. Sem ti že ploskat mislila Boga no pomojem si se kaj zastrupi la Jaaa,da je ni kak ucenec ..... ...Tina oprosti,sam sem mogla Ti si res ena razposajena
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,hvala ja,meni je podpis tut vsec,resnicen. AS,dej nehi,a res?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:15:05
|
|
|
|
RMRM
|
AS, ne obremenjuj se s tem, kako je bil Lovro oblečen. Če bi blo vse popolno, bi blo prelepo in zgleda preveč zrežirano. Sem ziher da si bla odlična
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:15:50
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 hvala za pikepoke... pa še mal jih rabim...že cel večer kozlam ko vidra...želodec me peče, je čist razdražen...tresem se in sem čist brez moči. Očitno mi nekaj ni pasal...in ne nisem noseča....samo čakam, da mine pa noče. Sem ti že ploskat mislila Boga no pomojem si se kaj zastrupi la Jaaa,da je ni kak ucenec ..... ...Tina oprosti,sam sem mogla Ti si res ena razposajena Res, se strinjam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:16:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Didli,kaj pravis,kako je pol z dopustom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:16:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM AS, ne obremenjuj se s tem, kako je bil Lovro oblečen. Če bi blo vse popolno, bi blo prelepo in zgleda preveč zrežirano. Sem ziher da si bla odlična Nekaj mora bit spontano pred kamero,drugač bi blo res vse skupaj malo čudno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:17:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didli,kaj pravis,kako je pol z dopustom Kakšnim dopustom?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?