Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,meni linka ne odpre.Daj kopiraj slikico RMRM,sem ti ze zadnjic povedala-nimam pojma,tudi sama rabim pomoc Kleo, ne gre... saj ni važno to je pa tut res Se samo hecam - da ne boš kje v solzah - saj veš, zdaj ko si noseča Tole si pa tko zadela...sem res vsak dan vsaj 1x na robu joka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:54:19
|
|
|
|
slovenka
|
Jaz sem pa celo srednjo nosila bulerje, pa je mami koooooomaj čakala, da bi prešaltala na petke. Sem rekla, da nikoooooli. Pa me zdaj poglejte. V službi vedno, doma za v šoping pogosto Samo imam različne višine petk, zadnja leta bolj zmerne.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:54:59
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz sem dobila vse slike kolkr sem vidla iz srečanja. hvala vam vsem punce. Sam imam tako zabasan mail, da moram vse počistit, sam tuki na prenosniku je tolk zamudno RMRM, upam, da ti rata. Mogoče poskusi odpret na drugem računalniku pa boš takoj vedla če je to to. Imam na žalost samo na enem email. Tko da ne vem kako bi to prenesla. Bo zgleda treba še gmail odpret al kaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:55:56
|
|
|
|
slovenka
|
RMRM, vidim, da smo ti glede dveh sestankov ful pomagale. Si razočarana nad nami, kaj?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:55:59
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz imam pa v sredo dva sestanka, enga ob 17, drugega ob 18 ih, 40 km stran. Kako to izvest, pa oba sta ful pomembna????? probaj kleo nahecat,da ti posodi reaktivca dobra ideja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:56:16
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, vidim, da smo ti glede dveh sestankov ful pomagale. Si razočarana nad nami, kaj? jokam ko dež
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:56:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,meni linka ne odpre.Daj kopiraj slikico RMRM,sem ti ze zadnjic povedala-nimam pojma,tudi sama rabim pomoc Kleo, ne gre... saj ni važno to je pa tut res Se samo hecam - da ne boš kje v solzah - saj veš, zdaj ko si noseča Tole si pa tko zadela...sem res vsak dan vsaj 1x na robu joka Kleo, upam, da ne zaradi mojih postov na RR
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:56:24
|
|
|
|
lunca14
|
ti slovenka,si taka kot alea,ona je tud skoz v petkah,men so lepe,ampak se v njih sedaj ubijem,pa kako naj laufam za vsemi,pa preveč sem športen tip za petke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:56:52
|
|
|
|
RMRM
|
čakte, čakte, ko boste mele več škratkov copatkov, pa nobenga bliz
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,katero moznost si izbrala...si dobila odgovore kot iz topa Oj,Lunca Slovenka,ti bulerje,jaz petke-zdaj pa ravno obratno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:57:03
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, vidim, da smo ti glede dveh sestankov ful pomagale. Si razočarana nad nami, kaj? jokam ko dež JAz tudi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:57:35
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz imam pa v sredo dva sestanka, enga ob 17, drugega ob 18 ih, 40 km stran. Kako to izvest, pa oba sta ful pomembna????? probaj kleo nahecat,da ti posodi reaktivca dobra ideja no saj z mano je zadovoljna
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:57:52
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca, čer tudi tebi Slovenka, super kopalke so Keo, ti si pa res razposajena
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:58:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,meni linka ne odpre.Daj kopiraj slikico RMRM,sem ti ze zadnjic povedala-nimam pojma,tudi sama rabim pomoc Kleo, ne gre... saj ni važno to je pa tut res Se samo hecam - da ne boš kje v solzah - saj veš, zdaj ko si noseča Tole si pa tko zadela...sem res vsak dan vsaj 1x na robu joka Kleo, upam, da ne zaradi mojih postov na RR Zaradi tvojih sem vsak dan mlajsa in bolj zdrava-smeh je pol zdravja pravijo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:58:35
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ti slovenka,si taka kot alea,ona je tud skoz v petkah,men so lepe,ampak se v njih sedaj ubijem,pa kako naj laufam za vsemi,pa preveč sem športen tip za petke Žal nimam odgovora JAz petke obvladam. SAmo saj imam tudi druge čevlje, brez skrbi. Jih šparam za potem, ko bom imela tri otroke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:58:59
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, vidim, da smo ti glede dveh sestankov ful pomagale. Si razočarana nad nami, kaj? jokam ko dež JAz tudi se pridružim skupini
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:59:54
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, super kopalke so I, teta N, vala, vala Bom dosti boljše spala zdaj Ne, res, moram se posloviti. Jutri se moram zbuditi ob 6h. Služba... Moja sestrica pa samo še do petka dela, potem bo pa 1 leto doma
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:00:55
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Zaradi tvojih sem vsak dan mlajsa in bolj zdrava-smeh je pol zdravja pravijo Iiiii, zdaj bom pa res dobro spala. Nočko...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:00:58
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM, pojma nimam. En sestanek že mora bit malo bolj pomemben, kaj praviš?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:01:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čeer! taanikaa--držim pesti za operacijo. Takrat, ko sva se o tem pogovarjali, se je to zdelo še tako daleč Tina--za tvojo Anjo Držim pesti, da tvoja mala hitro ugotovi, da se mamica vedno vrne. RMRM--za nobeno od tvojih težav ne poznam rešitve Mogoče glede sestankov--odvisno, koliko moraš na katerem odelovati. Če je kateri bolj za poslušanje, bi jaz vključila kakšno prijateljico in GSM . Odvisno kaj imaš. 40 km--po avtocesti? Lunca-pokliči me. A do Smednika znaš priti? Kaj pa po avtoceasti do izvoza Drnovo? Jutri me pokliči. Kadarkoli in ti povem kam. Moja prijateljica, ki je , rodila bo v začetku juija, ima pa že 3 otročke, je konec tedna preživela v bolnišnici. Plezala je na češnjo in padla. s precej visokega. HB, je vse o.k., razen bolečin
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:01:25
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka............nočka,lepo spi,pa sezuj se,da ne boš šla v petkah spat ...................jaz grem tud pod tuš,pa spat,jaz grem pa v nočni šiht
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:02:06
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, vidim, da smo ti glede dveh sestankov ful pomagale. Si razočarana nad nami, kaj? jokam ko dež JAz tudi se pridružim skupini RR prjatlce, ne jokat. Sej ni tko hudo, sem vsega živga navajena. Tud čarat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
AS, jutri te gledamo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:03:08
|
|
|
|
lunca14
|
a.s.................a ,nisi ti tam nekje blizu mlinarja katiča?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:04:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa AS, jutri te gledamo. ha,ha,ha,jaz jo bom pa u živo gledala ,ve pa
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?