|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
11.5.2009 23:17:51   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

RMRM,hvala ja,meni je podpis tut vsec,resnicen.
AS,dej nehi,a res?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

če se mi to stalno mota po glaviuser posted image user posted image
Danes sem videla enega novorojenčka. Kak so majhniuser posted image . A da so bili naši takšni?
Ni šans!user posted image

RMRM--upam, da se dogovoriš z mamo. Res je nerodno, ko se sestanki nabijejo na kup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
11.5.2009 23:19:45   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

AS, ne obremenjuj se s tem, kako je bil Lovro oblečen. Če bi blo vse popolno, bi blo prelepo in zgleda preveč zrežirano. Sem ziher da si bla odlična user posted image user posted image user posted image

Ah, če bi me danes vprašal, bi bolj na kratko in jedernato povedala...sem bila malo zgubljenauser posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 227
11.5.2009 23:19:52   
Tina 28
ne vem...rmrm...ma sodekso načez ostalo pa ne vem, kakšno kontrolo majo.sigurno je, sam jaz zdaj že cel dan razmišljam, kaj bi blo drugegauser posted image .

kamilce sem pa že sam nesladkane...šlo koj vse venuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 228
11.5.2009 23:20:28   
aleksandra silvija
Kako že gre?
ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!user posted image
a to stran sem pa jaz zakupla?user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 229
11.5.2009 23:20:44   
Anonimen
AS, jaz kar vedno govorim, da naša ni bla tako majhna user posted image ful mi je smešno, ko mi ena mamica reče, mi smo pa že na št. 68 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa gledam in gledam in si mislim...eh kje pa, vi mate ene 50 številko cunjc.user posted image res si je težko predstavljat za nazaj, pa čeprav je samo ene pol leta nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 230
11.5.2009 23:20:49   
RMRM
No, ko je ravno debata o bejbijih, jaz sem kak mesec nazaj mojga sprašvala, kako bi luštno zgledal, če bi imel še enga user posted image , sem rekla, pol pa takoj lahko kupiva velik avto (ker skoz nekaj bluzi da bi mojga megana kar prodal), da se vsi not zbašemo, pa pravi, za to ne rabiš imet še enga bejbija user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 231
11.5.2009 23:21:47   
aleksandra silvija

No, ko je ravno debata o bejbijih, jaz sem kak mesec nazaj mojga sprašvala, kako bi luštno zgledal, če bi imel še enga user posted image , sem rekla, pol pa takoj lahko kupiva velik avto (ker skoz nekaj bluzi da bi mojga megana kar prodal), da se vsi not zbašemo, pa pravi, za to ne rabiš imet še enga bejbija user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 232
11.5.2009 23:22:17   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa junijke so res hitro šle v akcijo,jih je kar nekaj user posted image .user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
11.5.2009 23:22:17   
Tina 28
se strinjam z vsem...user posted image  in grem....lahko noč

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 234
11.5.2009 23:23:18   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

RMRM,hvala ja,meni je podpis tut vsec,resnicen.
AS,dej nehi,a res?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

če se mi to stalno mota po glaviuser posted image user posted image
Danes sem videla enega novorojenčka. Kak so majhniuser posted image . A da so bili naši takšni?
Ni šans!user posted image

RMRM--upam, da se dogovoriš z mamo. Res je nerodno, ko se sestanki nabijejo na kup.

Ja, sej po moje ne bo komplicirala, čeprav je bla kar mal paf. Mi je pol Mark rekel, da gre lahko on sam tisto predavanje poslušat, pa sem rekla da ni variante, da gre sam, mi je tko čudn, da bi bil edini brez staršev.

Neposredna povezava do sporočila: 235
11.5.2009 23:23:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

se strinjam z vsem...user posted image  in grem....lahko noč

Veš, še najbolje je, da rukneš enga jegra. Zelišča pomagajo za želodec.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
11.5.2009 23:25:03   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

AS, jaz kar vedno govorim, da naša ni bla tako majhna user posted image ful mi je smešno, ko mi ena mamica reče, mi smo pa že na št. 68 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa gledam in gledam in si mislim...eh kje pa, vi mate ene 50 številko cunjc.user posted image res si je težko predstavljat za nazaj, pa čeprav je samo ene pol leta nazaj.

Res so zrasli. Sem tud jaz danes vidla, kako velik je Lukas v resnici, ko ga je fizio. imela v naročju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
11.5.2009 23:26:18   
Anonimen

Res so zrasli. Sem tud jaz danes vidla, kako velik je Lukas v resnici, ko ga je fizio. imela v naročju.

Ja, jest tud po tem še najbolj vidim, ko se pri drugih crta pa obrača tiste svoje pajkove noge.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
11.5.2009 23:26:56   
RMRM
Dejte mi nekaj povedat. (spetuser posted image user posted image ) A se vaši otročki kaj potijo med vožnjo? Pri nas Lukas takoj zakuha, kljub klimi. Sicer imam minimalno prižgano, men sploh ni vroče, ampak cukr moj je pa čist zakuhan. Sploh ne vem kaj bo poleti. Pa ma v teh toplih dneh kratek rokav gor. Ne vem, al tko zašvica zaradi teh sintetičnih avtosedeževih prevlek al kaj.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 239
11.5.2009 23:27:35   
RMRM

Ja, jest tud po tem še najbolj vidim, ko se pri drugih crta pa obrača tiste svoje pajkove noge.user posted image

Samo Sara je res velika, pa še tko suhcana, pol pa še večja zgleda. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
11.5.2009 23:28:36   
RMRM
Taanikaa, super da si zadovoljna s fizioterapijo in da Žan lepo napreduje. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image zate, da čimbolje opraviš. 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 241
11.5.2009 23:31:15   
aleksandra silvija
RMRM-edini brez staršev. Ampak včasih RES ne gre drugače!
Danes naj bi jaz imela roditeljski (zanima me nekaj glede šole v naravi in plavanja) in izobraževanje za vzgojiteljice. No, izobraževanje za vzgojiteljice o sladkorni je prestavljeno na jutri.
Pri nas tudi oba ne moreva it, ker mora nekdo paziti na otroke.

Ali pa lani. Naj bi šla v bolnico vsaj 4. ali 5. junija, da bi mi v petek 6.6. naredili CR. Ampak nisem utegnila. user posted image user posted image user posted image

KAj si drugi mislijo? Naj si mislijo kar si čejo!
V vrtu nimam niti 1 solate. Pa kaj! Pred 5-imi leti bi se sekirala, sedaj se ne. Nočem, da Lovro joka, medtem ko jaz okopavam solato in paradižnik. Mora že tako kdaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.5.2009 23:31:50   
Anonimen

Didli,kaj pravis,kako je pol z dopustomuser posted image

Kakšnim dopustom?user posted image

Marijena.....

Grem jaz spat pocasi.
Noge me bolijo kuser posted image .nocko in dobro spiteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
11.5.2009 23:32:53   
Anonimen
RMRM; naša tud zašvica takoj. To so sintetike in jaz klimo še bolj povečam, ker zadaj ni tako hladno kot spredaj. Razmišljam o nakupu prevleke, kot zaščitna prevleka za avtosedež.

Na tak način:

http://soncek.si/si/maxi-cosi-letna-prevleka-za-avtosedez-carbiofix-i14176.shtml

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
11.5.2009 23:32:55   
aleksandra silvija

Dejte mi nekaj povedat. (spetuser posted image user posted image ) A se vaši otročki kaj potijo med vožnjo? Pri nas Lukas takoj zakuha, kljub klimi. Sicer imam minimalno prižgano, men sploh ni vroče, ampak cukr moj je pa čist zakuhan. Sploh ne vem kaj bo poleti. Pa ma v teh toplih dneh kratek rokav gor. Ne vem, al tko zašvica zaradi teh sintetičnih avtosedeževih prevlek al kaj.

Lovlo tudi čisto moker postane v avtu.
hm, morda bi bilo dobro nabaviti poletne prevleke za avtosedež?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 245
11.5.2009 23:34:13   
aleksandra silvija
Didlinaa , točno to sem imela v mislih! Si me prehitela!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
11.5.2009 23:34:52   
aleksandra silvija
Nočko Kleo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
11.5.2009 23:35:23   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

RMRM-edini brez staršev. Ampak včasih RES ne gre drugače!
Danes naj bi jaz imela roditeljski (zanima me nekaj glede šole v naravi in plavanja) in izobraževanje za vzgojiteljice. No, izobraževanje za vzgojiteljice o sladkorni je prestavljeno na jutri.
Pri nas tudi oba ne moreva it, ker mora nekdo paziti na otroke.

Ali pa lani. Naj bi šla v bolnico vsaj 4. ali 5. junija, da bi mi v petek 6.6. naredili CR. Ampak nisem utegnila. user posted image user posted image user posted image

KAj si drugi mislijo? Naj si mislijo kar si čejo!
V vrtu nimam niti 1 solate. Pa kaj! Pred 5-imi leti bi se sekirala, sedaj se ne. Nočem, da Lovro joka, medtem ko jaz okopavam solato in paradižnik. Mora že tako kdaj.

Ta je originalna, res. Verjamem da te debelo pogledajo, ko rečeš, nisem imela časa iti rodit user posted image user posted image user posted image

Se čist strinjam s tabo, sigurno ne moreš vedno vse 100% nardit, samo jaz sem zdej že parkrat manjkala na teh roditeljskih sestankih, govorilne ure opravim kar po telefonu, no, zadnjič sem bla v šoli ko smo se moral z enim učencem pogovorit, ker je Marku skoz nekaj težil, drugač pa res nism bla. Sedaj imajo pa poleg tega predavanja še sestanek glede tabora, pa se mi nekako ne zdi primerno da nikogar ni, zato sem pa mojo mami prosila. Bo že potrpela tisto urco.

Neposredna povezava do sporočila: 248
11.5.2009 23:36:34   
Anonimen

Didli,kaj pravis,kako je pol z dopustomuser posted image

Kakšnim dopustom?user posted image

Marijena.....

Grem jaz spat pocasi.
Noge me bolijo kuser posted image .nocko in dobro spiteuser posted image

Aha, tisto temo misliš user posted image

Kar pejt spat,se boš mogla navadit hodit s kurami spat...sej veš dva majhna pa to, zbujanje ponoči, flaške gor dol,previjanje tekočega drekeca pekeca... pač vsi čari starševstva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
11.5.2009 23:36:44   
Anonimen

Moja je vedno zakuhala,v toplih kapicah,je bila cist rdeca v obraz.Sem ji zato dajala tanjse.
V avtu je zaenkrat ok,samo je res malo oblecena,pa zrak imamo prej mrzel kot topel.Fejst mu dajaj piti,ce tko kuha,je sigurno se zejen.
Dojencki...jaz sem VSEEE pozabila,ampak res vse.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?