Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:17:51
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 RMRM,hvala ja,meni je podpis tut vsec,resnicen. AS,dej nehi,a res?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] če se mi to stalno mota po glavi Danes sem videla enega novorojenčka. Kak so majhni . A da so bili naši takšni? Ni šans! RMRM--upam, da se dogovoriš z mamo. Res je nerodno, ko se sestanki nabijejo na kup.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:19:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM AS, ne obremenjuj se s tem, kako je bil Lovro oblečen. Če bi blo vse popolno, bi blo prelepo in zgleda preveč zrežirano. Sem ziher da si bla odlična Ah, če bi me danes vprašal, bi bolj na kratko in jedernato povedala...sem bila malo zgubljena .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:19:52
|
|
|
|
Tina 28
|
ne vem...rmrm...ma sodekso načez ostalo pa ne vem, kakšno kontrolo majo.sigurno je, sam jaz zdaj že cel dan razmišljam, kaj bi blo drugega . kamilce sem pa že sam nesladkane...šlo koj vse ven
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:20:28
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kako že gre? ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! a to stran sem pa jaz zakupla?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
AS, jaz kar vedno govorim, da naša ni bla tako majhna ful mi je smešno, ko mi ena mamica reče, mi smo pa že na št. 68 pa gledam in gledam in si mislim...eh kje pa, vi mate ene 50 številko cunjc. res si je težko predstavljat za nazaj, pa čeprav je samo ene pol leta nazaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:20:49
|
|
|
|
RMRM
|
No, ko je ravno debata o bejbijih, jaz sem kak mesec nazaj mojga sprašvala, kako bi luštno zgledal, če bi imel še enga , sem rekla, pol pa takoj lahko kupiva velik avto (ker skoz nekaj bluzi da bi mojga megana kar prodal), da se vsi not zbašemo, pa pravi, za to ne rabiš imet še enga bejbija .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:21:47
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM No, ko je ravno debata o bejbijih, jaz sem kak mesec nazaj mojga sprašvala, kako bi luštno zgledal, če bi imel še enga , sem rekla, pol pa takoj lahko kupiva velik avto (ker skoz nekaj bluzi da bi mojga megana kar prodal), da se vsi not zbašemo, pa pravi, za to ne rabiš imet še enga bejbija .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:22:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM No, ko je ravno debata o bejbijih, jaz sem kak mesec nazaj mojga sprašvala, kako bi luštno zgledal, če bi imel še enga , sem rekla, pol pa takoj lahko kupiva velik avto (ker skoz nekaj bluzi da bi mojga megana kar prodal), da se vsi not zbašemo, pa pravi, za to ne rabiš imet še enga bejbija . Pa junijke so res hitro šle v akcijo,jih je kar nekaj .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:22:17
|
|
|
|
Tina 28
|
se strinjam z vsem... in grem....lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:23:18
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 RMRM,hvala ja,meni je podpis tut vsec,resnicen. AS,dej nehi,a res?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] če se mi to stalno mota po glavi Danes sem videla enega novorojenčka. Kak so majhni . A da so bili naši takšni? Ni šans! RMRM--upam, da se dogovoriš z mamo. Res je nerodno, ko se sestanki nabijejo na kup. Ja, sej po moje ne bo komplicirala, čeprav je bla kar mal paf. Mi je pol Mark rekel, da gre lahko on sam tisto predavanje poslušat, pa sem rekla da ni variante, da gre sam, mi je tko čudn, da bi bil edini brez staršev.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 se strinjam z vsem... in grem....lahko noč Veš, še najbolje je, da rukneš enga jegra. Zelišča pomagajo za želodec.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:25:03
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa AS, jaz kar vedno govorim, da naša ni bla tako majhna ful mi je smešno, ko mi ena mamica reče, mi smo pa že na št. 68 pa gledam in gledam in si mislim...eh kje pa, vi mate ene 50 številko cunjc. res si je težko predstavljat za nazaj, pa čeprav je samo ene pol leta nazaj. Res so zrasli. Sem tud jaz danes vidla, kako velik je Lukas v resnici, ko ga je fizio. imela v naročju.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:26:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa AS, jaz kar vedno govorim, da naša ni bla tako majhna ful mi je smešno, ko mi ena mamica reče, mi smo pa že na št. 68 pa gledam in gledam in si mislim...eh kje pa, vi mate ene 50 številko cunjc. res si je težko predstavljat za nazaj, pa čeprav je samo ene pol leta nazaj. Res so zrasli. Sem tud jaz danes vidla, kako velik je Lukas v resnici, ko ga je fizio. imela v naročju. Ja, jest tud po tem še najbolj vidim, ko se pri drugih crta pa obrača tiste svoje pajkove noge.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:26:56
|
|
|
|
RMRM
|
Dejte mi nekaj povedat. (spet ) A se vaši otročki kaj potijo med vožnjo? Pri nas Lukas takoj zakuha, kljub klimi. Sicer imam minimalno prižgano, men sploh ni vroče, ampak cukr moj je pa čist zakuhan. Sploh ne vem kaj bo poleti. Pa ma v teh toplih dneh kratek rokav gor. Ne vem, al tko zašvica zaradi teh sintetičnih avtosedeževih prevlek al kaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:27:35
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa AS, jaz kar vedno govorim, da naša ni bla tako majhna ful mi je smešno, ko mi ena mamica reče, mi smo pa že na št. 68 pa gledam in gledam in si mislim...eh kje pa, vi mate ene 50 številko cunjc. res si je težko predstavljat za nazaj, pa čeprav je samo ene pol leta nazaj. Res so zrasli. Sem tud jaz danes vidla, kako velik je Lukas v resnici, ko ga je fizio. imela v naročju. Ja, jest tud po tem še najbolj vidim, ko se pri drugih crta pa obrača tiste svoje pajkove noge. Samo Sara je res velika, pa še tko suhcana, pol pa še večja zgleda.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:28:36
|
|
|
|
RMRM
|
Taanikaa, super da si zadovoljna s fizioterapijo in da Žan lepo napreduje. Pa zate, da čimbolje opraviš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:31:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
RMRM-edini brez staršev. Ampak včasih RES ne gre drugače! Danes naj bi jaz imela roditeljski (zanima me nekaj glede šole v naravi in plavanja) in izobraževanje za vzgojiteljice. No, izobraževanje za vzgojiteljice o sladkorni je prestavljeno na jutri. Pri nas tudi oba ne moreva it, ker mora nekdo paziti na otroke. Ali pa lani. Naj bi šla v bolnico vsaj 4. ali 5. junija, da bi mi v petek 6.6. naredili CR. Ampak nisem utegnila. KAj si drugi mislijo? Naj si mislijo kar si čejo! V vrtu nimam niti 1 solate. Pa kaj! Pred 5-imi leti bi se sekirala, sedaj se ne. Nočem, da Lovro joka, medtem ko jaz okopavam solato in paradižnik. Mora že tako kdaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didli,kaj pravis,kako je pol z dopustom Kakšnim dopustom? Marijena..... Grem jaz spat pocasi. Noge me bolijo k .nocko in dobro spite
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:32:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dejte mi nekaj povedat. (spet ) A se vaši otročki kaj potijo med vožnjo? Pri nas Lukas takoj zakuha, kljub klimi. Sicer imam minimalno prižgano, men sploh ni vroče, ampak cukr moj je pa čist zakuhan. Sploh ne vem kaj bo poleti. Pa ma v teh toplih dneh kratek rokav gor. Ne vem, al tko zašvica zaradi teh sintetičnih avtosedeževih prevlek al kaj. Lovlo tudi čisto moker postane v avtu. hm, morda bi bilo dobro nabaviti poletne prevleke za avtosedež?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:34:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Didlinaa , točno to sem imela v mislih! Si me prehitela!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:34:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nočko Kleo!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:35:23
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija RMRM-edini brez staršev. Ampak včasih RES ne gre drugače! Danes naj bi jaz imela roditeljski (zanima me nekaj glede šole v naravi in plavanja) in izobraževanje za vzgojiteljice. No, izobraževanje za vzgojiteljice o sladkorni je prestavljeno na jutri. Pri nas tudi oba ne moreva it, ker mora nekdo paziti na otroke. Ali pa lani. Naj bi šla v bolnico vsaj 4. ali 5. junija, da bi mi v petek 6.6. naredili CR. Ampak nisem utegnila. KAj si drugi mislijo? Naj si mislijo kar si čejo! V vrtu nimam niti 1 solate. Pa kaj! Pred 5-imi leti bi se sekirala, sedaj se ne. Nočem, da Lovro joka, medtem ko jaz okopavam solato in paradižnik. Mora že tako kdaj. Ta je originalna, res. Verjamem da te debelo pogledajo, ko rečeš, nisem imela časa iti rodit Se čist strinjam s tabo, sigurno ne moreš vedno vse 100% nardit, samo jaz sem zdej že parkrat manjkala na teh roditeljskih sestankih, govorilne ure opravim kar po telefonu, no, zadnjič sem bla v šoli ko smo se moral z enim učencem pogovorit, ker je Marku skoz nekaj težil, drugač pa res nism bla. Sedaj imajo pa poleg tega predavanja še sestanek glede tabora, pa se mi nekako ne zdi primerno da nikogar ni, zato sem pa mojo mami prosila. Bo že potrpela tisto urco.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:36:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didli,kaj pravis,kako je pol z dopustom Kakšnim dopustom? Marijena..... Grem jaz spat pocasi. Noge me bolijo k .nocko in dobro spite Aha, tisto temo misliš Kar pejt spat,se boš mogla navadit hodit s kurami spat...sej veš dva majhna pa to, zbujanje ponoči, flaške gor dol,previjanje tekočega drekeca pekeca... pač vsi čari starševstva
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dejte mi nekaj povedat. (spet ) A se vaši otročki kaj potijo med vožnjo? Pri nas Lukas takoj zakuha, kljub klimi. Sicer imam minimalno prižgano, men sploh ni vroče, ampak cukr moj je pa čist zakuhan. Sploh ne vem kaj bo poleti. Pa ma v teh toplih dneh kratek rokav gor. Ne vem, al tko zašvica zaradi teh sintetičnih avtosedeževih prevlek al kaj. Moja je vedno zakuhala,v toplih kapicah,je bila cist rdeca v obraz.Sem ji zato dajala tanjse. V avtu je zaenkrat ok,samo je res malo oblecena,pa zrak imamo prej mrzel kot topel.Fejst mu dajaj piti,ce tko kuha,je sigurno se zejen. Dojencki...jaz sem VSEEE pozabila,ampak res vse.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?