|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
11.5.2009 23:37:18   
RMRM
Te prevleke sem tud jaz gledala. Sem pa nekje na RR zasledila, da ima enak učinek brisača, tko da bom še to probala. 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.5.2009 23:37:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

RMRM-edini brez staršev. Ampak včasih RES ne gre drugače!
Danes naj bi jaz imela roditeljski (zanima me nekaj glede šole v naravi in plavanja) in izobraževanje za vzgojiteljice. No, izobraževanje za vzgojiteljice o sladkorni je prestavljeno na jutri.
Pri nas tudi oba ne moreva it, ker mora nekdo paziti na otroke.

Ali pa lani. Naj bi šla v bolnico vsaj 4. ali 5. junija, da bi mi v petek 6.6. naredili CR. Ampak nisem utegnila. user posted image user posted image user posted image

KAj si drugi mislijo? Naj si mislijo kar si čejo!
V vrtu nimam niti 1 solate. Pa kaj! Pred 5-imi leti bi se sekirala, sedaj se ne. Nočem, da Lovro joka, medtem ko jaz okopavam solato in paradižnik. Mora že tako kdaj.

Amen user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
11.5.2009 23:39:07   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Dejte mi nekaj povedat. (spetuser posted image user posted image ) A se vaši otročki kaj potijo med vožnjo? Pri nas Lukas takoj zakuha, kljub klimi. Sicer imam minimalno prižgano, men sploh ni vroče, ampak cukr moj je pa čist zakuhan. Sploh ne vem kaj bo poleti. Pa ma v teh toplih dneh kratek rokav gor. Ne vem, al tko zašvica zaradi teh sintetičnih avtosedeževih prevlek al kaj.

Moja je vedno zakuhala,v toplih kapicah,je bila cist rdeca v obraz.Sem ji zato dajala tanjse.
V avtu je zaenkrat ok,samo je res malo oblecena,pa zrak imamo prej mrzel kot topel.Fejst mu dajaj piti,ce tko kuha,je sigurno se zejen.
Dojencki...jaz sem VSEEE pozabila,ampak res vse.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla kako boš spet hitro not padla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.5.2009 23:40:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Dejte mi nekaj povedat. (spetuser posted image user posted image ) A se vaši otročki kaj potijo med vožnjo? Pri nas Lukas takoj zakuha, kljub klimi. Sicer imam minimalno prižgano, men sploh ni vroče, ampak cukr moj je pa čist zakuhan. Sploh ne vem kaj bo poleti. Pa ma v teh toplih dneh kratek rokav gor. Ne vem, al tko zašvica zaradi teh sintetičnih avtosedeževih prevlek al kaj.

Moja je vedno zakuhala,v toplih kapicah,je bila cist rdeca v obraz.Sem ji zato dajala tanjse.
V avtu je zaenkrat ok,samo je res malo oblecena,pa zrak imamo prej mrzel kot topel.Fejst mu dajaj piti,ce tko kuha,je sigurno se zejen.
Dojencki...jaz sem VSEEE pozabila,ampak res vse.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla kako boš spet hitro not padla

Ja, jo bo po vsem RR-ju polno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hec hec user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
11.5.2009 23:40:47   
aleksandra silvija

Danes naj bi jaz imela roditeljski (zanima me nekaj glede šole v naravi in plavanja) in izobraževanje za vzgojiteljice. No, izobraževanje za vzgojiteljice o sladkorni je prestavljeno na jutri.

Ali pa lani. Naj bi šla v bolnico vsaj 4. ali 5. junija, da bi mi v petek 6.6. naredili CR. Ampak nisem utegnila. user posted image user posted image user posted image

V vrtu nimam niti 1 solate. Pa kaj! Pred 5-imi leti bi se sekirala, sedaj se ne. Nočem, da Lovro joka, medtem ko jaz okopavam solato in paradižnik. Mora že tako kdaj.

Ta je originalna, res. Verjamem da te debelo pogledajo, ko rečeš, nisem imela časa iti rodit user posted image user posted image user posted image

MOrala bi priti prej, ker sem Patricio in Jerneja rodila 14 dni pred rokom.
Tako so rekli, da bi mi tudi CR morali narediti prej. Ampak. Patricia je bila v šoli v naravi, treba jo je bilo iskat, mož je imel hudo angino, je hodil po injekccije,...pa še Jernej...kam bi ga pa dala. Tašča je delala. Do nedelje in CR naj bi imela 9.6. ob 7-ih. PA nas je Lovro prehitel in bil rojen ponočiuser posted image .
Kak so bili zdravniki hudi, ker nisem prišla prej,...user posted image Se čist strinjam s tabo, sigurno ne moreš vedno vse 100% nardit, samo jaz sem zdej že parkrat manjkala na teh roditeljskih sestankih, govorilne ure opravim kar po telefonu, no, zadnjič sem bla v šoli ko smo se moral z enim učencem pogovorit, ker je Marku skoz nekaj težil, drugač pa res nism bla. Sedaj imajo pa poleg tega predavanja še sestanek glede tabora, pa se mi nekako ne zdi primerno da nikogar ni, zato sem pa mojo mami prosila. Bo že potrpela tisto urco.

Veš, saj je to neka moralna dolžnost. a ni res? Ti ne bi šla za svojega vnuka na sestanek?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.5.2009 23:41:24   
RMRM
še eno vprašanje user posted image user posted image user posted image user posted image

A katera razmišlja o nakupu sončnih očal za user posted image . Saj vem da je glupo vprašanje, samo pri nas ima tako občutljive oči, se mu začnejo ful solzit.Tko da ne gre za modno muho. Sem danes pri opitku gledala take za najmljajše, majo še eno tako gumico zadaj, da ne morejo dol past.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.5.2009 23:42:32   
Anonimen
prevleka:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169602

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
11.5.2009 23:43:18   
aleksandra silvija

še eno vprašanje user posted image user posted image user posted image user posted image

A katera razmišlja o nakupu sončnih očal za user posted image . Saj vem da je glupo vprašanje, samo pri nas ima tako občutljive oči, se mu začnejo ful solzit.Tko da ne gre za modno muho. Sem danes pri opitku gledala take za najmljajše, majo še eno tako gumico zadaj, da ne morejo dol past.

Očala že. Samo kdo jih bo nosil? Nas že vsako kapo, klobuček v trenutku dol potegneuser posted image , čeprav je zavezano, zavozljano,...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 258
11.5.2009 23:43:44   
Anonimen

Ja jest,ker sonce je res grozno za ucke.Samo ce jih bo hotla nosit,se klobucke sname.
Zdaj pa res grem.NOcko

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
11.5.2009 23:44:38   
Anonimen
AS,a ti to mojo opisujes?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
11.5.2009 23:44:47   
aleksandra silvija
Če je prevleka iz frotirja, bi res zadostovala brisača iz frotirja. In še ceneje jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 261
11.5.2009 23:45:10   
RMRM

Ta je originalna, res. Verjamem da te debelo pogledajo, ko rečeš, nisem imela časa iti rodit user posted image user posted image user posted image

MOrala bi priti prej, ker sem Patricio in Jerneja rodila 14 dni pred rokom.
Tako so rekli, da bi mi tudi CR morali narediti prej. Ampak. Patricia je bila v šoli v naravi, treba jo je bilo iskat, mož je imel hudo angino, je hodil po injekccije,...pa še Jernej...kam bi ga pa dala. Tašča je delala. Do nedelje in CR naj bi imela 9.6. ob 7-ih. PA nas je Lovro prehitel in bil rojen ponočiuser posted image .
Kak so bili zdravniki hudi, ker nisem prišla prej,...user posted image Se čist strinjam s tabo, sigurno ne moreš vedno vse 100% nardit, samo jaz sem zdej že parkrat manjkala na teh roditeljskih sestankih, govorilne ure opravim kar po telefonu, no, zadnjič sem bla v šoli ko smo se moral z enim učencem pogovorit, ker je Marku skoz nekaj težil, drugač pa res nism bla. Sedaj imajo pa poleg tega predavanja še sestanek glede tabora, pa se mi nekako ne zdi primerno da nikogar ni, zato sem pa mojo mami prosila. Bo že potrpela tisto urco.

Veš, saj je to neka moralna dolžnost. a ni res? Ti ne bi šla za svojega vnuka na sestanek?

Veš, jaz sem čist drug karakter, tko da jaz bi ziher čist drugače odreagirala. Je pa tko, da do sedaj nekako niso ne eni ne drugi odigrali tiste prave vloge starih staršev. Sej človek se s časom tega navadi, samo zdej je pa res taka situacija, da sem prosila za pomoč.

Neposredna povezava do sporočila: 262
11.5.2009 23:45:21   
Anonimen

Probaj, pri nas ne pride v poštev niti trak za lase.user posted image vse gre takoj dol zglave.
Sem pa vidla zadnji od ene znanke fantka, ki je imel očala, kot bi bila plastična in so zgledala kot da ga ful tesnijo. Sicer so ble f.ukiš, ker so bile pisane.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
11.5.2009 23:46:30   
Anonimen

Če je prevleka iz frotirja, bi res zadostovala brisača iz frotirja. In še ceneje jeuser posted image

Po mojem tud. Bom šla potipat ta teden eno prevleko v BC user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
11.5.2009 23:47:02   
RMRM

Jaz bom probala eno brisačo zrezat za paske, pol bom pa vidla, čeprav po logiki bi moglo bit bolš, da vsah po hrbtu ne bi bil tako prešvican. Zdej ga moram najprej v avtu preoblečt, preden ga ven nesem.

Neposredna povezava do sporočila: 265
11.5.2009 23:47:22   
aleksandra silvija
No, saj. Ravno zato lahko 1-krat prosiš popolnoma brez slabe vesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
11.5.2009 23:48:10   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

pol pa poročajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
11.5.2009 23:49:03   
aleksandra silvija

S sabo vzemi kup brisač in potem primerjaj, katera je najboljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 268
11.5.2009 23:49:44   
RMRM

Didli, nič ne hodi preverjat

Podroben opis izdelka Prevleka iz frotirja za avtomobilski varnostni sedež je idealna za vroče poletne dni. Dobro vpija vlago, je hladna, a obenem mehka in prijetna na otip. Enostavno se namesti preko sedeža, na katerega se dobro prilega. Ko se umaže, jo enostavno snamete in operete.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 269
11.5.2009 23:50:24   
RMRM

S sabo vzemi kup brisač in potem primerjaj, katera je najboljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
11.5.2009 23:50:36   
Anonimen

Najbolje ja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem tud jaz spat. Moram skoristit še zadnja dva dneva porodniške user posted image user posted image user posted image user posted image   jao, kok je to hitro minilo.user posted image

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 271
11.5.2009 23:52:21   
aleksandra silvija
Didlinaa-samo 2 dneva še imaš?

Nočko.

Grem tudi jaz. Bom gledala Razočarane gospodinje in Jernejev sladkor. Ga moramo spravit v normalne tirnice in vmes tu klepetamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.5.2009 23:53:19   
Anonimen
Razočaranih je že skor konc.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem jih na en uč gledala.user posted image

Lahko noč vsem skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 273
11.5.2009 23:53:49   
RMRM
Didlina, a ti tud? Joj, kako je šlo hitro. A si pol dobila tisto službo, k si enkrat pisala?

Nočko vsem, tud jaz grem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 274
11.5.2009 23:57:13   
Anonimen

Didlina, a ti tud? Joj, kako je šlo hitro. A si pol dobila tisto službo, k si enkrat pisala?

Nočko vsem, tud jaz grem. user posted image

Mam še vse odprto glede tiste službe...tud če ostanem še kakšen mesec ali dva doma, ne bo nič narobe, ker itak varstva nimam.

Lahko noč.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?