RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija RMRM-edini brez staršev. Ampak včasih RES ne gre drugače! Danes naj bi jaz imela roditeljski (zanima me nekaj glede šole v naravi in plavanja) in izobraževanje za vzgojiteljice. No, izobraževanje za vzgojiteljice o sladkorni je prestavljeno na jutri. Pri nas tudi oba ne moreva it, ker mora nekdo paziti na otroke. Ali pa lani. Naj bi šla v bolnico vsaj 4. ali 5. junija, da bi mi v petek 6.6. naredili CR. Ampak nisem utegnila. KAj si drugi mislijo? Naj si mislijo kar si čejo! V vrtu nimam niti 1 solate. Pa kaj! Pred 5-imi leti bi se sekirala, sedaj se ne. Nočem, da Lovro joka, medtem ko jaz okopavam solato in paradižnik. Mora že tako kdaj. Ta je originalna, res. Verjamem da te debelo pogledajo, ko rečeš, nisem imela časa iti rodit MOrala bi priti prej, ker sem Patricio in Jerneja rodila 14 dni pred rokom. Tako so rekli, da bi mi tudi CR morali narediti prej. Ampak. Patricia je bila v šoli v naravi, treba jo je bilo iskat, mož je imel hudo angino, je hodil po injekccije,...pa še Jernej...kam bi ga pa dala. Tašča je delala. Do nedelje in CR naj bi imela 9.6. ob 7-ih. PA nas je Lovro prehitel in bil rojen ponoči . Kak so bili zdravniki hudi, ker nisem prišla prej,... Se čist strinjam s tabo, sigurno ne moreš vedno vse 100% nardit, samo jaz sem zdej že parkrat manjkala na teh roditeljskih sestankih, govorilne ure opravim kar po telefonu, no, zadnjič sem bla v šoli ko smo se moral z enim učencem pogovorit, ker je Marku skoz nekaj težil, drugač pa res nism bla. Sedaj imajo pa poleg tega predavanja še sestanek glede tabora, pa se mi nekako ne zdi primerno da nikogar ni, zato sem pa mojo mami prosila. Bo že potrpela tisto urco. Veš, saj je to neka moralna dolžnost. a ni res? Ti ne bi šla za svojega vnuka na sestanek? Veš, jaz sem čist drug karakter, tko da jaz bi ziher čist drugače odreagirala. Je pa tko, da do sedaj nekako niso ne eni ne drugi odigrali tiste prave vloge starih staršev. Sej človek se s časom tega navadi, samo zdej je pa res taka situacija, da sem prosila za pomoč.
|