RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, a se je Tali že naučila hodit? Men je Sara rekla, da bi imela za valeto čevlje s peto in bi šle s sošolkami en giro okrog blejskega jezera, da se naučijo hodit Bog ne daj da Sara res prvic kaksno dolgo turo udari,ker pete so strup.Ce bo imela zaprte,so se nohti na udaru,meni sta sla 1x na obeh palcih dol,zaradi fensi cevljev. Tali hojo res oblada,se vidi da vsak cetrtek spremlja Heidi Klum...zdaj potrebuje samo se vzdrzljivost .Smo se prej mi trije ene igre igrali,ala clovek ne jezi se,je bila kar v petkah veš, sej si je sploh ne predstavljam v petkah, sploh ni tak tip. Ampak naj se sama odloči. Se mi zdi da bi k oblekci, ki sva jo kuple velik bol pasale kakšne luštne balerinke. No, bomo vidl. Daj no,ne bit tko staromodna .Saj sem jaz pri Tali tudi najprej na balerinke pomislila,take kjut,pa pentlo v laseh ja, grozne sva, sej vem, sam kaj morem. Sej pravim, naj si sama izbere, samo sem danes mal gledala po trgovinah, pa je tko vse čudno, ji bom kar proste roke prepustila.
|