Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:43:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer tudi vam Kleo, vidim, da že imena izbiraš na muško dete Dohodnino dobim nakazano menda 20 maja, moj dobi menda odločbo v teh dneh
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, a se je Tali že naučila hodit? Men je Sara rekla, da bi imela za valeto čevlje s peto in bi šle s sošolkami en giro okrog blejskega jezera, da se naučijo hodit kar v Lj jih peljite na prešerca, kjer je vse tlakovano.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:45:11
|
|
|
|
RMRM
|
Še enkrat enako vprašanje. A katera ve kako odpret slikice, ki sem jih dobila na mail. Napiše mi tole: This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:45:16
|
|
|
|
slovenka
|
http://www.triumph.com/si/page_9279_Klassik.php IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 slovenka,tvoj izbor imida za plazo se meni zdi super ,ne pa neke tigraste,al pa tini mini...na klobuke sem jaz tudi mahnjena,jih imam vedno poleti,samo tezko dobim takega,da mi res pase,ce ze,je pa cena,da dol pades. Daj tvoj se boji guzve okol zene Kleo, takšne imam, samo da enodelne, spodaj je vse črno, predel pri modrcu je pa tak vzorčast kot tukaj. Ne vem, zakaj nimajo še enodelnih tu gor: http://www.triumph.com/si/page_9279_Klassik.php Aj, shit. Na prvo stran vrže. Greš pod kolekcijo - sun&beach, potem pa Manhattan.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, a se je Tali že naučila hodit? Men je Sara rekla, da bi imela za valeto čevlje s peto in bi šle s sošolkami en giro okrog blejskega jezera, da se naučijo hodit Bog ne daj da Sara res prvic kaksno dolgo turo udari,ker pete so strup.Ce bo imela zaprte,so se nohti na udaru,meni sta sla 1x na obeh palcih dol,zaradi fensi cevljev. Tali hojo res oblada,se vidi da vsak cetrtek spremlja Heidi Klum...zdaj potrebuje samo se vzdrzljivost .Smo se prej mi trije ene igre igrali,ala clovek ne jezi se,je bila kar v petkah
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:46:23
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Še enkrat enako vprašanje. A katera ve kako odpret slikice, ki sem jih dobila na mail. Napiše mi tole: This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel. RMRM Bo Samsa vedela ali pa še katera, sigurno...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer tudi vam Kleo, vidim, da že imena izbiraš na muško dete Dohodnino dobim nakazano menda 20 maja, moj dobi menda odločbo v teh dneh
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:47:09
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, a se je Tali že naučila hodit? Men je Sara rekla, da bi imela za valeto čevlje s peto in bi šle s sošolkami en giro okrog blejskega jezera, da se naučijo hodit kar v Lj jih peljite na prešerca, kjer je vse tlakovano.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Še enkrat enako vprašanje. A katera ve kako odpret slikice, ki sem jih dobila na mail. Napiše mi tole: This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel. ja. moraš očitno imet program za odpiranjem te datoteke. Možnost je, da ga že imaš, vendar ni aktiviran. Moraš pod kontrolno ploščo in med programi ga poiskat in aktivirat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:48:35
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, a se je Tali že naučila hodit? Men je Sara rekla, da bi imela za valeto čevlje s peto in bi šle s sošolkami en giro okrog blejskega jezera, da se naučijo hodit Bog ne daj da Sara res prvic kaksno dolgo turo udari,ker pete so strup.Ce bo imela zaprte,so se nohti na udaru,meni sta sla 1x na obeh palcih dol,zaradi fensi cevljev. Tali hojo res oblada,se vidi da vsak cetrtek spremlja Heidi Klum...zdaj potrebuje samo se vzdrzljivost .Smo se prej mi trije ene igre igrali,ala clovek ne jezi se,je bila kar v petkah veš, sej si je sploh ne predstavljam v petkah, sploh ni tak tip. Ampak naj se sama odloči. Se mi zdi da bi k oblekci, ki sva jo kuple velik bol pasale kakšne luštne balerinke. No, bomo vidl.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,meni linka ne odpre.Daj kopiraj slikico RMRM,sem ti ze zadnjic povedala-nimam pojma,tudi sama rabim pomoc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:49:30
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Še enkrat enako vprašanje. A katera ve kako odpret slikice, ki sem jih dobila na mail. Napiše mi tole: This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel. ja. moraš očitno imet program za odpiranjem te datoteke. Možnost je, da ga že imaš, vendar ni aktiviran. Moraš pod kontrolno ploščo in med programi ga poiskat in aktivirat. sej nekaj sem že gledala na nadzorni plošči, tko kot piše, sam mi ni nič uspelo. Bo zgleda treba do petka počakat, da moj pride.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:50:01
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,meni linka ne odpre.Daj kopiraj slikico RMRM,sem ti ze zadnjic povedala-nimam pojma,tudi sama rabim pomoc Hvala kleo, sem vidla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:50:54
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz imam pa v sredo dva sestanka, enga ob 17, drugega ob 18 ih, 40 km stran. Kako to izvest, pa oba sta ful pomembna?????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:51:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, a se je Tali že naučila hodit? Men je Sara rekla, da bi imela za valeto čevlje s peto in bi šle s sošolkami en giro okrog blejskega jezera, da se naučijo hodit Bog ne daj da Sara res prvic kaksno dolgo turo udari,ker pete so strup.Ce bo imela zaprte,so se nohti na udaru,meni sta sla 1x na obeh palcih dol,zaradi fensi cevljev. Tali hojo res oblada,se vidi da vsak cetrtek spremlja Heidi Klum...zdaj potrebuje samo se vzdrzljivost .Smo se prej mi trije ene igre igrali,ala clovek ne jezi se,je bila kar v petkah veš, sej si je sploh ne predstavljam v petkah, sploh ni tak tip. Ampak naj se sama odloči. Se mi zdi da bi k oblekci, ki sva jo kuple velik bol pasale kakšne luštne balerinke. No, bomo vidl. Daj no,ne bit tko staromodna .Saj sem jaz pri Tali tudi najprej na balerinke pomislila,take kjut,pa pentlo v laseh
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:51:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,meni linka ne odpre.Daj kopiraj slikico RMRM,sem ti ze zadnjic povedala-nimam pojma,tudi sama rabim pomoc Kleo, ne gre... saj ni važno
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:51:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,meni linka ne odpre.Daj kopiraj slikico RMRM,sem ti ze zadnjic povedala-nimam pojma,tudi sama rabim pomoc Kleo, ne gre... saj ni važno to je pa tut res
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:52:03
|
|
|
|
lunca14
|
čer rmrm in didlina,pa kleo in slovenka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:52:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz imam pa v sredo dva sestanka, enga ob 17, drugega ob 18 ih, 40 km stran. Kako to izvest, pa oba sta ful pomembna????? Več možnosti je: batman superman spiderman G-girl ali kako že Ali pa Mr. Trump
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:52:51
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,meni linka ne odpre.Daj kopiraj slikico RMRM,sem ti ze zadnjic povedala-nimam pojma,tudi sama rabim pomoc Kleo, ne gre... saj ni važno to je pa tut res Se samo hecam - da ne boš kje v solzah - saj veš, zdaj ko si noseča
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz imam pa v sredo dva sestanka, enga ob 17, drugega ob 18 ih, 40 km stran. Kako to izvest, pa oba sta ful pomembna????? Na drugega poslji svojo dvojnico
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:53:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz imam pa v sredo dva sestanka, enga ob 17, drugega ob 18 ih, 40 km stran. Kako to izvest, pa oba sta ful pomembna????? probaj kleo nahecat,da ti posodi reaktivca
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:53:05
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, a se je Tali že naučila hodit? Men je Sara rekla, da bi imela za valeto čevlje s peto in bi šle s sošolkami en giro okrog blejskega jezera, da se naučijo hodit Bog ne daj da Sara res prvic kaksno dolgo turo udari,ker pete so strup.Ce bo imela zaprte,so se nohti na udaru,meni sta sla 1x na obeh palcih dol,zaradi fensi cevljev. Tali hojo res oblada,se vidi da vsak cetrtek spremlja Heidi Klum...zdaj potrebuje samo se vzdrzljivost .Smo se prej mi trije ene igre igrali,ala clovek ne jezi se,je bila kar v petkah veš, sej si je sploh ne predstavljam v petkah, sploh ni tak tip. Ampak naj se sama odloči. Se mi zdi da bi k oblekci, ki sva jo kuple velik bol pasale kakšne luštne balerinke. No, bomo vidl. Daj no,ne bit tko staromodna .Saj sem jaz pri Tali tudi najprej na balerinke pomislila,take kjut,pa pentlo v laseh ja, grozne sva, sej vem, sam kaj morem. Sej pravim, naj si sama izbere, samo sem danes mal gledala po trgovinah, pa je tko vse čudno, ji bom kar proste roke prepustila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:53:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dobila vse slike kolkr sem vidla iz srečanja. hvala vam vsem punce. Sam imam tako zabasan mail, da moram vse počistit, sam tuki na prenosniku je tolk zamudno RMRM, upam, da ti rata. Mogoče poskusi odpret na drugem računalniku pa boš takoj vedla če je to to.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:53:54
|
|
|
|
RMRM
|
lunca, čer
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
plačilo nepremičninkoliko mesečno plačujete za najem stanovanja/hiše oziroma mesečni obrok kredita?300-400€ (
60%)
400-500€ (
14%)
500-600€ (
9%)
600-700€ (
10%)
več (
7%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!