aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Pri nas enej spi,maj leži,upam,da zaspi,lun se igra,sosed gleda risanke,mami pa gre likat,ene 5 pralnih strojev ..............potem,pa upam,da bom lahko pojedla kosilo-eno veliko skledo solate,in spila kaaaaaaaavvvvvvvooooooooo,je nisem pila v miru že neki časa,mi prav manjka,en tak brezobvezni babji čvek ob kavici. Si pridna danes. Naši veliki 3 so v garaži, sestavljajo elektro omaro. Mi2 z Lovrom pa likava, gledava ponovitev včerajšnje oddaje Hrvatska išče zvijezdu in klepetam na RR. ..............a,nista bla dobra oba,eden boljši od drugega,se nisem mogla odločit za enga,res kapo dol obema,pa tud ostalim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ja, res! Fenomenalna. Na koncu sem vseeno bolj navijala za žestoko , mi bolj leži , ampak mi je vseeno čisto o.k., da je zmagal Bojan. Ker je oba tako fino poslušat, odvisno samo od okusa . Voditeljica mi je tudi super. Taka topla, simpatična. Kako je Maj?
|