l.daisy
|
čer, prvič: vse najboljše ANJI, ŽIGU, VITI, JAKU, LUNU, LOVRU, EMI in MAKSU juhuuu, koliko novih malčkov:) (upam, da nisem koga pozabila... drugič: kako ste kaj ? slabo, ne slabo, kilce, bušiji? tretjič: čestitke vsem za prve korake (ne vem točno kateri ste...) spet našega ta mlajšega se ne da več ujeti, tečemo, tečemo, tečemooooooo.... plezamo na kavč, s kavča, pa spet na kavč in dol, pa na stol in povsod, kamor se da plezat..... četrtič: primerna rojstnodnevna darila (sem sanjala da imate to debato enkrat ) - nimam pojma.... mi smo dobili čestitke, papirčke (denar in bone) torto, od otipljivih stvari pa trikolesnika in tomyjev raziskovalni šotor..... papirčkov še nismo vnovčili, verjetno jih bomo nekaj za plenice, nekaj za igrače... Anžej na triciklu: petič: jeb ... birokracijo .... sama nisem mogla urediti osebnih izkaznic za tamaladva, kljub temu, da sem imela s seboj rojstna lista in svoj dokument, ampak bi morala po njihovem imeti pooblastilo očeta (samo zato, ker imata fantka očetov priimek)..... no, potem smo uredili skupaj, ko je bila ravno prva sobota v mesecu in nas je bila gospa na UE "zelo vesela".... šestič: ta mlajši je dobil že prvo "bojno rano" - imel je bližnje srečanje z asfaltom; rezultat: odrgnjen nosek.... prav simpatičen je z njim... sedmič: včeraj smo se prvič strigli..... zdaj pa res zgledata, kot bi bila stara 2 leti ali več.... (na toliko ju ocenjujejo naključni mimoidoči).... osmič: danes smo imeli posvetovalnico, bila sta cepljena v rokico.... imata pa prav zanimive mere: oba (vsak posebej) 11.780 g in 82,5 cm , Anžejev OG 48 cm, Ažbetov pa 47 cm.... devetič: končno nam je uspel razbit mamičin fotoaparat, tako da smo v pospešenem iskanju novega (da bi čimmanj dogodivščin zamudili)..... razbil se je lcd, zamenjava stane polovico novega fotiča, plus verjetno bo prej ali slej šla tudi optika, če je bil udarec premočen..... zato vam lahko pokažem samo ta mlajšega z novo frizurco (in razbitim noskom), potem se je zgodil "usodni trenutek": aja, zadnjič, pa nenamenoma.... hvala vsem za čestitke in sožalja.... moj je rekel (ki ji btw. pri svojih 15ih izgubil očeta), da prej ko sprejmeš filozofijo umrljivosti (beri edino umret se mora), boljš zate.... no ja..... še kaj pozabila? pomojem da ne.......