|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
19.6.2009 15:24:42   
Anonimen
Mal sem vas prebrala,par zadnjih strani....
Ninny,daj ne se bahat kako Ema püridno spi...vaaaaavvvvuser posted image .Sicer gre tudi moja vcasih 2x spat,samo zvecer zato ob 22h.Ponoci se zbuja,samo ze manje,v Slo je bilo pa katastrofa.Ni mogla ne zaspat ne spat.Postelco je imela 2dni se iz prve svetovne,sem se ves cas tresla da ven ne skoci-en kup letanja iz dnevne-kuhinje,v njeno sobo,za vsak piskuser posted image ,potem so mi dostavli prenosno,ki je fino globoka in je strah sel.
Kako je bilo v bolnici?

Didlinaa,vse najboljse Sari.Skoda,ker je ravn takrat zbolela,pa ker niso norice,bi bile zdaj ze skoraj mimo.

Slovenka,bravo za mozevo sluzbouser posted image user posted image

Nya,ti si na dopustu??Kolk sem ti fovs....kam ste sli?Pa uzivajte seveda.

Lunca,Sem pogledala slike.Kaksen knedelcek je Lun,pa ima toliko kg kot Meri,samo da se mi ona zdi ze cist suha.
Lustne slikce,so uzivali tamali v druzbi.Pa ti si lustna in cist vsi trije fantje so tebi podobni.

BS,nekaj sem hotla prav tebi se napisat,pa sem cisto pozabila-skleroza matruser posted image user posted image .Lepo praznujteuser posted image

RMRM,sta sla s tamalim isti cas kot mi?Vazno da je bilo vse ok,pri vama in doma.Sara je pa sploh carica,BRAVO SARAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mtinca,vidla slike na FB.Lepa torta,skoda ce ni bila se dobra,tamala je pa sploh cukruser posted image .
Drugih slik na fb se nisem uspela pogledat,jih bom v kratkem.

Pri nas smo brez TV,ne dela kar smo prisli domov.Je moz klical,naj bi nekdo prisel pogledat,a ni bilo se nikogar,tako da gremo danes po drug resiver.
Meni je sicer vseeno,sem kupila knjige,tako da berem zvecer...druga2 sta pa zalostnauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1926
19.6.2009 15:34:55   
Anonimen
Kleo, kako si kaj ti?user posted image Nič ne napišeš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
19.6.2009 16:38:05   
RMRM
Lunca, vidla slikice na str. 64, Lun, Lana in Luka user posted image user posted image user posted image . Ful so luštkani vsi trije škratki, pa mamici seveda tud user posted image .

Didlina, tvoje slikice vidim tud samo pomanjšane, albuma pa sploh neodpre. Ta RR je pa res vedno bol čudn. Mi pod MOJA RINGARAJA kaže zadnje odprte temeuser posted image , kar nekajuser posted image .

Kleo, WB. Ja, zgleda da sva bili isti čas odsotni. No, saj jaz sem že od srede doma, samo mi kar nekako ne znese še na RR.

Spanje -  mi smo na morju spali popolnoma enako kot doma, čez dan 2x, zvečer pa od 20 ih do 6,30. In seveda se meni ni zdelo pomembno imet prenosno postlo, ker jo kao ne rabimo, bo tko al tko pri meni,ker bova sama. Rezultat tega - odkar sva doma, tulimo ko pri norcih, ko ga dam zvečer v postlo.user posted image user posted image user posted image . Prve dva dni se je še ponoči prebujal, kar se res že ful dolgo ni, v bistvu odkar ponoči ne je več, danes je pa vsaj mirno spal. Tud popoldne mi je moral zaspat v naročju. Upam da se zopet navadi na star način, ker prej nikoli ni bilo nobenih težav, je vedno sam zaspal, samo da je bla glasba. Sem šla danes takoj v Pikapolonico po en bazenček, ki je lahko postla ali bazen. Ker na morju ne bom ponovila napake.

Drugače je pa Lukas elergičen na vročino. Tud ko je bil v senci, se mu je pod očesom naredil velik rdeč izpuščaj, ki je dokončno izginil šele doma, tako da nimam pojma kako bo konec julija na morju, tam pa sploh nobene sence user posted image user posted image

No evo, pa sem vam priskrbela mal počitniškega branja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
19.6.2009 16:38:40   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image DOBILA POVABILO,VIDLA SLIKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............kaka frajerka,kak sonček,kako vozi motor,prava bajkerka,paoči se mi tok znan zdi,pa mami luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
19.6.2009 18:23:23   
slovenka
Ojla mamice,

kako ste? malo odsotna. Bili smo v Radencih 3 dni, a smo že nazaj. Imeli smo se super, bebi je bila hiper živahna in družabna, spoznali smo se s pol gostov iz hotela, jim je mahala, pa lubije pošiljala in s prstom kazala na njih, pa so bili vsi tako navdušeni. Bi lahko pobirali po kak evro za to user posted image  uh zdaj mi šara gor po tipkovnici, se potem oglasim... ASaqq2waq

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
19.6.2009 19:57:34   
lunca14
Slovenka...........dobrodošla iz mini počitnic,ja ni kaj sofija,je en tak sonček,da je ne moreš spregledat,kar žari od pozitivne energijeuser posted image user posted image user posted image ..........kako,kaj vaša garaža?
polma...........hvala,tko,kot si že sama rekla,se čist strinjam z vsem,je pa zelo lepo,vse triuser posted image user posted image user posted image .............še kdaj se spomniuser posted image
aleksandra.............mogoče pa res najdem drug teden do srede kaj časa,za kafe,v tvojem koncuuser posted image
kleo.........tko,kot te je didlina vprašala,kako kaj tvoj buši,počutje,občutki?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
19.6.2009 20:37:06   
slovenka
Jupi, jupi, pika spi. Me je skrbelo, kako bo nocoj, ker sedaj je šla dva dni bolj pozno spat, kljub vsemu kopanju...

Joj, Lunca, jutri bi naj gradili garažo, dobimo zidarje, ampak ne vem, kako bo kaj s tem vremenom. Sicer eni pravijo, da bo do jutra že šlo čez severno Slo, a kaj vemo. user posted image  Upam, da se bo dalo delati in da bomo lahko kmalu avte zavarovali. V torek mi je bilo tako user posted image , ko sem bila popoldne v službi, pa sem skozi okno gledala točo. Ampak na srečo ni bilo avtu nič... Saj vem, da je samo pleh, a nimam kasko tega avta, lani sva pa za ta drugega, ki sicer je kasko, dobila v vednost račun za popravilo posledic toče in je znašal nekih 6000 eur, tako da potem pa ni več samo pleh, če moraš sam to plačat user posted image  Zadnjič je namreč kar nekaj sodelavcev stalo pri vratih na dvorišče in gledalo točo, pa je bila taka debata. Majo strici najdražje avtomobile, potem so se pa delali herojev, kako jim nič mar toča user posted image

Še zmeraj se dogovarjamo za morje, smo hoteli iti v ponedeljek, a mi sedaj nekak ni, ko je tako slaba napoved, pa burja... Morda bomo prestavili na sredo. No, ja, če ne, bomo pa doma, pa bo tudi fajn, ne?

Na zdravniškem pregledu so mi pa rekli, da imam rahlo visok holesterol (5,56), kar je zato, ker zadnje leto preveč kuham to, kar dragi mož rad je. Tako da sedaj sva se oba zamislila in mislim, da bomo šli vsaj delno nazaj na mojo študentsko prehrano. user posted image  Drugače so pa ugotovili, da sem v boljši telesni kondiciji kot pred 3 leti, ko sem pisala doktorat. Čeprav zdravnica je pred testiranjem rekla, da glede na porod ni pričakovati, da bom v boljši kondiciji, ampak zdravnika sta bila zadovoljna z mano. Sem bila kar važna. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
19.6.2009 20:41:43   
Anonimen
Ja, jaz sem vam pozabila povedat, da drug teden štartam s službo.user posted image Pojma nimam kako bo z dopustomuser posted image , se morem zment konc julija, da bom kej frej, čeprav ko prideš zadnji, je to bolj težko.user posted image Močno upam, da mi rata dobit vsaj mal frej. Da vsaj mal švignemo na Krk. Bosna nam pa itak spet odpade, razen če gre moj sam s Saro in njegovimi starši.user posted image On je 3 tedne doma letos, kar se ni zgodilo še nikol v 10 letih.user posted image

Naša mis je danes jedla pasulj in ima take vetrove.user posted image Hudi pliniuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1933
19.6.2009 20:46:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Jupi, jupi, pika spi. Me je skrbelo, kako bo nocoj, ker sedaj je šla dva dni bolj pozno spat, kljub vsemu kopanju...

Joj, Lunca, jutri bi naj gradili garažo, dobimo zidarje, ampak ne vem, kako bo kaj s tem vremenom. Sicer eni pravijo, da bo do jutra že šlo čez severno Slo, a kaj vemo. user posted image  Upam, da se bo dalo delati in da bomo lahko kmalu avte zavarovali. V torek mi je bilo tako user posted image , ko sem bila popoldne v službi, pa sem skozi okno gledala točo. Ampak na srečo ni bilo avtu nič... Saj vem, da je samo pleh, a nimam kasko tega avta, lani sva pa za ta drugega, ki sicer je kasko, dobila v vednost račun za popravilo posledic toče in je znašal nekih 6000 eur, tako da potem pa ni več samo pleh, če moraš sam to plačat user posted image  Zadnjič je namreč kar nekaj sodelavcev stalo pri vratih na dvorišče in gledalo točo, pa je bila taka debata. Majo strici najdražje avtomobile, potem so se pa delali herojev, kako jim nič mar toča user posted image

Še zmeraj se dogovarjamo za morje, smo hoteli iti v ponedeljek, a mi sedaj nekak ni, ko je tako slaba napoved, pa burja... Morda bomo prestavili na sredo. No, ja, če ne, bomo pa doma, pa bo tudi fajn, ne?

Na zdravniškem pregledu so mi pa rekli, da imam rahlo visok holesterol (5,56), kar je zato, ker zadnje leto preveč kuham to, kar dragi mož rad je. Tako da sedaj sva se oba zamislila in mislim, da bomo šli vsaj delno nazaj na mojo študentsko prehrano. user posted image  Drugače so pa ugotovili, da sem v boljši telesni kondiciji kot pred 3 leti, ko sem pisala doktorat. Čeprav zdravnica je pred testiranjem rekla, da glede na porod ni pričakovati, da bom v boljši kondiciji, ampak zdravnika sta bila zadovoljna z mano. Sem bila kar važna. user posted image

Jutri napovedujejo orkanske nevihte na S primorski, del Notranjske, drug teden pa bo cel teden burjast, hladen. Glede na to, da je tud Hrvaška zajeta, se bo morje ful ohladilo in bo kar zmanjšana temp. morja, ne sam zraka.

Jaz pa sem opravila danes zdravniškega odlično, sam mal vampka moram še razmigat.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
19.6.2009 20:50:34   
l.daisy
hej, kaj dogaja?

še dobro, da nismo več vse user posted image , sicer bi verjetno morala prebrat za nazaj ene dva dela user posted image user posted image user posted image

sem tukaj, berem, da bom lahko kaj pokomentirala....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
19.6.2009 20:59:45   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, jaz sem vam pozabila povedat, da drug teden štartam s službo.user posted image Pojma nimam kako bo z dopustomuser posted image , se morem zment konc julija, da bom kej frej, čeprav ko prideš zadnji, je to bolj težko.user posted image Močno upam, da mi rata dobit vsaj mal frej. Da vsaj mal švignemo na Krk. Bosna nam pa itak spet odpade, razen če gre moj sam s Saro in njegovimi starši.user posted image On je 3 tedne doma letos, kar se ni zgodilo še nikol v 10 letih.user posted image

Naša mis je danes jedla pasulj in ima take vetrove.user posted image Hudi pliniuser posted image

Didli, iz istega razloga mi sedaj hitimo z vsemi dopusti user posted image  Ker moj začne 6.7. z novo službo. Bomo videli, kaj bomo prihodnji teden, ja. Brez veze na silo iti, če ne bo vreme. Bomo že šli kaj ob koncih tedna. Bo pa zdaj šok za nas, ko smo bili 2 meseca skoraj ves čas skupaj. Smo se razvadili. user posted image  Ah, to ti pa sigurno ne bi ustrezalo, da gre tvoj sam v Bosno s Saro, kaj? Za koliko časa bi pa šel? user posted image  Sare ne damo, Sare ne damo..............................

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
19.6.2009 21:01:42   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

hej, kaj dogaja?

še dobro, da nismo več vse user posted image , sicer bi verjetno morala prebrat za nazaj ene dva dela user posted image user posted image user posted image

sem tukaj, berem, da bom lahko kaj pokomentirala....

Daisy, katera od nas pa ni user posted image  ? A ti nisi? user posted image user posted image user posted image

Sem bila sinoči tako melanholično razpoložena, ko je bebi spala v kinderpetu zraven najine postelje, pa nek tak jokav film sva gledala in sem bila cela user posted image user posted image user posted image

Danes sem pa ugotovila, da ima naš sosed na isti dan RD kot naša Sofija user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
19.6.2009 21:03:41   
slovenka
A vaši tudi boks gledajo? Moj ga user posted image user posted image user posted image

Ga ne maram, za mene to ni šport.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
19.6.2009 21:03:49   
Anonimen
o Marjetica, čer.user posted image Kakšne vragolije imate doma???user posted image

Slovenka, Sare ne damo ja. Sej ni problem, naj gre če hoče, itak bo tašča vse orihtala, če bo treba.user posted image Komaj čaka. Njeni starši sploh tam dol.Pa ostalo sorodstvo tud, sam men je pa ful hudo zarad tega, ker tja definitivno jaz ne morem it letos.user posted image Moj pa verjetno ne bo šel brez mene, ker mu bo preveč dolgčas. Sej veš, kavice pa to, pa crtanje ...user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
19.6.2009 21:05:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

A vaši tudi boks gledajo? Moj ga user posted image user posted image user posted image

Ga ne maram, za mene to ni šport.

Ne, moj gleda bolj te katastrofe pa to po TV. Kako letala padajo, pa raziskovanje nesreč...zdej sem ga pa odpokala da je šel mal špilat na bobne. Imajo jutr koncert.

Evol, žurke boste lahko imeli skupne s sosedom.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
19.6.2009 21:07:16   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Da se še jaz mal na raport javimuser posted image

Pri nam je vse po starem. Spat čez dan hodimo še zmeraj dvakrat. Nočno spanje imamo od 19.00 do 7.00. Samo bom kmalu skenslala in bo šla samo še enkrat spat. Drgač samo spiuser posted image . Če nismo doma pa sploh ni potrebe po spanjuuser posted image .

Zobov imamo samo 6user posted image . Glede na prva dva. kdaj sta pokukala na plano, bi morali imeti že polna usta zobuser posted image

Imeli smo posvetovalnico. spomnim se samo teže-9660g. koliko je dolga, pa sem preslišalauser posted image

Odkar hodi, smo vsi v pogonu ker je moramo lovit. Je že prestavila v višjo predstavo. Zna tudi že prag prestopit, igračo pobrat.....edino sama, brez opore,se še ne vstaneuser posted image . Govorimo nič. Samo neki brundamo. ful besed je znala , zdaj pa nič več od tegauser posted image

V službo grem šele 15.07. Kam na dopust še ne vemo. Nabavili smo še en avto, da bom lahko v službo hodila. Delat grem pa po 6 ur.

Evo. konec raportauser posted image

kleopatra- super, da ste srečno šprispeli domov, pa čeprav je bila vožnja dooooooooooolga in super za poroko

RMRM- tudi vama z Lukasom čestitke za preživete dni na morju in predvsem tvoji pridni hčerkici Sariuser posted image

slovenka- čestitke tvojemu možeku za službo in super, da ti toča nis klestila avta

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
19.6.2009 21:13:29   
l.daisy
Žiga, Izabela, Jan & Anžej, Sara, Maksimilijan, Žan, Lana in Sabina, dobrodošli v svet malčkov user posted image user posted image user posted image user posted image
ne dvomim, da so bile tortice slastne in darila krasna....

to je pa tudi vse, kar lahko komentiram... obiski so pršli (od mojega "long lost friend"... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
19.6.2009 21:17:56   
slovenka
alea, oj, oj. Ja kaj boš pa spanje kenslala? Pusti jo... Da ti ne bo kaj žal!  user posted image

Ful zanimivo to z Izabelino hojo. Kak vrstni red pa ima? Naša se sama vstane čist od tal gor, pa počepne, da pobere igračo in spet vstane, stoji po par minut, samo hoja ji pa ne gre. Kak korak, potem pa na kolena. No, mogoče ima pa naša čuden vrstni red. user posted image  Tudi dol s kavča ipd. ji gre fajn, se rikverc obrne in čaka na trdna tla... Zadnjič pa je bila na obisku sosedova, ki je 2,5 mes starejša, ful fajn hodi oz. kar teče ves čas, pa smo jo posedli na Sofijino mini klopco, a je šla dol gar direkt naprej in na nos. In ima polno krastic po nosu, čelu, ker ves čas pada. Je prav ubogica.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
19.6.2009 21:23:07   
alea01
slovenka...res zanimiv vrstni red.....je špricala predavanjauser posted image user posted image . vi greste po vrstnem redu. Naša je prej hodila kot pa samostojno stala. Zdaj vsaj stoji že samostojno....pa poskuša prevale delat....enkrat ji je celo ratalo. Dol s kavča pa gre kakor kdaj. Če gre z nosom naprej, se pol ustraši in se zvleče nazaj na kavč in pol se obrne ali pa še mal posedi in se naredi frajlouser posted image ......prikrije pozabljenouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
19.6.2009 21:25:11   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

Žiga, Izabela, Jan & Anžej, Sara, Maksimilijan, Žan, Lana in Sabina, dobrodošli v svet malčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa mojuser posted image
ne dvomim, da so bile tortice slastne in darila krasna....

to je pa tudi vse, kar lahko komentiram... obiski so pršli (od mojega "long lost friend"... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
19.6.2009 21:38:03   
Anonimen
Mene pa skrbi, ker se Sara zanalašč meče nazaj. Stoji samostojno, pol pa tist njen hinavski nasmešek in pok nazaj na hrbet. user posted image Sej dokler je to na zakonski postli je ok, sam ko pa to začne na sedežni, pa previjalni...je pa hudič. Niti tisočinke sekunde ne smem dat očesa stran,.user posted image Njena hoja je pa tako ultra hitra, sam kaj ko na vsak način hoče prstek, da ima oporo. Pa je prav lepo hodila samo z eno rokico, da se me je držala. Ma bo že. Sej če si je ne da hodit, se pa vsaj govort uči.user posted image oči je zdej po tanovem oto, ker ma pač dost besed na u in o, in je kar sama začela klicat oto oto oto.user posted image mami pa je po tanovem baba.user posted image in pol še zanalašč kliče baba baba ..tolk je navrtana in nagajiva, da včasih sem jo že sita z njenimi forami.
Pa v vozičku se vozimo (kadar se) stoje.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
19.6.2009 21:50:21   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

slovenka...res zanimiv vrstni red.....je špricala predavanjauser posted image user posted image . vi greste po vrstnem redu. Naša je prej hodila kot pa samostojno stala. Zdaj vsaj stoji že samostojno....pa poskuša prevale delat....enkrat ji je celo ratalo. Dol s kavča pa gre kakor kdaj. Če gre z nosom naprej, se pol ustraši in se zvleče nazaj na kavč in pol se obrne ali pa še mal posedi in se naredi frajlouser posted image ......prikrije pozabljenouser posted image

Aj, naša pa nič ne prikrije, če ji kaj ne uspe. Je v Radencih padla s postelje - ker imamo doma drugačno posteljo - pa je bil tak jok... kje pa, da bi ona to prikrila. Je pa pogumna Izabela user posted image

Didli, a Sara se pa na hrbet vrže iz stoječega položaja ali ko sedi? Ker stoje je kar fajn za past. Sploh ona, ko je tako visoka...

Ja, našo tudi čakamo s to hojo, res že dolgo stoji... Ampak nimamo problemov s tem da ne hodi, tako da se ne mudi. Problem je bil tam januarja, ko je hotela po 4 hodit, pa ni znala naprej in se je cele dneve tako jezila, da sem je imela že dovolj... zdaj pa tudi po 4 pride, kamor hoče, tako da ni slabe volje. Mogoče bo zdaj, ko ima kratke hlače in jo zunaj pika po tleh in potem hodi tako, da se s koleni ne dotika tal, rit v luft... Mogoče bo spoznala, da bolje, da kar po dveh, lepo s čevlji user posted image  Sem pa presenečena, da kar dosti malčkov bolj laufa kot pa hodi user posted image

Od govora ima naša tata, mama, dedi, tika taka, no glavna beseda je pa ais. In tega kar dosti poslušamo. user posted image

Voziček - midva sva že obupala. En čas sva še vztrajala, ampak je tudi takoj stala notri, privezala je nikoli nisem (soseda njihovo privežeta notri)... zato pa zdaj že obvladava nošnjo po ramenih user posted image

Me je pa to dvigovanje Sofije privedlo do tega, da sem včeraj le šla na masažo. Še nikoli nisem bila, ker to ni nekaj za mene, da se me nekdo dotika... ampak me je hrbet tako bolel, pa masaža je bila vključena v ta paket, ki so nam ga v službi plačali, tako da sem šla - 45 minutna masaža in zdaj me že 2 dni nič hrbet ne boli user posted image user posted image  Samo če bi bil moški maser, pa ne vem, kaj bi naredila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
19.6.2009 21:59:29   
slovenka
user posted image Prej mi je še en post ven vrglo. user posted image  

Sem v njem pozdravila Kleo - pa da prideš zdaj spet večkrat na RR. Ja, moj bi bil brez TV tudi žalosten - jaz bi tudi kakšno knjigo prebrala, samo če ne bi moj imel TV, bi morala hitro spat. Sem videla, kako bi bilo, v Radencih, ko smo imeli v hotelu iber staro in iber malo TV, z malo programov user posted image  Sem se potem že bala na Uz trebuha, da mi kakega bebija najdejo notri user posted image user posted image

RMRM - da čimprej pridete nazaj na staro spanje. Mi smo morali kupiti prenosno posteljico, ker ko smo kam šli, smo obupno spali - mala povprek, če si jo premaknil, jok... sedaj je pa ok. Samo ker je sedaj doma v svoji sobi, v hotelu pa ne, naju je še en čas gledala ven iz kinderpeta user posted image

A Nya je na morju?

Daisy - kak prijatelj pa je ta? user posted image

Didli - kako da tvoj bobne igra, Sara pa spi? Si ne predstavljam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
19.6.2009 22:08:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, v bloku bobne igrat ja.user posted image Je šel na plac, imajo poseben plac za vaje.user posted image
Sara se vrže iz stoječega-samostojnega na hrbet.  Pri nas je zdej ene 14 dni mir, lepo spi spet v svoji postelji do jutra. Prej je blo pa skor 1 mesec obupno, sam med nama bi spala.user posted image

Pa zadnjič sem ji pustila, da je jedla travo in je ugotovila, da pa le ni dobra kolkr je delala mmmm nam nam.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
19.6.2009 22:22:58   
slovenka
Ajaaaaa.... jaz ne razmišljam blokovsko, samo mamičasto user posted image  Da ne bi Sare motil, za sosede me ne skrbi user posted image

Ja v hotelu je bilo pa tako, da smo stopili v dvigalo, pa dva upokojenca notri, Nemca, in je stari rekel, evo ti, to je nočna simfonija - je mislil kao, ta beba se je drla ponoči - a je teta potem rekla, ne, ne, teh ne bi slišala, ko so dosti nižje od naju. Ji je ded krivico naredil, ker je bila res pridna. user posted image  Samo nisva nič rekla, da ju ne bi šokirala, da znava nemško user posted image

Spet romane pišem... Moj je plazmo pogrešal na dopustu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.