Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jupi, jupi, pika spi. Me je skrbelo, kako bo nocoj, ker sedaj je šla dva dni bolj pozno spat, kljub vsemu kopanju... Joj, Lunca, jutri bi naj gradili garažo, dobimo zidarje, ampak ne vem, kako bo kaj s tem vremenom. Sicer eni pravijo, da bo do jutra že šlo čez severno Slo, a kaj vemo. Upam, da se bo dalo delati in da bomo lahko kmalu avte zavarovali. V torek mi je bilo tako , ko sem bila popoldne v službi, pa sem skozi okno gledala točo. Ampak na srečo ni bilo avtu nič... Saj vem, da je samo pleh, a nimam kasko tega avta, lani sva pa za ta drugega, ki sicer je kasko, dobila v vednost račun za popravilo posledic toče in je znašal nekih 6000 eur, tako da potem pa ni več samo pleh, če moraš sam to plačat Zadnjič je namreč kar nekaj sodelavcev stalo pri vratih na dvorišče in gledalo točo, pa je bila taka debata. Majo strici najdražje avtomobile, potem so se pa delali herojev, kako jim nič mar toča Še zmeraj se dogovarjamo za morje, smo hoteli iti v ponedeljek, a mi sedaj nekak ni, ko je tako slaba napoved, pa burja... Morda bomo prestavili na sredo. No, ja, če ne, bomo pa doma, pa bo tudi fajn, ne? Na zdravniškem pregledu so mi pa rekli, da imam rahlo visok holesterol (5,56), kar je zato, ker zadnje leto preveč kuham to, kar dragi mož rad je. Tako da sedaj sva se oba zamislila in mislim, da bomo šli vsaj delno nazaj na mojo študentsko prehrano. Drugače so pa ugotovili, da sem v boljši telesni kondiciji kot pred 3 leti, ko sem pisala doktorat. Čeprav zdravnica je pred testiranjem rekla, da glede na porod ni pričakovati, da bom v boljši kondiciji, ampak zdravnika sta bila zadovoljna z mano. Sem bila kar važna. Jutri napovedujejo orkanske nevihte na S primorski, del Notranjske, drug teden pa bo cel teden burjast, hladen. Glede na to, da je tud Hrvaška zajeta, se bo morje ful ohladilo in bo kar zmanjšana temp. morja, ne sam zraka. Jaz pa sem opravila danes zdravniškega odlično, sam mal vampka moram še razmigat.
|