|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
20.6.2009 22:58:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

vsak svojo... 70x140... sam ko spita noter, se skoz zbujata... ker skoz nekam z glavo udarjata... to se kar v spanju usedeta, pa na drugo stran padeta pa spita naprej pa take fore... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimaš kej, dvojna zabava user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
20.6.2009 23:27:57   
l.daisy
grem stavit, da ste zaspale na tipkovnici user posted image user posted image

sem ravno prekuhala mleko, sem prej čist pozabla... joj joj, kako te RR posrka vase...user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
20.6.2009 23:46:47   
l.daisy
jah no...
potem pa lepo spite in mirno noč vam želim....

user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
21.6.2009 0:07:18   
lunca14
kdo,spi,kdo???????......................ja lahko nočuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
21.6.2009 0:39:30   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

kdo,spi,kdo???????......................ja lahko nočuser posted image user posted image user posted image

Ja, hm, le kdo?user posted image

Naš Lovro ima nocoj očitno nočno.
Ni mu do spanja, pa če se mečem na trepalnice.
Nočko vsem!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
21.6.2009 8:20:39   
lunca14
Jutro,midva odhajava na parcelo,otroci bodo doma,midva pa akcija............pa malo sem jezna na vreme,ko so obljubljal tak dež,da smo odpovedal rojst.zabavo,zaradi vremena,sedaj pa je zunaj..................ssssoooonnncceeeuser posted image ..................lepo sončno nedeljo vam želimuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
21.6.2009 12:44:45   
Anonimen
Želim vam lepo nedeljo.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
21.6.2009 13:42:38   
tweetek
ojla bejbike! Hja, jaz še vedni nisem dipl.  - GROZZZZZZZZZZZA!!!! Ampak sem pa že blizu! Zato pa je naš mali dočakal prvi rojstni dan, pa shodil, pa rekel prvo besedo... Tko da mami nima časa študiratuser posted image .... Samo malo se vam javljam, da vas pozdravim in vam zaželim lepo poletje in ker je zdaj tak čas za naše junijčke, vsem vašim otročkom in mamicam seveda čestitam za uspešno prvo leto!!!!user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Uživajte na morju/toplicah/doma....  Aja, pa v sredo držite pesti zame, ker imam šoferski izpit, pa okrog desetih bodite tiste iz Kranja lepo doma, da vas ne bom povozilauser posted image user posted image

En velik objem user posted image pa slinastega lubčka od Janeza!

Vaša tweetek in Janez

< Sporočilo je popravil tweetek -- 21.6.2009 13:43:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
21.6.2009 15:29:37   
Anonimen
Aloha cvetke in Marjetke user posted image

Kako smo danes? Mi smo super, trenutno imamo popoldanski počitek, potem pa šibamo na plažo. Ja, tko je to tukaj v Sumaritnu - pada dež, naslendnji dan sonce. In seveda temperature dovolj visoke. So se pa kar bali, da bo ful burja, pa hvala bogu ni. No, vsaj zaenkrat - bomo videli, kako bo v naslednjih dneh.

V glavnem, mi ful uživamo  - na FB sem dala album s fotkami, za vse tiste, ki pa niste na FB, pa ena fotka - ker ne morm jih ful nalagat, tale net je namreč kr počasen, pa še plačat ga morm - ampak sam, da je user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 21.6.2009 15:53:19 >

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
21.6.2009 15:55:02   
Anonimen
http://img32.imageshack.us/img32/8756/slika064v.jpg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
21.6.2009 17:56:27   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

čeruser posted image

Jaz se pa moram pohvaliti, da smo shodiliuser posted image Iz tistih par korakcev je nastalo kar nekaj korakev in mi lepo prehodi dnevno sobouser posted image samo če pa vidi da so kje kakšna vrata odprta sploh od Mašine sobe pa hitro na rito in po vseh štirih ker je še vedno tako hitrejšauser posted image

čestitke Ema.
evo konkurenca:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
21.6.2009 18:04:11   
mtinca1
mi spimo čez dan 1x ob 11:00;  ko je v varstvu pa ne vem (mislim, da tudi tu nekje) - gre pa vedno tudi tam spat.

zvečer pa gre spat ob 8-ih.
po novem jo ob 23-ih zbujam, da ji dam antibiotik. danes bo spet kriza, ker sem sama doma.
sicer pa nam je pediatrinja rekla, da ponoči ne rabi več mleka; prej je dobila cca. 150ml še ponoči; naj damo raje čaj.
tako, da zdaj tri noči po antibiotiku dam flaško z vodo in se ne zbudi do jutra. ji bomo od zdaj naprej kr dali vodo ponoči, če se zbudi; je verjetno boljše že zaradi zobkov.

kako vam kaj gre ščetkanje zobk? .. nam bolj slabo.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
21.6.2009 18:04:23   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

čeruser posted image

Jaz se pa moram pohvaliti, da smo shodiliuser posted image Iz tistih par korakcev je nastalo kar nekaj korakev in mi lepo prehodi dnevno sobouser posted image samo če pa vidi da so kje kakšna vrata odprta sploh od Mašine sobe pa hitro na rito in po vseh štirih ker je še vedno tako hitrejšauser posted image

čestitke Ema.
evo konkurenca:
user posted image

Dan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ema in Lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
21.6.2009 18:07:06   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, jaz sem vam pozabila povedat, da drug teden štartam s službo.user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
21.6.2009 18:09:06   
Samsa

pri nas so le 3 in ni nobenega problema user posted image user posted image user posted image  - full se ji dopade in ko si jaz umivam zobe ji dam ščetko, ki jo potem gricka oz. se igra z njo

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
21.6.2009 18:22:20   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

pri nas so le 3 in ni nobenega problema user posted image user posted image user posted image  - full se ji dopade in ko si jaz umivam zobe ji dam ščetko, ki jo potem gricka oz. se igra z njo

mi jih imamo pa 8.
sama jo rada uporablja; meni pa dovoli 5 sek. user posted image .

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
21.6.2009 19:27:33   
alea01
ola mamičkeuser posted image

tweetek----helo izgubljena duša. Držimo pesti za izpit. Jaz se ziher ne bom po Kranju šetalauser posted image user posted image

nya- super duper fotke...uživačiuser posted image

Ema, Lana- user posted image user posted image user posted image  za hojo

Naša je že tako hitra, da jo komaj še ulovimo.....Pa skoz neki nosi v rokah ko hodi in pol to odlaga v svoji sobici. Torej, vse kar ne najdemo moramo it v njeno sobico iskatuser posted image ..tudi mamino urouser posted image user posted image

Spanje pri nas......spi od 19.00- 7.00 od 9.30-11.00 in od 14.00-15.30. Točno kot urcauser posted image . Sam ji bom dopoldansko počasi ukinila in jo dala po kosilu spat. Ker včasih ne spi in se sam igra.

Mi zobe umivamo že od 1 dobljenega. Bolj iz tega, da se navadi. Ni nobenega problema. Po vsakem obroku jih umijemo in ona to ve in že lepo odpre usta in čaka.

< Sporočilo je popravil alea01 -- 21.6.2009 19:29:04 >

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
21.6.2009 20:01:12   
Anonimen
Jaz si potiho želim, da bi čimprej shodila naša mis, ampak vsi pravjo, kar naj čimkasneje, bo vsaj dlje mir pri hiši.user posted image Ja, če gledam to, da že po vseh 4 šiba kot strela in njena hoja ob opori s prstki...majo kar prav.user posted image Zdaj jo vsaj vidim kje je, potem bom morala za njo kar naprej.user posted image

Mi nimamo problemov z umivanjem zob. Bla je mal kriza, ko so lezle ven 4-ke, ampak je šlo mimo in tisti čas smo umivali samo s tetra krpico. V bistvu bolje tako, ker je kar precej krvavela že ob krpici, ščetine bi samo še poslabšale zadevo in strah bi bil grozen pred ščetko.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2018
21.6.2009 20:03:43   
Anonimen
Lana pa kar lepo previdno hodi.user posted image

Alea, je pa Izabela res točna, kot švicarska urca.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
21.6.2009 20:16:39   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: alea01
Mi zobe umivamo že od 1 dobljenega. Bolj iz tega, da se navadi. Ni nobenega problema. Po vsakem obroku jih umijemo in ona to ve in že lepo odpre usta in čaka.

tale mamica in malčica sta pa res pridni user posted image .
pa uporabljate zobno pasto že tudi?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
21.6.2009 20:43:48   
Anonimen
Mi jo, uno lekarniško "prva zobna pasta", no sej cena je tud zasoljena.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
21.6.2009 20:50:57   
Anonimen
Sej sm res na dopustu, sam zato me pa še ni treba ignorat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
21.6.2009 20:52:21   
lunca14
user posted image user posted image user posted image mi smo pa dobili 10 zobekuser posted image user posted image user posted image ...............imam dva kopalca v banji,in eden upije.............maj spet nagajauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
21.6.2009 20:56:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Sej sm res na dopustu, sam zato me pa še ni treba ignorat user posted image

Ola. Slike so enkratne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
21.6.2009 20:56:29   
babysolza
Večer, večer user posted image

Sabina se vsem zahvaljuje za čestitke in pikapoke, darila pa še čakamo. Dobite naslov na ZS, da se ne bo katera zgovarjala, da ni vedela, kam poslat. user posted image user posted image

Kljub vročini in temu, da je bila Sabina v petek čist gotova, smo se imeli lepo. Popoldne je bila že malo bolja, je prišel nono, v soboto še nona in sestrična, danes pa smo šli v picerijo s prijateljčki. Jutri pa spet v službo, sploh nimam filinga, da je bil vikend, bi rabla še kak dan, da se mal spočijem. user posted image user posted image

Zdejle pa grem kr počasi v mižule, zdejle je bilo Sabinino spanje 3 dni bolj klavrno in mora tudi mami par ur noter prinest. Upam, da rata, drugače bom v službi kot mesečnik.

Mejte se!!!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?