|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
20.6.2009 21:35:26   
l.daisy
jap...
po ta novem zaspita v nekaj minutah - odkar sem jima ukinila dopoldanski spanec.... prej smo se pa pregovarjali tudi več kot uro...

meni je zdaj šele muka... prej sem jih nahranila, dala na tla, pa je bil mir... zdaj bi pa samo še plezala nekam... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
20.6.2009 21:37:09   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Slovenka, samo sobo s plazmo naročte in bo.user posted image

AS, ja saj imaš prav user posted image SAmo ko nimamo dosti časa - za 4 noči - ker v soboto je že ena familijska žurka. V ponedeljek 29. moram biti nujno v službi, en pomemben sestanek...., 30. ima dragi RD, 2.7. pa Sofija in imamo ful ljudi povabljenih. 6.7. pa začne dragi delati. Tako da nam ostane zgolj par dni - od ponedeljka do petka, to pa se mi ne zdi dovolj, da gremo nekam v Grčijo ali Španijo. Ne vem... sem se polenila izgleda user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
20.6.2009 21:39:13   
slovenka
Ema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Asica mala user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
20.6.2009 21:41:39   
lunca14
ema-bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
20.6.2009 21:43:52   
lunca14
user posted image user posted image user posted image tkole,si pa predstavljam,da je pri marjetki-veselouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
20.6.2009 21:44:06   
Anonimen
oo slovenka in luncauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
20.6.2009 21:44:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image tkole,si pa predstavljam,da je pri marjetki-veselouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1982
20.6.2009 21:52:19   
l.daisy
hehe, lunca, skoraj user posted image user posted image user posted image

samo da pri nas nihče ne nosi pentlje v laseh... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
20.6.2009 21:59:01   
Anonimen
Bravo Ema za samostojne korake.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, ti ga pa pihneš, si dobre slikce dobila.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
20.6.2009 22:02:28   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

samo da pri nas nihče ne nosi pentlje v laseh... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, sem že pomislila, kaj je lunci nocoj user posted image user posted image user posted image

Pupe, prej sem malo videla film Natakarica - ko ona na koncu rodi pupo, pa zaradi nje natira bednega moža, se losa ljubimca in si postavi red v življenje... in je bil ta dojenček tako fajni, da sem si mislila, da moramo kmalu spet imeti bebija, pa kako bo fajn, ko ga bomo imeli user posted image

I, daisy - to ko si ukinila dopoldanski spanec... a popoldanskega še imata ali sploh več nič ne spita čez dan? Naša takoj zaspi, ko je izveden ritual - večerja, kopanje, oblačenje, dvakrat jo zaujcam na rokah, dam lupčka, ugasnem mini lučko in grem. Pa upam, da ne bo šlo kje v smeri, da sploh ne bi več spala čez dan - ker sedaj enkrat spi, običajno 12-14h, pa je potem zvečer ravno perajt ob 20h za spanje.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
20.6.2009 22:08:32   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

.........čer,ninny,si spila kavico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
20.6.2009 22:09:42   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

............če,pa ni blo dvem malčkov,ki dirkata okoli,ampak samo parček,kaj pa veš mogoče bo pa mel kateri pentljo v lasehuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
20.6.2009 22:10:40   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Bravo Ema za samostojne korake.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, ti ga pa pihneš, si dobre slikce dobila.user posted image ..........ja,marjetka,me je pa okarala,pa slovenki sem tud čudnauser posted image ................user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
20.6.2009 22:10:55   
Anonimen
Mi smo tud ukinili dopoldansko spanje, ker se moramo navadit na tak ritem že zarad vrtca. In je kar ok, ker zaspi zelo zelo hitro. Zvečer večinoma kar na flaši.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
20.6.2009 22:14:36   
slovenka

Mi smo tud ukinili dopoldansko spanje, ker se moramo navadit na tak ritem že zarad vrtca. In je kar ok, ker zaspi zelo zelo hitro. Zvečer večinoma kar na flaši.

A potem sploh nimate več dnevnega spanja? No, naš vrtec je še daleč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
20.6.2009 22:17:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

.........čer,ninny,si spila kavico?

sem, semuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
20.6.2009 22:18:49   
Anonimen
Mi dopoldanski spanec še imamo, spat gre tam nekje ob 11,12h spi kakšno urco, potem pa gre spet ob 15,16h spat za kakšno urco. Zvečer pa okol 20h poje v dnevni flašo, potem jo nesem v posteljo, pokrijem in grem in ona zaspi.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
20.6.2009 22:19:32   
lunca14
Mi spimo dopoldne in po kosilu,potem pa ob sedmih zvečer spat.Pa po novem se postavlja na noge,kobaca po vseh štirih,dviguje rit,je ko opica,tako,da mogoče pa shodi v enem mesecu-bomo vidli.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
20.6.2009 22:19:40   
l.daisy
slovenka,
mi smo imeli navado zaspati prvič od osmih do devetih zjutraj za max. eno uro, (vstajamo ob šestih, pol sedmih) pa potem še po kosilu za uro, uro pa pol... zdaj jima pa dopoldan ne pustim spat, odkar nekega dneva nista in nista hotela zaspat, ura je bila pa že deset... bi se jima cel dan zamaknil, se je že dogajalo.... samo jaz potem nimam energije zvečer do desetih biti v pogonu....

prestavili smo jima kosilo - ob 11.30 - spanje po kosilu traja 2 - 2,5 uri (pa še tako sta utrujena, da zaspita v razmaku največ 10 minut- prej je največkrat bilo teh 10 minut tisti čas, ko sta oba naenkrat spala), malo pred sedmo zvečer je večerja (na žlico), v postelji pa še flaša mleka in pred osmo že oba spita.... brez ujčkanja, brez nošenja po  rokah, brez vsega....

no, upam, da se zdaj ne podre sistem, ko sem se tako lepo pohvalila... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
20.6.2009 22:27:58   
Anonimen
i.daisy, mi mamo tud "vrtčevsko"kosilo ob 11:30 in potem mala zaspi kot top za 2-3 ure. So mi svetovale naše vzgojiteljice iz vrtca, naj kar prej začnemo tak ritem in zaenkrat nam super uspeva. Sam bojim se drug teden, ker bo mala vstajala ob 7-ih, ker zdej vstaja med 8-9 zjutraj. 

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
20.6.2009 22:28:36   
lunca14
Moj tud vedno zaspi,brez guncanja,se pocarta,podoji,ga dam v posteljico,se mal pojoka,in zaspi,me je pri maju izučilo guncanje,pa guncanje,dokler ni zaspal,sem mislila,da bom dobila živčni zlom,na rokah mi je spal,kosem,ga položila v posteljico,jok,pa spet ponovi vajo,res muka,sedaj pa se sam uspava.Marjetka,nebo se ti porušil sistem,prej se bo utrdil.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
20.6.2009 22:29:51   
lunca14

i.daisy, mi mamo tud "vrtčevsko"kosilo ob 11:30 in potem mala zaspi kot top za 2-3 ure. So mi svetovale naše vzgojiteljice iz vrtca, naj kar prej začnemo tak ritem in zaenkrat nam super uspeva. Sam bojim se drug teden, ker bo mala vstajala ob 7-ih, ker zdej vstaja med 8-9 zjutraj. 

.........ne skrbi tamali ful hitro osvojijo vrtčevski ritem,mogoče bo par dni lovila ure,potem pa bo rutina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
20.6.2009 22:34:28   
l.daisy
lunca, tudi pri nas smo imeli zadnje čase prave borbe za zaspat.... samo na rokah, pa še pol sta se stokrat zbudila, ko smo ju odložili...
zdaj moramo še pogruntat eno večjo posteljo, ker sta jima otroški pomoje premajhni... ful nemirno spita in rabita čimvečjo, zdaj vidim, ko spita na ta veliki postelji, da je ravno pravšnja za njuna nočna pohajkovanja... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
20.6.2009 22:46:32   
lunca14
Kaj a spita skupi v eni posteljici,ali imata vsak svojo?

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
20.6.2009 22:52:12   
l.daisy
vsak svojo... 70x140... sam ko spita noter, se skoz zbujata... ker skoz nekam z glavo udarjata... to se kar v spanju usedeta, pa na drugo stran padeta pa spita naprej pa take fore... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.