Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ze vse spite ,grem jaz naprej Sever in jug nadaljevanko gledat,dokler Mariska ne dobi nocno mleko,potem pa se jaz spat. Pa zdaj ji bom res zacela kravje dajat,se to skatlo popije.Upam,da ji bo vsec.Kaj ce ga sploh ne bo hotela? Me pa zanima,katera hrana v skatljah se z kravjim mlekom sploh mesa?ker kar jaz gledam se vse z vodo Lahko noc čokolino...čokolešnik.ta kao cokolino,se isto z vodo mesa.Vsaj tisti kterega sem jaz 1x kupila,ga sploh ni marala... ...gres, mlečni riž....dej nehi,a res To itak,samo sem mislila,se kaj bolj na kamot zame Drgač so pa tvoji strahovi upravičeni. Nejc je pri enem letu nehal z mlekom na flašo, ker smo začeli kravjega dajat. ni blo šanse, da bi kaj vanj spravil Tko smo uvedli mlečne večerje in še danes brez mlečne večerje misli, da dneva še ni konec. Ob osmih naprimer je kaj na kruhu, ker sem jaz tko rekla...pol ob pol devetih, ko ga spravljam spat...pa reče...saj še nisem jedu večerje (beri: čokolino O ampak ne skrbi...sem pojamrala zdravnici takrat in je rekla, da če poje dovolj mlečnih izdelkov se zaradi te flaše mleka zvečer ni treba sekirat. Je čisto dovolj, če nadomestiš z jogurti, skutko, sirom in seveda mlečnimi kašami. Tko, da ne boš panična, če bo pri tebi tudi tako. Moja ze tako samo ponoci flasko spije,pa vcasih zjutraj,ampak redko.Jogurte pa je,vecinoma navadne,tisti sadni mi sploh niso vsec,itak zadosti svezega sadja dobi,pa tudi sama ima raje navadnega. Bo pa super,ko bo gres koncno res mlecni gres in mlecni riz,in kosmuici z mlekom...ne vse na vodi pa mal AM.
|